En vakker solnedgang (:

img2195
Fikk nettopp tilsendt dette av tanta mi. Det er et bilde av meg og pappa, tatt august 08.
Syns du ikke himmelen var vakker?

Finally saturday! ;D

Jeg har hatt en rolig morgen, tatt en god dysj, og kost meg med one tree hill. Ingenting slår musikken i den serien! Den får meg i så godt humør. Håper dere alle får en flott lørdag!

 

bilde 56Q: Hva skal du gjøre idag?

Freedom - Akon

bilde 19Her sitter vi og har Fransk. Vi leser om frigjøringen av Algerie, og da passet det godt med denne herlige sangen! Du hørte den kanskje på CSI i går? Det gjorde jeg :)


Desikering av blomster..

bilde 27

 


I biologi har vi rapporter i fleng. Denne gangen desikerte blomster. Vi skar snitt i  arr, griffel og fruktknuten for å se på frøemnet inni. Morsomt, syns du ikke? - Dersom du ikke tok ironien...

Q: Er du glad i blomster?

Bloggvurdering # 6

marja

 

Dette er ei 13 år gammel jente som blogger om ting som interesserer henne. Hun skriver om hva hun finner på om dagene, og litt om klær og mote. Du finner flere outfitbilder, og bilder fra tilstelninger hun har hatt med vennene. Det er koselig blogg, men hun kunne muligens skrevet om annet en gjøremålene også i noen innlegg.

Karakter: 4-


kristine

 

Kristine er ei jente på 15 år som blogger om hverdagen og sine gjøremål. Hun deltar i fotokonkurranser med flotte bilder, noe som du også ser på headeren. Den er et enkelt bilde, men samtidig så vakkert. Det enkle er ofte det beste! Kristine har ikke blogga så lenge, men jeg mener denne bloggen har potensiell! Tips; Det er kjekkest å lese blogger med bilder i alle innlegene ;) Spesielt når jeg ser du er flink til å fotografere ;P

Karakter: 4


hannaDette er bloggen til Hanna, som ikke startet å blogge før fredag. Dette viser godt igjen, for det er kun to innlegg, og hun har heller ingen header. Det er derfor veldig vanskelig å vurdere denne bloggen. Hun har en annen blogg: http://hannalivelaughlove.blogg.no/ som jeg må si var mer interessant. Fortsett med denne bloggen, så skal du se denne blir like god som den andre! Tips: Dersom du får en header på plass, vil det raskt trekke lesere!

Karakter: 3

Nå er det snart vinter!

bilde 69
Derfor har jeg kjøpt meg denne herlige strikkejakken! Den skal få holde meg varm i vintermånedene, det er sikkert og visst :D

Q: Hva har du gjort i helgen?
Q: Er du klar for vinter?

Jenta som lekte med ilden!

Denne skal jeg se på kino ikveld! Alltid gøy med kino, er du ikke enig?

Q: Har du sett den?
Q: Hva skal du gjøre i dag?

Syngende på et busstopp!

Jeg får til det meste, det skal være sikkert og visst! I dag ble jeg så revet med av musikken jeg hørte på at jeg sang ut for full hals. Det var lenge til bussen skulle komme, så hvorfor ikke gjøre det beste utav det? Det jeg ikke tenkte på var at det ikke bare er jeg som tar buss her i verden! Så plutselig sto det en liten gutt, rett ved siden av meg. Du kan tro at jeg ble stille fortere en svint!

 

bilde 41

 

Jeg tenker forresten å ta en bloggvurdering nå etter helgen. Dere vet hva dere må gjøre ;*

Q: Synger du høyt mens du hører musikk?
Q: Vil du ha bloggvurdering?

Hot or not?

objphpi

"Stilen er en blanding av musikkfrelste naturbarn på 70-tallet, til eventyrfigurer og skulderputer à la «Dynastiet». " kk

Q: Hva syns du om høst moten i år?

Akkurat nå skulle jeg ønske jeg var en mattenerd B)

bilde 51

 

Jeg skal ha matteprøve i morgen! Og siden fikk så dårlig som en 3'er i matte sist år, så har jeg endel jeg må gjøre. Ønsk meg lykke til?

Q: Andre som skal ha matteprøve?

Når humøret ikke er helt på topp..

.. er musikk tingen. Jeg lurer på hva jeg skulle gjort uten lovsang og annen musikk! Det er ikke alltid jeg er i like godt humør som jeg skulle ønsket. Jeg tenker for mye, og dette går da ut over humøret mitt. Det er herlig å kunne sette seg ned å høre på musikk, og kjenne humøret stige gradvis. Det blir som oftest bedre! :)

 


Jeg elsker denne lovsangen!

Q: Hvilket humør har du i dag? (:

Når man ikke har vært hjemme på en stund...

.. hender det at rommet er ganske kaldt. Jeg har vært hos mor hele denne uka, og derfor ikke hatt varme på rommet mitt hos pappa. Så nå sitter jeg her på mitt iskalde rom og fryser.bilde 54

 

Q: Andre som har et kaldt rom?

Håper dere har hatt ei flott helg! <3

Fame!


Jeg har akkurat vært og sett denne på kino. Det var en konge film, og jeg likte den utrolig godt. Nå skal jeg i familieselskap til mitt kjære søskenbarn, Mari! Det blir koselig (:

Q: Skal/har du sett denne på kino?
Q: Hva skal du gjøre idag?

Ha en flott lørdagskveld ;*

Bloggvurdering # 5

aina
Aina har en flott blogg med utrolig mange flotte bilder! Hun skriver bra og får leseren interessert. Jeg må si jeg likte denne bloggen utrolig godt, og kan ikke si annet en ; Ta en tur innom! Designet er veldig enkelt, men det passer perfekt sammen med de flotte bildene!

Karakter: 5+

julie
Julie har en koselig blogg hvor man lett ser at hun var fan av Michael Jackson. Hun har flere innlegg som omhandler ham og dansingen hans. Hun blogger ofte med alt fra hverdagslige ting til godis som juice, chips og annet snop. Hun har også noen herlige videoblogger, noe som de fleste liker! (Inkludert meg;P) Bloggen har et utrolig flott design, som også er et pluss.

Karakter: 4

marika
Marika er ei jente som blogger om livet og kjæresten. Hun skriver om ting hun kjøper, og ting hun tenker på. Samtidig har hun bloggvurderinger og annbefalinger innimellom. Designet er enkelt og flott, men jeg som liker masse bilder ville veldig gjerne likt flere bilder i innleggene :)

Karakter: 4+


Q: Vil du ha bloggen din vurdert?
Q: Leser du noen av bloggene?

Tid for helg :)

Nå er enda en uke forbi, dersom man ser bort fra denne skoledagen. Jeg har lass på lass med lekser som burde vært gjort, men nå skal jeg ta meg en velfortjent helg. Det skal bli herlig! Skal ta en bloggvurdering senere idag, så det er bare til å henge dere på (:

 

bilde 41Q: Hva skal du gjøre i helga?
Q: Vil du ha bloggen din vurdert?

Småtroll rundt bena (:

Jeg elsker små unger, og syns de er noen skjønne skapninger.
Tenk å være så liten igjen, og ikke bekymre seg for noe som helst! Det hadde vært herlig..
Jeg kunne selv tenkt meg å få en liten baby, men ikke i så ung alder som jeg er nå.
Jeg vil utdanne meg først, og finne meg en partner jeg kan tilbringe resten av livet mitt sammen med.

Grunnen til at jeg plutselig kom på dette, var at tv'en sto på. Og gjett hva jeg så der?
Jon and Kate plus 8. De har et tvillingpar i tillegg til sekslinger. Tenk deg det da? 8 små unger løpende rundt i huset.

jk8

 

Q: Hvordan tror du det ville vært å ha 8 små unger?
Q: Liker du små unger?

Just a little picture..

cimg3323
Rart med snø i høstferien, men fint var det!

Q: Hva har du gjort idag?

 

Hot or not?

41622211247353967310n400
Hva syns du om leopardmønstra klær?
Jeg syns det er fint på noen, men det er lett at det blir helt krasj med annet stasj,
Jeg kan for eksempel ikke se for meg selv i en slik kjole!

Q: Hva syns du?

Mye å gjøre?

Andre som har et skikkelig bankende hode, og altfor mye å tenke på? Jeg klarer ikke stoppe å tenke på alle prøvene som kommer og alt som må gjøres. Føler ikke at tiden strekker til, når det jeg har aller mest lyst til er å være med venner eller rett og slett bare legge meg ned å sove. Tiden går altfor fort, og døgnet har altfor få timer!!

 

superstock1612r18074
Akkurat nå føler jeg meg slik som dette!

Q: Har du mye du skulle ha gjort?

 

Hjemme fra snøen igjen!

Da var jeg hjemme igjen, etter nesten en hel uke i snøen! Ja, skulle trodd det var vinterferie. Ikke at vi normalt har snø her i vinterferien akkurat, men merkelig kan jeg trygt si at jeg følte det der oppe. Det var koselig å være der, drikke kakao og ake sammen med småsøsken!! Men jeg må si jeg kunne godt tenkt meg mer enn en og en halv dag på Byrknesøy!

 

bilde 33
Jeg skal klippe pannelyggen min iløpet av uka. Slik at den ser mer ut som den på bildet!

Q: Hadde du snø i høstferien?

 

Veien til førerprøven!

bilde 27Denne skal jeg kose meg med i høstferien. Sammen med andre kjekke lærerike bøker. Jeg må nemlig gjøre kjemi og biologi! Tror kanskje ikke jeg kommer til å gjøre like mye som jeg ser for meg nå, men har vertfall bøkene med meg!

Og til dere andre, have fun!

Q: Har du tatt førerkortet?
Q: Må du gjøre "lekser" i ferien?

Doktoren Keth?

Jeg har lenge hatt et ønske om å bli lege når jeg blir eldre. Det ser utrolig gøy ut, samtidig som det er en krevende jobb. Dette har jeg utrolig lyst til, og for å i det minste kunne være i nærheten av å nå dette, bør jeg gjøre endel skolearbeid. Jeg har mye jeg må forbedre og mye som må gjøres.

lege1

Nå er det snart høstferie da, og det skal bli herlig. Jeg skal reise til en hytte på Ål, deretter til Byrknesøy, og tilslutt skal jeg avslutte ferien ved å gå i en barnedåp. Det gleder jeg meg utrolig mye til. Jeg er så heldig at jeg skal få være fadder! Jeg føler at det å være fadder er en oppgave som innebærer mye tillit, og er da veldig beæret over å få den oppgaven!


Jeg tenker meg at det ikke blir så mye internett i ferien, men det kan jo dukke opp et innlegg likevell? Etter ferien skal jeg komme med en ny vurdering, så det er bare til å si ifra dersom dere ønsker det.

God høstferie, alle sammen :D

Q: Hva skal du i høstferien?
Q: Vet du hva du vil bli når du blir stor?
Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits