December, be kind

Wuah, dagene flyr. Tenk at det er desesmber i morgen?!! Da jeg våknet opp i dag var det hvitt og fint ute! Og med tanke på at hjemmeeksamenen min nå er levert, kjennes det godt ut å kunne la julestemningen komme. Så i dag har jeg kjøpt inn julekalender, julesjokolade, og gleder meg stort til jul! Har du julestemning? Jeg tenkte å ta turen til sentrum i morgen for å kjøpe litt flere julegaver. Noen må sendes, og da er det godt å være ferdig en stund før jul!!

Er du ferdig med eksamener? Hvilken type kalender skal du ha i år?

Årets julekalender

Jeg kommer til å fortsette tradisjonen med å ha julekalender her på bloggen, noe jeg håper vil glede mange kjekke lesere. Jeg tenkte derfor at jeg kunne lage en liten påmelding til dem som måtte ønske det, slik at jeg kan minne dem om både kalenderen generelt, og gi beskjed når "dagens luke" er publisert på bloggen. Hørtes det gøy ut?Julekalenderen kommer til å inneholde mye forskjellig. Blant annet kommer det til å bli gitt ut mobildeksler, solkort, filmer, ringer, øredobber, negletørker fra coolstuff, og lignende.... Hørtes dette ut som noe for deg? Da syns jeg du skulle melde deg på!!

Julekalenderen vil fungere slik som den gjorde i fjor. Det vil være daglige luker med "gjøremål" som må utføres for å være med i trekningen. (Med unntak av noen - viss jeg slår noen dager sammen for å lage større gevinster). Gjøremålene kan være alt fra å trykke på en link, skrive "jeg er med", til å måtte like facebooksiden til bloggen, fortelle hvorfor du bør vinne, osv.


For å melde deg på; skriv "jeg er med", og legg igjen mailadresse og/eller bloggadresse i kommentarfeltet. Du vil da motta en påminnelse på mail/kommentar på bloggen når kalenderen er satt i gang, og det samme når lukene er publisert her på bloggen.

Er du med? Skal du delta i julekalenderen her på bloggen min?

Kipekee

Har du hørt om nettsiden kipekee.no? Det hadde ikke jeg heller, før idag! Men jeg tok en titt der inne, og fant i grunnen ganske mye fint der. De hadde mye som var både nødvendig og unødvendig. Eos lippbalm, mobildeksler, smykker, kakestyr. Mange gode julegavetips for dem som ikke er i havn med dem enda. Blant annet har de denne nydelige ugleringen til 99,- (HER), Og så hadde de en kjempsøt sjokolade-kalkulator, 99,- (HER)

Ta en tur innom siden du også, viss du er interessert i noen gode tips!

Har du hørt om Kipekee før? Hva syns du?

Seven years of happiness

I dag har verdens beste lillesøs bursdag, og hun er blitt hele 7 år. Gratulerer så mye med dagen!! Det er helt utrolig hvor fort tiden går, og ikke minst - hvor fort de vokser! Og da spesielt nå når jeg ikke bor hjemme lenger, og det går litt tid mellom hver gang vi møtes. Jeg måtte selvfølgelig ringe å gratulere henne med dagen, og det hørtes ut som hun har hadde hatt en fin dag så langt. Og selvfølgelig var det veldig stas med bursdagsgaver og selskap! Søtingen min

Kanskje du har lyst til å gratulere henne med dagen? Kjenner du noen som har bursdag i dag?
Har du noen småsøsken som begynner å bli alt for store?

I survived

Jeg overlevde nattevakten!! Og overraskende bra faktisk. Jeg var jo trøtt, det skal jeg ikke legge skjul på, men det virket nesten som jeg var mer våken enn de to andre nattevaktene. Vi hadde litt å gjøre på også, noe som hjalp godt på. Men selv om nattevakten gikk veldig fint, tror jeg ikke jeg kommer til å være særlig glad for slike vakter i fremtiden. Jeg må jo sove både dagen før og dagen etter - noe som ikke akkurat er ideelt når jeg har andre ting jeg må gjøre. Så nå er det rett i oppgaveskriving, så får jeg se hvor effektiv jobbingen blir i dag!! Ha en fin onsdag alle søte♥

Har du jobbet nattevakt før? Er du god på å holde deg våken om natten?
Har du noen planer for onsdagen?

Back to reality

Ja, da var desverre helgen over..... Og ukens gjøremål står for tur! Jeg har ikke kommet noen vei med eksamenen som skal leveres på fredag, så jeg har mildt sagt mye å gjøre. For ikke å snakke om nattevakten jeg skal på i natt. Uff, lurer på hvordan det kommer til å gå. Ønsk meg lykke til!?

Men, jeg har hatt en kjempeflott helg hos mor!! Det er alltid godt å være litt hjemme, og julegaveshopping og mye tid med Pia har gjort godt. Det var også koselig med besøk av familie, middagsbesøk hos mormor, tid med Aleksandra og bebisen, og litt ekstra julestemning nå når julen nærmer seg. Tenk at snart er det desember allerede!!! Håper dere også har hatt en fin helg.

Hvordan har din helg vært? Har du mye å gjøre denne uken?

Julegaveshopping

Det er heeerlig å være hjemme en tur. Jeg har slappet av med bestis Pia, farget øyenvippene, vært på kvadrat i noen timer, hatt besøk av tante, søskenbarn og mormor, og sett Breaking dawn part 1. Det var godt å få unnagjort litt julegaver, for en gangs skyld. Mesteparten var gaver jeg handlet for mor da, men jeg fikk unnagjort noen av mine også. Det gjenstår fortsatt endel da, som jeg får ta i desember. God tid fortsatt!!

Nå må jeg kaste meg i klærne og komme meg avgårde til kjekke Aleksandra. Skal på besøk til henne, før jeg skal avgårde igjen på middag hos mormor senere i dag. Det er alltid travelt når jeg er hjemme ei helg. Håper uansett at dere får en super søndag!

Hvordan har din helg vært så langt? Hva skal du i dag?

Waiting

Jeg reiste ned til mor i går, med bussen!! Så nå skal jeg kose meg en helg her nede, før det er tilbake til skolestress med eksamensskriving og praksis. Senere i kveld kommer beste Pia på besøk. (Viss ikke jeg skal til henne da. Vi er like ubesluttsomme begge to). Koselig blir det uansett!

Fridagen i dag har gått alt for fort. Ikke har jeg fått gjort noe nyttig heller. Men men, avslappingshelg er avslappingshelg. Jeg må lade opp til de stressendes dagene som venter etter helgen!

God helg, søte lesere♥

Hva skal du finne på denne flotte fredagskvelden? Har du noen planer for helgen?

Nighty

Jeg koste meg kjempe i helga!!! Det ble mange barnefilmer, i og med været ikke akkurat var så veldig bra - men det er jo ingenting å klage på det! En god unnskyldning for å holde seg inne i varmen, blir alltid brukt. Neida, men det hadde ikke vært stort å finne på ute i det øsende pøsende regnet.Nå fyker dagene avgårde, og snart skal jeg en tur hjemmover i motsatt retning. På torsdag skal jeg nemlig hjem til mor en tur!! Tiden går alt for fort. Jeg rekker ikke å få gjort noe som helst - føles det ut som. Oppgaver skal skrives og leveres, vakter på sykehuset skal gås, og så skal jeg ha tid til å kose meg med venner og kjæresten i tillegg. Bloggen blir derfor ikke alltid prioritert høyest, som dere kanskje har merket. Nå må jeg uansett finne sengen, og "lade opp" til dagvakten i morgen. Så blogges vi heller!! Run, run, sleep. Jeg rekker ikke bli trøtt en gang etter kveldsvakten jo..... Jeg håper alle har hatt en fin helg, og så ønsker jeg dere alle en super uke!!

Hva har du funnet på i helgen? Har du noen planer for uka?
Har du det like travelt som meg?

Produktanmeldelse; Whiteaway

Ja, det var altså en hårføner jeg ble sponset med - her for en liten stund tilbake. Foreløpig er jeg veldig fornøyd med den. Jeg har hatt litt dårlig tid, så jeg har ikke fått testet de ulike "ekstra"-delene til styling og slikt da. Men som vanlig hårføner liker jeg den veldig godt. Jeg har hatt en liten hårføner mens jeg har bodd her i Bergen, men det er ikke det samme som en skikkelig og stor en!! Jeg gleder meg til å få testet den enda mer - og få prøvd ut de ulike delene som fulgte med.

Ja, for i tillegg til selve føneren fulgte det også med en del som skal få frem mer fall i håret, og en litt tynnere stylingdel som jeg er litt usikker på hva skal brukes til. Og ikke nok med det, men det var også mange innstillinger på føneren, slik at jeg kan velge hvordan jeg vil bruke den - alt etter hvilket formål jeg har. Om jeg skal bare tørke håret, eller om jeg skal style det. Varmt og kaldt. En skikkelig god hårføner, etter min mening!!

Har du hørt om Whiteaway? Hva syns du om hårføneren?

Sponset innlegg, egne meninger.

Brother & sister

Helgen min tilbringes på Byrknes sammen med lillesøs og den ene broren min. Pappa og Therese skulle til Bergen for å kjøpe litt julegaver, så da sa jeg meg villig til å være barnevakt. Så i går koste vi oss med pizza, norske talenter, og filmen "Lorax - skogens vokter". En koslig fredag spør du meg.

Siden været ikke akkurat er så bra, blir det nok mye innetid denne helgen. Så vi får nok sett noen barnefilmer, spist litt god mat, og slappet av. I tillegg til at jeg burde skrive på essayet mitt etterhvert da... Vi får se hvordan det går!! Jeg håper uansett at alle hadde en fin fredagskveld, og at lørdagen blir bra den også!

Hvordan var fredagen? Hvilke planer har du for i dag?

Thank god it's weekend

Titter innom bloggen for å ønske dere en super helg. Må beklage at jeg er så travel for tiden, men sånn er livet! Håper dere koser dere masse de neste dagene, med avslapping, full rulle, eller hva det måtte være.

Hvilke planer har du for helgen?

Nothing is work unless

...you'd rather be doing something else.

Neida!! Jeg liker meg kjempegodt i praksis på sykehuset!! Eneste er at det tar på å ha mange dagvaker etter hverandre. Nå er tre av fire dagvakter overstått, og den siste gjenstår i morgen tidlig. Jeg kjenner jeg gleder meg godt til helg nå, selv om jeg egentlig har skolearbeid å gjøre i helgen også! Heldigvis slipper jeg i det minste å stå opp kl.05.40, som jeg må når jeg skal på sykehuset. Jeg husker ikke om jeg har sagt det til dere tidligere, men jeg trives veldig godt på sykehuset. Det er mye spennendes å lære, mange rutiner å komme inn i, og mange utfordrende og vanskelige oppgaver. Litt rolig til tider, men da er det bare bedre tid til å bli kjent med pasientene.

Hvordan har din uke vært så langt? Ser du frem til helg?
Hva syns du om sitatet?

Fra boller til burritos

Jeg lekte litt husmor i helgen, og bakte boller til meg og Olav. De blir fortsatt ikke helt slik jeg ønsker dem, så jeg tror jeg må finne meg en annen oppskrift til neste gang. Eller rett og slett bare skylle på den elendige ovnen vi har.... Men de smakte godt da!! Hva syns du?

Er du flink til å bake? Liker du boller?

A new pair of sunglasses

Jeg har fått noen kule solbriller i posten, som jeg gleder meg til å  bruke i lysere tider. Jeg elsker pilotbriller, og egentlig er det like greit - når jeg faktisk ikke passer så mye annet. Denne gangen var det noen litt mer ekslusive solbriller fra Sunglasses shop som fant veien til postboksen min. Disse solbrillene er av merket Nueu, viss du har hørt om det før. Hva syns du om slike solbriller? På Sunglasses shop har de utallige merker å velge mellom, så det er noe for enhver smak.

Og for å nevne en stor fordel med denne siden; se på det flotte etuiet jeg fikk med dem? Helt genialt til varme dager på stranda. Slippe å måtte legge solbrillene løst oppi med annet rot i strandbagen - men heller ha et egnet sted for oppbevaring. Tommel opp, spør du meg!!

Hva syns du om solbrillene? Har du etui til solbrillene dine?

where art thou

Har du funnet motivasjonen min? Den er borte vekk ser dere. Jeg syns å huske at jeg hadde den en gang for ganske lenge siden. Men nå bare kan jeg ikke se å finne den igjen. Sporløst forsvunnet, rett og slett. Noe som ikke akkurat ser lovendes ut for min kommende eksamen. Håper noen av dere har lyst til å øse over litt motivasjon til meg, viss dere skulle være i overskudd. Det hadde jeg satt stor pris på!!

Hvordan er din motivasjon? Har du mye skolearbeid for tiden, eller kommende eksamener?

Love is being stupid together

Herlig med helg. Eneste som er dumt er at den allerede er over. Nå står fire dagvakter for tur. Og en fremmføring. Og essayskriving som jeg enda ikke har klart å begynne på. Jeg må virkelig gå gang på skrivingen, viss jeg har tenkt til å bestå den eksamenen..... Uansett, helgen har vært herlig!! (Selv om det bare var lørdagen som var helt fri). God mat, avslapping med kjæresten, trening, tv-serier.

Nå skal vi kose oss med kveldens farmen episode, før jeg nesten må komme meg i seng fortest mulig. Må jo være opplagt til ukas første dagvakt! Håper helgen deres har vært fin den også!!

Hva har du funnet på i helgen? Har du hatt det fint?

et års forbruk

Har du lyst til å vinne et års forbruk av Shai barberhøvel? Det har vertfall jeg lyst til. Så da prøver jeg lykken enda en gang jeg.

Dette innlegget kan ikke kommenteres.
Trykk HER for å komme til et annet innlegg.

sh365sh
Stikkord:

Sponsoravtale med whiteaway

Jeg fikk ny sponsorpakke i posten her en dag! Eller. Den hadde visst ankommet butikken for ørten dager siden, men siden jeg ikke fikk lapp i posten, eller en sms eller telefonsamtale - var det ikke like enkelt å få med seg at jeg skulle hente den. Jeg har nemlig vært så heldig å få inngå et samarbeid med Whiteaway. Så nå skal jeg få teste et av deres produkter, og deretter skrive en liten anmeldelse av det! Men først; hva tror dere jeg har blitt sponset med?


Whiteaway er en nettside som selger alt mulig innenfor elektronikk. De selger smoothiemaskiner, brødristere, rettetanger, hårfønere, mikrobølgeovner, oppvaskmaskiner og lignende. Mye til kjøkkenet, men også ovner, støvsugere og slike ting. Trykk deg innom nettsiden deres HER for å se om du finner noe som faller i smak. Det har vertfall jeg gjort!!

Har du hørt om Whiteaway før? Hva tror du jeg skal skrive anmeldelse av?

Sponset innlegg, egne meninger.

another headache again

Jeg var skeptisk til Glee sesong 4, men nå har jeg da altså sett de fem episodene som har kommet ut - og jeg elsket dem. Stemningen er tilbake til slik den alltid har vært, og jeg gleeeeder meg til neste episode. Allerede.

Hva syns du om sangen? Liker du Glee?

Freakin' weekend

Da var det helg igjen!! Weehoo. Og det vil si at det endelig er litt tid til å slappe av. Pizza, taco, smågodt, popcorn. Nei, dette skal bli godt. God helg folkens! Jeg må på jobb på søndag da, men det går så fint så. (Bortsett fra at jeg i natt drømte at jeg glemte det helt ut, og ikke møtte opp.) Pleier du å drømme?

Har du noen planer for helga? Har du glemt å gå på jobb noen gang?

Hospitering

I dag skal jeg hospitere på postoperativ seksjon, øre/nese/hals. Det blir utrolig spennende tror jeg! For de som ikke vet det allerede; post=etter, postoperativ= etter operasjon. Altså så skal jeg være på oppvåkningen etter narkose og slikt, som er gitt når pasientene blir operert. Håper jeg får lært mye på de timene jeg skal være der i dag. Og ikke minst at det er endel pasienter der da. Jeg har null peiling på hva jeg kan forvente meg, men det får tiden vise.

Eller rettere sagt; når dere leser dette innlegget er jeg der allerede. Hospiteringen begynner nemlig kl.09.30. *Elsker utsettelsesknappen, eller hva?Jeg vil uansett ønske alle en super fredag!!

Syns du det hørtes spennendes ut? Hvilke planer har du for fredagen?

powernap

Åh, jeg elsker en liten powernap etter jobb og middag! Og de siste dagene har det vært helt nødvendig. Det er ikke det at det er så utrolig mye å gjøre på avdelingen på sykehuset, men jeg blir sliten likevel. I tillegg har det ofte blitt til at jeg og kontaktsykepleieren min har tatt tre pasienter hver vakt, så får de andre dele på resten. Til og med de gangene det bare er fem pasienter inneliggende. Greit for meg, i og med jeg har litt å gjøre da!! Men litt kjedelig for de andre som må sitte i evigheter uten noe å gjøre...

Nå tenkte jeg at jeg kunne være litt flink og få unnagjort litt støvsuging, før det blir avslapping med tv-serier resten av kvelden. Jeg har desverre ikke flere episoder igjen av Private Practice, så måtte laste ned litt andre serier jeg ikke har tatt igjen enda. Håper alle får en fin torsdagkveld!! Snart helg♥

Hvilke planer har du for kvelden? Følger du med på noen serier?

dw12dt
Stikkord:

Q to the A

Hva er din egentlige hårfarge? Min egentlig hårfarge.... Vell, jeg har min hårfarge nå? Bortsett fra at jeg striper det da, så det lyseste er ikke min farge...

Yndlings plagg? Kosebuksa mi!! Sammen med en god og varm genser, ullsokker, og et skjerf.

Har du kjæreste? Yes, I do. Verdens beste faktisk!♥

Beste tv-programmet? Åh, det er så mange! Viss det er snakk om programmer som går på tv akkurat nå - må det være Farmen, Kompani Karlsen, og programmer som Criminal Minds, Castle, CSI, Special Victims Unit, og lignende.... Men så har jeg jo tonnevis av tv-serier jeg følger med på også da!!

Hvor mye tid bruker du på bloggen? Nå for tiden bruker jeg ikke så mye tid på bloggen. Jeg har det travelt med praksis på sykehuset, oppgaver som må skrives, slappe av sammen med kjæresten. Ja, kort sagt; det er mye jeg kan prioritere over bloggen. Men litt tid bruker jeg jo alltid. Svarer på alle kommentarene jeg får, og skriver innleggene som jeg publiserer.

Et sted du vil reise til akkurat nå? Syden. Et land som er varmt og godt akkurat nå, slik at jeg kan slappe av på stranda - og kjenne sola varme huden min. Eller en storby. London. New York. Paris.

Synes du det er gøy å spille song pop? Kommer du til å fortsette? Hahahah, Janne (HER) som har stilt disse spørsmålene... Ja, jeg kommer til å fortsette. Jeg skal fortsette så lenge du fortsetter å hjelpe meg på Chefville!♥

 

Hva syns du? Har du noen spørsmål?

dw12dt
Stikkord:

Lux-case vinner

God morgen, søte lesere!! Etter mye om og men, er vinneren av deksel fra lux-case.no på opptil 300,- blitt kåret. Random.org måtte spinne flere ganger, i og med flere hadde ønsket seg et deksel som kostet over 300,- , og andre hadde skrevet "kult" og lignende. Men den heldige endte tilslutt opp på Gunn Kristin. Så gratulerer til deg!! Husk å send meg mail på kethmh@hotmail.com med fullt navn og adresse innen søndag.

Dette dekselet ønsket hun seg:

Lux-case er i nettside med utrolig mange typer deksler å velge mellom. Virkelig en av mine favoritter. I tillegg har de fri frakt, rask levering, og prisgaranti!! Så den kan virkelig anbefales viss du er på utkikk etter deksel til mobilen din.

Hva syns du om dekselet? Har du hørt om Lux-case før?

Don't be a chicken

Dagene går i ett. Enten det er dagvakt/kveldsvakt på sykehuset, eller jeg har fri - men må trene, skrive oppgave, gå på møte, eller rett og slett bare slappe av på sofaen med tv-serie og annen underholdning. Helgen gikk utrolig fort, og jeg rakk ikke engang fortelle dere om det koselige middagsbesøket jeg og Olav var på. Vi var nemlig hos Maria og spiste taco, masse godis, og koste oss med en god film. Det var utrolig koselig!

I dag har jeg hatt fri, men måtte opp på sykehuset for å ha møte med veilederen min og noen andre studenter. Jeg fikk presset inn en liten time med trening før møtet, og forhåpentligvis får jeg skrevet ferdig en oppgave i kveld slik at jeg slipper det senere i uka. Men først skal jeg kose meg med kylling og ris til middag!! Håper dere søte lesere har hatt en flott helg, og at dere har hatt en fin start på uka!

Hva skal du ha til middag i dag? Har du det travelt for tiden?

and all these little things

Hva syns du om sangen?

Sundayyy

Ha en fin søndag alle sammen. Jeg må avgårde på kveldsvakt på sykehuset, så da er det ikke så mye tid til overs i dag. Men noen episoder Private Practice på morgenkvisten har gjort godt det♥

Hvilke planer har du for dagen? Har du hatt ei fin helg så langt?

dw12dt
Stikkord:

Party in your pocket

Dette innlegget er sponset av Like'n share.

Har du hørt om BlinkMints? Det er et helt nytt produkt som jeg skal være så heldig å få smake. Jeg fikk pakken i posten sist helg, men har ikke hatt tid til å prøve dem ut helt enda. Gleder meg til å smake på dem, og kanskje spesielt den nederste der som skal smake lakris.

Har du smakt disse? Har du hørt om Like'n share?

I was made for you

Denne sangen kom som rulletekst på "The lucky one". For en bra sang! Og for en stemme!?!

Hva syns du? Noen som er enige?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits