...Du holdt meg levende!

Åh, så stolt jeg er. Tenk at om bare noen få måneder er jeg ferdig utdannet sykepleier. Etter tre år med harde studier (mye hardere enn først forventet), kan jeg endelig kalle meg selv for sykepleier! Jeg gleder meg veldig til å få tittelen student avskrevet fra navneskiltet. På en annen side kjenner jeg sommerfuglene og nervene komme. Tenk alt ansvaret. Tenk alt jeg må og burde kunne!? Ææh.

Hva skal du bli "når du blir stor"? // Hva har du utdannet deg til?
Har du noe du er skikkelig stolt over?

But I keep it just in case

Åh, Demi Lovato er så flink. Nå har hun laget nok en sang som har kapret spillelisten min og blitt en av mine favoritter.

Hva syns du? Liker du sangene til Demi Lovato?

Starstrucked

Jeg kan jo ikke ha vært i Berlin på konsert uten å dele noen bilder med dere fra den store happeningen. Vi fikk nemlig gå på Meet & Greet med selveste Olly, før konserten startet. Olly virket som en veldig koselig kar, morsom og fremsto som at han var interessert i og glad for sine fans!! Særlig Janne var overlykkelig over å få noen ord med han, noe som kanskje ikke er så rart. Hun fikk til og med vist bilder av negledesignene hun har laget til ham!! Wow, en opplevelse for livet. Nå har både hun og jeg gode minner å se tilbake på!! For en tur.Olly Murs hadde de kuleste danserne/korerne. Digget dem!!!
.... Før jeg avslutter må jeg nesten dele noen sanger med dere også, slik at dere som ikke vet hvem Olly Murs er - får en liten smakebit. Denne første her - er min favoritt. Dear Darlin'♥ Og troublemaker er vell den sangen flest av dere vet om fra før!! Håper noen av sangene faller i smak.

Hva syns du om bildene? Har du vært på Meet&Greet før?
Likte du noen av sangene?

Jag er Elak Elak

Trykk HER viss du vil skippe "filmen" før sangen starter.

Ha en fin søndag alle søte. Nå skal jeg vaske bunadskjorte, støvsuge, og kanskje begynne å pakke litt smått. Bare noen dager til sommerferie nå!! Heeerlig♥

Hva syns du om sangen? Hva skal du i dag?

nothing lasts forever

Hva syns du? Har du noen sanger du vil dele med meg?

Illuminate the sky

Husker dere The voice som gikk på tv for, ja kanskje et år siden, eller noe? Uansett, her har dere Martin Halla sin sang "illuminate the sky". Fyttikattagrisen så sykt flink han er!! Jeg liker spesielt godt denne sangen, og for ikke å snakke om hans utrolig gode versjon av "We found love". Søk ham opp på spotify viss du vil høre noen flere godbiter. Han har nettopp kommet ut med ny plate, så det blir spennendes å høre på de nye sangene.

Hva syns du om sangen? Har du noen nye sanger du vil dele med meg?

This ain't a fairy tale

Skole. Mat. Handling. Lekser. Planlegging. Ha en fin tirsdag alle sammen.

Hva syns du om sangen? Hvilke planer har du for dagen?

In the daylightNå skal jeg nyte helga. Slappe av. Se på greys. Spise god mat! Håper dere får en fin helg dere også!!

Hva syns du om sangen?

Gotta get up and try

Trykk HER for å komme til konkurransen (premie: eos/øredobberl)

Se på denne stilige videoen? Husker sangen veldig godt fra tidligere, men den ble nesten ny - med den stilige videoen. Spør du meg da. Opp til deg hva du syns.

Hva syns du om videoen? Liker du denne sangen til Pink?

i knew you were trouble

Taylor Swift in my heart!! Denne videoen HER har bedre kvalitet, btw - for dem som vil se den på youtube.

Hva syns du om sangen? Liker du musikken til Taylor Swift?
Hvilke sanger hører du på for tiden?

These battle scars

Trykk HER for å delta i luke 16.

Åh, favorittsang for øyeblikket. En skikkelig gladsang. Jeg tror jeg liker den så godt fordi jeg hørte den på vei til og fra jobb på fredag. (Noe som var den siste vakta mi dette semesteret, for de som lurte.) Hadde litt feriefølelse den dagen, selv om jeg hadde en oppgave igjen å skrive denne helgen, og ikke har skikkelig ferie før på tirsdag. Har du noen gladsanger du vil dele med meg?

Hva syns du om sangen? Når får du juleferie?

Trykk HER for å delta i luke 16.

another headache again

Jeg var skeptisk til Glee sesong 4, men nå har jeg da altså sett de fem episodene som har kommet ut - og jeg elsket dem. Stemningen er tilbake til slik den alltid har vært, og jeg gleeeeder meg til neste episode. Allerede.

Hva syns du om sangen? Liker du Glee?

and all these little things

Hva syns du om sangen?

I was made for you

Denne sangen kom som rulletekst på "The lucky one". For en bra sang! Og for en stemme!?!

Hva syns du? Noen som er enige?

Wonderstruck

Har dere hørt om den nye parfymen til Taylor Swift? Hun har nemlig kommet ut med en parfyme med navnet Wonderstruck -  The beginning of something magical, som jeg har utrolig lyst til å teste ut. Den har et nydelig magisk design som hadde passet perfekt inn i hyllen min, og jeg har snikluktet på parfymen på butikken, og likte den utrolig godt. Men det som er spesielt med at jeg har lyst på denne parfymen i posten akkurat nå, er at blogg.no deler ut 3 signerte parfymer. Noe som er utrolig ekslusivt! Det er ikke akkurat mulig å kjøpe en signert parfyme på parfymeriet!! Jeg hadde egentlig tenkt å skrive parfymen opp på ønskelisten, men viss jeg kan prøve å få en signert parfyme som gave fra blogg.no, hadde jo det vært en enda større glede!!

Jeg har egentlig aldri vært spesielt interessert i kjendiser og artister. Men Taylor Swift har jeg ikke klart å holde interessen borte fra. Hennes musikk og Taylor som person - har fallt virkelig i smak hos meg. Hun er ei utrolig søt jente, som sprer glede gjennom musikken sin. Skulle jeg gått på en konsert - hadde jeg definitivt valgt Taylor Swift, med tanke på jeg digger musikken hennes. Jeg syns at jeg burde være en av de heldige vinnerne, fordi Taylor Swift rett og slett er en av mine favorittartister. Hun er et stort forbilde, og ei nydelig jente. I tillegg likte jeg lukten veldig godt, og kunne tenkt meg å spre en liten os av Wonderstruck videre til mine venner og bekjente. Det hadde ikke vært feil å spre litt magisk stemning ut i den ellers vanlige, og stressende studenthverdagen. Tenkte jeg til slutt kunne dele noen av favorittene mine blant sangene hennes:

Har du prøvd parfymen hennes? Er du glad i musikken til Taylor Swift?
Hvilken sang er din favoritt?

wo12sig
Stikkord:

Live While We're Young

Jeg er ikke fan av One Direction. Ikke av Justin Bieber, eller noen andre kjendiser/artister for den saks skyld heller. Men, når jeg liker en sang, så liker jeg en sang. Og det gjør jeg uten å bry meg med hvem som står bak den. Denne nye sangen til One Direction falt virkelig i smak. Dette riktig nok etter å ha hørt den et par ganger, litt skeptisk, for så å kjenne at - Jo, den falt i smak. Utrolig søt glad-sang, som får meg i godt humør. Jeg likte sangen ekstra godt da jeg følgte med på sangen samtidig!

Hva syns du om sangen? Er du fan av One direction?
Eller er du som meg; som ikke bryr meg om HVEM som synger?

On my playlist

Trykk HER for å komme til konkurransen der du kan vinne selvbruning.

Her har dere noen sanger som jeg har hørt litt på i det siste. Har ikke blitt så mye radio den siste tiden, så da blir det heller ikke blitt så mye nytt. Nå er det lapskaus til middag, så vi blogges heller!!

Hva syns du? Har du noen sangtips til meg?
Hvilka planer har du for dagen?

My love is your love

... åh, Glee sine sanger er så stemning. Historien som er laget rundt det, og måten sangene blir sunget på!! Sanger jeg har hørt før, som jeg kanskje ikke har likt så godt - blir putselig fine, og sanger jeg allerede syntes er bra - blir enda bedre! Men det finnes nok mange som er uenige med meg da, og det er helt ok. Syns jeg snart har sett ferdig sesong 3, og må vente i en evighet før sesong 4 kommer ut.

Jeg skal forresten trekke vinneren av solkort øyestraks. Publiserer vinneren i dette innlegget!
Edit: Vinneren ble Helene! Har sendt mail.

Har du sett glee? Liker du slike musikaler?
Hvilke sanger hører du på for tiden? Gi gjerne tips!!

Jeg ser deg under gatelysEksamenslesing, prokrastinering, ukonsentrasjon, motivasjon, avslapping. Det er de samme tingene som går igjen hver dag for tiden! Så da deler jeg en sang med dere i stedet. Ha en fin torsdag!! Andre enn meg som leser til eksamen?

Hva syns du om sangen? Hva gjør du for tiden?
Hvilke planer har du for dagen?

Live my life

Jeg er ikke noe Justin Bieber-fan, og har heller aldri vært det! Men denne sangen her har blitt spilt på radioen noen dager nå - og jeg digger den. Til og med da det regnet hunder og katter i går, på vei til skolen, kom smilet da denne sangen ble satt på. Tenkte jeg kunne dele den med de av dere som har samme musikksmak som meg.

PS: Jeg har ingenting i mot dem som liker Justin Bieber og sangene hans altså!

Hva syns du om sangen?
Hvilken musikk hører du på for tiden?

You make my heart go...

På repeat, om og om igjen. Har vært på kveldsvakt som dere kanskje har fått med dere! Og i morgen skal jeg på dagvakt. Så jeg må nesten komme meg i seng...

Hva syns du om sangen?
Hvilke planer har du for tirsdagen?

Call me maybe

God morgen, alle. Da var lørdagen kommet allerede gitt. I dag skal jeg kanskje være med Olav en liten tur bort på treningssenteret. Har ikke trent på alt for lenge. Når jeg tenker meg om så har jeg ikke trent siden før eksamensperioden før jul - som da var slutten av november. Jaja, jeg får støtte meg på den lange skoleveien jeg har!!

Senere tenkte jeg meg en tur ned til sentrum. Godte meg litt på panduro igjen, haha. Neida, men jeg må få kjøpt den hvite fimo'leira som jeg glemte sist gang vertfall. Her har dere forresten en liten sang dere kan kose dere med:

Dette var en litt ubeskrivelig låt etter min mening. Jeg syns den var kjempesøt, men samtidig litt merkelig. Men jeg likte å høre på den da, så får dere heller mene hva dere vil!

Hva syns du om sangen?
Hvilke planer har du for dagen?

She doesn't mind

Middag er spist, oppvasken tatt, og nå roper fimoen på meg!! Men jeg skal prøve å få lest noen sider til med pensum først. Her har dere en sang jeg har hørt litt på de siste dagene, hehe. Kanskje den faller i smak hos dere også?

Hva syns du om sangen?
Hva skal du finne på i kveld?

Hey, I heard you were a wild one!


Da var det avgårde kåre til skolen igjen! I dag skal vi visstnok lage og fremføre et framlegg om "ikke-farmakologisk behandling". Wish me good luck! Hater når jeg ikke får tid til å øve hjemme først... Men men, jeg får bite tennene sammen og gjøre det likevel.

Håper alle får en super fredag! Gleder meg til jeg kommer hjem og kan si; god helg!

Hva syns du om sangen? You know the deal; sangtips tas imot med takk!
Har du noe spesielt på skolen i dag?

Come a little closer!

Søtsøt sang som Siv har fått meg til å få interessen for!!

Hva syns du om sangen?
Har du sangtips? Kjør på!

Stand a little taller

Lenge siden jeg har oppdatert dere med litt musikk nå, merker jeg, men det er nok fordi jeg ikke har hørt så mye på musikk i det siste... Eller jo, det har jeg - men jeg bruker som regel å høre på radioen; og der har det ikke vært så mye spennendes den siste tiden.

Åh, denne sangen liker jeg sykt godt. Hørte den faktisk for første gang i går kveld, men den sitter helt på hjernen allerede! Me like ♥

Hva syns du om sangen?
Har du noen sangtips til meg?
Trenger ny musikk å høre på!!!

 


Husk å delta på konkurransen min HER.

Vart jag mig i världen vänder

Snål sang? Ja, det syns jeg også. Men hørte den på radioen da jeg spiste middag tidligere i dag. Så nå har jeg den på hjernen... Haha

Syns om sangen?

Sparks fly

Fin sang til dere. Nå skal jeg jobbe litt mer med eksamenslesing, før det snart er kveld. Det er fortsatt en stund til jeg kårer vinneren av dagens luke i kalenderen, så dere kan fortsatt melde dere på HER!

Hva syns du om sangen?
Hvordan har din tirsdag vært?

If I die young

Nå skal vi lage lapskaus til middag, nammi! Med pølser i selvfølgelig...

Hva syns du om sangen?
Hva har du hatt til middag i dag/ skal ha?

This could really be a good life

Søt versjon av sangen, spør du meg! Gjør meg i godt humør, til tross for at det er eksamen i morgen og nervene kommer sterkere og sterkere!!

Hva syns du om sangen?
Har du eksamen i morgen?

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits