Ingen tid å miste

Da var årets viktigste søndagstur overstått. Jeg har gått med bøsse nå i noen timer, og samlet inn penger til årets tv-aksjon. Jeg regner med de aller fleste har fått med seg at det er i dag? Jeg syns tv-aksjonen alltid støtter en god sak, men kanskje særlig i år. I år går pengene til Nasjonalforeningen for folkehelsen, og går til blant annet forskning på demens, samt til å gi mennesker med demens en bedre hverdag. Nå som eldrebølgen er på vei, og gjennomsnittlig levealder er høy - vil antall mennesker med demens fortsette å øke.

Over 70 000 mennesker i Norge har Alzheimer eller en annen demenssykdom. I løpet av de neste tiårene vil antallet fordobles. De ulike demenstypene har til felles at de angriper hjernecellene. De funksjonene hjernecellene har ivaretatt, som å huske, snakke og gjenkjenne ting, situasjoner og personer, blir gradvis svekket. 300 000 mennesker i Norge opplever at ens partner, forelder, søsken eller barn forsvinner litt etter litt.  (Kilde // her)

Har du ikke hatt noen frivillige bøssebærere på døren, ikke var hjemme, eller ikke hadde kontanter - er det forstatt mulig å gi din støtte. Ring 82044110 (å på den måten gi 200,-) eller trykk HER for å bestemme beløpet du ønsker å gi selv. YOUmatter!!

Har du vært bøssebærer i dag? Har du/skal du støtte tv-aksjonen?

I love weekends

Trykk HER for å komme til konkurransen som pågår


Atter en helg er over. Jeg har hatt jobbhelg, så føler nesten ikke jeg har hatt tid til å sitte stille. Men jeg har jo fått kost meg litt jeg også, altså. Elsker virkelig helg.

Har du hatt en fin helg? Hva har du funnet på?

Movienight

Hva gjør du ikveld?

Optimist about this

God lørdag folkens! Hvilke planer har dere for dagen? Jeg er i overraskendes godt humør før arbeidsdagen(kvelden) som står foran meg. I dag skal jeg sample snacks på Bergen kino sammen med noen flere markedsførere! Så nå lunsjer jeg med noen gode baguetter og lader opp til kveldens aktivitet. Spotifylista surrer og går, og ga meg lyst til å dele sangen "Pompeii" av Bastille med dere. Men siden jeg kun har mobilt nettverk i dag, blir det bare med å nevne sangen.... Søk den opp selv viss du ble nysgjerrig! Har du noen sanger å dele med meg? Håper alle får en superduper lørdag!! Have lots of fun?

Hvilke planer har du for i dag?

Here comes the sun

For et nydelig vær det er her i Bergen i dag. Det er litt vind, men så lenge man sitter i solskinnnet er det godt og varmt. Jeg satt ute å leste en times tid, men jeg eier jo ikke tålmodighet, så jeg ble ikke sittendes så lenge som jeg hadde tenkt. Jeg hadde nok holdt ut en god stund lenger viss jeg bare hadde hatt litt flere (og bedre) muligheter til å sitte og ligge der ute. Kjenner at jeg gleder meg til jeg en gang i fremtiden har min egen hage og terrasse, der jeg kan kose meg og sole meg uten å måtte ligge på et klumpete og hardt underlag.

Tenkte meg kanskje en tur nedom sentrum senere i dag, men det er kanskje ikke det lureste å gjøre på en så fin sommerdag. Men jeg kan ikke sitte inne hele dagen heller vertfall, det er sikkert og visst. Vi får se hva dagen bringer! Ha en fin tirsdag, alle sammen. Håper dere har hatt en fin start på uken dere også.

Er det fint vær hos deg i dag? Hvilke planer har du for dagen?

I scream, you scream

... we all scream for ice cream!

Er det fredag, så er det fredag! Aner dere hvor godt det var å finne frem litt is tidligere idag? Skulle trodd jeg var avhengig. Neida. Men fra spøk til alvor - litt iskaldt til eksamenslesingen var på ingen måte feil. Spiselig motivasjon er den beste motivasjonen jeg har. Og siden det var så godt med is tidligere i dag, skal vi finne frem litt til fredagskosen også. Nå i kveld er det disse nydelighetene fra Ben & Jerry's skal nytes. (Nei jeg kan ikke spise så eksklusiv is på dagtid!) Det er ikke mye som er bedre enn Caramel Chew Chew blandet med Chocolate Fudge Brownie. Hvilken Ben&Jerry er din farovitt?

Og så må jeg ikke glemme å ønske dere alle en finfin helg. Nyt den med is, eksamenslesing, eller hva det måtte være!

Er du like glad i is som meg? Hvilke planer har du for helga?

Making up for mondays

Candy is natures way of making up for Mondays ~Ukjent

Yey, jeg har fått påskeegg idag. Herlig. Så nå skal helligdagene nytes til det fulle og det hele. Noen middagsbesøk gjenstår, og det er fortsatt noen jeg ikke har rukket å treffe enda, men heldigvis er det fortsatt noen dager igjen av ferien. Jeg har nytt dagene så langt, og både truffet venner og kjente - og fått ladet batteriene litt. Det er herlig med ferie!! Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til å reise tilbake til skolestress og praksis, nei.

Har du hatt en fin påske så langt? Har du fått påskeegg?

Trykk HER for å delta i konkurransen (premie:Mango&papaya).

Celebration

Om få timer har nok en bursdag passert, og bursdagsbarnet befinner seg godt plantet under den varme og gode dyna si. Jeg har hatt en veldig fin dag. Skole. Avslapping. Middag og kos hos tante Laila. Takk for alle gratulasjoner og varme tanker!

Hvordan har din dag vært? Når har du bursdag?

I survived

Jeg overlevde nattevakten!! Og overraskende bra faktisk. Jeg var jo trøtt, det skal jeg ikke legge skjul på, men det virket nesten som jeg var mer våken enn de to andre nattevaktene. Vi hadde litt å gjøre på også, noe som hjalp godt på. Men selv om nattevakten gikk veldig fint, tror jeg ikke jeg kommer til å være særlig glad for slike vakter i fremtiden. Jeg må jo sove både dagen før og dagen etter - noe som ikke akkurat er ideelt når jeg har andre ting jeg må gjøre. Så nå er det rett i oppgaveskriving, så får jeg se hvor effektiv jobbingen blir i dag!! Ha en fin onsdag alle søte♥

Har du jobbet nattevakt før? Er du god på å holde deg våken om natten?
Har du noen planer for onsdagen?

Soldagen

I dag er det gratis soletid hos brun og blid, så viss du er over 18 og har lyst til å friske opp fargen litt - bør du ta turen innom et solsenter for å få deg litt gratis D-vitaminer. Men husk å ikke ta for mange minutter, selv om det er gratis, for det er skadelig for huden! Jeg og Pia tok turen innom tidligere, og merkelig nok var det ikke kø en gang. Herlig!!

Har du tatt sol i dag? Benytter du Brun&Blid's gratis soldag?

I survived

Jeg skulle som sagt til sykehuset for å ta en undesøkelse i dag, som noen kanskje hadde fått med seg. Jeg skulle ta gastroskopi, som vil si at jeg skulle få en slange langt ned i halsen og magesekken - for å sjekke at alt var som det skulle. Nå har jeg kommet meg hjem fra sykehuset, i god behold - men fy så ekkelt det var. Mildt sagt. Nå er jeg heldigvis ferdig med undersøkelsen, og legen sa at alt så greit ut. Tenkte jeg skulle slappe av med noen episoder Private Practice nå, før det blir middag om en stund. Halsen er helt øm og sår, så det er ikke så godt å svelge mat helt enda.

Har du tatt gastroskopi før, eller kjenner du noen som har gjort det?
Hvilke planer har du for dagen?

Blodig alvor

Hei på dere! Lang skoledag i dag har tatt hele min konsentrasjon, og da jeg kom meg hjem var jeg så sulten at jeg måtte rett i middagen. Men her er jeg altså! Nå har jeg faktisk fått meg helg, allerede!!!! Neida... Eller jo, jeg har faktisk det. Det vil si - jeg har studiedager resten av uka, men må tilbringe tid på biblioteket i sentrum for å se om jeg får tak i litt kilder og faktakunnskaper til mitt kommende "samfunnsvitenskaplige sykepleieessay". Kjenner at jeg ikke er så veldig gira på den likevell..... Og på torsdag skal jeg en liten tur oppom sykehuset for å ta en undersøkelse. Så det er ikke helt helg, men deilig å slippe å være på skolen resten av uka!!

Og tilbake til overskriften; Olav klarte å kutte seg i fingen da han skulle hjelpe meg å åpne spaghettien. Stakkar! Så nå håper vi at kuttet klarer å lukke seg av seg selv, for det så ganske dypt ut. (Elendig bilde forresten, men lat som jeg er - orket jeg ikke finne frem speilrefleksen).

Hvordan har din dag vært så langt? Hvilke planer har du for kvelden?
Har du helg allerede?

Autumn

Det er så utrolig mange flotte farger ute. Det er noe av det jeg liker best med høsten. På skoleveien passerer jeg mange trær i vakkre farger, men nå begynner det å ligge mer blader på bakken enn det som henger på selve trærne. Det er nok et tegn på at høsten snart er over. Og jeg skal ikke legge skjul på at det var utrolig kjølig ute i morges.

Hva liker du best med høsten? Er det kaldt hos deg i dag?

Monopoly

Dagens begivenheter er omsider over. Kjolen er byttet ut med litt mer avslappendes klær, og resten av kvelden blir mest sannsynligvis tilbringt foran tv'n.

I slutten av selskapet ble det til at vi fant frem et monopolspill, som vi spilte sammen med det ene søskenbarnet til Olav. Dette var en ny type monopol, som var endel mer avansert enn det gamle jeg er vandt med. Men monopol er alltid gøy da, syns jeg, så jeg koste meg godt jeg vertfall!!

Hva har du gjort idag? Er du glad i monopol/andre brettspill?

80års-dag

Da var kjolen på, og håret stelt! Så nå skal vi kose oss med feiring av bestemora til Olav. Gjestene ser så smått ut til å begynne å komme, så om ikke lange tiden blir det helt fullt her ute. Håper alle får en super lørdag!

Har du hatt en fin dag så langt? Har du noen planer for lørdagen?

Hils på karin

 

Dette er Karin Jensen. Hun er veldig veldig syk. Det er Trond Hansen også! Og en av dem kommer til å bli min pasient i dag! I en eller annen form. Enten jeg må skifte stomi, stelle en svk, sette inn veneflon, gi smertestillende eller antibiotika, legge ned en sonde, eller hva det måtte være. Jeg håper noen av dere har lyst til å ønske meg lykke til på PTE (Praktisk teoretisk eksamen) i dag!? Så får dere ha en fin dag så lenge. Ps: Husk at dere kan trykke HER for å delta i konkurransen der du kan vinne solkort og iphone-deksel.

Ønsker du meg lykke til? Har du noe spesielt på timeplanen i dag?

Jul allerede?

Jeg vet at tiden går innmari fort, ja, jeg gjør det. Men seriøst! Jeg fikk ganske sjokk da jeg kom inn på butikken en dag i forrige uke - og møtte dette synet. Julebrus, i september? Det aller verste var jo at det så ut som folk hadde begynt å kjøpe dem også. (Mulig det bare var et salgstriks eller noe, men likevell). Er dere ikke enige? Jeg syns det er alt for tidlig å begynne å selge julebrus i september. Det er jo faktisk blitt oktober nå da, men likevell - alt for tidlig!!

Hva syns du om at julebrusen har ankommet butikkene? Har du sett dem i butikken allerede?

Les mer i arkivet » Desember 2014 » November 2014 » Oktober 2014
Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits