Hva med en BlinkGum?

I samarbeid med Likenshare har jeg vært så heldig å få teste disse nye BlinkGum'ene som er på vei inn i butikkhyllene for tiden. Den finnes i tre smaker: peppermint, strawberry og spearmint. Har du lyst til å få prøve nye produkter helt gratis? Da bør du melde deg inn i LikenShare du også! Trykk HER for å melde deg inn.

Jeg må nok si at min favoritt er den grønne med spearmint. Den har en frisk smak som varer lenge. Strawberry var også veldig god. Den har en søt og god jorbærsmak. Hadde den vært litt mer syrlig på smaken hadde nok dette vært min favoritt blant de tre. Den passer utmerket når søtsuget melder seg. Til sist har vi den blå med peppermint. Det var nok den smaken som falt minst i smak hos meg, muligens fordi jeg i utgangspunktet foretrekker spearmint. Peppermint har også langvarig smak, og passer godt etter et måltid, når man kjenner et behov for å friske opp litt.

Pluss:
Stilig design på esken. Den var fin å se på og god og ta på. Liker tanken om å ha en boks man åpner, i stedet for det kjedelige vanlige tyggipakningene.
God og langvarig smak

Minus:
To av eskene åpnet seg veldig lett. Akkurat som at de ikke kom "i hakk" Jeg liker å la tyggipakken ligge i veska, klar til bruk. Med to esker som nærmest åpner seg av seg selv, kan jeg ikke risikere å finne veska full av tyggiser strødd ut. (Dette kan kanskje skyldes noe oppstått under sending?).

Sammenlagt vil jeg gi dem en BLINK score på 4 av 5.
Har du lyst til å få prøve nye produkter helt gratis? Da bør du melde deg inn i LikenShare du også! Trykk HER for å melde deg inn.

Har du smakt disse? Er du medlem hos Likenshare?


Blink Mints

Noen som husker at jeg har fortalt dere om at jeg er medlem på en side som heter Like and share? En side der jeg, og alle andre som ønsker det, får muligheten til å teste ut produkter helt gratis. Jeg elsker å få være med på å prøve nye ting. Det er spennendes, morsomt og ikke minst enkelt! Har du også lyst til å bli med på å prøve nye ting er det bare å melde seg inn! Trykk HER for å bli medlem eller for å lese mer om hva det går ut på.

Anyway
. Nå har jeg fått muligheten til å teste ut noen nye pakker Blink Mints! Denne gangen fikk jeg teste ut smakene Liquorice, Sweet Champagne, Pink Grapefruit, Peach Berry og Cola. For dere som ikke har hørt om Blink Mints før, er det noen sukkerfrie og smakfulle drops som er geniale å ha med seg når søtsuget melder seg.

Jeg elskte designet på disse boksene, særlig designet på den rosa og den hvite. Er dere ikke enige? Når det gjelder smakene må jeg fremdeles si at det er den med lakris-smak som er min store favoritt. Ikke det at jeg ble overrasket, med tanke på at jeg har en tendens til å falle for det meste som smaker lakris. Jeg likte også godt den med ferskensmak. Den hvite som skulle smake champagne hadde jeg store forventninger til, men den ble jeg desverre litt skuffet over... I tillegg til at Blink Mints smaker godt, må jeg også nevne den gode lukten. Mmmm! Kort oppsummert er jeg veldig fornøyd med de nye smakene!!

Blink score rangering:
1. Lakris:

2. Fersken/bær:

3. Rosa grapefrukt:

4.Champagne:

5. Cola:Har du smakt noen av disse? Liker du Blink Mints?
Har du hørt om Like'n share?

Trykk HER for å bli medlem av "Like and share"!

VannPluss - sett smak på vannet

"VannPluss er en praktisk pulverforpakning som forvandler en halv liter vann til en kalorifattig, smakfull og naturlig drikk uten kunstige tilsetningsstoffer".

I desember hadde jeg en kalenderluke sponset av VannPluss, der en heldig vinner fikk tilsendt en startpakke med noen av VannPluss sine alternativer. Samtidig bestilte jeg meg en pakke hjem jeg også, da jeg ble nysgjerrig og fikk lyst til å smake selv. Vann er smakløst og kan bli kjedelig i lengden. Da er det godt å variere litt!! Jeg har nå testet noen av smakene, og gleder meg til å smake enda flere.


VannPluss har intro-tilbud der du kan prøve alle 12 smakene for 99,- inkl. frakt. (Link til produktet HER.
)

Foreløpig har jeg smakt antioxidant-drikken med smak av blåbær, solbær og acai, og den som smaker fersken-iste. Det er definitivt den med ferskensmak som er min favoritt så langt. Jeg slenger med en liten informasjonsvideo om VannPluss. Vil du lese mer kan du trykke deg inn HER, eller HER.

Har du hørt om VannPluss før? Liker du å variere med smak på vannet?

Reklame

Prøv vannpluss gratis!!

Har du hørt om VannPluss før? "VannPluss er en praktisk pulverforpakning som forvandler en halv liter vann til en kalorifattig, smakfull og naturlig drikk uten kunstige tilsetningsstoffer". Nå kan du teste ut VannPluss gratis HER, og du betaler kun for frakten. Det finnes to ulike prøvepakker du kan velge mellom.

Prøvepakke 1 (HER): Inneholder assorterte VannPluss poser (29,50 i frakt). Bruk rabattkode: Gratispakke 1.
Prøvepakke 2 (HER): Inneholder både assorterte VannPluss poser og en flott drikkeflaske (90,- i frakt). Bruk rabattkode: Gratispakke 2.

For slike som meg som har problemer med å få i seg nok vann - kan VannPluss være med å hjelpe. Å få litt smak på vannet kan friste mer, og gir variasjon fra det smakløse vannet fra springen. Jeg vet vertfall at jeg skal bestille meg en pakke for å prøve ut!!

Reklame.
Dette innlegget kan ikke kommenteres.

 

20% hos Caseapp.no

Caseapp.no gir dere 20% avslag ved å bruke koden: KETHS20!!! Gyldig til 15.desember.

Reklame

Hyggelig førjulshilsen

Her en dag dukket det en hyggelig førjulspakke fra NIVEA opp i postboksen min. Tusen hjertelig!! Åh, så gøy det er med overraskelser♥

Historien bak: For nesten to år siden ble jeg valgt ut som VIP hos Nivea, og fikk muligheten til å teste ut en deodorant med navnet Pure&Sensitiv. Siden jeg er svært sensitiv på kremer og diverse, var jeg spent på hvordan jeg kom til å like den nye deodoranten deres. Det viste seg å være full klaff. Ikke luktet den noe, og ikke fikk jeg kløe. Den passet meg rett og slett perfekt.

Da jeg bare hadde noen få dyrebare dråper igjen av deodoranten, måtte jeg ut på handletur for innkjøp av en ny helt lik. Men dette viste seg å være lettere sagt en gjort. Jeg var innom utallige matvarebutikker her i nærheten, og flere kjøpesentre, men den var ikke å finne... Til slutt gjorde jeg et siste forsøk; Jeg sendte mail til Nivea for å høre om de visste hvor jeg kunne få tak i den. De hadde bilde av den blant produktene sine, så den kunne ikke gått ut av produksjon heller. Jeg fikk da vite at det kun var Lindex, Sparkjøp og noen få menybutikker som hadde den. Gjett hvem som var på vei til Lindex kort tid etter?

Og så dukket den koselige førjulshilsenen opp i posten! Jeg hadde vell og merke klart å skaffet meg en selv, men det er jo hyggelig å få noen produkter i posten også. Veldig greit! Så nå går jeg nok ikke tom med det første, og jeg vet hvor jeg skal gå for å anskaffe meg ny når den tid kommer.

Tanken slo meg at jeg kanskje kan dele ut en til dere lesere, viss det er stemning for det? Så kanskje Nivea kan skaffe seg noen nye kunder av Pure&Sensitive!!

Har du prøvd denne deodoranten? Bruker du noen Nivea'produkter?
Har du fått noen koselige førjulshilsener i det siste?

Trykk HER for å delta på dagens kalenderluke!

Årets kuleste julegaver

Tenk at nå er det allerede mindre enn en måned til julaften. Det er helt utrolig hvor fort tiden flyr. Jo eldre jeg blir, jo fortere går det. Jeg kan nesten ikke huske følelsen av at det var "lenge til jul" lenger. På søndag er det blitt første desember allerede, og da er det lov å finne frem pepperkaker, julebrus og å se på søte julekalendere på tv. Det skal bli kos det! Til alle dere sjeler der ute, som er like sent ute som meg med julegavehandelen - tenkte jeg at jeg kunne fortsette med noen små julegavetips.

Har man funnet ut at man ikke ønsker å gi standard gaver som f.eks gavekort, bok, film og diverse til jul i år, kan et besøk hos Coolstuff.no være et godt utgangspunkt. Der kan man finne mye kult, som navnet sier, og mye annerledes gaver som man ikke finner i en hvilken som helst annen butikk. De har morsomme gaver, tullegaver, spiselige gaver, koselige gaver. Ja, de har egentlig det meste. For de som ikke visste det fra før av, er Coolstuff Norges gadgetmekka - noe som sier litt om at man kan finne de merkeligste duppeditter, både er nyttige og unyttige - men ikke minst veldig gøyale duppeditter på nettsiden. Ta en titt, og la deg bli inspirert.

Julegavetips til henne:

Desember betyr mørkere kvelder og forhåpentligvis snø og kaldt ute - for ikke å snakke om den gylne muligheten til å sitte godt plantet i sofaen under et teppe, og kanskje med en kopp kakao i hendene. Åh, dere ser det for dere, ikke sant? Dette teppet her passer utmerket til nettopp å sitte i sofaen, god og varm. Snug rug-teppet er et genialt teppe som er laget slik at man har hull til armene. Hvem kjenner ikke til dilemmaet når man ligger godt under teppet, men må ta armen ut i kulden for å spise/drikke en kopp kakao, styre fjernkontrollen? Snug-rug er løsningen. Trykk HER for å komme til produket. Teppet finnes i flere farger som kan passe til alle og enhver.

Julegavetips til ham:

Ja, alle vet vell hvor vanskelig det er å kjøpe julegaver til gutter? Jeg syns vertfall at det er disse gavene som er verst å komme i mål med. Til jenter kan jeg relatere meg litt mer, og har mye de samme interessene. Da kan man lett kjøpe noe som man selv hadde blitt glad for, og noe som føles passende. Men til gutter. Nei da er ikke dette like lett lenger. Det er ikke lett å kjøpe gave til brødre, kjæreste, fedre, når man ikke vet hva de ønsker seg - og de heller ikke kommer med noen konkrete gaver. Vell, jeg har kommet over et kult tips. Inne på Coolstuff kom jeg over denne stilige Pez-pakken formet som figurer fra Ringenes Herre. Godteri faller ofte i god smak og de fleste gutter er vell glad i Ringenes Herre? Kombinasjon falt i smak hos meg. Trykk HER for å komme til produktet. Kanskje kan du legge ved en film eller to også, for å gjøre gaven komplett. Og med en slik samling er det rett og slett klart til å ha et lite Ringenes Herre-maraton!

Hva syns du om julegavetipsene? Har du noen gode gavetips?

Reklame

Julegavetips

Desember nærmer seg med stormskritt og det er snart på tide å begynne julegavehandelen. Jeg er alltid litt sent ute, men tenkte jeg skulle snu den trenden - og heller gjøre et forsøk på å bli ferdig litt tidligere dette året. Men det er ikke bare bare det heller, når jeg ikke vet helt hva jeg skal kjøpe? Alle har jo alt de trenger, for tiden.... I år har jeg lyst til å gjøre gavene litt mer spesielle. Kjøpe noe som er personlig, eller noe som ikke tusen andre har.

Et julegavetips jeg har lyst til å dele med dere, er at man kan kjøpe en litt mer personlig gave fra Caseapp.no. Dette er en nettside hvor man kan kjøpe kjempeflotte forhåndslagde deksler og skins, eller rett og slett designe dem selv. Det er hovedsaklig appleprodukter de passer til (blant annet iphone, ipad, macbook pro/air etc.), men de har også utvalg til vanlig pc, samsung galaxy, nokia og htc. Ta en titt, så kanskje du finner den perfekte gaven til kjæresten eller venninna som allerede har alt.

Psst: Jeg har gleden av å få dele en rabattkode med dere, som gir dere 15% på alt fra nettsiden. Koden er "prettycase", og er gyldig til 30.november. Trykk HER for å komme til Caseapp sin nettside.

Har du hørt om Caseapp før? Hva syns du om skins'et på bilde?
Har du kommet i gang med julegavehandelen?

Reklame

Pimp your phone

Husker dere at jeg har fortalt om Frydaze.com? En nettside der du kan lage ditt eget personlige deksel til en billig peng. De tilbyr deksler til utrolig mange forskjellige mobiltyper, så viss du ikke har funnet en side som lager til din enda, bør du ta en titt og sjekke denne. De har overraskende mange å velge mellom.

Det er gøy å kunne bruke et litt mer personlig deksel, et som ikke alle andre har! Enten med et bilde av deg eller noen du er glad i, eller kanskje med et motiv du liker. Jeg har laget et deksel tidligere med bilde av meg og min kjære på. Denne gangen derimot ønsket jeg å bruke et fint motiv. Hva syns du?


Foto (brukt på dekselet) // Karoline Rage

Psst: Det er tilbud på dekslene hos Frydaze akkurat nå. Til vanlig koster det 199,- inkl. frakt. Men nå, i forbindelse med at julen nærmer seg, koster det bare 99,- inkl. frakt ved å benytte kodeord: JUL13. Benytt muligheten til å lage deg et personlig deksel, eller kanskje en personlig julegave!

Hva syns du om dekselet? Har du hørt om Frydaze.com?
Har du ditt eget personlige deksel?

Samarbeid med lux-case

Da var den etterlengtede pakken endelig kommet i posten. Et deksel fra Lux-case.no som jeg lenge har hatt lyst på. Det er hvitt, enkelt, men samtidig med fine detaljer - som ikke blir for mye. Jeg gleder meg til å få brukt dette fremmover, og syns det passet kjempebra til meg og mitt. Tusen takk! Hva syns du?

Som oftest syns jeg at det er dere lesere som bør få godene når jeg går inn i et nytt samarbeid, da dette er til glede for både meg og dere. Denne gangen derimot, hadde jeg lyst til å unne meg litt jeg også. Men frykt ikke, jeg har spart litt til dere også. Jeg skal nemlig få holde en liten konkurranse for dere søte lesere! Så stay tuned. Gled dere. I mellomtiden kan dere gå inn på nettsiden deres HER, og se om dere kan finne noe spennede. Ps: det er fri frakt!!

I dag har jeg studiedag, herlig. Har er en del ting som må gjøres før jeg kan legge meg strekk ut på sofaen med film eller tv-serie. Siden jeg har jobbehelg, så blir ikke den mest avslappendes helgen heller. Åh, som jeg gleder meg til en helg der jeg har heeeelt fri!! Og kjenner at jeg er en smule misunnelig på dere som har hatt eller får høstferie. Jaja, god helg!

Hva syns du om dekselet? Har du lyst på konkurranse sponset av lux-case?
Har du noen planer for helga?

Reklame, egne meninger.

Min personlige almanakk

Endelig har almanakken jeg bestilte fra personligalmanakk.com dukket opp i postboksen. Jeg har hatt noen slike tidligere, og er rett og slett helt avhengig av å ha en bok å skrive ned avtalene mine i. Jeg føler av og til at jeg har hukommelsen til en gullfisk, for noen ganger husker jeg ikke lenger enn til tanken er tenkt - før det er glemt. Særlig viss jeg er litt stresset og har mye å tenke på!! I situasjoner som det - er en slik almanakk virkelig en lifesaver altså. Tro meg!Denne gangen ble jeg inspirert av andre som har laget almanakk og lagt ut bilde på instagram-profilen @personligalmanakk. Jeg er kjempefornøyd! Eneste jeg angrer litt på, er at jeg ikke valgte litt lysere bilder, da de ble litt mørkere enn planlagt. Men hey, ble den ikke fin likevell?Jeg elskte det søte designet man kunne velge inni almanakken denne gangen. "You are here" i en slik søt skrifttype. Det likte jeg godt. Dette er definitivt den fineste almanakken jeg har laget så langt. Veldig fornøyd, og gleder meg nesten allerede til å lage flere. Av og til hender det at jeg gir jeg slike almanakker i gaver til familiemedlem, da stort sett alle har behov for et sted å skrive ned avtaler. Veldig gøy og personlig gave å gi, i stedet for sokker og undertøy, eller penger for den saks skyld.

Reklame, egne meninger.

Hva syns du om almanakken? Har du laget personlig almanakk før?
Syns du det var en god idé og gi slike i gave?

I'm whipped!

...I want to show you and everyone else who wants to know, that I'm whipped. Yeah, I'm whipped... Will you be my girlfriend? ~John Tucker Must DieÅh, jeg elsker klokka mi. Lenka er blitt fiksa slik at den passer på håndleddet mitt, og jeg elsker å bruke den til både fint og hverdagslig. Er den ikke fin? Med det første reagerte jeg litt på at klokka var så stor, men nå som jeg har rukket å bruke den en stund - er den akkurat så stor som jeg ønsker at den skal være. Det er en fin accessories som passer til det meste. Det er en Tommy Hilfiger klokke - som kan fås kjøpt i diverse butikker som selger klokker og smykker, og kan selvsagt også bestilles fra nettet. Min er fra Optura.no (link til klokken).

Så nå får vi se hvor lenge denne klokka varer, før jeg klarer å rote den bort. Jeg har en tendens til at alle klokkene mine forsvinner. Akkurat som med sokkene.....

Hva syns du? Har du ei klokke du liker å bruke?

What time is it?

Er det andre en meg som elsker å få post? Her en dag fikk jeg hentelapp i postkassen, som jeg ikke helt visste hva innehold. Jeg hadde et lite håp om at det var denne flotte klokken her, som jeg hadde fått beskjed om at skulle komme i løpet av kort tid - og det var det! Var den ikke flott? Foreløpig er jeg godt fornøyd med klokka, og jeg gleder meg veldig til å begynne å bruke den. Men først og fremst må jeg komme meg til en butikk som kan hjelpe meg å forkorte lenken rundt håndleddet!

Hva syns du om klokka? Har du fått post i det siste?

Sponset produkt.

ZERoh! pineapple

Reklame.

For noen dager siden fikk jeg en pakke i posten fra LikenShare (Trykk HER for å bli medlem du også), med en av ZERoh! sine herlige typer saft. LikenShare er en side der man får tilbud om å teste ut nye produkter helt gratis. Noe jeg selvsagt aldri sier nei til. Er du glad i å teste ut ting gratis, anbefaler jeg deg å bli medlem!!

Jeg hadde allerede smakt saften med smak av Fersken og nektarin, samt også Granateple og blåbær, så da tenkte jeg at jeg måtte velge en av de resterendes to jeg ikke hadde smakt. Siden jeg ikke aner hva det vil si at noe smaker hylleblomst, valgte jeg å gå for det sikreste alternativet - nemlig ananas.

Jeg likte ZERoh! Pineapple veldig godt. Jeg hadde fryktet at den skulle være veldig sur, da ananas både lukter og smaker surt i blant, men det var den faktisk ikke. Den luktet helt herlig, og smakte utrolig godt. Men må en annen side vil jeg nok si at min favoritt fortsatt er Peach & Nectarine. Den lukter og smaker som iste med ferskensmak, men smaker enda bedre!! Definitivt min favoritt.

Dette innlegget kan ikke kommenteres.
Trykk HER for å komme til et annet innlegg.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er et kjent merke som både har klær og klokker, og her og nå er det klokkene jeg henviser til. Det er blitt mer og mer populært å skaffe seg fine klokker for tiden. Jeg har ikke vært så stor fan av det tidligere, men etter at mange venner og kjente begynte å bruke flotte klokker - har jeg fått mer og mer lyst på min egen jeg også. Jeg har blitt tipset om Tommy Hilfiger sine mange varianter både til menn og kvinner, i ulike prisklasser, og har nå funnet en som jeg likte veldig godt (bilde nr.1).  Tommy Hilfiger har klokker i mange forskjellige varianter, som kan passe for enhver smak.

                                                     
Liker du moten med klokker i ulike farger og varianter? Hvilken klokke likte du best?

Reklame, egne meninger.

what beauty feels like

Syns du det høres gøy ut å få lov til å teste gratis produkter innimellom? Jeg er en buzzador, og får i den sammenheng anledning til å delta på ulike kampanjer. Denne gangen har jeg vært så heldig å være med i Veet sin kampanje, der jeg skal få teste ulike hårfjerningsprodukter fra deres sortiment. Og dette selvfølgelig helt gratis! Hørtes dette ut som noe for deg? Da skal jeg fortelle deg litt om hva det vil si å være en buzzador, så kan du opprette en bruker(HER) du også..

Det å være en buzzador koster ikke noe som helst. Man melder seg inn, og får etterhvert tilbud om å delta på kampanjer som passer deg og dine interesser. De fleste kampanjene fungerer ved at du takker ja til en kampanje, og deretter mottar noe i posten - som du skal teste og buzze(fortelle) om til andre, uten at det koster deg en eneste krone. Andre kampanjer derimot, er oppgitt som tilbud til oss buzzadorer, der du kan få et produkt til en billigere/rimeligere pris. Det er lett å takke nei til kampanjer viss man ikke ønsker å delta, og for dem som kun ønsker å få tilbud om gratis kampanjer - er det enkelt å gi beskjed om dette. Da er det bare til å huke av ang. dette i profilen du har opprettet.

Det å være en buzzador er altså helt gratis, helt til du bestemmer deg for noe annet! Det er alltid godt opplyst om en kampanje koster noe eller ikke, så du trenger ikke være redd for å plutselig bli lurt.

Her er produktene jeg (og mine venner) har vært så heldig å få teste ut! Inni den ene brosjyren lå det flere eksemplarer av voks, som jeg kunne dele ut til venner og kjente. Jeg har også invitert til en liten spa-avslappingskveld, der noen av vennene mine fikk mulighet til å teste produktene de også. En rimelig grei pakke å motta i posten spør du meg, vertfall nå når sommeren ikke er så uker unna. Har du testet noen av disse produktene før?

Har du også lyst til å bli buzzador? Da kan du trykke HER.

Stikkord:

Æææh, pakker i posten

Trykk HER for å delta i konkurransen (premie;Deksel)

Hvem elsker vell ikke å få pakker i posten? Jeg fikk disse to i posten for ikke så alt for lenge siden, men siden jeg er så travel - er det ikke alltid jeg får tid til å legge det ut på bloggen. Noen som kan gjette hva jeg har fått i posten? De som følger meg på instagram vet hva som er i buzzador-pakken, men jeg har ikke vist noen hva som er i pakken fra nelly. Dette var faktisk første gang jeg har bestilt noe fra nelly, og jeg ble godt fornøyd fornøyd. De hadde kort leveringstid, og jeg fikk det jeg bestilte, så det blir nok bestilt mer derfra ved en annen anledning. Tenkte å legge ut innkjøpet + buzzador-innholdet i egne innlegg, viss noen er interessert.

Har du fått noen kjekke pakker i det siste? Hvilke nettsider pleier du å bestille klær fra?

Shredded wheat

Noen som husker at jeg sa jeg var medlem på en side som heter Like and share? En side der jeg, og alle andre som ønsker det, får muligheten til å teste ut produkter helt gratis. Anyway. For ikke så lenge siden fikk jeg muligheten til å prøve den nye nye frokostblandinden som heter "Shredded Wheat", som du ser på bildene under. En frokostblanding med diverse røde bær, som ser svært fristendes ut akkurat nå, pakket inn i fullkornsputer.

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er så begeistret for frokostblandinger, men siden jeg bor sammen med min kjekke kjæreste - takket jeg ja til å prøve den ut likevel. Så da har min kjære Olav vært så heldig å få teste nyheten, og var godt fornøyd med den. I stedet for å spise tørre brødskiver til frokost, kunne han kose seg med en skål frokostblanding før skolen. Et godt alternativ til frokost, mellommåltid eller kveldsmat.

Trykk HER for å bli medlem av "Like and share" du også!

Dette innlegget kan ikke kommenteres.
Trykk HER for å komme til et annet innlegg.

Like and share, I do

Jeg prøver gratis produkter i bytte mot å dele min erfaring. Høres ikke det fint ut? Det syns jeg. Jeg elsker å få være med på å prøve nye ting. Det er spennendes, morsomt og ikke minst enkelt! Har du også lyst til å bli med på å prøve nye ting? Da kan du melde deg inn i LikenShare! Trykk HER for å bli medlem eller for å lese mer om hva det går ut på.

 Viss noen er nysgjerrige på hva jeg har fått være med på å teste, så har jeg blant annet vært så heldig å prøve Tyrkisk Pepper-godteri, tannkrem som skal gjøre tennene hvitere, gourmet jelly beans, frokostblanding og blink mints!! Meld deg inn, og bli med på morroa du også♥ Plutselig dukker det opp noe gøy i postkassen din!!

Har du tenkt å bli medlem? Liker du å prøve ut produkter gratis?
Trykk HER for å bli medlem

I just got frydalized

Yey, jeg fikk det nye dekselet mitt i posten for noen dager siden. Finally. Fargene ble litt annerledes enn jeg hadde trodd, men det var nok mest fordi jeg ikke visste hva "fargekravet" på siden betydde. Men jeg er utrolig fornøyd likevell. Dekselet er fra Frydaze.com, der de har deksler til utrolig mange forskjellige mobiltyper. Ta en titt innom siden - og se om de har til din mobil! Det er gøy å kunne bruke et litt mer personlig deksel, en slike som alle andre har! Og så koster det kun 199,- inkl. frakt. Awesome!

Hva syns du om dekselet? Har du hørt om Frydaze.com?
Har du ditt eget personlige deksel?

The make-up of make-up artists

Jeg vant, jeg vant. Lykken var visst med meg denne gang! Som noen kanskje husker deltok jeg i en konkurranse om å vinne en ny mascara fra MaxFactor som skulle gi 0%klumper og 200% volum. Dette var nesten for godt til å være sant, men jeg deltok i konkurransen likevel, i håp om å være en av de heldige som fikk teste mascaraen. Og gjett om jeg vant da!?? Yes, I did. Jeg ble trukket ut som en av de heldige. (Takk takk, blogg.no og maxfactor!!) Det kan jo være at det har en sammenheng med at jeg er så gavmild her på bloggen i desember - og deler ut premier hver eneste dag. Eller kanskje de rett og slett bare mente jeg trengte å kvitte meg med klumpete øyenvipper!!?

Neida, men jeg er storfornøyd med både å vinne en konkurranse (som i seg selv alltid er gøy), men også selve mascaraen! Jeg fikk pakken i posten her en dag, og måtte teste den ut med en gang! Og siden bilder sier mer enn tusen ord, tenkte jeg at jeg kunne vise noen bilder av resultatet.

Uten mascara:

Et øye uten, et øye med:


Begge øyner med mascara:


Jeg er skikkelig fornøyd med Clump defy mascara!! Og foreløpig har jeg ikke rukket å prøve den mer enn denne ene gangen heller, så jeg regner med at det blir enda bedre resultat etterhvert som man blir mer erfaren med mascaraen. Jeg kjente blant annet at det var veldig uvant å bruke en mascara med bøyd børste, formet etter øyenvippene. Men dette regner jeg med er en vanesak jeg fort blir tilfreds med. Dette er definitivt en god mascara jeg kommer til å fortsette å bruke. Normalt får jeg masse klumper, og irriterer meg over at jeg ikke klarer å skille vippene fra hverandre! Men med denne opplevde jeg ikke samme problemet. Den var enkel å føre på, og ga et godt resultat! Vippene ser også lengre ut enn enn vanlig, noe enhver jente ønsker seg!! Prøv ut den nye mascaraen til maxfactor du også!!

PS: Clump defy mascara lanserer over hele landet i februar, men ønsker du å prøve den før dette - kan du skaffe den hos H&M. Mascaraen selges nemlig eksklusivt hos H&M nå før jul, og har en veiledende pris på 179,-. Virkelig til å anbefale! Løp og kjøp.

Har du prøvd denne mascaraen? Har du funnet en mascara som passer deg og ditt behov?
Hva syns du om resultatet?

cl88ut
Stikkord:

Kipekee

Har du hørt om nettsiden kipekee.no? Det hadde ikke jeg heller, før idag! Men jeg tok en titt der inne, og fant i grunnen ganske mye fint der. De hadde mye som var både nødvendig og unødvendig. Eos lippbalm, mobildeksler, smykker, kakestyr. Mange gode julegavetips for dem som ikke er i havn med dem enda. Blant annet har de denne nydelige ugleringen til 99,- (HER), Og så hadde de en kjempsøt sjokolade-kalkulator, 99,- (HER)

Ta en tur innom siden du også, viss du er interessert i noen gode tips!

Har du hørt om Kipekee før? Hva syns du?

Produktanmeldelse; Whiteaway

Ja, det var altså en hårføner jeg ble sponset med - her for en liten stund tilbake. Foreløpig er jeg veldig fornøyd med den. Jeg har hatt litt dårlig tid, så jeg har ikke fått testet de ulike "ekstra"-delene til styling og slikt da. Men som vanlig hårføner liker jeg den veldig godt. Jeg har hatt en liten hårføner mens jeg har bodd her i Bergen, men det er ikke det samme som en skikkelig og stor en!! Jeg gleder meg til å få testet den enda mer - og få prøvd ut de ulike delene som fulgte med.

Ja, for i tillegg til selve føneren fulgte det også med en del som skal få frem mer fall i håret, og en litt tynnere stylingdel som jeg er litt usikker på hva skal brukes til. Og ikke nok med det, men det var også mange innstillinger på føneren, slik at jeg kan velge hvordan jeg vil bruke den - alt etter hvilket formål jeg har. Om jeg skal bare tørke håret, eller om jeg skal style det. Varmt og kaldt. En skikkelig god hårføner, etter min mening!!

Har du hørt om Whiteaway? Hva syns du om hårføneren?

Sponset innlegg, egne meninger.

A new pair of sunglasses

Jeg har fått noen kule solbriller i posten, som jeg gleder meg til å  bruke i lysere tider. Jeg elsker pilotbriller, og egentlig er det like greit - når jeg faktisk ikke passer så mye annet. Denne gangen var det noen litt mer ekslusive solbriller fra Sunglasses shop som fant veien til postboksen min. Disse solbrillene er av merket Nueu, viss du har hørt om det før. Hva syns du om slike solbriller? På Sunglasses shop har de utallige merker å velge mellom, så det er noe for enhver smak.

Og for å nevne en stor fordel med denne siden; se på det flotte etuiet jeg fikk med dem? Helt genialt til varme dager på stranda. Slippe å måtte legge solbrillene løst oppi med annet rot i strandbagen - men heller ha et egnet sted for oppbevaring. Tommel opp, spør du meg!!

Hva syns du om solbrillene? Har du etui til solbrillene dine?

Sponsoravtale med whiteaway

Jeg fikk ny sponsorpakke i posten her en dag! Eller. Den hadde visst ankommet butikken for ørten dager siden, men siden jeg ikke fikk lapp i posten, eller en sms eller telefonsamtale - var det ikke like enkelt å få med seg at jeg skulle hente den. Jeg har nemlig vært så heldig å få inngå et samarbeid med Whiteaway. Så nå skal jeg få teste et av deres produkter, og deretter skrive en liten anmeldelse av det! Men først; hva tror dere jeg har blitt sponset med?


Whiteaway er en nettside som selger alt mulig innenfor elektronikk. De selger smoothiemaskiner, brødristere, rettetanger, hårfønere, mikrobølgeovner, oppvaskmaskiner og lignende. Mye til kjøkkenet, men også ovner, støvsugere og slike ting. Trykk deg innom nettsiden deres HER for å se om du finner noe som faller i smak. Det har vertfall jeg gjort!!

Har du hørt om Whiteaway før? Hva tror du jeg skal skrive anmeldelse av?

Sponset innlegg, egne meninger.

Party in your pocket

Dette innlegget er sponset av Like'n share.

Har du hørt om BlinkMints? Det er et helt nytt produkt som jeg skal være så heldig å få smake. Jeg fikk pakken i posten sist helg, men har ikke hatt tid til å prøve dem ut helt enda. Gleder meg til å smake på dem, og kanskje spesielt den nederste der som skal smake lakris.

Har du smakt disse? Har du hørt om Like'n share?

Alt om kredittkort

Vet du mye om kredittkort? Jeg må vertfall innrømme at jeg ikke gjør det. Jeg vet egentlig alt for lite om det. Men da var det supert at jeg fikk høre om en side som kunne sortere informasjon om ulike kredittkort og forbrukslån på ett og samme sted.

 

Det er mange som har behov for å låne litt penger, eller utsette en betaling - fordi økonomien ikke strekker til i alle mulige øyeblikk. Det kan f.eks være at dataen går i stykker, eller kanskje en vaksemaskin eller en komfyr. Da må man ofte ut med store summer man ikke hadde forutsett i månedsbudsjettet. Summer man kunne hatt råd til viss det var planlagt, men som man ikke har penger til akkurat der og da når det skjer sånn plutselig. Da er greit å ha et kredittkort eller et forbrukslån man kan benytte. Kredittkortet kort man kan få en kostnadsfri betalingsutsettelse i inntil 45 dager, mens et forbrukslån er et lån på 5000-350 000,- med en tilbakebetalingstid på alt fra ett til 15 år. Noen bruker kredittkort som en ekstra trygghet, dersom det plutselig oppstår slike uforutsette utgifter.

  

Kredittkortguiden jeg har funnet viser hvilke kredittkort og forbrukslån som har de beste betingelsene, og sammenligninger av ulike tilbud. Så viss du trenger å lære mer, så trykk på linken eller bildet over.

Har du hørt om kredittkortguide før?

 

Dette er et sponset innlegg.

find sunshine somewhere else

Har du hørt om sunglassesshop.com? Det er en nettside som selger designer solbriller i alle mulige solbrillestiler. På Sunglasses Shop finner du alt fra Ray-Ban til Oakley. Og selv om det er designerbriller er ikke priseneskyhøye heller. De varierer veldig, slik at du kan finne både kjempebillige solbriller - og solbriller som er litt dyrere. Jeg har vertfall funnet mange der inne som har falt i smak hos meg! Særlig de herlige rosa du ser under!! Ta en titt du også, du vil garantert finne noen som faller i smak! Kjenner at jeg drømmer om en sydentur i nær fremtid, selv om det blir koselig med jul også!!!

 

 

If someone doesn't brighten your life, don't take off your sunglasses, just find sunshine somewhere else.

Har du hørt om Sunglassesshop.com før? Hva syns du om solbrillene?

Iphone 5

Jeg fikk et iPhone 5 deksel i posten her i helgen, fra MyTrendyPhone. Et kjempegreit et; helt enkelt, gjennomsiktig - som gjør at man fortsatt får se den stilige iphonen! Er dere ikke enig? Det er stilig med deksler med alle mulige mønster på også, da, men er nok de gjennomsiktige som er min favoritt! Er du en av de heldige som har skaffet deg en iphone 5? Da syns jeg du bør ta turen inn på siden til MyTrendyPhone. De har veldig mye fint man kan skaffe seg!

Hva syns du om dekselet? Har du vært innom MyTrendyPhone?
Har du iphone 5 (eller annen iphone)?

Born this way

Det ble mye Gaga-snakk i dag. Men se på denne kjekke som lå og ventet på meg i postboksen i dag!! Og jeg som nesten holdt å å glemme å sjekke den idag, for en gangs skyld. Det har nemlig ikke kommet så mye post der i det siste - så jeg er nesten litt lei av å sjekke den. Det eneste som kommer for tiden er noen blader Olav "abonnerer" på. But anyhow, gøy med en liten overraskelse på en hverdag!! Jeg har troen på at CD'en havner i samlingen til Olav om ikke så lenge!! (Men dette etter at jeg har lagt den inn på macen først da, vell og merke). Ha en fin torsdagkveld, alle sammen. Kjenner jeg gleder meg en smule til helg nå.

Hva syns du? Liker du musikken til Lady Gaga?
Gleder du deg til helg?

Les mer i arkivet » Mars 2015 » Februar 2015 » Januar 2015
Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits