Thank God it's weekend

.... omsider ble det helg igjen. Herlig! Jeg har jobbhelg på sykehuset denne helgen, så den går nok fort over desverre. Men det er godt med noen dager fri fra praksis. Skal alltids få tid til å slappe av litt, kanskje med en film eller to. Ha en god helg, alle sammen!

Hvilke planer har du for helgen? Jobber du i helgene?

I forgot my phone

Tenk det... At dette er dagens realitet. De fleste sitter med mobilen fremme nesten konstant. Knipser og trykker i ett sett - for å kapre alle øyeblikkene som er "verdt å dele". Uffameg, det er helt tragisk. Det er nesten som det er viktigere å dele øyeblikkene enn å faktisk oppleve dem selv. Jeg vet at jeg er en av dem. En av dem som bruker mobilen mye. Ja, jeg vil jo ha noe å dele på bloggen. For ikke å snakke om instagram og snapchat som også fått en plass etterhvert. Men heldigvis tror og mener jeg at jeg ikke er en av de verste. Jeg klarer å begrense meg, og har ingen problemer med å legge mobilen fra meg for en stund. Særlig i sosiale sammenkomster. Jeg syns det er helt grusomt å se de som konstant sitter med mobilen i handå når de er sammen med venner og egentlig skal være sosiale. Nesten som om de ikke klarer å slippe taket. Det blir helt feil, i mine øyne. Selvfølgelig har jeg et behov for å lese noen meldinger innimellom, sjekke om noen har prøvd å ringe meg, eller bruke den for å se hva klokka er. Men jeg klarer fint å gå dager uten å bruke den noe særlig. Er jeg opptatt, så er jeg opptatt - da vier jeg ikke mobilen så mye tid.

... men de fleste har nok et forbedringspotensialet. Meg inkludert. Forbedringspotensiale til å se når man faktisk bør legge mobilen i veska, ut av syn - ut av sinn. Fokusere på vennskapet, forholdet, relasjonen. Ta utfordringen! Utfordringen om å bli flinkere til å la mobilen ligge.

Hva syns du om videoen? Bruker du mobilen mye?
Bruker du mobilen FOR mye?

Ingen tid å miste

Da var årets viktigste søndagstur overstått. Jeg har gått med bøsse nå i noen timer, og samlet inn penger til årets tv-aksjon. Jeg regner med de aller fleste har fått med seg at det er i dag? Jeg syns tv-aksjonen alltid støtter en god sak, men kanskje særlig i år. I år går pengene til Nasjonalforeningen for folkehelsen, og går til blant annet forskning på demens, samt til å gi mennesker med demens en bedre hverdag. Nå som eldrebølgen er på vei, og gjennomsnittlig levealder er høy - vil antall mennesker med demens fortsette å øke.

Over 70 000 mennesker i Norge har Alzheimer eller en annen demenssykdom. I løpet av de neste tiårene vil antallet fordobles. De ulike demenstypene har til felles at de angriper hjernecellene. De funksjonene hjernecellene har ivaretatt, som å huske, snakke og gjenkjenne ting, situasjoner og personer, blir gradvis svekket. 300 000 mennesker i Norge opplever at ens partner, forelder, søsken eller barn forsvinner litt etter litt.  (Kilde // her)

Har du ikke hatt noen frivillige bøssebærere på døren, ikke var hjemme, eller ikke hadde kontanter - er det forstatt mulig å gi din støtte. Ring 82044110 (å på den måten gi 200,-) eller trykk HER for å bestemme beløpet du ønsker å gi selv. YOUmatter!!

Har du vært bøssebærer i dag? Har du/skal du støtte tv-aksjonen?

Starstrucked

Jeg kan jo ikke ha vært i Berlin på konsert uten å dele noen bilder med dere fra den store happeningen. Vi fikk nemlig gå på Meet & Greet med selveste Olly, før konserten startet. Olly virket som en veldig koselig kar, morsom og fremsto som at han var interessert i og glad for sine fans!! Særlig Janne var overlykkelig over å få noen ord med han, noe som kanskje ikke er så rart. Hun fikk til og med vist bilder av negledesignene hun har laget til ham!! Wow, en opplevelse for livet. Nå har både hun og jeg gode minner å se tilbake på!! For en tur.Olly Murs hadde de kuleste danserne/korerne. Digget dem!!!
.... Før jeg avslutter må jeg nesten dele noen sanger med dere også, slik at dere som ikke vet hvem Olly Murs er - får en liten smakebit. Denne første her - er min favoritt. Dear Darlin'♥ Og troublemaker er vell den sangen flest av dere vet om fra før!! Håper noen av sangene faller i smak.

Hva syns du om bildene? Har du vært på Meet&Greet før?
Likte du noen av sangene?

Photos: Madame Tussauds

Etter at vi hadde vært i Sachsenhausen så vi at vi hadde tid til å gå innom Madame Tussauds også. Jeg har vært på Madame Tussauds i København en gang, men det begynner å bli en haug med år siden. Men så er jeg ikke så interessert i kjendiser heller, at det gjør noe, så da har det lett blitt til at det har blitt droppet. (F.eks de to gangene jeg har vært i London) Janne derimot - hun elsker kjendiser. Så da måtte vi gjøre det vi kunne for å få med oss attraksjonen før hjemreise. Det var spesielt viktig for henne å få bilder sammen med sin kjære Robbie. (Dere aner ikke hvor mange bilder jeg har på kameraet mitt av dem for øyeblikket. Viktig å få noen som ser bra ut, vet dere!!) Uansett. Når man først er på Madame Tussauds, må man jo ta litt bilder likevell. Så det ble noen bilder av meg også, til tross for den manglende interessen for kjendiser.


Anne Frank.Min gode venn Barack Obama.
Janne var fascinert av Lady Gaga's stilige negler.

Det blir ikke mer morsomt enn du gjør det til....!


Har du vært på Madame Tussauds noen gang? Evt. hvor?
Hva syns du om bildene?

Photos: Sachsenhausen

På fredagen valgte vi å dra på en 6-timers guidet tur til Sachsenhausen. Jeg hadde allerede vært der en gang tidligere, da jeg var med på Polen og Tyskland-tur i 10'ende klasse. Men det er jo hele 6 år siden! Med tankte på at det er utrolig mye der man kan se på og lese om - er det ikke alltid man rekker å få med seg alt heller. Hvilken guide man blir guidet av har også mye å si. Vår guide, Sadie, var svært dyktig. Hun hadde mye interessant å fortelle oss om både historien generellt, men også enkelthistorier fra noen av fangene.

The green monster, som guiden kalte det.

Arbeid setter fri.Gul trekant som sto for at vedkommende var jøde, og rød trekant som stod for at vedkommende var en politisk fange.

Stripe med ulikt underlag, der fangene måtte teste ut kvaliteten på sko ved å gå frem og tilbake dagen lang.


Har du vært i Sachsenhausen før? Har du vært noen andre slike steder?
Hva syns du om bildene?

From Bergen to Berlin

Da var jeg kommet meg tilbake til hverdagen igjen. Det ble med ett veldig hektisk sist uke, som dere kanskje kan forstå. Det er nesten litt sykt å tenke på at jeg gikk fra å ikke ha noe særlig med planer for helgen som var, til å på få dager plutselig ha en planlagt Berlin-tur foran meg. Pakket og klar dro jeg avgårde - først med buss ned til Stavanger på onsdagen etter praksis, og deretter avgårde til Berlin tidlig torsdag morgen. Vi har storkost oss, og har (til tross for litt liten tid) rukket å gjøre endel.

Jeg slenger med noen bilder fra ankomstdagen her, samt den heeeerlige hotellfrokosten vi har blitt bortskjemt med!! Så kommer det mer detaljerte innlegg med bilder fra da vi var på Sachsenhausen og Madame Tussaud ++ etterhvert. Håper dere også har hatt en fin helg.

Janne var superklar for konsert & ikke minst meet and greet med selveste Olly Murs!!

Før konserten spiste vi middag sammen med de to som reiste fra Sony Music.


Og så var det den nydelige frokosten!!! Det er virkelig lite som er bedre enn en god hotellfrokost♥

Hvordan har din helg vært? Har du hatt det travelt?
Syns du også at hotellfrokost er noe av det beste som finnes?

Spontaneous me

Æææh, jeg skal til Berlin i morgen. Kjekke Janne har vunnet tur for to til Berlin på Olly Murs-konsert. Hvor gøy er ikke det? Og jeg, lille ubetydelige meg, har vært så heldig å få bli med. Jeg er opprinnelig ikke så glad i konserter, men hallo... Jeg kan ikke si nei til en gratis tur til utlandet heller. Særlig ikke når det da ville betydd at Janne (mest sannsynligvis) ikke kunne reist på konsert i det heletatt. Dette blir bra!

Kjenner at jeg ikke er så vant med å være så spontan, daaa!! Liker aller best å planlegge ting i god tid. "Jeg er spontan, så lenge jeg får planlagt det først", har vell egentlig vært mottoet mitt en stund nå. Pakke, pakke, pakke. Det ble med ett en veldig travel uke!

Er du spontan av deg? Skal du ut å reise?
Hvilke planer har du for helgen?

I love weekends

Trykk HER for å komme til konkurransen som pågår


Atter en helg er over. Jeg har hatt jobbhelg, så føler nesten ikke jeg har hatt tid til å sitte stille. Men jeg har jo fått kost meg litt jeg også, altså. Elsker virkelig helg.

Har du hatt en fin helg? Hva har du funnet på?

KONKURRANSE; Vinn valgfritt produkt fra Lux-case

Da setter jeg i gang konkurransen sponset av Lux-case.no. Premien blir et valgritt produkt fra nettsiden deres!

For å delta må du:
- Like facebook-siden til lux-Case HER.
- Finn et valgfritt produkt fra nettsiden deres (link), til en verdi opp til 130,-
- Legg ved link til produktet du ønsker å vinne, i kommentarfeltet.
PS: Husk å oppgi mailadresse som jeg kan kontakte deg på viss du vinner.

For å øke vinnersjansene dine kan du; trykke HER(skriv trykk i kommentaren), melde deg inn i DENNE gruppa (kanskje du får deg flere lesere?),
bli medlem av Like and Share (HER)(få muligheten til å teste produkter gratis), lik facebook-siden til bloggen min (HER), bli follower på weheartit (HER), eller del dette innlegget på facebook (trykk på liker-knappen eller kopier url).


F.eks viss du ønsker dette dekselet, er det bare til å lime inn DENNE linken i kommentarfeltet, og bekrefte at du har fullført vilkårene.

Deltar du i konkurransen? Hvilket produkt ønsker du å vinne?
Har du likt facebook-siden?

Samarbeid med lux-case

Da var den etterlengtede pakken endelig kommet i posten. Et deksel fra Lux-case.no som jeg lenge har hatt lyst på. Det er hvitt, enkelt, men samtidig med fine detaljer - som ikke blir for mye. Jeg gleder meg til å få brukt dette fremmover, og syns det passet kjempebra til meg og mitt. Tusen takk! Hva syns du?

Som oftest syns jeg at det er dere lesere som bør få godene når jeg går inn i et nytt samarbeid, da dette er til glede for både meg og dere. Denne gangen derimot, hadde jeg lyst til å unne meg litt jeg også. Men frykt ikke, jeg har spart litt til dere også. Jeg skal nemlig få holde en liten konkurranse for dere søte lesere! Så stay tuned. Gled dere. I mellomtiden kan dere gå inn på nettsiden deres HER, og se om dere kan finne noe spennede. Ps: det er fri frakt!!

I dag har jeg studiedag, herlig. Har er en del ting som må gjøres før jeg kan legge meg strekk ut på sofaen med film eller tv-serie. Siden jeg har jobbehelg, så blir ikke den mest avslappendes helgen heller. Åh, som jeg gleder meg til en helg der jeg har heeeelt fri!! Og kjenner at jeg er en smule misunnelig på dere som har hatt eller får høstferie. Jaja, god helg!

Hva syns du om dekselet? Har du lyst på konkurranse sponset av lux-case?
Har du noen planer for helga?

Reklame, egne meninger.

Gratis, sa du?

I dag har jeg vært på jubileumskonferansen til NSF Hordaland (norsk sykepleierforbund), som feiret 100 år. Jeg skal ikke greie ut i det lange og det breie, da jeg vet (og godt forstår) at ikke alle er like interessert i å høre om det. Men et lite avsnitt overlever dere; Dagen har kort oppsummert bestått i flere foredrag, noen bedre enn andre. Det har blitt servert god lunsj (laks og poteter, og DET flotte (og sikkert gode) sjokoladekake-stykket til dessert), masse frukt og grønt, samt en god del kaker og andre søtsaker. I kveld skulle det i tillegg være en stor festmiddag med konsert og annen underholdning. Og alt dette var gratis, tenk det du!!

Og på en slik dag, blir det ofte en god del reklameprodukter, som jeg gledelig tar i mot. Alt som er gratis; JA TAKK!


Vi fikk goodiebag da vi kom dit. Med håndkrem, matolje, vareprøver, grøt, ++ oppi.
Kapret meg litt søtsaker til helga.


Og selvfølgelig noen reklamepenner♥

I tillegg fikk jeg også skaffet meg noen buffer, en lue, kortholder, lommebeskytter (til sykehusfrakken), plaster, reflekser, lipsyl og antibac-servietter. Uffameg, skjønner ikke at det går ann å være så glad i gratis stuff? Mesteparten er jo reklame som jeg mest sannsynligvis ikke kommer til å bruke så mye.....

Noen andre enn meg som også tar i mot alt som er gratis?
Hvordan har din dag vært? Er du klar for helg?

Movienight

Hva gjør du ikveld?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits