It's a GIRL!På mandag var vi som sagt på ordinær ultralyd og fikk hilse på lillegull. For en god følelse. Først var det en gynekologstudent som gjorde undersøkelsen, før det etterpå kom inn en mer erfaren jordmor som skulle titte på nurket en gang hun også. Alt tydet på at det er en frisk og rask liten jente som gjemmer seg der inne. Hun var veldig aktiv, holdt hendene foran ansiktet, og hikket som bare det - akkurat slik som mora gjør noen ganger. Vi er glade og letta over å få høre at alt ser ut til å stå bra til. Man kan ikke ta det for gitt på forhånd.

... og jeg blir bare mer og mer forelska i denne lille vakre skapningen! Februar kan ikke komme fort nok♥

Har du vært på ordinær ultralyd? Hvordan opplevde du det?

#gravid #mammablogg #ultralyd #momtobe #februarbaby

Hvem gjemmer seg i magehuset?


Etter langt om lenge og lenger enn langt nærmer endelig dagen seg for at vi skal på ultralyd. Jeg tror nesten ikke at det har gått helt opp for meg enda at vi på mandag skal få se og lære mer om lillegull. Forhåpentligvis får vi beskjed om at barnet jeg bærer på ser friskt og raskt ut - at alt ser ut til å være som det skal. Kanskje får vi også vite om det er en liten prins eller prinsesse som gjemmer seg i magehuset - hvem vet? Det blir spennende å se hva som møter oss på mandag.

Det var en stund jeg tenkte at jeg ikke hadde lyst til å få vite kjønnet. Mest fordi jeg tror det hadde vært spennende å ikke vite noe før barnet er født. På en annen side derimot ser jeg for meg at jeg under fødselen er mer opptatt av å føde en frisk og rask baby - og da ikke er så opptatt av om det er en gutt eller jente som er blitt født. Ikke det at det er så viktig nå heller, da jeg kommer til å bli like glad uansett, men jeg har likevel bestemt meg for at jeg i dette svangerskapet ønsker å vite det (så langt det er mulig vell og merke. Det kan jo hende lillegull er sjenert og ønsker å overraske oss). Denne gangen er alt nytt og spennende, uansett hva som venter. 

Har du vært på UL? Ønsket du/dere å få vite kjønn?

#gravid #mammablogg #pregnant #momtobe #ultralyd #februarbaby

 

 

Time goes fast, yet so slow..


Tiden føles noen ganger som den står nesten stille, men plutselig har det gått flere uker. Det er en rar følelse. Jeg lengter etter å møte lillegull. Lengter etter å bli kjent. På en annen side er det godt at det er noen måneder igjen før alt må være helt klart. Det er mye som skal ordnes før februar. Vi må finne et nytt sted å bo, en leilighet som er mer praktisk og bedre egnet til å ha barn i. Vi må skaffe alt nødvendig utstyr. Åh som vi gleder oss. Det blir en ny og spennende tilværelse for oss.

Denne uken var jeg hos jordmor og fikk høre hjertelyden for første gang. Det var en fin lyd det! Det var godt å høre at alt sto bra til. Når jeg ikke kan kjenne bevegelser og spark enda er det ikke alltid like lett å forstå at det faktisk er et levende menneske inni meg. Wow, jeg må si at jeg både er og blir fascinert over hvordan menneskekroppen er laget altså!! Det er helt sykt. 

Synes du tiden plutselig går sakte? Lar du deg fascinere av menneskets biologi?
Ønsker dere alle en fin helg.

#gravid #graviditet #mammablogg #16weeks #pregnant

Bølgen

I helgen var jeg og min kjære på kino og så "Bølgen". Noen av dere har muligens hørt om den og kanskje til og med sett den allerede? Jeg har ikke alltid for store forhåpninger til norske filmer, men synes det er viktig at vi ikke bare slipper til utenlandske filmer på lerretet. Vi valgte derfor å bruke lørdagskvelden vår på å se den; og WOW den var bra. Det var verdt både penger og oppmerksomhet. Så til alle dere som ikke har fått sett den enda anbefaler jeg virkelig at dere tar turen! Den var veldig bra. Underholdende, nervepirrende, interessant.

Har du sett/hørt om Bølgen? Er det lenge siden du har vært på kino?

#kino #cinema #bølgen

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits