Høydepunkter i året som har vært.

I 2009 har jeg hatt mange oppturer og nedturer, noe som er helt normalt. Jeg tenkte jeg kunne fortelle om noen av høydepunktene mine. Til å starte med hadde jeg bursdag i januar, og det er jo alltid gøy.
Lillebroren min har bursdag samme dag som meg, så det gjør det enda koseligere!
På skolen ble jeg mye bedre kjent med flere av de nye jeg kom i klasse med, og skapte sterkere bånd med blant annet Nina. Nina er ei fantastisk jente som betyr mye for meg, og har vært en viktig del av livet mitt dette året! Jeg hadde et sterkt ønske om å flytte bort, så et høydepunkt har nok vært at jeg fikk plass på Framnes KVGS, som er en internatskole.
Denne plassen takket jeg nei til i sommerferien, fordi jeg ikke følte meg klar til å flytte fra familie og venner. Andre høydepunkter i sommer var Skjærgårds M&M festival og tur til Tyrkia. Etter ferien har det gått fint med skole med tanke på arbeidsinnsatsen min. Og sist men ikke minst er jeg utrolig takknemlig for kjæresten min Olav. Han er helt fantastisk!

Jeg ser frem til et nytt år, og håper det kommer til å bli minst like bra som året som har vært!

Hvilke høydepunkter husker du best fra 2009?

Her er min søte lille nisse sammen med mannen på kinarestauranten som kjenner oss alt for godt igjen..!


Jeg klarer ikke helt å glede meg...

Jeg har lenge gledet meg til nyttår. Det er så koselig å være sammen med de jeg er glad i, spise god mat og skyte opp raketter, Akkurat nå sitter jeg i senga nydysjet, usminket med skjerf og gode ullsokker på. Jeg har klart å bli forkjølet så hodeverken er på plass og temperaturen går opp og ned. Jeg skal ikke klage, for jeg er jo ellers i god form, men jeg klarer så absolutt ikke å glede meg til å ta på kjolen og de høye skoene. Forhåpentligvis kan mye skje på noen timer da!

Hvilke planer har du for kvelden?

Hvordan vil du beskrive deg selv?

Alle har en personlighet som er unik for akkurat seg selv. Mennesker kan ha felles interesser, tenke likt og mene det samme, men personligheten er knyttet til hvert enkelt menneske. Ikke alle er fornøyde med seg selv. Mange klager over blandt annet utseende og er gode til å sette fingeren på alt den mener er feil. Folk rundt oss sliter med dårlig selvtillit og dårlig selvbilde. Jeg vil bare oppfordre alle til å være fornøyde med seg selv! Alle er skapt forskjellige, og det er ment å være slik. Vi burde satt mer pris på hvor godt vi har det, i stedet for å klage over så små ting som utseende.

Jeg vet at jeg også kan ha mangler og feil - Men jeg erfornøydmed meg selv!

Er du?

Bilde: weheartit

The start of something new...

Om et døgn pluss noen timer vil alt som har skjedd i 2009 være minner, mens starten på et nytt år står foran oss. Da har personer som har rota ting til mulighet til å rette opp i feila sine, personer som ikke har hatt det så bra får en ny start til å gjøre ting bedre og personer som har hatt et flott år har muligheten til å gjøre 2010 enda bedre! Jeg ville for ingenting gitt bort året som har vært, selv om det har vært fyllt av både sorger og gleder. Andre har kanskje grunner for å helst ville glemme året som har vært. Hvordan har 2009 vært for deg?

Nyttårsaften har alltid vært en kveld der fyrverkeri har preget himmelen og høye smell har provosert trommehinner. I år er det ikke lov med pinneraketter. Jeg for min del er ikke så begeistra for alle smellene, og syns nesten det er litt skummelt, men det er utallige der ute som mener det er unødvendig å forby dem. Er du en av dem som så veldig gjerne skulle hatt pinneraketter? Tenk heller på hvor mange ulykker vi kan unngå, ved å ikke ha lov å selge dem!Har du noen store planer for året som kommer?


Dødsfall blandt kjendiser i 2009!

Det er trist å tenke på, men 2009 har vært et år der flere godt kjente kjendiser har mistet livet. Vi har blandt annet mistet Michael Jackson, en helt fantastisk sanger og danser. Det hele skjedde uventet og raskt, og ble kun 50 år. Ikke bare Michael Jackson mistet livet dette året. - Brittany Murphy døde 32 år gammel av hjertestans. Hun var en utrolig god skuespiller. Jeg husker henne best i fra filmen "Just married" der hun spilte sammen med Ashton Kutcher. Senest i går, tirsdag, ble Jimmy Sullivan funnet død. Han spillte trommer i Avenged Sevenfold, og ble bare 28 år.
 
   

Er det noen kjendiser du savner, som har mistet livet i 2009?

Vil du bli årets "kategori" blogger?

Jeg ser at flere har valgt å lage en egen toppliste eller plukke ut årets blogger. Jeg syns det hørtes ut som en god ide! Eneste er at jeg mener det er mer enn en person som fortjener den statusen. Så her tenker jeg å finne årets blogger i noen ulike kategorier, en til hver kategori selvfølgelig. Det eneste du trenger å gjøre for at jeg skal se gjennom bloggen din er å legge igjen bloggadressen din under innlegget. Du kan selvfølgelig også nevne hvilken kategori du selv mener du burde fått, men dette er ikke et must! Syns du du fortjener "Årets blogger" i en av kategoriene nedenfor?


Årets beste musikk blogg.
Årets beste foto blogg.
Årets fjortis blogg,
Årets beste design.
Årets beste skribent.

Årets ____ blogger.

Har du noen andre kategorier du mener mangler over?
Jeg kommer til å oppdatere innlegget med nye kategorier etter hvert som det kommer forslag.Min A står for...

A for Alfabet! Hadde det ikke vært for alfabetet ville vertfall ikke denne bloggen hatt noen mening!

A for Afrika! Alle de kule dyrene som man kan finne der!

A for Appelsin! Den er stor og oransje, og smaker en smule surt. Selv foretrekker jeg heller mandariner! (Eller er det klementiner jeg mener?)

A for Accesories! Accesories gir krydder i hverdagen. Hmm, kanskje ikke, men krydder i antrekket er det uansett!

A for Alt
det andre! Det finnes mange ting på A her i verden. Hva står din A for?

Weheartit!

Jeg har blitt helt forelska. Hvorfor har jeg ikke sett den før? Åh, så utrolig mange flotte og søte bilder. Har du hørt om siden før? Dersom du ikke har det - Stikk innom på www.weheartit.com!
  

Vet du om andre sider med masse flotte bilder?

Hva skal du på nyttår?

Jeg skal opp i kirka og feire det sammen med menigheten der. Det skal være god mat og midnattsgudstjeneste. Det tror jeg kommer til å bli koselig! Hvilke planer har du på nyttår?

Forandring fryder, ikke sant? ;D

Når møblene på rommet har stått på samme sted i mange år eller du går i de samme klærne gang på gang uten å kjøpe deg et eneste nytt plagg - Da er det på tide med en forandring. Akkurat den samme følelsen fikk jeg av designet jeg har hatt i så og si en evighet. Så da var det på tide med et nytt. Hva syns du? Det er deilig med litt forandring av og til!!

 Er du god med alle de der HTML-kodene? Jeg skjønner meg ikke på så mye av dem jeg, men fikk til noen småting som å endre skriftstørrelse o.l!

Starten på den første millionen!

Normalt pleier jeg ikke ha noen spesielle nyttårsfortsett, men fikk ei kul sparebørse til jul. På den stod det "Starten på den første millionen" så jeg kan tenke meg at jeg skal prøve å spare mer penger etter nyttår. Jeg skal bli flinkere til å ikke bruke pengene mine på tull og vas! Er du flink til å spare? Eller bruker du pengene dine på like mye tull og vas som meg?

 

Noe seriøst oppi alt det useriøse..

Mange forbinner jul med gode stunder og har mange flotter minner fra tidligere år. Jeg syns det er viktig at vi tenker litt på dem som faktisk ikke har det så godt i jula. Dem som har vært gjennom mye tung både i juletida og generelt. Jeg fikk ei bok til jul "Hva skal vi med stjerner nå?" Den handler om en far og en sønn som mistet datter og mor i tsunamien som var 2.juledag 2004. Jeg husker godt den dagen, alle som mistet livet og alt som ble ødelagt. Husker du den dagen? Det er trist å tenke tilbake på den dagen og dagene i etterkant. Boka handler om hvordan de to gjenværende skulle klare å skape et meningsfullt liv sammen midt oppi all sorgen.


Fikk du noen bøker til jul?

One piece jump in?

I høst begynte folk å interessere seg for klesplagget One Piece som ser ut som en utrolig herlig joggedress. Hva mener egentlig du om den? Jeg må selv si at den ser deilig ut å gå i, men ser ikke spesielt fin ut.. Hadde jeg fått en gratis hadde jeg nok brukt den, men ville ikke brukt rundt 1000 kroner for å kjøpe en! Spesielt ikke med tanke på at kjæresten min syns de er helt forferdelige!

 

Har du en One Piece?

Radioen gir forandring!

Som noen av dere kanskje vet hører jeg mye på radio. Ipoden min har radiotilgang, noe som gjør at jeg får mye ny musikk istedet for å hørre på de samme gamle spillelistene! New York av Paloma Faith er en sang som er spilt veldig mye på radioen i det siste. Jeg kan vell si jeg syns den er ganske fengende! Hvilken type musikk hører du på?
Hva er favorittsangen din, for øyeblikket?

One tree hill, eller hva?

Jeg digger One Tree Hill. Du kan kalle det barnslig, eller du kan være enig med meg. Det har ikke noe å si for min del. Jeg liker å se på all dramaen og vite at jeg har det så utrolig mye bedre. I år så jeg for sent at sesong 6 hadde kommet ut i platebutikkene. Derfor fikk jeg dessverre ikke ønsket meg den til jul. Jeg får heller ønske meg den til bursdagen min! Liker du one tree hill, eller har du en annen favorittserie?


Som du ser står det på svensk her. Noen som vet om det er norsk teksting på den?
Det burde det være (:

Hvilken kino?

Jeg har lyst til å gå på kino nå i jula. Det kommer ut flere nye, som "It's complicated", "Alvin og gjengen" og "Sherlock Holmes" Har du sett en eller flere av dem? Som dere kanskje vet elsker jeg å gå på kino, så jeg kommer muligens til å se flere av dem!


Denne tar jeg kanskje med meg småsøskna på. Det er alltid koselig!

Dagen derpå ..

I og med at det var selveste julaften i går... så ble det utrolig sent før jeg kom meg i seng i natt... Jeg burde sett det komme, men kan vel skylde på at jeg ikke tenkte klart. Jeg har nemlig våknet med et deilig munnsår i dag. Ja, jeg får nemlig det blandt annet når jeg får for lite søvn. Men, jeg har meg selv å takke.
 
Hvem hadde en koselig og fantastisk flott dag i går? Det hadde vertfall jeg. Jeg fikk mange koselige pakker av familie og kjente. Og middagen var himmelsk. Jeg hadde rett og slett en konge kveld. Hva var du mest fornøyd over med gårsdagen? Jeg synes det er umulig å velge en enkelt hendelse. Alt var jo fantastisk.

 Klar, ferdig - påkledd.

Det er på tide å gjøre seg klar til kirka og resten av juleferinga. Hår skal fikses og ansiktet skal bli sminka. Tilslutt skal finklærne på. Jeg elsker å gå med kjole!

     
Man kan få til mirakler med strittetanga, det er sikkert og visst!!

Og med litt sminke blir alt så mye bedre..

 

Nå er det bare kjolen som mangler! Den skal jeg få på meg om ikke så altfor lenge!
Hva skal du ha på deg i dag?

God jul, Folkens!!

Nå har dagen vi har ventet så lenge på endelig kommet! Nissen har vært på besøk i natt med fire deilige julesokker. Han vet akkurat hva vi liker best! De små sitter i pysjen og ser på barne-tv, men jeg venter på at klokka skal bli 11. Da har jeg bestilt tv'en til å se Askepott.

Jeg vil ønske dere alle en riktig God Jul, og håper dere får en fantastisk kveld. Jeg skal få pinnekjøtt senere i dag. Det gleder jeg meg til! Hva skal du spise i kveld?


Her er litt av gavene som nissen har lagt under treet. Jeg skal ikke feire jul her, men ved å se på alle gavene under treet kan jeg se at søskna har mye å glede seg til :)

Tre nøtter til Askepott!

I morgen kl.11 går "Tre nøtter til Askepott" på tv. Det er en helt fantastisk film som gir meg siste rest av julestemning. Ingen Askepott - Ingen jul! Ikke bokstavelig talt, men det blir ikke skikkelig jul uten å ha sett den!

Pleier du å se på Askepott på jul?

 Vi synger julen inn ..

I dag er det fjerde søndag i advent, og det er på tide med "Vi synger julen inn" på Ebeneser i kveld. Det er en juletradisjon som jeg akter å følge i år også. Det er utrolig koselig å høre julesanger og spise riskrem. Ellers i dag, tenker jeg meg en tur ut i snøen med søsknene mine. Kanskje vi får lagd en snømann? Det er jo ikke akkurat lite snø der ute!!

 

Vår blir neppe like stor som denne, men ;*

White christmas after all?

Da jeg så ut av vinduet i dag var det hvitt på bakken og masse snøfnugg i lufta!
Håper bare at snøen legger seg og blir liggende til etter julaften <3

 

Q: Har du snø hos deg?

All I want for christmas...

Nå har vi endelig fått minusgrader og håpet om en hvit jul stiger gradvis! Det er ikke mange dagene igjen til jul, og det er snart på tide med siste innspurt av julegavene som skal handles. Men jula handler om mer enn bare gaver og et ønske om snø.
Man får tilbringe mye tid sammen med familie og venner, og kan sammen feire høytiden der Jesus ble født i en stall.

Noe jeg liker godt med jula er alle besøkene! Det er veldig koselig å ha familiemiddager i romjula med mye god mat og ikke minst deilige julekaker!
(Kakemenn er garantert min favoritt! Hva er din?) Man treffer på slekt som man ikke ser så ofte og har det riktig så koselig!

Hva ønsker du deg til jul? Jeg vet at jeg allerede har fått det jeg ønsker meg mest. Og dersom jeg skal ønske meg noe mer vil det være at alle skal få en flott jul! Jeg håper at folk slipper å gruer seg til jul eller feire den i redsel for at noe skal skje. Det finnes en god del familier der foreldre eller andre familiemedlemmer blant annet har et for stort alkoholopptak - dette håper jeg flest mulig kan få slippe!

 Ha en riktig god jul folkens!<3

Last Christmas - Taylor Swift


Som dere kanskje vet, liker jeg godt sangene og stemmen til Taylor. Og siden jula nærmer seg med stormskritt tenkte jeg det passet godt å poste denne velkjente sangen på bloggen min. Last Christmas er en sang jeg lett kan gå rundt å nynne på!

Q: Hører du på jule sanger?

Jeg er heldig!!

img1962
Ja, jeg er utrolig heldig! Er du?
Jeg har nemlig en flott familie med tre søte, små søsken som jeg er så glad i. Jeg har også mange kjekke venner som er til å stole på, og som jeg vet stiller opp for meg! Og ikke nok med det - Jeg har en kjærest som er helt utrolig!
Dette kommer i tillegg til at jeg er så heldig å få bo i Norge. Et land der man kan leve livet, tro hva vi vil og mene hva vi vil!

Q: Er du like heldig som meg?

 

Lussekatter er godt!

cimg3401  cimg3404

Dette bakte jeg ut i går! Det ble sikkert over 100 lussekatter tilsammen, og best av alt - De smakte utrolig godt!

Q: Har du bakt noe til lussekatter til søndag?

 

Jeg har fått en ny (u)venn!!

bilde 63
Har dere du tegnefilm der hovedpersonen får en stor, blinkende rød kvise - Der har du min! Men jeg skal ikke klage. Det er ikke ofte jeg får kviser. Det er bare så irriterendes at de skal være så godt synlige de få gangene jeg har!

Q: Har du noen gang hatt en slik?

 

Noen som er avhengig av twitter?


Tenk deg å ta frem mobilen for å oppdatere twitter og facebook under vielsen i bryllupet ditt? Brudgommen sier selv at han gjorde det for å ha det litt moro under vielsen. Oppmerksomhet klarte han også å få! Kilde: www.kjendis.no

Q: Hadde du gjort noe som dette i bryllupet ditt?

Vanskelig kunde på Mc Donalds?

Rock and roll!


Gladsang! Vi hørte denne sangen i gymtimen mens vi spillte volleyball!! Hva skulle vi gjort uten spotify og youtube? Men det er ikke de eneste tingene som kaprer oppmerksomheten min. Jeg har nemlig fått smaken for MLIA(MyLifeIsAverage) og fmylife! Utrolig mye morsomt å finne der ;D

Q: Leser du noen av de sidene?
Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits