Enjoy todayI dag har jeg fri fra jobb, og har plantet meg godt til rette i denne deilige kosedressen. I dag skal jeg prøve å få unnagjort litt hekling som har samlet seg opp den siste tiden. Jeg har veldig mye bestillinger på listen som jeg hadde håpt å få klar før jul, men jeg må si at jeg jo har mine tvil. Nå som det er så mye annet som skal ordnes går det bort endel tid på andre gjøremål også - når jeg først har fri. Vi har begynt å se etter leiligheter her i Bergen, men det skal ikke være helt enkelt. Mesteparten av de aktuelle er allerede utleid, og det som er ledig koster en god del for å leie. Det er nesten sånn at det frister å kjøpe selv, for å slippe å se pengene fly rett ut vinduet. Jeg som hele tiden har sagt jeg ikke skal kjøpe noe her...

Det begynner jo å haste litt etterhvert, å finne et sted å bo, nå som jeg har passert hallveis i svangerskapet. Jeg ser for meg at de siste månedene kommer til å gå riktig så fort, særlig med tanke på at det blir hektisk på jobb i vinter. Likevell synes jeg det er veldig godt å endelig kunne telle nedover mot termin, og ikke oppover. I dag er det 130 dager igjen til termin. Tiden går sakte men sikkert mot februar og vårt første møte med lillegull. Tenk at det går ann å bli så glad i et menneske uten å ha møtt det enda!!?

Jeg trenger forresten litt tips fra dere; jeg stusser nemlig sånn på om jeg kanskje burde ta influensavaksinen i år? Sånn for å beskytte lillegull, tenker jeg. Jeg skal jo tross alt være i kontakt med syke barn hele vinteren, og med lavere immunforsvar enn vanlig frykter jeg at det lettere kan bli sykdom - selv om vi er påpasselige med smitte og hygiene!?

Hvordan ser din dag ut? Har du mye som skal ordnes?
Skal du ta årets influensavaksine?

#mammablogg #gravid #momtobe #februarbaby #babygirl #crochet

It's a GIRL!På mandag var vi som sagt på ordinær ultralyd og fikk hilse på lillegull. For en god følelse. Først var det en gynekologstudent som gjorde undersøkelsen, før det etterpå kom inn en mer erfaren jordmor som skulle titte på nurket en gang hun også. Alt tydet på at det er en frisk og rask liten jente som gjemmer seg der inne. Hun var veldig aktiv, holdt hendene foran ansiktet, og hikket som bare det - akkurat slik som mora gjør noen ganger. Vi er glade og letta over å få høre at alt ser ut til å stå bra til. Man kan ikke ta det for gitt på forhånd.

... og jeg blir bare mer og mer forelska i denne lille vakre skapningen! Februar kan ikke komme fort nok♥

Har du vært på ordinær ultralyd? Hvordan opplevde du det?

#gravid #mammablogg #ultralyd #momtobe #februarbaby

Hvem gjemmer seg i magehuset?


Etter langt om lenge og lenger enn langt nærmer endelig dagen seg for at vi skal på ultralyd. Jeg tror nesten ikke at det har gått helt opp for meg enda at vi på mandag skal få se og lære mer om lillegull. Forhåpentligvis får vi beskjed om at barnet jeg bærer på ser friskt og raskt ut - at alt ser ut til å være som det skal. Kanskje får vi også vite om det er en liten prins eller prinsesse som gjemmer seg i magehuset - hvem vet? Det blir spennende å se hva som møter oss på mandag.

Det var en stund jeg tenkte at jeg ikke hadde lyst til å få vite kjønnet. Mest fordi jeg tror det hadde vært spennende å ikke vite noe før barnet er født. På en annen side derimot ser jeg for meg at jeg under fødselen er mer opptatt av å føde en frisk og rask baby - og da ikke er så opptatt av om det er en gutt eller jente som er blitt født. Ikke det at det er så viktig nå heller, da jeg kommer til å bli like glad uansett, men jeg har likevel bestemt meg for at jeg i dette svangerskapet ønsker å vite det (så langt det er mulig vell og merke. Det kan jo hende lillegull er sjenert og ønsker å overraske oss). Denne gangen er alt nytt og spennende, uansett hva som venter. 

Har du vært på UL? Ønsket du/dere å få vite kjønn?

#gravid #mammablogg #pregnant #momtobe #ultralyd #februarbaby

 

 

Time goes fast, yet so slow..


Tiden føles noen ganger som den står nesten stille, men plutselig har det gått flere uker. Det er en rar følelse. Jeg lengter etter å møte lillegull. Lengter etter å bli kjent. På en annen side er det godt at det er noen måneder igjen før alt må være helt klart. Det er mye som skal ordnes før februar. Vi må finne et nytt sted å bo, en leilighet som er mer praktisk og bedre egnet til å ha barn i. Vi må skaffe alt nødvendig utstyr. Åh som vi gleder oss. Det blir en ny og spennende tilværelse for oss.

Denne uken var jeg hos jordmor og fikk høre hjertelyden for første gang. Det var en fin lyd det! Det var godt å høre at alt sto bra til. Når jeg ikke kan kjenne bevegelser og spark enda er det ikke alltid like lett å forstå at det faktisk er et levende menneske inni meg. Wow, jeg må si at jeg både er og blir fascinert over hvordan menneskekroppen er laget altså!! Det er helt sykt. 

Synes du tiden plutselig går sakte? Lar du deg fascinere av menneskets biologi?
Ønsker dere alle en fin helg.

#gravid #graviditet #mammablogg #16weeks #pregnant

Les mer i arkivet » Oktober 2015 » September 2015 » August 2015
Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits