Just let me finish this row...
Åh, jeg har klart å bli helt hekta på hekling. Garn. Alt som følger med. Jeg har i flere år hatt lyst til å lære meg å hekle, men har ikke fått det til. Nå plutselig har jeg knukket koden, og klarer rett og slett ikke å slutte. Jeg har funnet noen kjekke gratismønstre på nettet, kjøpt noen andre, og ikke minst har jeg godtet meg i garnbutikker. Og så har jeg selvfølgelig påbegynt minst fem prosjekter samtidig. Lurer på hvor lenge dette kommer til å vare!

Det eneste jeg har fullført så langt, er den rosa ugla over her (samt en sennepsgul som mangler nebb). Men mer kommer det til å bli. I'm hooked ♥

Har du en hobby? Liker du å hekle?
Har du noen tips til fine hekleprosjekter (eller gode garnbutikker)?

You light me up inside

Jeg har vært så heldig å få bli en av LikenShare sine ambassadører for DAB-radio, og fikk derfor tilsendt denne fine radioen fra Pure for et par måneder siden. Jeg har blitt såå glad i den i sommer. Den er utrolig fin å se på, enkel å bruke, og har mange av funksjonene jeg hadde sett frem til med en digitalisert radio. Favoritten er selvfølgelig displayet på den, hvor navnet på sangene som spilles kommer opp. Det gjør det enkelt å finne igjen sangene jeg liker, når jeg har lyst til å høre dem på repeat!!

Det eneste jeg har savnet med radioen i sommer, er at jeg skulle ønske jeg kunne ta den med meg ut i sola. Heldigvis har denne radioen fra Pure plass til et oppladbart batteri, så for å kunne dra meg med radioen hvor enn jeg vil er det bare å gå til innkjøp av et slikt batteri.

 
Tittelen er tatt fra sangen "Shower" av Becky G (som er en sang jeg har fått sansen for ved å høre på denne fine DAB-radioen min).

Bli medlem av LikenShare du også, for å få muligheten til å teste nye produkter helt gratis og/eller bli ambassadør for LikenShare sine samarbeidspartnere. (Trykk HER for å melde deg inn, eller lese mer).

Har du lyst til å bli medlem av LikenShare du også

Pleier du å høre på radio? Hva liker du å høre på?
Hva liker du best med DAB-radio?

Sponset innlegg, egne meninger.

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits