Oversikt over julekalender 2013

Dette innlegget skal jeg bruke til å gi dere en grei oversikt over de ulike kalenderlukene. Den skal vise hvilke luker som fortsatt er åpne for deltakelse, og hvilke som er avsluttet.

1. desember:  luke 1 -  Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET!
2. desember:  luke 2 -  Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET!
3. desember:  luke 3 -  Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET!
4. desember:  luke 4 -  Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET!
5. desember:  luke 5 -  Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET!
6. desember:  luke 6 -  Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
7. desember:  luke 7 -  Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
8. desember:  luke 8 -  Trykk HER for å delta!-  AVSLUTTET
9. desember:
  luke 9 -  Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
10. desember:  luke 11 - Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
11. desember:
  luke 11 - Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
12. desember:  luke 12 - Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
13. desember:  luke 13 - Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
14. desember:  luke 14 - Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
15. desember:  luke 15 - Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
16. desember:  luke 16 - Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
17. desember:  luke 17 - Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
18. desember:  luke 18 - Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
19. desember:  luke 19 - Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
20. desember:  luke 20 - Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
21. desember:  luke 21 - Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
22. desember:  luke 22 - Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
23. desember:  luke 23 - Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
24. desember:  luke 24 - Trykk HER for å delta! - AVSLUTTET
Dette innlegget kan ikke kommenteres.

Er dere klare for julekalender?

På søndag er det 1.desember, og da er det på tide å åpne første luke av diverse julekalendere. Og å se koselig barne-tv selvfølgelig! I år som de to forrige årene blir det julekalender her på bloggen også. Jeg kommer til å sette i gang én ny konkurranse hver dag, med en til flere vinnere. Noen av lukene kommer til å bli avsluttet etter ca. et døgn, mens andre kommer til å pågå i noen dager før jeg kårer en vinner. Viss det er noen som ønsker at jeg skal sende en påminnelse når lukene blir lagt ut, så kan dere legge igjen aktiv blogg/eller mailadresse i kommentarfeltet. For å være helt sikker på å få med seg lukene, kan det være en fordel å like facebooksiden min HER.

God helg, så lenge!

Kommer du til å delta i julekalenderen her på bloggen? Hvilke adventskalendere har du i år?

Keths gratisdesign nr.1

Trykk HER for å se hele designet.

Regler: Designet kan benyttes av alle. Det er fullt lov til å endre på kodene dersom det er noen som har lyst til å gjøre noen forandringer, men det er IKKE lov til å fjerne linken i menyen der det står "Design av Keths". Der det står "kontakt meg på mail" er det fritt til å endre teksten til det dere selv måtte ønske!

Her er kodene du trenger for å bruke gratisdesignet:
♥Stilsett

♥Maler > Forsiden
♥Maler > Innlegg
♥Maler > Kategori
♥Maler > Arkiv

Bildestørrelse: Last opp bildene i 800px, så skaleres det ned til riktig størrelse.
Headerstørrelse: Bør være 950 x 300 for at den skal passe inn.

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en kommentar viss du velger å bruke designet. Det er hyggelig å kunne ta en titt innom! Har du noen spørsmål, er det bare å kontakte meg på mail (kethsblogg@hotmail.com). Lykke til!

Skal du bruke designet? Hva syns du?
Tips til forandringer til fremtidige gratisdesign?

#gratisdesign #bloggdesign #design #designavkeths

Årets kuleste julegaver

Tenk at nå er det allerede mindre enn en måned til julaften. Det er helt utrolig hvor fort tiden flyr. Jo eldre jeg blir, jo fortere går det. Jeg kan nesten ikke huske følelsen av at det var "lenge til jul" lenger. På søndag er det blitt første desember allerede, og da er det lov å finne frem pepperkaker, julebrus og å se på søte julekalendere på tv. Det skal bli kos det! Til alle dere sjeler der ute, som er like sent ute som meg med julegavehandelen - tenkte jeg at jeg kunne fortsette med noen små julegavetips.

Har man funnet ut at man ikke ønsker å gi standard gaver som f.eks gavekort, bok, film og diverse til jul i år, kan et besøk hos Coolstuff.no være et godt utgangspunkt. Der kan man finne mye kult, som navnet sier, og mye annerledes gaver som man ikke finner i en hvilken som helst annen butikk. De har morsomme gaver, tullegaver, spiselige gaver, koselige gaver. Ja, de har egentlig det meste. For de som ikke visste det fra før av, er Coolstuff Norges gadgetmekka - noe som sier litt om at man kan finne de merkeligste duppeditter, både er nyttige og unyttige - men ikke minst veldig gøyale duppeditter på nettsiden. Ta en titt, og la deg bli inspirert.

Julegavetips til henne:

Desember betyr mørkere kvelder og forhåpentligvis snø og kaldt ute - for ikke å snakke om den gylne muligheten til å sitte godt plantet i sofaen under et teppe, og kanskje med en kopp kakao i hendene. Åh, dere ser det for dere, ikke sant? Dette teppet her passer utmerket til nettopp å sitte i sofaen, god og varm. Snug rug-teppet er et genialt teppe som er laget slik at man har hull til armene. Hvem kjenner ikke til dilemmaet når man ligger godt under teppet, men må ta armen ut i kulden for å spise/drikke en kopp kakao, styre fjernkontrollen? Snug-rug er løsningen. Trykk HER for å komme til produket. Teppet finnes i flere farger som kan passe til alle og enhver.

Julegavetips til ham:

Ja, alle vet vell hvor vanskelig det er å kjøpe julegaver til gutter? Jeg syns vertfall at det er disse gavene som er verst å komme i mål med. Til jenter kan jeg relatere meg litt mer, og har mye de samme interessene. Da kan man lett kjøpe noe som man selv hadde blitt glad for, og noe som føles passende. Men til gutter. Nei da er ikke dette like lett lenger. Det er ikke lett å kjøpe gave til brødre, kjæreste, fedre, når man ikke vet hva de ønsker seg - og de heller ikke kommer med noen konkrete gaver. Vell, jeg har kommet over et kult tips. Inne på Coolstuff kom jeg over denne stilige Pez-pakken formet som figurer fra Ringenes Herre. Godteri faller ofte i god smak og de fleste gutter er vell glad i Ringenes Herre? Kombinasjon falt i smak hos meg. Trykk HER for å komme til produktet. Kanskje kan du legge ved en film eller to også, for å gjøre gaven komplett. Og med en slik samling er det rett og slett klart til å ha et lite Ringenes Herre-maraton!

Hva syns du om julegavetipsene? Har du noen gode gavetips?

Reklame

Ææh, gratisdesign

Ja, jeg har lenge pratet om at jeg skal prøve å få laget et gratisdesign til mine søte lesere. Men det har vist seg å være lettere sagt en gjort. I helgen derimot geeket jeg diverse koder, og etter en haug med frustrasjon, blod og svette - klarte jeg endelig å komme frem til et design som jeg ble greit fornøyd med. Takk og lov for det, at ikke alle timene foran macen var bortkastet. Jeg har ikke bestemt meg heeelt enda - om jeg skal legge det ut til dere med en gang, men tenkte jeg kunne høre om det hadde vært interesse for det!? Resultatet ble slik som dette:

Trykk HER for å se hele designet.

Er det noen som kunne tenke seg å bruke det? Eller er det bare waste of time? Neida, bortkastet tid er det ikke uansett, for jeg vurderer å bruke designet selv en liten periode. Men det hadde vært fint med en liten tilbakemelding!!

Hva syns du om designet? Syns du jeg skal legge ut kodene til dere?

Round of questions

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne sette i gang en spørsmålsrunde, og siden jeg ikke er så vanskelig å be - setter jeg i gang en liten en for dere. Selv er jeg helt ærlig egentlig ikke så glad i spørsmålsrunder. Det blir stilt så mange rare unødvendige spørsmål som egentlig ikke gir mening. Men på en annen side så er det jo en god mulighet til å bli bedre kjent med bloggeren bak! Har du noe du lurer på, så still så mange spørsmål du ønsker. Viss du ikker har noen spørsmål, kan du trykke HER for å komme til et annet innlegg.

Ha en superduper helg, alle sammen♥

Er det noe du lurer på?

Julegavetips

Desember nærmer seg med stormskritt og det er snart på tide å begynne julegavehandelen. Jeg er alltid litt sent ute, men tenkte jeg skulle snu den trenden - og heller gjøre et forsøk på å bli ferdig litt tidligere dette året. Men det er ikke bare bare det heller, når jeg ikke vet helt hva jeg skal kjøpe? Alle har jo alt de trenger, for tiden.... I år har jeg lyst til å gjøre gavene litt mer spesielle. Kjøpe noe som er personlig, eller noe som ikke tusen andre har.

Et julegavetips jeg har lyst til å dele med dere, er at man kan kjøpe en litt mer personlig gave fra Caseapp.no. Dette er en nettside hvor man kan kjøpe kjempeflotte forhåndslagde deksler og skins, eller rett og slett designe dem selv. Det er hovedsaklig appleprodukter de passer til (blant annet iphone, ipad, macbook pro/air etc.), men de har også utvalg til vanlig pc, samsung galaxy, nokia og htc. Ta en titt, så kanskje du finner den perfekte gaven til kjæresten eller venninna som allerede har alt.

Psst: Jeg har gleden av å få dele en rabattkode med dere, som gir dere 15% på alt fra nettsiden. Koden er "prettycase", og er gyldig til 30.november. Trykk HER for å komme til Caseapp sin nettside.

Har du hørt om Caseapp før? Hva syns du om skins'et på bilde?
Har du kommet i gang med julegavehandelen?

Reklame

Relax, its sunday

Trykk HER for å komme til konkurransen (Premie: deksel eller søte ørepropper)

Praksis i hjemmesykepleie er bestått, prosjektplan er godkjent, og eksamen er overstått! Herlig. Dere aner ikke hvor godt det føles å endelig få et lite pust i bakken. Det har vært alt for travelt de siste ukene. Å både være travel med praksis fire dager i uken, ha tid til å trene litt, samtidig som man har mange oppgaver som skal leveres og eksamen som må leses på.... Mildt sagt for mye å konsentrere seg om på en gang!! Ja, og så hadde jeg selvfølgelig arbeidshelg som den perfekte slutt på den supertravle perioden. Åh, det skal bli godt med mandag.

Dagen så langt har funnet sted godt plantet i sofaen med macen på fanget. Film på skjermen og litt godis i skåla hjelper godt på når man må lade batteriene litt før kveldsvakt på sykehuset. Håper dere får en fantastisk søndag!

Har du hatt en travel periode? Hva har du gjort i helgen?
Hvilke planer har du for søndagen?

KONKURRANSE; Vinn mønstret deksel

Ny konkurranse, nye vinnersjanser. Premien denne gangen blir enten iphone5-dekselet fra bildet under (eller et deksel til iphone 4/4S // samsung galaxy s3), eller en av søte øreproppene.

For å delta må du:
- Trykk HER (skriv trykk i kommentaren).
- Følg meg på instagram HER (kethmh).
- Legge igjen navnet på instagrambrukeren din i kommentaren.

PS: Husk å legge igjen mailadresse eller aktiv blogg, slik at jeg kan kontakte vinneren!!

Har du ikke instagram? Da kan du like facebook-siden til bloggen min (HER), eller bli medlem av Like and Share (HER). Husk å oppgi hva du har gjort i kommentaren.Deltar du i konkurransen? Hvilken premie ønsker du å vinne?
Deksel eller ørepropper? (Husk å oppgi mobiltype eller farge!!)

Pimp your phone

Husker dere at jeg har fortalt om Frydaze.com? En nettside der du kan lage ditt eget personlige deksel til en billig peng. De tilbyr deksler til utrolig mange forskjellige mobiltyper, så viss du ikke har funnet en side som lager til din enda, bør du ta en titt og sjekke denne. De har overraskende mange å velge mellom.

Det er gøy å kunne bruke et litt mer personlig deksel, et som ikke alle andre har! Enten med et bilde av deg eller noen du er glad i, eller kanskje med et motiv du liker. Jeg har laget et deksel tidligere med bilde av meg og min kjære på. Denne gangen derimot ønsket jeg å bruke et fint motiv. Hva syns du?


Foto (brukt på dekselet) // Karoline Rage

Psst: Det er tilbud på dekslene hos Frydaze akkurat nå. Til vanlig koster det 199,- inkl. frakt. Men nå, i forbindelse med at julen nærmer seg, koster det bare 99,- inkl. frakt ved å benytte kodeord: JUL13. Benytt muligheten til å lage deg et personlig deksel, eller kanskje en personlig julegave!

Hva syns du om dekselet? Har du hørt om Frydaze.com?
Har du ditt eget personlige deksel?

The honeymoon

Vi reiste direkte til flyplassen etter bryllupsfesten, med unntak av en liten svipptur hjemmom for å hente bagasjen. Finstasen var fortsatt på, og vi var superklare for en uke på bryllupsreise. På flyet fikk vi gratulasjon over høytaler, stor applaus fra alle passasjerer, og gratis champagne. Det var ikke akkurat det som fristet Olav mest etter å ha vært våken i nesten et døgn - men tanken bak var god!!Vell fremme på det flotte hotellet "Sunprime Miramare Beach" i Rhodos, fikk vi endelig tatt av oss finstasen, og noen timer med etterlengtet søvn.

For en gangs skyld valgte vi å ha All inclusive på turen, med både frokost lunsj og middag inkludert. Er det bryllupsreise - så er det bryllupsreise. Og det er vi veldig glad for at vi bestemte oss for å gjøre. Frokosten var helt himmelsk! Stort utvalg, egg i alle varianter, frukt, yoghurt, brød, pålegg..... Mmmm, får vann i munnen av å tenke på det! Og for ikke å snakke om pausen vi fikk fra sola da det var på tide med lunsj! Stort sett gikk dagene med på å slappe av på hotellområdet. Vi solte oss, spiste god mat, og tok livet med ro. Olav hadde seg et par treningsøkter, men jeg tok meg friheten til å ikke gjøre noe som helst. Den ene dagen tok vi turen inn til Gamlebyen Rhodos for å se oss litt rundt, og spise på restaurant.Hotellet var helt fantastisk. Rett og slett nydelig. Både rommene, bygningene og området rundt.
Snipp snapp snute, så var eventyret ute. Og så levde de lykkelige i alle sine dager!!

Hva syns du om bildene? Har du vært i Rhodos?
Hvor ville du reist på bryllupsreise?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits