Lite produktiv dag...

Jeg legger meg snart jeg. Fikk ikke gjort så mye i dag for jeg var sliten etter skolen, og enda mer sliten etter den store treningsøkta jeg hadde. Gleder meg til å falle til søvn, og sove lenge! Neida, skal ikke sove alt for lenge. Bare akkurat passe! Tar meg fri fra skolen i morgen slik at jeg kan lese på juss-pensumet i stedet. Har forelesning om noe jeg ikke får på eksamen, så da prioriterer jeg langt viktigere ting å bruke tiden på for å si det slik!

Fikk forresten det jeg hadde bestilt fra E.l.f i posten i dag, gøygøy. Så nå er det på tide å skifte den avflassede neglelakken jeg har gått med den siste uka. Tenker nok at jeg skifter i morgen etter at jeg har vært flink å lese mesteparten av juss-pensumet!! Hørtes ikke det ut som en god plan? Jeg håper alle har hatt en super halloweenmandag!

God natt og sov godt, kjære lesere!

Har du lang skoledag i morgen?
Hvilke planer har du for tirsdagen?


Har du lyst til å vinne iphonedeksel? Ei søt jente har mirabling konkurranse som du kan melde deg på til HER!

Designhjelp?

Jeg lurte på om det er noen som har lyst til å komme med noen tips til designet mitt? Jeg er skikkelig lei av det, og alle de andre designene jeg har hatt, så tenkte at jeg skulle prøve å begynne helt på scratch... Lage et nytt design liksom. Det kommer nok til å ta en stund, siden jeg har det ganske travelt for tiden! Men dere kan jo komme med tips til hva dere mener at jeg bør ha med!? Hva liker dere med et design? Hva er et must? Hvilke farger vil dere ha?

Her kan dere få se noen av designene jeg har hatt før:

Men ingen av disse har jeg laget selv! Kun det jeg har nå har jeg laget selv, men er ikke så veldig fornøyd med det!! Så nå skal jeg prøve meg på et design helt fra bunnen av.

Har du noen tips?
Lager du design selv?

Pakke i posten!!!

Dette innlegget er sponset av Superkul.no





Jeg ble sponset av superkul for en god stund siden, men det var ikke før på lørdag nå at jeg fikk pakken i posten. Jeg liker ikke så godt solbrillene de har, og tenkte derfor at jeg heller ville ha disse med sminke i stedet. Ikke det at jeg bruker så mye sminke selv!! Er dette noe dere kunne tenke dere å få delt ut i konkurranser? Eller vil dere at jeg skal beholde alle selv? Har 7 stk til rådighet, alle med litt forskjellige farger.

Vil du at jeg skal ha konkurranser?
Blir du sponset?

Smilende lunsj!

Jeg hadde en smilendes lusj i dag, var den ikke søt? Klarte ikke la vær å ta bilde av den. Har akkurat kommet inn døra dra trening. Var ikke så veldig effektivt, men får ta det litt mer skikkelig en annen gang. Nå har jeg i det minste sett hvordan det ser ut der inne, og funnet ut hvor jeg kan finne timeplan over gruppetimer!! Blir ikke noen stor middag i dag. Vi tenkte å ta noen skiver med egg i en eller annen variant. Vi får se! Snart er jo dagen allerede over, så tror ikke det skjer noe spennendes på min front i dag.

Hva skjer hos deg?
Har du trent i dag?

Ukens blogg ble....

Astrid Marie fra denne bloggen HER.

Internetten har vært helt klikka, så har holdt på i 50 minutter for å kåre ukens blogg. Jeg har lovet Olav at jeg skal være med ham på trening, så får ikke laget til bilde i sidemenyen før etterpå. Beklager det!!

Ble det deg? Viss ikke kan du melde deg på under her, til neste ukes ukens blogg!!
Leser du bloggen hennes?

Ukens blogg? Siste sjanse...

Jeg trekker ukens blogg når jeg kommer hjem fra skolen i dag. Så dere har fortsatt noen timer til å melde dere på!!
Meld deg på HER!


Det er ikke mulig å kommentere dette innlegget!

Jeg klarte målet!!

Yey, jeg ble ferdig med psykologilesingen! Åh, det var deilig. Følte meg litt flink som klarte å presse meg til å lese siste rest av boka!! Men nå er jeg ferdig, og klar for en ny uke med ny lesing.





Nå koser jeg meg (les:koste, maten er spist opp!) med noen skiver servelat med majones og agurk. Beste kveldsmaten du finner. Det er snart på tide å legge seg, og jeg kjenner at jeg er glad jeg ikke begynner før ti i morgen. Jeg håper alle har hatt ei flott helg, og at mandagen blir super!

Hva har du gjort i helgen?
Hva skal du i morgen (mandag)?

Hun er en diva, er spesiell...

Syns? Jeg har vertfall helt dilla på den etter å ha hørt den på radioen noen ganger!!

Søndagskos!

Nå har jeg funnet frem sjokolade og iskaldt vann. Skal kose meg med bloggen og psykologiboka. Målet mitt er å ha lest den ut i kveld eller i morgen. Har brukt alt for lang tid på den boka nå, og til uka nå er det juss'en som må prioriteres.

Hva skal du gjøre i kveld?
Koser du deg med noe godt?

New in



Jeg kjøpte ny jakke i går, da jeg var på shopping. Jeg har lenge irritert meg over at jeg alltid fryser på vei til skolen, men hver gang jeg er i sentrum på utkikk etter ny vinterjakke - så finner jeg jo selvfølgelig ikke en jeg liker. I går fant jeg denne på bikbok, og ble litt forelska i den for å si det slik. Var litt usikker på om jeg skulle ta jakken i svart eller brun, men tenkte at den svarte passer til alt. Jeg hadde en 50% kupong på bikbok som måtte brukes nå før månedsslutt, så det var en god grunn til å kjøpe jakken. Det gjorde nemlig at jeg sparte hele 500,- Elsker når jeg får gjort så gode kjøp. Så nå må jeg bare krysse fingrene og håpe at jeg er fornøyd!!

Hva syns du om jakken?
Har du kjøpt vinterjakke i år?

Julen kommer alt for tidlig!

Er du ikke enig? Butikker flyter allerede over av juleting. Nå er det ikke så lenge til november, så er jo faktisk ikke så alt for lenge igjen til jul - så jeg skjønner jo butikkene litt! Men altså, det er jo en måned eller mer siden juletingene begynte å komme. Jeg syns det er alt for tidlig å få det i butikken allerede i oktober!!!


De er jo litt søte da!!

Nå er det ikke julepynten som irriterer meg mest da! Det jeg blir mest irritert over er egentlig julesjokoladen, julemarsipanen, julebrusen, og alt det der - som man finner i matbutikkene liksom. Det er jo mye av det som er sykt godt, men likevell føler jeg at det hører til i desember måned. Du kan veldig gjerne være uenig med meg altså, men dette var vertfall min mening!!

I tillegg så blir jeg stressa på grunn av eksamen når jeg ser alle juletingene. Jeg skal ha fire eksamener på kun to uker ca. Og det er bare en måned til den første skal være. Jeg er ikke klar til det i det hele tatt. Jaja, jeg får nok bare lese og lese helt til hode sprekker av informasjon og kunnskaper.

Hva syns du om dette?
Liker du at juletingene kommer tidlig i butikken?

Om meg

Til info: Dette innlegget lager jeg for å ha et innlegg knyttet til menyknappen....



Jeg syns alltid det er vanskelig å skrive en beskrivelse om meg selv, fordi jeg ikke vet helt hva jeg skal ta med. Men jeg får vell bare skrive det jeg mener er mest relevant, så får dere heller spørre meg viss dere har noen spørsmål!? Jeg heter Keth og er 19 år. Jeg kan jo si allerede nå at det er mange som mener at jeg ser yngre ut, så du er ikke alene om du tenkte tankten - but thats life, det er ikke så mye jeg kan gjøre med det. Jeg vil ikke akkurat drukne i masse sminke bare for å se eldre ut heller, så dere får rett og slett bare leve med det.

Jeg kommer fra Sandnes (som ligger i Rogaland for de som ikke visste det), og har nå nylig flyttet opp til Bergen. Her i Bergen er jeg student, og har nettopp begynt på sykepleien på høgskolen. Det trivs jeg godt med, selv om studiene er harde og krever mye lesing. Tiden vil vise hvilke resultater jeg får, men så lenge jeg gjør mitt beste så er det ikke så mye mer jeg kan gjøre!! Jeg bor i en liten studenthybel/leilighet sammen med verdens beste kjæreste! Er glad i å se på film/tv-serier, gå på kino, lese bøker, være med venner, og ting som ungdommer vanligvis liker å gjøre... Utenom dette så har jeg ikke stort mer å tilføye egentlig?

Har du spørsmål kan du stille dem enten som en kommentar her i innlegget, eller kontakte meg på mail:
kethmh@hotmail.com
kethsblogg@hotmail.com

Var det noe som manglet i beskrivelsen?
Har du noen spørsmål?

Brunere og blidere!

God morgen folkens. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Brun og blid, og er forhåpentligvis et lite hakk brunere, og selvfølgelig i godt humør. Det var deilig å slippe å betale for solingen, selv om det betydde at jeg måtte vente i kø en god stund først. Men med godboka med meg ble ikke ventetiden så aller værst den heller. Solkrem og neglefil fikk jeg også, heldige meg!


Jeg hadde desverre ikke internett tidligere i dag, så fikk ikke oppdatert for dere, før nå! Men jeg håper å få oppdatert en del senere i dag. Har ikke så store planer egentlig, annet enn å få lest litt lekser, slappe av, og lage nachos til middag. Åh, som jeg elsker søndager!

Hvilke planer har du for dagen?
Har du vært/skal du på brun og blid i dag?

Tid for litt Harry Potter



I dag er det Harry Potter og halvblodsprinsen som står for tur. Åh, dette blir gøy!

Har du sett Harry Potter filmene?
Hva syns du?

Regner med at alle har fått med seg...

... at klokka skal stilles en time tilbake i natt?  Åh, jeg gleder meg til det. Det er alltid så deilig å få sove litt lenger, den ene gangen i året. Setter virkelig pris på den timen der altså! Men så er det jo like irriterendes ver gang når klokka skal stilles fram en time også da, haha. Så må jo lide litt for den timen på en måte...

Er det forresten noen av dere som skal benytte dere av gratis soldag i morgen da? På alle brun og blid sentre!! Det har vertfall jeg planer om!

Nå tenker jeg å finne frem litt digg, og chille maks. Deilig!! Elsker helg, elsker lørdager.

Skal du ta gratis sol i morgen?
Hva finner du på i kveld?

Chinese restaurant





Da var jeg kommet hjem igjen fra shopping! Vi hadde det kjempekos nede i sentrum, og har sett i masse forskjellige butikker. Jeg kjøpte litt ting - både til meg selv og gave. Tenkte jeg kunne dele noe av det med dere, men ikke før litt senere!! Da vi ble sultne, fant vi ut at vi skulle gå på kinarestauranten inne på galleriet. Ellers har vi ikke gjort noe spesielt.

Jeg har ikke så store planer for kvelden, annet enn å se film med Olav, spise snop/chips/is. Er herlig å ha avslappingskvelder etter travle uker. Jeg blir så trøtt og sliten av dem.

Hva har du gjort i dag?
Hva skal du i kveld?

Ned til sentrum!

Oi, jeg vaste visst litt med andre ting, så nå har klokka gått fra meg. Jeg er så utrolig flink til det, skjønner dere!! Vaser du også mye? Jeg må få stelt meg, og gjort meg klar til å ta bybanen til sentrum. Bør kanskje sjekke hvor mye penger jeg har på kortet også... Hadde vertfall vært en fordel! Det blir skikkelig kos å treffe Hilde i dag, føler det er ganske lenge siden nå♥


Hilde er hun søte under armen, viss noen lurte!! :))

Skal du shoppe i dag?
Hvilke planer har du for lørdagen?

Gladnyhet!!

Mor har kjøpt tv for oss i dag. Vi skal selvfølgelig betale for den selv, men liksom... Vi skal endelig få tv i hus!!! (Les: leilighet...) Åh, det skal bli så utrolig deilig. Ikke lenger måtte høre på folk som ser noe på tv, og vite at jeg ikke kan se det selv fordi jeg ikke har hatt tv! Det har vært litt frustrerendes. Spesielt nå med idol og slik. Men nå er tv kjøpt, så er det bare å vente til anledningen passer seg slik at tv'en kommer seg til Bergen. Wee


Én stk glad Keth!!

Nå skal jeg spise frokost, og så er det ikke alt for lenge til jeg skal treffe Hilde. Det blir kjempekos. Vi skal til sentrum, se rundt i butikker, og ut å spise!! Gleder meg!

Hva skal du i dag?
Har du en gladnyhet?

What to do?

Klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg skal gjøre. Jeg har lyst til å se film, men har også veldig lyst til å lese i boka jeg nettopp begynte på, "La Peregrina". På en annen side så hadde jeg blitt veldig stolt av meg selv om jeg klarte å komme litt lenger i psykologiboka... Men er kanskje ikke dette jeg har mest lyst til å gjøre en fredagskveld! Hmm... Chips og dipp er vertfall tatt fram, så jeg koser meg uansett! Olav er ute på noe med klassen, så koser meg med leiligheten for meg selv ♥



Hva gjør du på?

Pakken med det rare i...



Solkort, neglefil, soltattovering, briller til solariumet og i tillegg en sånn der krem som kan brukes når jeg tar sol! Jeg er såå heldig. Dette fikk jeg i posten av søte Gunnis! Vant en konkurranse på bloggen hennes for litt siden. Åh, så koselig det er når andre gjør meg så glad! Trykk på navnet hennes for å komme til bloggen!!

Har du vunnet noen konkurranser i det siste?
Hadde du likt et solkort i posten?

Barnas tomatsuppe

Denne hadde vi til middag i dag:





Hihi, litt barnslig tenker du kanskje? Vi tenkte mer at det var sunt å kjøpe barneversjonen som inneholdt flere grønnsaker, i tillegg til fiberpasta. Den var litt dyrere enn den vanlige, men samtidig er det jo lurt at vi får i oss litt næringsstoffer som vi trenger også. Kan ikke bare være usunne studenter heletiden!! Det var uansett supergodt med tomatsuppe i dag. Middagen passet meg ypperlig!

Innholdet i pakken jeg fikk, kommer i neste innlegg! I promise. Men må vaske oss etter middagen og litt slik. Ville bare at dere skulle få se den gudde middagen vi hadde!

Liker du tomatsuppe?
Hva pleier du å spise på fredager?

Pakke i posten!!

Åh, fikk pakke i posten av en søt blogger :-D Ble så ekstremt superglad! Noen som lurer på hva jeg fikk? Tenkte å dele innholdet med dere etterpå, men må springe til middagen som står og koker på kjøkkenet...



Vil du vite hva jeg fikk?
Hva skal du ha til middag i dag?

Powernap

Åh, kjente jeg var så sykt sliten etter uka nå. Måtte rett og slett ta meg ti minutter på øyet! Føler meg ikke så ekstremt mye mer våken nå, men var digg uansett! Pleier du å ta deg en powernap etter skolen? Jeg pleier egentlig aldri å ta det, for er så redd for at jeg ikke får sove om kvelden. Men jeg får jo ikke sove uansett når jeg legger meg om kveldene, og imorgen er det lørdag - og jeg kan sove lenge!!! Så derfor tenkte jeg at det ikke gjorde så mye...

Pleier du å ta powernap?
Syns du det fungerer?

Ifa


Beklager dårlig bilde, men gadd ikke ta et nytt...

IFA er så utrolig godt. Jeg kan knaske på det i evigheter, og en boks den går tom nesten rett etter at jeg har åpnet den. Det er ikke så lenge siden de kom ut med den nye ifa'en som smaker salmiakk. Har du smakt den? Isåfall, hva syns du? Jeg syns den er supergod. Det kommer nok av at jeg elsker salt lakris og ting som smaker salmiakk. Så nå går det mest i denne, ikke den gamle rød pakken. Men den er jo god den også da.


Liker du ifa/ifa salmiakk?
Liker du lakris?

Vinn iphonedeksel fra mirabling!

Leah har konkurranse på bloggen sin, der du kan vinne iphonedeksel! Jeg anbefaler dere virkelig å delta, fordi det er nesten ingen som har deltatt enda - noe som betyr at det er stor sjanse for å vinne! Konkurranse-innlegget hennes finner dere HER!

Og så må dere jo ikke glemme ut min konkurranse da, der dere kan vinne rettetang! (HER)


Det er ikke mulig å kommentere dette innlegget!!

Deilig følelse!

Forprøven i etikk er bestått, og sammen med forprøven i kommunikasjon sist uke som også ble godkjent - sitter jeg nå med en utrolig god følelse. Det er endelig helg, og jeg kan senke skuldrene en god del hakk. Dette gjorde godt! Det er så utrolig herlig å vite at vi er ferdige for denne gang!! Nå skal jeg kose meg med matpakken som jeg ikke fikk tid til å spise på skolen - skive med banan! Nammi.



Det er helt sykt godt med helg! Nå tenkte jeg å slappe av, og senere tror jeg nok at jeg prøver å få sett en film eller litt serie. Er lenge siden jeg har hatt tid til det nå. Jeg håper at dette blir en chill helg. God helg, folkens!!

Hva skal du i dag?
Har du planer for helgen?

Hva vil du ha mer av?

Jeg spurte på facebooksiden her en dag om det er noe dere har lyst til at jeg skal ha mer av her på bloggen. Men tenkte at jeg kunne jo lage et lite innlegg om det også? Jeg blogger jo alltid om det jeg kommer på, og har lyst til å dele med dere, men dere burde jo kunne bestemme litt dere også! Så spørsmålet er, syns du noe mangler på bloggen min? Rop ut, samme hva. Jeg kan ikke love at det kommer.... Men skal jo selvfølgelig prøve å oppfylle ønskene deres!!

Hva vil du ha mer av på bloggen min?

Much better!



Åh, har savnet gulrøtter og dipp. Det var noe jeg og Pia hadde sammen hele tiden før... Men nå etter at jeg flyttet til Bergen har det liksom ikke blitt så mye av det! Savner kveldene med Pia ja, ingen tvil... Koser du deg med noe nå ikveld?

Så nå må jeg øve på framlegget vi skal ha i morgen. Begynner allerede å bli nervøs. Tenk om vi ikke får bestått? Da får jeg ikke gå opp til eksamen liksom... Er jo egentlig en "eksamen" i seg selv dette framlegget. Ønsk meg lykke til?

Liker du dipp?
Har du vurderingssituasjon i morgen?

Thursday is funday...

Eller... ikke så veldig! Men nå er det heldigvis ikke lenge igjen til helg!!! Åh, det skal bli godt. Jeg skal treffe kjekke søte koselig Hilde på lørdag tror jeg! Det blir sikkert kjempekos.



Nå skal jeg koooose meg med psykologi og etikk, not.... Tror kanskje jeg unner meg litt dipp og gulrøtter senere i dag? Eller hva syns dere?

Hva skal du finne på i kveld?
Har du lekseting å gjøre?

Restemiddag!!

Det var litt lapskaus igjen etter i går, så vi skal kose oss med siste rest i dag. Åh, så godt det er med lapskaus... Håper det ikke er lenge til vi skal lage oss middag! Kan snart ikke vente..


Husket å ta bilder i går faktisk, så slipper jeg å legge ved bilder av andre matretter. Haha


Og flatbrød er nødvendig! Ikke like godt med lapskaus uten det...

Tror nesten at lapskaus er blitt en av mine favoritter! Tro det eller ei... Jeg som ikke egentlig er så glad i grønnsaker. Men ingenting slår jo spaghetti og kjøtteig da!! Hih

Hva er din favorittmat?
Hva skal du ha til middag i dag?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits