Litt info

Jeg tenkte jeg kunne gi dere litt info om julekalenderen som starter i morgen. Det kommer til å være ny påmelding hver dag, og så kommer jeg til å gi dere ulike oppgaver. En dag må dere kanskje skrive "er med" i kommentarfeltet, mens en annen dag må dere like facebook siden min eller bli follower på bloglovin. Noen dager må dere kanskje innom sponsorenes nettside, eller svare på spørsmål. Viss dere har innspill, så må dere gledelig dele med meg!!

Et lite tips for de som vil være med på kalenderen, men som kanskje ikke er faste lesere og er redde for å glemme den ut; alt kommer til å bli postet på facebook siden min HER. En fordel vil derfor være å holde seg oppdatert på den!Jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg skal vise alle lukegavene til dere før etter at vinneren er kåret, hva tenker dere om det? Det er mulig at jeg kanskje viser noen allerede på morgenen, mens andre blir ikke vist før en vinner er trukket. Hva tenker du?

Og en viktig ting: det er lurt om dere holder dere oppdatert! Er det lett å kontakte vinneren så gjør jeg jo selvfølgelig det, men noen ganger har de som melder seg på glemt å skrive inn enten blogg eller mail - og da har jeg ikke mulighet til å ta kontakt desverre.

Har du noen innspill?
Skal du delta i julekalenderen?

If I die young

Nå skal vi lage lapskaus til middag, nammi! Med pølser i selvfølgelig...

Hva syns du om sangen?
Hva har du hatt til middag i dag/ skal ha?

Ny sponsor til julekalenderen!

Dette innlegget er sponset av Teleportalen.no

Jeg fikk en ny pakke i posten i dag, som inneholdt noen kjekke lukegaver til julekalenderen. Jeg er skikkelig misunt på dere lesere, og har egentlig lyst til å beholde det selv... Men må man så må man! Neida, jeg gleder meg til å dele ut kjekke lukegaver til dere flotte nydelige lesere hver eneste dag i desember! Men da må dere love å delta da?

Teleportalen.no har faktisk fri frakt på alle varer nå så jeg, og ikke var deksler og slikt så dyrt der heller! Jeg vil virkelig anbefale dere en tur innom, viss du trenger nytt deksel til mobilen. Selv fikk jeg et deksel til min kjære Xperia, og det var helt fantastisk. Aner ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt et før? Da hadde kanskje mobilen min vært et hakk finere enn den er nå, haha.

Har du handlet noe på Teleportalen.no før?
Skal du delta i julekalenderen min?

1 down, 3 to go

Da var jeg endelig hjemme, og ferdig med min første eksamen. Tusen takk for alle lykkeønskningene jeg fikk av dere, jeg tror det hjalp! Neida, men jeg tror eksamenen gikk fint. Det kunne i vertfall gått fryktelig mye verre. Jeg fikk muligheten til å velge to av tre oppgaver på begge delene som eksamenen bestod av, noe som gjorde at jeg kunne luke bort begge oppgavene jeg hadde null peiling på. Og så har jeg svart så godt jeg kan på de fire andre oppgavene. Nå satser jeg bare på at arbeidet var godt nok for å få ståkarakter!!Jeg kjenner at jeg er utrolig sliten, etter den intense øvingen de siste dagene. Så nå føler jeg at det er velfortjent å få sette meg ned og slappe av med film og litt kos. Tror ikke det blir så mye lesing på meg i dag, men i morgen er det på ann igjen med eksamenslesing!! 3 som gjenstår desverre.

Hva skal du i dag?
Er du sliten?

Ønsk meg lykke til

Nå legger jeg meg med et lite håp om at kunnskaper til psykologi, juss og de gamles integritet og aldringsteorier skal komme svevendes til meg i drømme. Jeg føler meg ikke helt klar, men jeg har lest så godt jeg kan, og da er det ikke mer å gjøre enn å gjøre mitt beste i morgen. Trenger alle lykkesønskninger jeg kan få, folkens!!


Disse bøkene har jeg kost meg med de siste dagene. Jeg gleder meg til å bli ferdig, for å si det mildt....

Viss det er noen andre enn meg som har eksamen i morgen (eller andre dager forsåvidt), så vil jeg ønske dere lykke til! Jeg trenger i vertfall all den lykken jeg kan få i morgen, og så skal jeg som sagt gjøre mitt beste!! Snakkes etter at min første (av fire) eksamener er overstått ♥

Har du eksamen i morgen?
Hvordan ser din onsdag ut?

 

This could really be a good life

Søt versjon av sangen, spør du meg! Gjør meg i godt humør, til tross for at det er eksamen i morgen og nervene kommer sterkere og sterkere!!

Hva syns du om sangen?
Har du eksamen i morgen?

Mitt navnesmykke!

Jeg var nettopp i posten, og der var det en pakke til meg gitt. Hihi, jeg blir så glad hver gang jeg får en pakke! Denne gangen var det et smykke som jeg hadde bestilt fra Mittnavnesmykke.no. En kjempekjekk side der du kan bestille smykker, armbånd osv med ditt eget navn på, eller en bestevenn/kjæreste alt etter eget ønske.

De har mange søte smykker, som kan være flotte personlige julegaver til venner og kjente. I tillegg så har de gratis levering akkurat nå, er ikke det supert? Viss du er interessert i å kjøpe noe selv, så anbefaler jeg deg å ta turen innom her for å ta en titt. Viss du i tillegg tar turen innom Facebook siden til Mittnavnesmykke.no som du finner her, ligger det til og med ute en kode du kan bruke for å få 10% på det du kjøper.


Jeg er kjempefornøyd med smykket jeg bestilte!!


Hva syns du om smykket?
Har du et eget navnesmykke?

Liker ikke...

Det er ikke sikkert at det er en sammenheng! Men i går og i dag så har jeg blitt skikkelig dårlig etter å ha tatt jerntablettene mine. Siden jeg skal ha eksamen i morgen så vurderer jeg sterkt å droppe å ta den i morgen. Håper egentlig at jeg heller kan gå over til å ta duroferon i stedet, for jeg har ikke lyst til å være kvalm hver eneste dag. Jeg hater å være kvalm...Får nesten høre med legen hva han sier!Så her sitter jeg, med en mage som ikke er helt på lag med meg, og et hode som begynner så smått å verke litt. Ja, jeg elsker å klage! Neida, men jeg kjenner at jeg har en del som må gjøres før eksamenen i morgen, så det hadde vært fint om mage og hode var på lag med meg!

Hva skal du i dag?
Har du mye du skulle ha gjort?


 Husk konkurransen i forrige innlegg, der du kan vinne Wish pearl til en verdi av 399,-

KONKURRANSE; vinn Wish pearl, verdi 399 - AVSLUTTET

Siden det var noen av dere som ønsket å ha enda en konkurranse, så skal jeg være snill å ha en for dere! Og i og med det var stor pågang ved forrige konkurranse der jeg hadde Wish pearl som premie, så tenkte jeg å gi dere den siste også. Jeg fikk to stk, og hadde egentlig tenkt å beholde den ene selv, men siden dere er så søte og jeg er så glad i dere - så skal jeg dele den ut til en heldig leser! Wish pearl er et gavesett med både smykke og øredobber, men perlet i smykker har ingen andre enn den som åpner det  - sett før. Veldig spennendes!

Denne konkurransen sponset av Perlesmykker.no, en helt fantastisk nettside spør du meg. Den skal desverre legges ned etter nyttår, så jeg anbefaler deg å ta turen innom - og benytte deg av alle de gode tilbudene. (Ved å skrive Keths i rabattfeltet får du til og med 15% på allerede nedsatt pris).

Konkurransevilkår:
For å delta i denne konkurransen vil jeg at du skal ta turen innom Perlesmykker.no og finne ut noe du ikke visste fra før. Den nye kunnskapen du har fått skal du dele her med meg. Tips: det trenger ikke være vanskeligere enn at du finner en link til en av varene som blir solgt - og poster linken i kommentarfeltet samtidig som du sier at du er med i konkurransen! (Ps: det holder ikke at du sier at perlesmykker.no selger perlesmykker.....)

Er du med på konkurransen?
Hva har du lært om Perlesmykker.no?

Ingen som vil ha

... konkurranse? Jeg har stilt spørsmål på facebook siden min her om det er noen som vil ha en konkurranse før julekalenderen starter. Men foreløpig er det kun ei som sier kanskje? Dersom ingen andre går inn der å sier at de vil ha, så kommer jeg ikke til å starte opp en. Viss det derimot er stort ønske for det, så tenker jeg meg at jeg setter i gang en konkurranse i morgen. Premien vil være fra Perlesmykker.no. Har ikke bestemt meg helt enda for om det blir et smykke, ring, eller hva det blir! Dere kan jo skrive hva dere ønsker om dere vil ha noe i det heletatt da!

Hvis du vil ha konkurranse på bloggen min, så skriv JAA på spørsmålet som er stilt her.

Vil du ha konkurranse?
I så fall, hva vil du ha som premie?

WaitingJeg har lyst på dette akkurat nå, men skal vente til Olav kommer hjem. Han er flink og sitter igjen på skolen for å lese til eksamen. Jeg for min del sitter her hjemme i stedet. Jeg orker ikke bruke evigheter med å komme meg opp på skolen bare for å lese. Har desverre ikke fått lest så mye i dag da, men det er mer fordi jeg ble skikkelig dårlig etter at jeg tok jerntabletten min, og i tillegg klarte jeg å forsove meg i dag tidlig!!! Hater at jeg ikke hører vekkerklokkene mine altså... Så lenge jeg ikke forsover med på onsdag da, da er det jo krise!

Skal bli godt med litt eggerøre vertfall! Gleder meg til det!!

Hva har du gjort i dag?
Har du eller skal du spise noe godt?

Ukens blogg ble....

Amanda fra denne blogger her.

Ble det deg?
Leser du bloggen hennes?

Siste sjanse til ukens blogg!

Jeg hadde glemt litt ut at det var mandag i dag! Men skal kåre ukens blogg snaaart.
I mellomtiden kan de som ikke har meldt seg på, gjøre det HER.


Det er ikke mulig å kommentere dette innlegget!

Just another day

Se på han søte her da! Jeg hørte på noen av sangene hans i går, og så fikk jeg helt dilla på denne. Haha. Skriv veldig gjerne sangtips til meg i kommentarfeltet!

Hva syns du om sangen?
Har du sangtips til meg?

Prinsessa har blitt stor!

I dag er dagen. Min søte vakre herlige lillesøster har blitt stor! Neida, hun er fortsatt liten, men i dag har hun bursdag, og hun fyller hele 6 år. Det er nesten ikke til å tro at hun vokser og blir så fort stor!!
Gratulerer så mye med 6 årsdagen Hannah Sofie ♥

Har du småsøsken som ikke lenger er så små?

Ikke lenge til

Nå er det ikke så lenge til jeg kan kose meg med noen Pia-søndager(eller bare dager generelt). Dager der det blir spist alt for mye usunt, og snakket om alt mellom himmel til jord. Jeg savner de sårt, og klarer nesten ikke å vente til hjemreise etter siste eksamenen. Dagene jeg kommer til å ha hjemme i jula skal jeg tilbringe med venner og familie, og ta igjen tapt tid. Her i Bergen blir det ikke noe særlig av hengig med andre enn Olav. Ikke det at jeg ikke setter pris på å være med han da, fordi det gjør jeg jo. Men det skal bli kjempekoselig å komme hjem til gode venninner. Jeg tenker meg at det blir en god del kosekvelder, og at jeg kommer til å ha det ganske travelt hele ferien for å rekke å treffe alle jeg har lyst til å treffe. Det blir nok også en del familiemiddager og slik kan jeg tenke meg, det blir koselig. Kjiipt at vi på høgskolen kun har ferie til 4.januar......

Gleder du deg til noe spesielt i jula?
Hvilke planer har du for ferien?

This is my love

Hva syns du om sangen?

Støtt en god sak

Har du lyst til å støtte en god sak, så håper jeg at du leser hele dette innlegget. Som noen kanskje har fått med seg så mistet vi vår kjære "tante" Synnøve nå i høst. Kreften var sterkere, og hun tapte kampen mot leukemien. Det har seg slik at også Synnøves tantunge, Nancy, kjemper mot kreften. Hun har opprettet en side på facebook der hun spør om noen har lyst til å hjelpe henne slik at hun får kommet seg til Brasil i håp om å bli kreftfri. Her kan dere lese hva hun har skrevet:

 


Reise til Brasil, John of God, for å bli kreftfri evt. bedre

Heisann, vil/kan du hjelpe litt?

Jeg heter Nancy Årsland, og er 32 år gammel og bor på jæren.

Fikk brystkreft i 2007, som 28 åring, fullførte all behanling på sykehuset den gang, cellegift, stråling osv, og fikk tilbakefall av kreften i nov. 2010. Det hadde da satt seg i skjellettet, hele hoften og rygg. Hoftekulen knakk av seg selv da i jan. 2011, og ny hofte ble operert på plass. Har fått hormonell behandling fra sykehuset, og zometa for å styrke skjelettet. Dette har fungert bra til nå, og holdt kreften i sjakk. Inntil nå nov. 2011, så startet kreften å blusse opp igjen. Hva gjør man så? Man blir litt desperat, så her er jeg....
Kan dere hjelpe?

Via Siw Torild Rugland Østensen har eg hørt om "John og God" i Brasil som er en anerkjent healer der. Har bygget opp en hel bygd rundt sitt arbeid, og behandler tusenvis hver dag. Han er som Snåsamannen x 100.

Siw Torild har selv med egne øyne sett blinde få synet igjen, og kreftpasienter på sitt siste, blitt bedre. Man har også hørt om kreftpasienter som har blitt kreftfri, hvor sykehuset har gitt dem opp. Jeg ønsker meg nå en tur til Brasil, og ned til "John of God" og se om han kan hjelpe meg.... Litt desperat? JA. Synes du det er teit at jeg ber om hjelp... ja, eg kan sjønne den... men håper du bare overser siden.

Reise koster 25 000 kroner, for opphold og fly. "John og God" tar seg ikke betalt for sine tjenester. Jeg må reise og være der i 14 dager. Tenker at jeg vil reise ned i vinter/vår, da jeg ikke kan vente så lenge, siden kroppen min tyrdeligvis utvikler seg i feil retning.

Viss du kan hjelpe meg, så setter jeg stor pris på dette, og man kan sette inn litt penger på kontonummer
3325 11 23867
Alt hjelper.

Skal holde dere oppdatert om reisen, hvor, når, hva som skjer osv underveis. Blir jeg plutselig for syk og ikke får gjennomført reisen, så blir alle penger tilbakebetalt, og det blir da informert om dette på denne siden.

Var meningen at jeg og min tante skulle reise ned en tur i 2012, da hun leste boken hans og har satt seg litt inn i arbeidet hans. Hun er nå død av blodkreft sep. 2011.

Nancy

 Jeg har selv tenkt til å hjelpe til med å gi et bidrag, og jeg håper at noen av dere har lyst til å gjøre det samme. Alt hjelper, og hver eneste krone vil bli satt pris på!


Jeg håper at du har det bedre der du er nå, Tante Synnøve!♥

Meld deg på til ukens blogg?

Viss du vil bli neste ukes "ukens blogg" meld deg på i kommentarfeltet!!

Vil du bli neste ukes "ukens blogg"?

Ueffektivt

Det var vanskelig å lese til eksamen. Det er vanskelig å lese til eksamen. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, eller hva som er den mest effektive måten å øve på. Jeg har null idé om hvordan onsdagen kommer til å bli med tanke på spørsmål og annet. Skulle ønske jeg hadde et ekstra år på meg til å lese......Jeg følte jeg satt hele dagen i går å øvde, men med ettertanke så føltes det ikke ut som jeg hadde øvd så mye likevel. Frustrerendes. Jeg håper jeg sitter igjen med litt mer i dag da..... Ønsk meg lykke til?

Hva skal du i dag?
Har du hatt samme følelsen som meg?

Harry Potter-tidNå skal vi se den siste av Harry Potter-filmene. Trist at det ikke kommer flere......

Har du sett Harry Potter i det siste?
Har du sett alle filmene?

Verdens beste mor

Jeg var nettopp nede og hentet enda en pakke i posten. Åh så gøy! Se hva mor hadde sendt til meg da... Vanskelig å gjette innholdet?Såå gøy med kalendere i posten. Tusen tusen takk ♥ Nå skal jeg kose meg dagene frem mot jul! Og ha nedtelling til hjemreise etter eksamen den 16. Gleder meg til det!!!

Har du fått kalender i år?
Hvilken type kalender pleier du å ha?

Husk tilbud på perlesmykker.no!

Dere må ikke glemme at dere kan få 15% på allerede kraftig nedsatte priser hos perlesmykker.no. (Ved å skrive Keths i rabattkodefeltet som kommer opp når du skal fullføre bestillingen). Nå legges det i tillegg oppi en gratis gave til verdi av minst 100 i hver eneste bestilling! Det er også svært kort leveringstid, så du finner smykkene i postkassen kort tid etter du har bestillt! Jeg anbefaler virkelig alle å kjøpe noe flott. Det er jo tross alt snart jul, og mange julegaver skal kjøpes.

Ta turen innom Perlesmykker.no for en god og billig netthandel. Bestilte nettopp disse til meg selv der:

Kjempeflotte!! Og så fikk jeg et nydelig armbånd med på kjøpet! Love it♥

Har du kjøpt noe fra Perlesmykker.no før?
Er du ferdig med julegavene?

Nytt påfyllDa har jeg startet på ny kur med jerntabletter. Det skal bli godt å få fylt opp lageret litt! Men fysj så store tablettene var denne gangen? Uff, ikke gøy. Jeg som hater å svelge tabletter.... De jeg hadde sist var mye bedre!!

Har du gått på jerntabletter noen gang?

Kosemose

Kosedressen er tatt på, og samfunnsfagbøkene ligger oppslått foran meg. Nå er det kun få dager til den første eksamenen min, så jeg må gjøre mitt beste - og satse på at jeg har nok kunnskaper på dagen. Onsdag er nemlig dagen for eksamen i Samfunnsvitenskapelige emner...


Blandt annet denne skal jeg kose meg med i helga!

Har da fire bøker med pensum til denne eksamenen, som må kikkes i og tas notater fra. Heldigvis er det ikke alt i alle bøkene som skal være med på eksamenen da!

Hva skal du i dag?
Skal du lese til eksamen?

So make your siren's call

Etterhvert som jeg hører sanger som jeg liker, enten på blogger eller andre steder, så legger jeg dem til i min "se senere"-liste på youtube. Dette er noe jeg er spesielt glad for når jeg trenger å høre på musikk men ikke vet helt hva jeg skal sette på. Her er enda en av sangene som er lagt i lista mi!

Hva syns du om sangen?
Har du sangtips til meg?

Idol of course!!

Jeg spurte dere om noen visste hva jeg gledet meg til i dag. Og selvfølgelig var det idol jeg mente. Det er jo høydepunktet med helga jo, neida - men jeg få det med meg! Er gøy å sette seg ned en fredagskveld og kose seg med idol og nachos (ja, vi skal ha nachos denne fredagen også♥) Jeg er desverre ikke helt ferdig med labjournalen da, så håper jeg får gjort litt til frem til idol begynner!!

Skal du se på idol?
Hva skal du i kveld?

I'm so much better without you!

Liker sangen, men jeg kan ikke si meg enig i teksten. Vertfall ikke viss det er Olav det skal være snakk om. Vi har forresten vært sammen i to år og en mnd i dag, for de som lurte! Beste som har hendt meg ♥ Nå skal jeg skrive videre på journalen helt til jeg vår et lite svippbesøk at Farmor, Tante Gunn Anita, og søte Nora.

Hva syns du om sangen?
Hva skal du i idag?

Leserspørsmål?

Jeg kom plutselig til å tenke på at jeg aldri åpner for spørsmål her på bloggen. Husk at dere alltid har lov til å stille spørsmål, om det er ting dere lurer på. Det trenger ikke være noe formelle greier med mail osv, liksom! Så viss dere har spørsmål fra tid til annen så er det bare å hyle ut, så skal jeg prøve å få svart enten på deres egen blogg, eller mail, eller evt. lage et innlegg viss det blir en del spørsmål etterhvert!Jeg kan også ha spørsmålsrunde sånn etterhvert, viss dette er et ønske, men jeg syns ikke det er så gøy alltid. For da føler jeg at folk får et press på å stille spørsmål, men det er jo ikke det som er meningen.

Meeeen, nå må jeg få lest litt til eksamen. (Dere er sikkert leie av å høre på det, men desverre så er det jo eksamentid nå, så dere må rett og slett bare finne dere i det!!) Nei, forresten. Glemte at jeg kanskje burde skrive labjournal først, så blir jeg ferdig med det liksom!! Blæh... Gleder meg til i kveld! Noen som vet hva jeg gleder meg til?

Har du noen spørsmål?
Hva skal du i dag?

Øyedisseksjon er fun

Eller ikke! Utrolig ekkelt. Jeg lot de andre gjøre skjærejobben for å si det slik, hehe.

Har du hatt øyedisseksjon noen gang?
Syns du slike ting er ekkelt?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits