Pakkesanger i posten

Det er gøy når det endelig dukker opp litt pakker i postboksen min. Det har vært veldig rolig en stund nå, noe jeg syns kan være kjedelig i lengden - men det kan jo også tyde på at jeg ikke klikker så mye hjem heller. Det er jo alltid gøy med overraskelser i hverdagen, men mesteparten av tiden er det jo pakker jeg har bestilt selv - og venter på at skal komme. Da er det ikke like spennendes, men fortsatt veldig gøy!!


Deksel fra en giveaway av krist.in.


Koselig pakke fra ene tanta mi.


...og litt duppeditter bestilt fra ulike nettsider.

Pleier du å få mye pakker i posten? Har du noen nettsider du pleier å handle fra?
Hva syns du om det mønstrete dekselet?

Hotellweekend i Bergen

Min kjære kjekke mor har vært på besøk i Bergen i helga!♥ Det var egentlig meningen av vi skulle sove på hotell begge nettene, men vi var litt sene med bestillingen - så da var det bare mulig å booke fra lørdag til søndag. Selv om det selvsagt hadde vært supert med to netter på hotell, passet det oss egentlig veldig fint. Vi fikk en koselig fredagskveld i studenthybelen vår - med taco og godis, for deretter å "oppgradere" til hotell siste natten. Det var utrolig herlig, skal jeg fortelle dere!! God seng, herlig pute, og for ikke å snakke om den nydelig gode frokosten vi fikk servert i dag morges...... Mmmmm!

Helgen har stort sett bestått i avslapping, mat, og litt trakking i Bergens gater. Akkurat det jeg ønsket at helgen skulle bestå av. Jeg blir alltid så sliten etter praksis, (selv om det bare er fire dager i uken), og da er det herlig å ikke farte for mye rundt i helgene.

Nevnte jeg mat, forresten? Ja, for det har det blitt endel av i helgen skal jeg fortelle dere.

Vi var på Café;Hadde litt milkshake og annet godt fra Mc'ern;


Var ute å spiste nydelig middag på Egon;Og fikk den gode frokosten på hotellet;Mmm, en riktig smakfull helg!

Har du hatt en fin helg? Hva har du funnet på?
Kanskje du er en av de heldige som har fått høstferie?

It's official

Æh.... Brevet har kommet i posten, og følelsene er blandet. Navneenddringen etter bryllupet er offisielt godtatt, og jeg har da med skrekkblandet fryd kvittet meg med barndomsnavnene mine. Mine to etternavn er tatt bort, og jeg blir fra nå av hetende Keth Sande. Jeg har i grunnen gledet meg til å få samme etternavn som min kjære, men nå som det hele er blitt en realitet innser jeg at jeg egentlig har blitt svært glad i navnet jeg hadde også. Selv om det alltid har måttet endel forklaringer til for at navnet skulle oppfattes korrekt, kommer det nå til å være unaturlig å ikke måtte forklare så mye lenger. Jeg har alltid måttet si "Keth: k-e-t-h, Mageland: mage(peke på magen)-lanD, Høie: høie med i for iselin, ikke y". Nå derimot blir det bare Keth (den vanlige k-e-t-h) og deretter..... Sande. To stavelser. Æææh, hva har jeg gjort.

Jeg har prøvd å skrive under med det nye etternavnet noen ganger i praksis nå, men det føles ikke naturlig i det hele tatt. Det er ikke alt for lenge siden jeg endelig fikk meg en brukendes signatur - og den er nå blitt godt innøvd. Men men, det er vell ikke annet å gjøre enn å starte prosessen på ny, atter en gang. Det er nok mest min kjærlighet til vaner og rutiner som gir meg alle disse følelsene. Jeg gleder meg til å bruke det nye etternavnet mitt, vise at vi to er blitt mann og kone.

....men det er ikke bare bare å gi slipp heller, kjenner jeg!

Ville du beholdt dit/dine etternavn, eller ville du byttet til mannens?
Har du endret navn noen gang?

Min personlige almanakk

Endelig har almanakken jeg bestilte fra personligalmanakk.com dukket opp i postboksen. Jeg har hatt noen slike tidligere, og er rett og slett helt avhengig av å ha en bok å skrive ned avtalene mine i. Jeg føler av og til at jeg har hukommelsen til en gullfisk, for noen ganger husker jeg ikke lenger enn til tanken er tenkt - før det er glemt. Særlig viss jeg er litt stresset og har mye å tenke på!! I situasjoner som det - er en slik almanakk virkelig en lifesaver altså. Tro meg!Denne gangen ble jeg inspirert av andre som har laget almanakk og lagt ut bilde på instagram-profilen @personligalmanakk. Jeg er kjempefornøyd! Eneste jeg angrer litt på, er at jeg ikke valgte litt lysere bilder, da de ble litt mørkere enn planlagt. Men hey, ble den ikke fin likevell?Jeg elskte det søte designet man kunne velge inni almanakken denne gangen. "You are here" i en slik søt skrifttype. Det likte jeg godt. Dette er definitivt den fineste almanakken jeg har laget så langt. Veldig fornøyd, og gleder meg nesten allerede til å lage flere. Av og til hender det at jeg gir jeg slike almanakker i gaver til familiemedlem, da stort sett alle har behov for et sted å skrive ned avtaler. Veldig gøy og personlig gave å gi, i stedet for sokker og undertøy, eller penger for den saks skyld.

Reklame, egne meninger.

Hva syns du om almanakken? Har du laget personlig almanakk før?
Syns du det var en god idé og gi slike i gave?

busy making other plans

Life is what happens while you are busy making other plans.

Det er travelt å være student. Særlig når man ikke har fått studiedager en uke, har eksamen fredagen, og plutselig skal ha arbeidshelg etterpå. (For ikke å snakke om å begynne i ny praksisperiode på mandagen)... Dette beskriver nemlig den siste uken for meg. Jeg begynte i hjemmesykepleien på mandag, og kjenner at det tar på å ha konsentrasjon så mange dager i strekk. Ingen tvil om at det skal bli godt med helg om et par dager!♥


Akkurat nå sitter jeg avslappet i sofaen og lader opp til kveldsvakt med et par episoder Greys. Jeg burde nok egentlig satt meg ned med litt skolearbeid, men jeg får komme bedre tilbake neste uke heller.

Har du det travelt for tiden? Hvilke tv-serier liker du godt?
Har du noen planer for dagen?

Love one another and you will be happy

Love one another and you will be happy. It's as simple and as difficult as that ~Michael Leunig.

Hverdagen er tilbake. Det er ikke lenger tid til å sveve på rosa skyer. Skolen er i gang for fullt. Vi har allerede begynt å planlegge bacheloroppgavene, hatt noen uker med teori, og er snart klare for å gå i gang med første praksisperiode. Jeg er heldigvis klar og motivert for dette siste året som sykepleierstudent, og ser frem til det som måtte møte meg. Det er rart å tenke på at jeg mest sannsynligvis er ferdig utdannet til sommeren. Autorisert sykepleier. Klar for å ta fatt på det skumle arbeidslivet. Tenk det du!!

Nei, jeg er ikke gravid - viss noen skulle tro det. I går var jeg på hospitering på helsestasjon for ungdom og studenter, samt fikk en innføring i helstestasjon for sped- og småbarn. (Derav alle brosjyrene og bladene du ser over, som jeg fikk med meg hjem). Det var veldig interessant å få være med på, særlig med tanke på at jeg syns det ser gøy ut å arbeide med barn i en eller annen aldersrgruppe. Om jeg ender opp med sped- og småbarn, litt eldre barn, eller kanskje til og med ungdommer og studenter - er ikke så lett å vite enda. Og heldigvis ikke nødvendig heller!! Jeg har noen år på å finne ut hvor jeg ønsker å "ende opp" og hva jeg ønsker å spesialisere meg innenfor. Takk og pris for det. Hva syns du kunne høres interessant ut?

Har du bestemt deg for hva du ønsker å utdanne deg til? Syns du det høres gøy ut å være sykepleier?
Hva tilbringer du dagene dine med for tiden?

Vårt bryllup - del 2 - festen

Det mest logiske ville være å fortsette der jeg slapp sist, altså med selve bilder fra photoshooten, men siden jeg ikke har fått så mange bilder fra fotografen enda - får det heller vente til senere. Så da fortsetter jeg med bilder fra da vi kom tilbake til festlokalet i stedet. Vi valgte å ha bryllupsfesten i kjelleren på kirka, slik at det ikke skulle bli noe stress med å forflytte gjestene fra A til B. I tillegg var det ikke så mange lokaler som hadde plass til så stort antall gjester som vi hadde invitert heller, og jeg hadde ikke lyst til å leie en gymsal. Kirka vi giftet oss i er veldig ny og moderne, og har helt hvite enkle lokaler - noe som passet meg ypperlig med tanke på pynting. Et veldig enkel og fint alternativ!

Siden vielsen vår ikke begynte før 15.30, og vi skulle fotografere litt etterpå, kunne ikke bryllupsfesten begynne før ganske sent på ettermiddagen. Og siden vi hadde fått mange innspill i form av taler, sanger og annen underholdning - var det mye som skulle skje i løpet av kvelden. Viss jeg skulle sagt en ting jeg ville endret på, må jeg si det er nettopp dette; det hadde vært fint å hatt litt bedre tid. Dagen gikk alt for fort! (... og nå i ettertid skulle jeg ønske den varte mye lenge!!)
Vi hadde invitert alle søskenbarn, deriblandt en del yngre, og for at de ikke skulle kjede seg så mye med å måtte sitte i ro til alle serveringene og talene - måtte vi ha litt underholdning som kunne passe dem også. Vi hadde blant annet en tryllekunstner som kom og gjorde litt skøyerstreker, og så hadde vi ordnet med en pinata full av godteri. Det var jo tross alt lørdag!!


Underveis som bryllupsfesten rullet og gikk - hadde vi laget til en liten photobooth der gjestene kunne ta bilder. En stor suksess, og mange kjekke bilder vi kan se tilbake på!

Da kvelden begynte å nærme seg midnatt var det på tide med "brudevals", dans og spretting av bryllupskake. Etterfulgt av enda mer underholdning, lek og sprell.

Kvelden ble avsluttet av fin sang av disse flotte jentene. Deretter var det bare å pakke seg ut av lokalet, si takk og god natt til alle gjestene, og komme seg avgårde til flyplassen.

Dagen var helt perfekt. Tro det eller ei. Jeg hadde trodd jeg kom til å ha mye jeg skulle ønske jeg kunne fikset på underveis - men det skjedde faktisk ikke!! Alt føltes bare helt fantastisk. Om ikke alt gikk som planlagt, så hadde det ikke noe å si - for dagen var bare så full av gode følelser. Dagen gikk over alle forventninger, og var full av kjærlighet, latter og glede. Og jeg må bare si; For noen kjekke mennesker vi har rundt oss. Familie og venner, gjester og hjelpere, bidrog til at bryllupsdagen vår ble den beste dagen i vårt liv!!

Hva syns du om bildene? Ønsker du flere deler fra bryllupet vårt?
Hva vil DU høre mer om?

Trykk her for å lese mer om bryllupet vårt: Del 1 - vielsen.

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits