Enjoy todayI dag har jeg fri fra jobb, og har plantet meg godt til rette i denne deilige kosedressen. I dag skal jeg prøve å få unnagjort litt hekling som har samlet seg opp den siste tiden. Jeg har veldig mye bestillinger på listen som jeg hadde håpt å få klar før jul, men jeg må si at jeg jo har mine tvil. Nå som det er så mye annet som skal ordnes går det bort endel tid på andre gjøremål også - når jeg først har fri. Vi har begynt å se etter leiligheter her i Bergen, men det skal ikke være helt enkelt. Mesteparten av de aktuelle er allerede utleid, og det som er ledig koster en god del for å leie. Det er nesten sånn at det frister å kjøpe selv, for å slippe å se pengene fly rett ut vinduet. Jeg som hele tiden har sagt jeg ikke skal kjøpe noe her...

Det begynner jo å haste litt etterhvert, å finne et sted å bo, nå som jeg har passert hallveis i svangerskapet. Jeg ser for meg at de siste månedene kommer til å gå riktig så fort, særlig med tanke på at det blir hektisk på jobb i vinter. Likevell synes jeg det er veldig godt å endelig kunne telle nedover mot termin, og ikke oppover. I dag er det 130 dager igjen til termin. Tiden går sakte men sikkert mot februar og vårt første møte med lillegull. Tenk at det går ann å bli så glad i et menneske uten å ha møtt det enda!!?

Jeg trenger forresten litt tips fra dere; jeg stusser nemlig sånn på om jeg kanskje burde ta influensavaksinen i år? Sånn for å beskytte lillegull, tenker jeg. Jeg skal jo tross alt være i kontakt med syke barn hele vinteren, og med lavere immunforsvar enn vanlig frykter jeg at det lettere kan bli sykdom - selv om vi er påpasselige med smitte og hygiene!?

Hvordan ser din dag ut? Har du mye som skal ordnes?
Skal du ta årets influensavaksine?

#mammablogg #gravid #momtobe #februarbaby #babygirl #crochet

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits