Happy new year

Siste dagen i 2011 er snart over. Jeg håper at alle har hatt et flott år, og at 2012 blir minst like bra. Nyt dagen, ha ei flott feiring, og tre inn i det nye året med godt mot, håp og gode tanker!Godt nyttår, søte dere!

Hvordan feirer du nyttår?
Har du noen store planer for 2012?

Spørsmålsrunde

Jeg har fått endel spørsmål i det siste, av folk som har lyst til at jeg skal sette i gang en ny spørsmålsrunde. Det er en stund siden sist, så da kan jeg jo si meg enig i at det er på tide med en ny runde. Og så er det jo nyttår, og da passer det kanskje enda bedre? Dere kan egentlig bare sette i gang, å spørre. Spør om hva dere vil! Upassende spørsmål derimot kutter jeg selvfølgelig ut. Jeg har ikke helt bestemt meg enda for om jeg skal svare på video eller ikke, men dere kan skrive hva dere ønsker?


Hva lurer du på?
Vil du at jeg skal svare på video, eller vanlig innlegg?

When we stand together

Nå har jeg vært flink og støvsugd litt for mor, og tenker å hoppe en rask tur i dusjen. Deretter er det bare å slappe av, og så må jeg jo stelle meg til kvelden. Olav skal være hos oss i kveld, så det blir kos! Kalkun og god mat, kos, og selvfølgelig litt raketter ved midnatt.

Hvordan feirer du nyttår?
Skal du ut på noe spesielt i kveld?

Mimring

Jeg burde nok hatt mimring om året som nettopp har vært, og som i dag skal avsluttes. Men akkurat nå så var det bilder fra sommeren 2008 jeg mimret litt med. Se så liten Hannah var? Søteste jenta jeg vet om ♥ Hun vokser så utrolig fort, noe småbrødrene også gjør. Dagene og årene flyr jo avgårde. Om 9 dager blir lille Jani Banani hele 12 år liksom... Helt utrolig! De er jo søte da, småsøskna mine! Det blir kos å treffe dem bursdagshelga neste helg. For de som lurte så har jeg og Jan Markus bursdag samme dag!

Har du mimret litt i dag?
Syns du tiden går fort?

Vil dere ha konkurranse?

Siden julekalenderen min er over, lurte jeg på om dere har lyst til at jeg skal sette i gang en ny konkurranse? Jeg har jo blitt sponset av flere nye nå i det siste. Blant annet både elf, mirabling og gents.no, så jeg har litt konkurranser jeg kan holde for dere. Men vil dere ha konkurranse? Og evt. hva vil dere ha som premie i den? Det er bare viss dere har lyst til det selv liksom!Elf sponser en goodiebag med 5 overraskelser, Mirabling sponser med Iphone-deksler, og gents.no sponser med selbruning. Så hva har dere lyst på?

Vil dere ha konkurranse?
Hva vil dere ha som premie?
Flertallet bestemmer! 

Waves

Jeg testet ut bølgetanga mi litt i dag. Gjorde det ikke skikkelig da, men bare litt raskt for å se hvordan den fungerte. Så nå sitter jeg med noen små bølger i håret. I og med håret mitt er så tynt og glatt så sitter de nok ikke i så lenge...Det skal bli gøy å teste ut bølgetanga mer etterhvert. Kanskje håret mitt ikke lenger trenger å være så kjedelig og rett ned, hiih. 

Har du prøvd ut bølgetang før?
Hvordan er håret ditt?
Rett ned, krøllete, tykt, tynt, glatt?

Coolstuff.no

Dette innlegget er sponset av Coolstuff.no

Jeg fikk mail i går om at jeg har fått meg en ny sponsor. Så utrolig gøy! Denne gangen er det Coolstuff.no som sponser meg, og jeg gleder meg til et samarbeid med dem. Har du vært innom siden deres før? Viss ikke så bør du gjøre det nå. De har utrolig mange søte greier der, som jeg gleder meg til å godte meg litt med! Har allerede vært innom der og sett meg ut noen godbiter.

For å gi dere et eksempel så har de denne søte neglelakktørkeren:

Sikkert perfekt for meg som elsker å lakke neglene!!

Har du vært innom på Coolstuff.no før?
Har du prøvd ut en slik negletørker?

Nattmat

Vi ble plutselig sultne, så da stekte vi oss litt pølser og komler! Nammi<3 Det er godt med mat på nattestid!

Nå skal vi finne frem litt godis, og slappe av før det er kvelden! Så, god natt søte lesere!

Pleier du å lage deg nattmat?

Opphørssalg på Perlesmykker.no

Ikke glem at Perlesmykker.no har supergode tilbud. Nå er det 60 og 65% på de fleste varer, og i tillegg får du gratis frakt viss du bestiller over 600. Dersom du skriver "Keths" i rabattkode-feltet får du 15% på allerede nedsatt pris. Jeg elsker smykkene der, og anbefaler dere virkelig å ta turen innom. Nettsiden skal legges ned etter nyttår, så siste frist til å bestille er 31.desember 18.00!! Løp og kjøp...Har du handlet noe på Perlesmykker.no?
Liker du varene dems? 


Siv har forresten en giveaway HER, der du kan vinne gavekort på 400,- 
Meld deg på du også♥ 

Work again

Etter en uke med helt fri; ingen skole, ingen jobb - skal jeg ta på meg jobbklærne før min siste vakt denne julen. Det er ikke mange dagene før jeg må ta turen tilbake til Bergen. Helt alene faktisk, i og med min kjære har ferie et par uker lenger enn meg, heldiggrisen. Det er godt å tjene litt penger i blant også da, så vi har litt ekstra å rutte med i studentlivet. Nei, vi blogges senere! Jeg må gjøre meg klar...

Hva skal du i dag?
Skal du jobbe?
 

The new photo boothHaha, jeg og Olav tok bilde i går med den nye Photo booth'en min. Var det ikke søtt? Det var noen morsomme nye effekter på den. iMovien min hadde også mange kjekke effekter!!! Så nå kan jeg kanskje endelig lage noen videoblogger! Men siden jeg ikke er så glad i å snakke på film, så kan jeg ikke love dere noe altså, hihi.

Nei, nå må syvsoveren nesten få i seg litt mat. Jeg orket ikke stå opp før 11 i dag jeg, hihi. Så må jeg på jobb senere i dag! Dagene flyr av gårde....

Hva skal du idag?
Vil du ha videoblogg? 

Julepakkesanger

Her ser dere noen av gavene jeg fikk til jul. Har ikke tatt bilder av alt, så dere får klare dere med dette for denne gang! Kanskje jeg viser noe av det andre senere, men er ikke sikker.

Utenom dette så har jeg fått sykepleierklokke, ullsokker, superundertøy, håndkle, pysjamas, en liten søt sjokolade, noen smykker, noen gavekort, sminkefjerner, litt slike ting!! Kjempefornøyd, så; tusen takk!! ♥

Er du fornøyd med årets julegaver?
Hva fikk du til jul?

Caramello

Det ble sent i går kveld også, gitt. Huff, i kveld jeg legge meg litt tidligere! Men jeg skal slutte å klage, det er jo min egen feil. Legger du også deg for sent? I dag håper jeg at dagen blir litt roligere. Vi skal kanskje lage karamell, og ha komle til middag, nammi. Senere i kveld kommer Olav hjem, og så skal vi ha besøk av kjekke slektninger!


Pakken fra lillesøs, søte Hannah!

Hva skal du i dag?
La du deg sent i går?

Crime scene investigation

Da var jeg kommet meg hjem igjen fra jentekveld. Jeg skal nå sette meg ned for å kommentere tilbake på kommentarene som har kommet i dag, samtidig som csi står på i bakgrunnen. Dere lesere er så søte, virkelig! Håper at alle har hatt en fin tirsdag!

Jeg har vært hos frisøren forresten, noen som vil se hvordan håret ser ut nå? Jeg har fått stripet bort den stygge etterveksten min... Det var virkelig på tide!!

Hvordan har din dag vært?
Har du vært hos frisøren i det siste?

Girls night!

Nå skal jeg avgårde på jentekveld med noen kjekke jenter fra ungdomsskolen. Det er år og dag siden sist vi har truffet hverandre, så det skal bli koselig med en liten og kjekk kosekveld. Vi skal kose oss med taco, sjokolade, og ikke minst snakk om alt og ingenting. Nå når det er så lenge siden vi har truffet hverandre så blir det gøy å oppdatere seg litt om hvordan det går med jentene!! Gleder meg!!


Fillern, bildet ville ikke roteres skikkelig!!! Men får bare være...

Hva skal du finne på i kveld?
Hva finner dere på i romjula?

Latter forlenger livet

Latter er godt for hver og en av oss. Så da jeg så konkurransen til blogg.no nå, måtte jeg rett og slett bare delta jeg også, hihi.

 

bbckonk
Stikkord:

Craazy

Pia har sovet over hos meg i natt. Kjempekos! Hun kjedet seg, mens jeg var på besøk, så da plukket jeg henne likesågodt opp på togstasjonen. Så i går koste vi oss med film og serier, brus og godis. Pia så ut som dette i går:

Pia som skaper seg, ser du! Nå skal vi stelle oss, spise god frokost, og ta en kjøretur ut på kvadrat. Har hørt at det er 50% på gina tricot, så vi skal se om vi finner noe nytt til klesskapet.

Hva skal du i dag?
Skal du på shopping?

En dyrebar skatt

Det er kanskje noen som husker at jeg la ut en uoppnåelig ønskeliste tidligere i høst/vinter? På toppen av den stod det en Macbook Pro fordi jeg trengte det så sårt. Min hvite Macbook begynner nemlig å gå fra hverandre, er supertreg og det er ikke plass til stort mer på den. Så gjett om jeg ble glad da jeg åpnet en splitter ny Macbook pro på julaften? Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få den til jul, fordi det er jo kjempedyrt!!! Så her sitter jeg altså, med en ny Macbook pro i fanget. Er forelsket allerede! 

Hva fikk du til jul?
Har du Macbook pro?

Til ettertanke

En kul video som viser mange som støtter Rosa sløyfe kampanjen mot brystkreft. Jeg syns den var dritkul!! Så tenkte at dette var noe å ha i bakhode, tankene, nå som vi feirer jul og koser oss!

Skal snart videre i neste selskap, så vi blogges senere i kveld!

Hva syns du om videoen?
Hva gjør du i dag?

Travel jul

Det er alltid så mye å gjøre i jula. Familieselskap, treffe folk, kose seg med film og godis. Jeg føler virkelig at tiden flyr i fra meg. Nå skal jeg snart hive på meg kjolen atter en gang, og ta turen til mormor på middag. Jeg aner egentlig ikke når jeg kommer hjem igjen, men det finner vi tidsnok ut! Har desverre ikke rukket å lage et innlegg med gavene i dag heller jeg!! Kanskje jeg rekker det i kveld, hehe.Håper alle får en fin dag!

Hva skal du idag?
Har du det travelt i jula?

Lyst til å bli "romjulsblogg"?Nå har jeg hatt "Julens blogg" veldig lenge, og tenkte at jeg kunne bytte ut den plassen med noen andre. Så viss du har lyst til å få bloggen din linket med bilde i sidemenyen min resten av juleferien, så meld deg på i dette innlegget her! Bare skriv "Jeg har lyst", "jeg er med", "jeg vil", eller noe i den duren!!

Har du lyst til å bli "Romjulsblogg" her på bloggen min?
Har du meldt deg på?

Criminal mindsNå har jeg nettopp fått av meg kjolen og kommet hjem fra familieselskap hos Olav. Vi tenkte å kose oss med litt Criminal minds episoder. Liker godt at det har komt masse nye episoder der i det siste!!

Hva gjør du på?
Har du hatt en fin dag?

Sneak peak - julegaver!

Jeg fikk kjempemange kjekke gaver i går, og tenkte at jeg kunne dele dem med dere viss dere har lyst? Men her har dere vertfall en liten sneakpeak med gaver puttet oppi trillekofferten jeg fikk! Er storfornøyd med alt jeg fikk, og må bare si tusen takk til dere kjekke som har vært så snill med meg!! Jeg er alt for heldig!!

Nå skal jeg ta turen opp til min sin kjære. Det blir nok koselig med familiemiddag der, og i morgen skal jeg til mormor for å spise. Kos!

Vil dere se hva jeg fikk til jul?
Skal du på noen familiemiddager i romjula?

Takknemlig!Julaften er overstått, og jeg hadde det kjempekoselig. Nå gleder jeg meg bare til alle de kjekke dagene vi skal ha fremmover nå i romjula. Kjempekos!! (bortsett fra at Olav har bestemt seg for å reise bort noen dager da, men) Jeg er så takknemlig for at jeg er så heldig som jeg er! Jeg har fått god mat, godt selskap, og kjekke gaver! Det er så utrolig mange som hadde gitt hva som helst for en slik kveld, så jeg syns det er viktig at vi ikke tar den for gitt. Husk på det, alle sammen!! Vi er virkelig heldige som har det så godt!

I dag har jeg sover lenge, for klokka nærmet seg 5 i natt før jeg var i seng. Snart skal jeg gjøre meg klar til middagssbesøk hos Olav og hans familie. Det blir også koselig! Håper alle får en fin 1.juledag!

Hva skal du i dag?
Fikk du noe fint i går?

Merry merry christmas!

Da var julaften kommet, og tradisjonene skal atter en gang repeteres. Jeg sitter godt plantet foran tv'en, med julesokk og askepott. Det blir ikke jul uten!! I dag skal jeg kose meg her med tv'en, spise grøt, gå i kirka en tur, og spise god julemiddag. Morfar skal komme ned å kose seg sammen med oss. Det er alltid så koselig med julaften - og julehøytiden generelt! Juletreet ble pyntet i går kveld, minimalistisk og enkelt; akkurat slik jeg liker det!

Jeg vil ønske dere kjære lesere en kjempeflott jul, og så håper jeg dere får en fin dag! Kos dere med familie og kjente, og sett pris på at vi er så heldige som vi er her i Norge. Jeg er glad i dere!

Har du noe du MÅ gjøre på julaften?
Hvordan ser din dag ut?


Trykk HER viss du vil vinne Macbook Pro!!

Julekalender - luke 24

I dag er det endelig julaften, og premien i dag er varer fra Perlesmykker.no til en verdi av 500,- Påmelding til denne luken var 11. og 19. desember, der dere måtte hente link fra Perlesmykker.no med deres favoritt. Dersom vinneren av dagens "luke" hadde en favoritt som fortsatt er på lager hos Perlesmykker.no, så vil denne være med i premien i dag! Dersom de derimot er utsolgt for favoritten, vil andre varer setter sammen til dagens premie!

Vinneren er trukket tilfeldig fra de to påmeldingslukene! Jeg hadde 57 kommentarer på luke 11, og 57 kommentarer på luke 19. Random.org sa at vinneren var kommentar nr. 73! (altså kommentar nr.16 på luke 19)

Vinneren av hovedluken i årets julekalender er: Siv

Vinneren må huske å sende meg fullt navn og adresse, så fort som mulig, (kethmh@hotmail.com) slik at Perlesmykker.no kan sende ut premien.

Dette er desverre den siste luken for denne gang, men jeg håper at kalenderen har falt i smak!

Har du deltatt i julekalenderen min?
Har du meldt deg på de to lukene som var påmelding til i dag?

Vinn macbook pro!

Delta i dagens luke på studentkortet sin julekalender HER. Dagens premie er en Macbook Pro, meee want!!♥

HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER HER

Vinneren - luke 23

Premie 23.desember:  Et solkort verdi 100,- og en neglelakk fra Elf.
Vinneren av luke 23 ble: celine indreeide kvalsvik

Husk å send meg mail med fullt navn og adresse så fort som mulig! (kethmh@hotmail.com). Jeg fant ikke mailen din, så for at du skal kunne få premien må du kontakte meg selv!

Ble det deg?
Hva syns du om premien?

Sent i seng

Åh, nå angrer jeg på at jeg har kommet meg så sent i seng de siste dagene! Etter at jeg kom hjem på juleferie tror jeg ikke det har vært en eneste kveld der jeg har vært i seng før i 3tiden. Og nå er jeg helt utrolig trøtt. Tror jeg skal ta meg en liten powernap før mor kommer inn dørene!! Har endel ting som må bli gjort i kveld, levere pakker, pynte juletre, besøk.

Hva skal du i kveld?
Er du sen i seng?

New inJeg kjøpte ei ny t-skjorte i går, før jobb! Hva syns du? Nå må jeg løpe for å rekke bussen. Tenkte å være litt med Pia i dag ♥

Hva skal du i dag?
Har du kjøpt noe nytt i det siste?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits