Tråkket i salaten

Viss du er like kresen som meg, syns jeg nesten du bør holde deg unna dette innlegget. Men jeg klarer ikke helt la være å fortelle det heller, så viss du ble for nysgjerrig - kan jeg i det minste si at jeg advarte deg. Det møtte meg nemlig et ekkelt syn på fredag, da jeg skulle lage klar tacoen til kveldsmat. Det var et titalls små dyr på salaten. Fy så ekkelt. Jeg vet at man skal skylde salaten osv før man tilbereder den, men asj altså. Dette tok kaka! Det ble ingen salat på meg denne helgen, det er sikkert og visst.

Dette er bare et lite utvalg av alle dyrene jeg fant inn mellom lagene på salaten.


Og så har vi denne lille krabaten som hoppet av, og heller ville oppholde seg på bordet.

Jeg tror dere har forstått tegningen, og jeg skal ikke dele flere bilder med dere. Fy altså, lurer på når jeg skal våge å kjøpe salat igjen? Håper ikke noen av dere fikk fredagsmaten spolert av slike ekle kryp.

Er du glad i salat? Har du opplevd noe lignendes?
Hva har du hatt til middag denne helgen?

The bourne legacyJeg skal på kino med kjæresten i kveld. Vi har brukt noen uker på å se de tre første filmene med Jason Bourne, og er nå klare for å se den siste! Det er ny person som er hovedfigur nå, så jeg er spent på hvordan det blir å se den på kino, og hva som skjer med handlingen. Har du sett, eller skal du se denne på kino? Har du sett de andre Jason Bourne-filmene? Filmen har bare fått middels terningkast på BergenKino sine sider, men jeg håper filmen er bra likevell.

Har du vært på kino i det siste? Hva så du?
Hva gjør du på, denne regnfulle søndagen?

Stor nivea-konkurranse


Har du hørt om konkurransen der du kan vinne en produktpakke fra nivea til en verdi av 500,-? Ikke det nei? Nei, men da var det jo greit at jeg opplyste deg da, var det ikke? Produktpakken er faktisk bare 16.-50.plass i konkurransen, mens enda større premier er i vente viss du ender på en høyere premieringsplass også. Denne konkurransen er nok noe for deg - spesielt viss du er glad i å gå tur, stå på ski, eller er opptatt av gode hudprodukter. Trykk på bildet under, for å komme videre til konkurransen!! Der får du se tydeligere hvilke premier du kan være så heldig å vinne, og selvfølgelig finne ut hvordan du deltar!

Masse lykke til til alle som deltar. Jeg skal vertfall teste vinnerlykken!

Dette innlegget kan ikke kommenteres!
Trykk HER for å vinne solkort eller iphonedeksel.

NIV12EA
Stikkord:

en etterlengtet funksjon

Har du lagt merke til at det har kommet en ny funksjon her hos blogg.no? Det har nemlig jeg gjort! De har kommet med en funksjon som gjør det mulig å forhåndsskrive innlegg, slik at de publiseres på et gitt tidspunkt. Det er helt genialt, spør du meg!! Er du ikke enig? Jeg har etterspurt denne funksjonen endel ganger hos blogg.no, etter å ha hørt at den fantes hos andre bloggplattformer, og endelig har de tatt seg bryet med å gi oss den. Jeg er storfornøyd!

Skjønner du ikke helt hvorfor jeg er så fornøyd?
Da skal jeg forklare det for deg! For noen ganger skal man kanskje først på jobb eller skole, og deretter rett videre på avtaler resten av dagen. Det er ikke så enkelt å oppdatere bloggen da, med mindre du har en mobil med internett! Eller kanskje du skal ut å reise en helg, til et sted uten internettilgang - da er det heller ikke så enkelt å få publisert noen innlegg. Man mister da lesere, uten å egentlig ønske det selv, når man egentlig har mange gode ideer til blogginnlegg. Da syns jeg det er genialt å kunne forhåndsskrive innleggene (en gang man har tid), og legge dem klare til publisering på akkurat på det tidspunktet jeg selv ønsker! Uavhengig av data, uavhengig av internett, uavhengig av tid til å skrive innleggene! Du kan i stedet være ute å ha det gøy sammen med kjekke folk, nyte livet, og ikke bekymre deg for bloggrelaterte greie. Og hva er vell bedre enn det?Og for å teste ut funksjonen så er selvfølgelig dette innlegget skrevet "for en stund siden" (20.00), mens når det blir publisert, holder jeg mest sannsynlig på med noe helt annet. Kanskje middagslaging, spiser godis, eller ser på tv! Kult eller hva? Håper dere får en super lørdagskveld uansett!!

EDIT: Nei, funksjonen fungerte ikke helt som den skulle enda. I stedet for å publisere innlegget kl. 20.30 som jeg hadde bestemt, ble bloggadressen min byttet ut med en annen helt ukjent blogg. (Da man skrev keths.blogg.no i url-feltet, var det ikke min blogg som dukket opp, men en helt annen). Jeg endte opp med å slette innlegget, og heller legge det ut på normal måte. Så nå fungerer det som normalt igjen. Jeg tror jeg skal vente noen dager før jeg tester funksjonen igjen, i håp om at den fungerer bedre da!

Hva syns du om den nye funksjonen? Har du etterlengtet noe slikt?
Hvilke planer har du for lørdagskvelden?


PS: Ikke glem å delta i konkurransen der du kan vinne solkort og iphone-deksel. (HER)

Love suicide

Husk å delta i konkurransen der du kan vinne solkort og iphone-deksel. (HER)

Hva syns du om sangen? Har du noen sangtips til meg?

øvelse gjør mester

Husk å delta i konkurransen der du kan vinne solkort og iphone-deksel. (HER)"God morgen alle sammen, god morgen far og mor, god morgen lillesøster, god morgen lillebror......" .. ja, nå fikk jeg den sangen på hjernen. Uansett! Jeg må ta turen opp til skolen for litt eksamensøving, så vi blogges heller senere! Håper dere får en superduper lørdag!

Hvilke planer har du for dagen? Må du drive med skolearbeid i helgen?
Er du en av de heldige som har høstferie?

Gaga goes Belladonna

Visste du at Lady Gaga har kommet ut med ny parfyme? Og den har jeg vært så heldig å få i posten!! Åh, made my day. For en god start på helga!! For dere husker vell kanskje at jeg hadde et innlegg på bloggen tidligere om en konkurranse jeg deltok i? Jepp, og den har jeg vært så heldig å bli trukket ut som vinner i. Jeg ble altså en av 50 heldige bloggere som fikk æren av å teste denne supre parfymen! Det lønner seg å delta i konkurranser, det gjør det!! Parfymen til Lady Gaga heter FAME og er helt svart. Hvor kult er ikke det? Parfymen er ikke svart når du får den på deg, men det er det som gjør parfymen til noe magisk. Lady Gaga er en artist som er kjent for å være banebrytende og som tester grenser, og det har hun gjort også i dette tilfellet!

Den mystiske parfymen til Lady Gaga måtte rett og slett bare prøves, og det vil jeg anbefale deg også til å gjøre neste gang du er ute etter en ny parfyme. Jeg er lei av kjedelige parfymer, og syns at Lady Gaga's er det helt motsatte. Dette er den første svarte parfymen på markedet, noe som i seg selv trekker min interesse! For hva er ikke kulere en å være en av de første som får teste en svart parfyme? Parfymen har et stilig og uvanlig design, og lukter utrolig godt! Selve flakongen har en klo med juveler som holder rundt, og skaper en magisk kontrast til den mystiske og svarte parfymen.

Parfymen er inspirert av Belladonna, en giftig men nydelig blomst, og er sammen med Aprikos, Honning, Orkidé og Pion - en helt spesiell men utmerket parfyme. Løp og kjøp folkens, og prøv et av Gagas mesterverk! Denne falt virkelig i smak hos meg, og var alt annet enn en kjedelig parfyme.

"If you don't have any shadows, you're not standing in the light"  -  Lady Gaga

 

Hva syns du, er jeg heldig eller? Har du prøvd denne parfymen?
Hvilken type parfyme liker du best?

la22ut
Stikkord:

KONKURRANSE; Vinn deksel og solkort - AVSLUTTET

Dere er så kjedelige. Det er jo nesten ingen som bruker facebooksiden min lenger? (HER). Jeg skal derfor sette i gang en ny konkurranse for dere, for å prøve å få dere til å være litt mer aktive dere også. Dere gjør meg glad, og jeg gjør dere glad. Hørtes det ut som en god idé? Dere kan selv velge hva dere vil vinne, fra bildet under. Husk å nevn hva du ønsker å vinne i kommentaren.

For å delta må du:
♥ Like facebooksiden min HER.
♥ Trykke "like" på posten for denne konkurransen (inne på siden).
♥ Skrive i kommentarfeltet her på bloggen at du er med, og at du har likt x 2.

Har du allerede likt facebooksiden min? Da gjør du bare punkt to og tre du da, så enkelt. Husk å fortelle meg facebook-navnet ditt og hvilken av premiene du ønsker å vinne. Good luck.


Det trekkes to vinnere, som hver vinner enten et deksel(iphone 4/4S), eller et solkort à 100,- Vinneren trekkes fra listen over likes, på konkurranse-posten inne på facebooksiden.

Er du med? Har du likt facebooksiden + posten for konkurransen?
Hvilken premie kunne du tenke deg?

En filmelskers filmtips

Jeg fikk et spørsmål fra en leser om å komme med tips til filmer. Da spesielt med tanke på de beste dansefilmene og jentefilmer. Som de fleste vet, så er smaken som baken. Altså; det er ikke sikkert at alle liker de samme filmene som meg. Men jeg tenkte vertfall at jeg kunne komme med en liten liste over de filmene som jeg kommer på, som jeg har likt godt. Høres det bra ut? Ja, som om jeg bryr meg. Jeg deler dem med dere uansett hva dere ønsker jeg. Her kommer noen filmer som har falt i smak hos meg!

Dansefilmer:
- Step up.
- Step up revolution!!!
- Save the last dance (den første, ikke så veldig nr.2).
- Stick it (går mer på turn enn dans da, men fortsatt veldig bra).
- Dirty dancing.
- Ditry dancing - havana nights.
- Take the lead.
- Greace (musical, gotta love it).
- Bring it on filmene.
Andre jentefilmer:
- The blind side.
- Dear John.
- The vow.
- Mean girls, første der har vært favoritten min i mange år.
- A cinderella story (denne har jeg sikkert sett tusen ganger. Har du ikke fått den med deg så BØR du gjør det).
- Fame - så stemning!!
- Wild child!!
- The notebook.
- Just my luck.
- Going the distance.
- Love and other drugs.
- The ugly truth.
- The holiday.
- The proposal!! (almost forgot)

Ja, jeg er virkelig en filmelsker. Husk at dette var noen dansefilmer + jentefilmer (romantiske, søte og kanskje litt triste filmer...) som jeg kommer på akkurat nå. Jeg liker egentlig det meste av filmer. Spesielt komedier, romantiske filmer, filmer med litt humor i, filmer med hele-spekteret-av-følelser. Nei, jeg kunne fortsatt i evigheter egentlig med å ramse opp filmer jeg har sett og likt. Jeg har også endel andre filmer jeg liker, som action og thrillere, og andre "midt-i-mellom" sjanger. Da f.eks salt, taken, law abiding citizen, osv.

Hva syns du om filmtipsene? Liker du noen av de samme som meg?
Har du noen andre filmer DU liker godt? (Alle sjangrer - jeg blir alltid glad for filmtips.)

Langfri

Nå har jeg egentlig fri helt til onsdag jeg, heldige meg. Eller ikke.... Onsdag er nemlig eksamensdagen min, oppmøte 12.45. Kjenner nervene har begynt å komme sakte men sikkert. Men jeg tenkte meg opp en tur på skolen et par dager likevell- for å øve på prosedyrene. Vet ikke hvor mye jeg får ut av å være på skolen, men der har jeg vertfall litt utstyr og slikt som jeg kan øve meg med. Uansett, nok om det. Jeg skal nyte dagene der jeg ikke trenger å streve meg oppover mot skolen, kunne sove lenger om morgenen, og heller utnytte dagene litt bedre. Men det er vell mange av dere som har ferie fra i morgen av, så da er det jo ikke så mye jeg har å friste med, eller hva? Null ferie på meg desverre!!

Er du en av heldiggrisene som snart har høstferie? Har du noen planer for helgen, eller evt. ferien?
Hvordan har torsdagen din vært?

Vinneren av konkurransen

Siden dere var så snille og hjalp venninna mi til å vinne en Samsung Galaxy III, har jeg nå trukket en vinner av solbruningen. Gratulerer til Stina H. Send meg fullt navn og adresse til kethmh@hotmail.com innen søndag.

Har du lyst på ny konkurranse? Trykk HER og se om du f.eks kunne tenke deg å vinne dette.

Ble det deg? Vil du gratulere vinneren?

Live While We're Young

Jeg er ikke fan av One Direction. Ikke av Justin Bieber, eller noen andre kjendiser/artister for den saks skyld heller. Men, når jeg liker en sang, så liker jeg en sang. Og det gjør jeg uten å bry meg med hvem som står bak den. Denne nye sangen til One Direction falt virkelig i smak. Dette riktig nok etter å ha hørt den et par ganger, litt skeptisk, for så å kjenne at - Jo, den falt i smak. Utrolig søt glad-sang, som får meg i godt humør. Jeg likte sangen ekstra godt da jeg følgte med på sangen samtidig!

Hva syns du om sangen? Er du fan av One direction?
Eller er du som meg; som ikke bryr meg om HVEM som synger?

Step & styrke

Siden jeg er så innmari sporty for tiden, tar jeg turen bort på treningssentert for enda en time på step&styrke. Jeg har funnet ut at det frister mer å trene enn å øve til eksamen! Desverre er det bare en uke til eksamen nå - noe som betyr at jeg snart må ta fatt i øvingen også. "Jeg får ta det i morgen", som jeg alltid sier. Neida, men jeg har store planer om å få øvd mye i helga! Så håper jeg ting setter seg litt i hendene etterhvert. Ha en fin onsdagskveld, kjekke lesere!

Har du trent i dag?  Er du flink til å trene?
Hva skal du finne på i kveld?

Trenger du jobb?

Er du over 19, bor i Stavanger, og trenger en fleksibel jobb? Send meg en mail på kethmh@hotmail.com da vell. Vi har nemlig rekruttering i Fresch Thinking, som jeg er ansatt i. Dette er et tredjeledds-markedsføringsbyrå, og de har ekstra stort behov for folk i Stavanger. Du velger selv når du ønsker å arbeide, noe som gjør at denne jobben er super, spesielt for studenter. Du kan selfølgelig også sende meg mail om du bor i Bergen/Oslo/Haugesund også, men det er spesielt Stavanger som har manko på folk. Husk å oppgi bosted i mailen, og still spørsmål viss det er noe du lurer på!

Jeg kjenner at jeg er sliten etter dagens forelesninger. Har hatt en hel dag med forelesning knyttet til praksisen som kommer, om det å utøve pre-, per- og postoperativ sykepleie. Veldig interessant å høre på, og kjenner at jeg gleder meg enda mer til å begynne på sykehuset! Det kommer til å bli skikkelig spennende, og ikke minst utrolig lærerikt! Jeg begynner praksisen 30 oktober, noe som ikke er lenge til, spesielt ikke med tanke på hvor fort tiden flyr!

Har du behov for en fleksibel jobb? Har du hatt en lang skoledag?
Har du noen planer for dagen?

Leserhistorie - Ble betatt av ei tannlegedame

Har DU OGSÅ en historie du har lyst til å dele med meg/som jeg skal publisere på bloggen min? Da kan du sende mail til kethmh@hotmail.com, merke med "leserhistorie" og skrive på alder inni mailen. Du kan dele navnet ditt om ønsket, men historien kan også være anonym.


Nå skal dere høre her. I fjor måtte jeg til en tannlege fortest mulig, fordi jeg hadde skikkelig tannverk, og smertestillende hjalp ikke noen ting. Jeg fikk akkutt tannlegetime, og gruet meg en hel del til timen. Smertestillende ble inntatt flere ganger dager før, og samme dag. Da jeg ankom tannlegesenteret satt jeg gruende på venterommet og nærmere skalv. I det en damestemme sier navnet mitt, snur jeg meg fort og ser den flotte tannlegedama. Og i og med at jeg er jente og liker menn, og var ca 19 år da det skjedde, ble jeg sjokkert av meg selv. Jeg hadde aldri trodd at en som meg skulle synes noen jenter, i det hele tatt ei litt eldre jente kunne være så usedvanlig vakker og heit. Jeg røyste meg opp av stolen og fulgte etter henne inn til tannlegestolen.

Hun begynte å snakke om hva hun het, og introduserte seg selv. Jeg klarte ikke høre så mye annet enn at hun het Silje og at hun var rundt 27-29 år gammel (litt usikker ettersom at jeg ble helt paff). Navnet Silje gikk igjennom meg flere ganger. I to sekunder tok hun meg i å stirre på henne, mens jeg nervøst tok blikket fort bort. Hun smilte bare, og alt jeg klarte var å gi et skeivt smil tilbake. Gud så dum jeg følte meg.

Hun ba meg reise meg opp fra stolen, så hun fikk sette på meg en sånn der smekke rundt halsen. I det hun setter den på meg kjente jeg en finger som strøk meg i halsen. Jeg husket at jeg kjente det virkelig godt men tenkte bare at hun kom borti meg, så jeg tenkte ikke mere på det. Men da hun ba meg legge meg nedpå tannlegestolen for å skulle inni kjeften min, kjente jeg at hun befølte leppene mine med tommelen sin. Jeg kjente at hjerteslagene slo hardere og hardere. Hun forklarte underveis hva hun skulle gjøre, hvordan hull hun skulle tette også videre, så jeg husket at jeg bare nikket. Det mest komiske var jo at det sto radio på under hele denne timen, og tilslutt kom sangen "kjærlighetsvisa" av Halvdan Sivertsen for tur. Og hu kikka meg skikkelig dypt i øynene mine, jeg kikka jo såklart tilbake. I det jeg ble ferdig, tok hun av meg smekka og klemte meg litt til på skulderen og over ryggen. Jeg er sikker på at hun hørte hjerteslagene mine, samtidlig som jeg skalv i stemmen. Jeg ble sittende igjen en god stund mens hun skrev på dataen. Hun kom trillende bort til meg på stolen sin og sa at jeg hadde vært flink og at jeg kunne dra hjem nå.

I det jeg skulle til å reise meg, tok hun hånden sin på kinnet mitt og kysset meg skikkelig ømt på munnen. Jeg husket at jeg ble skikkelig glad innvendig, men ble så sjokkert over det at jeg reiste meg å gikk. Hun kom etter meg å sa sånt som at hun skulle sende tannlegeregning og hvis det skulle skje at jeg fikk vondt igjen måtte jeg komme tilbake, slik at andre kollegere hørte det. Jeg sa at det var greit, og gikk i en fei ut. Jeg tenkte på henne stadig, tenkte på de nydelige øynene, den sexye kroppen hennes. Og for å ikke legge skjul på hva tannlegeregninga kom til å ligge på. Men vet dere hva det rareste var? Jeg fikk aldri den regninga, selv ikke den dag idag. Så det vil nok si at den timen var gratis for meg. Jeg hørte ikke mere fra henne, ei heller hun fra meg. Men det skjedde at jeg ca 2 uker senere møtte henne på en matbutikk jeg ikke bruker å være på. Det visste seg at hun hadde en guttekjæreste, så jeg ga henne et blikk. Et skuffet et. Hun kikket veldig på meg, med et trist ansiktuttrykk. Jeg overså henne totalt, og hun kom gående imot meg men jeg bare gikk mens jeg heva øyebryna litt. Jeg er sikker på at jeg bare var inni en stor dose med smertestillenderus, og at det kanskje utbrøt veldig da jeg var hos henne som pasient. Skulle ønske jeg hadde kunne møtt henne igjen, bare for å se om hun mente noe av det hun gjorde. Jeg lover, hun er (kanskje var) verdens diggeste tannlege.

Hilsen en ungjente som gruet seg til tannlegetime, men som nå lengter etter det.

Bildet er lånt av google.


Hva syns du om dette? Har du opplevd noe lignendes?
Har du en leserhistorie å dele med meg? (Send mail til kethmh@hotmail.com, merk "leserhistorie")

årets første kakao... eller. Skoleårets første kopp kakao er kanskje mer korrekt. But anyhow, dere forstod poenget. Selv om det har vært fint vær noen dager nå (minus i dag), så følte jeg trangen for en god og varm drikk. Det er deilig å kjenne at du blir oppvarmet av noe godt i kruset. Jeg er en frysepinn, og kjenner at det kommer til å gå med en god del kopper kakao i tiden fremmover. Både det, og selvfølgelig ullsokker på føttene, og en god og varm genser!! Tror faktisk jeg skal finne frem ullsokkene nå også, og kose meg med en episode Private Practice. Men først må jeg ta oppvasken etter middagen! Slik må til når man lever livet som student.

Er du glad i kakao? Har du hatt behov for litt ekstra påkledning den siste tiden?
Hvilke planer har du for tirsdagskvelden?

Kveldstur på fløyen

Ja, du hørte riktig. Jeg har vært på fløyen i dag, i bekmørket omtrent. Ca. halv åtte fikk jeg spørsmålet om å været med på tur opp til fløyen med kjekke Trine skjønner dere. Jeg må innrømme at jeg nølte litt, i og med jeg hadde sett frem til noen herlige timer med tv-serie og avslapping på sofaen. Men sporty som jeg har blitt, så måtte jeg selvfølgelig se bort i fra at jeg ikke er spontan, og si ja likevel. Så en halvtime senere var vi på vei oppover. Er nesten litt stolt jeg. Dere også? Neida, men det var godt å komme seg på tur - til tross for at det begynte å bli mørkt allerede på veien oppover. Neste gang må vi prøve å være litt tidligere ute, så går det kanskje fortere også. Alt i alt har jeg hatt en god start på uka, og håper dere også har det!

Er du glad i å gå på tur? Har du gått på tur i det siste?
Hvordan har din mandag vært?

Halv pris på is

Vinteren nærmer seg med stormskritt. Noe som betyr kuldegrader, varme jakker og ikke minst skjerf, lue og votter. Jeg brukte faktisk vinterjakken min senest på lørdag, fordi jeg syns det ble så kaldt om kvelden. Uansett, det var ikke det som var poenget med dette innlegget. Poenget var nemlig det at det var halv pris på is!! Butikken som ligger rett utenfor her har nemlig bestemt seg for å selge seg tom for is. Ja, ikke boksis og slikt da - dem selger de jo hele året! Men slike iser som selges enkeltvis. Jeg for min del spiser is hele året jeg. Både boks-is og pinne-is viss jeg har muligheten til det. Jeg har derfor hamstret meg noen ekstra daimis og slikt på butikken i dag. Må jo nesten benytte meg av muligheten når den byr seg. 15,- for en daimis er jo ikke akkurat galt det heller, for en så god is...

Er du glad i is? Liker du best is i boks eller på pinne/i kjeks?
Har du gjort noe spesielt i dag?

photos; the saturday

Som sagt var jeg og Olav på middagsbesøk hos ei kjekk jente i går. Hos Anne Lene, viss noen har lyst til å ha et navn å knytte ansiktet til. Vi lagde god pizza, og koste oss med denne, før turen gikk ned til sentrum. Siden jeg tok så flotte bilder av mesterstykket vårt - tenkte jeg at jeg like godt kunne dele dem med dere.Hva syns du om bildene? Så det godt ut?
Er du glad i pizza?

Ut med godguttene

Nå er det tredje dagen på rad med fint vær her i Bergen. Det er ganske sykt det!! Så nå tenkte vi å ta en tur ut på lekeplassen med Tante Laila og herlige Arne. Vi må nesten nyte det fine været mens vi har det. Og når vi får tilbringe tid sammen med kjekke folk i tillegg, så blir det jo enda bedre. Håper alle dere også får en finfin søndag!

Hvilke planer har du for dagen? Har du vært ute og nytt finværet?

Eyelash Enhancer

Har du hørt om SWISS LASHES Eyelash Enhancer? Det hadde ikke jeg heller! Men det høres nesten ut som et "for godt til å være sant"-produkt. Fikk virkelig lyst til å teste det ut, i og med jeg føler vippene mine har blitt både kortere, og skikkelig bleike.

"SWISS LASHES serum er transparent og stimulerer dine øyevippers vekst naturlig.Serumet er produsert av håreksperter og leger, kliniskt og sikkerhetstestet av et uavhengig laboratorium for ikke å påvirke øynene, og blir ansett å være effektiv og trygg. Denne sikre, originale formelen vil bidra til å forbedre dine øyevipper og bryn i lengde, fylde, tykkelse og mørkhet på bare 3-8 uker, garantert!" // Kilde

Hadde ikke sagt neitakk til et sånt produkt!!

sw22ic
Stikkord:

Lørdagskvelden

Da var det på tide å gjøre seg klar til kvelden. Vi skal nemlig til ei kjekk jente for å lage kveldsmat, og deretter ta turen ned på et møte i sentrum. Det blir pizzalaging med min berømte pizzasaus - så da satser jeg på at den faller i smak hos de fleste. Enkel, men utrolig god! Jeg har desverre ikke fått gjort så mye som jeg skulle ønske i dag, men får ta eksamenslesingen i morgen i stedet. Søndager er jo ofte kjent for å inneholde en del mer lekser enn man skulle ønske, eller hva?

Hvilke planer har du for kvelden? Har du gjort noe spesielt i dag?

A year has passed

Grønnfargen på trærne begynner å skifte mot mer høstlige farger. Sommeren er over, og et nytt skoleår er i gang. Jeg går forbi sykehuset hver dag, på samme måte som for et år siden. Og hver dag må jeg snu meg for å se opp til rommet ditt. Rommet som var ditt i bare en måned. Tankene flyr. Tankene om at alt skjedde så fort, tankene om at du gledet deg til å se de vakre høstfargene på trærne utenfor. Men slik ble det aldri.

Nå har det gått et år, men du er fortsatt like savnet. Det var ikke meningen at det skulle ende slik. Du kommer alltid til å være i våre hjerter, Synnøve♥

When someone you love becomes a memory, the memory becomes a treasure.

Smak og behag

Noen liker Pepsi Max, mens andre elsker Cola. Og så har vi de som liker best gul brus, eller brus med annen farge. Hva liker du best? De fleste har kanskje fått med seg at jeg liker best Pepsi Max. I dag hadde jeg og Olav smakstest for å se om jeg faktisk kjente forskjell. Og det var det rett og slett ingen tvil om at jeg gjorde. Har du tatt smakstest på ulike merker osv noen gang? Vi har testet rødbrus(julebrus) og Olav testet forskjell på Q-melk og Tine. Kanskje du har noen forslag til andre ting vi kan teste? Nå skal vi slappe av med en film! Så ha en fin fredagskveld, alle sammen♥

Er du pepsi- eller cola-drikker? Eller hva er din favorittbrus?
Hva gjør du på i kveld?

Every day is a good day

Every day is a good day to be alive, whether the sun's shining or not. Marty RobbinsSmitteverntesten ble bestått, til tross for at alt for lite pensum var blitt lest. *Klapp på skulderen?* Nå er det helg, og sola skinner ute! For en herlig følelse, folkens. Denne helga skal brukes til avslapping, eksamenslesing, middagslaging med ei kjekk venninne, og resten vil tiden vise. Det er uansett utrolig herlig å ha en mindre ting å tenke på!! Men det vil jeg tro de fleste er enige i. Jeg vil uansett ønske dere søte lesere ei super helg. Måtte helgen bringe mye glede og omsorg, festligheter og sprell!!

Hvilke planer har du for helgen? Har du fint vær i dag?
Skal du noe spesielt i kveld?

Standing in the light

Visste du at Lady Gaga har kommet ut med ny parfyme? Ja, det har hun. Og jeg har lyst til, og prøver derfor å bli - en av 50 heldige bloggere som får denne sendt hjem i posten. Jeg liker egentlig best litt sommerlige dufter som Escada og Ralph Lauren. Men da jeg leste om denne mystiske parfymen til Lady Gaga, kunne jeg ikke annet enn å ønske å prøve den selv.

Tenk deg det da! Parfymen, som heter FAME, er helt svart. Hvor kult er ikke det? Den er selvfølgelig ikke svart når du får den på deg, men dette gjør jo parfymen enda mer magisk! Lady Gaga er en artist som er kjent for å være banebrytende og som tester grenser. Som da hun møtte opp i en kjole av kjøtt liksom. Dette gjør at jeg ikke tenker på parfymen hennes som en helt vanlig parfyme, men mer som noe spennendes og interessant som jeg har lyst til å teste. Jeg er lei av kjedelige parfymer, og tror at Lady Gaga's er det helt motsatte. Jeg har derfor lyst til å prøve ut den nye parfymen hennes. Den første svarte parfymen!

"If you don't have any shadows, you're not standing in the light"   - Lady Gaga

Har du prøvd parfymen hennes? Deltar du i konkurransen?

la22ga
Stikkord:

Oh so happy

I dag fikk jeg vite at jeg har fått praksisplass på Haukeland Universitetssykehus!! Åh, glede. Jeg skal ha praksisen min på barnekirurgisk avdeling på Øre Nese Hals. Kjenner at jeg gleder meg til å begynne praksisen denne gangen. Det er tross alt sykehuset jeg har lyst til å arbeide på når jeg er ferdig utdannet!! Det blir uansett utrolig spennendes og lærerikt, så det ser jeg frem til. Syns du det høres gøy ut å arbeide på sykehuset?

Nå må jeg lese litt pensum til en smitteverntest jeg må ta i morgen. Har aldri vært spesielt god på flervalgstester, men håper jeg klarer den likevell. Ønsk meg lykke til?

Har du hatt praksis på sykehus før? Eller kanskje vært innlagt?
Hvilke planer har du for i dag?


Jeg har forresten gått til innkjøp av dette dekselet her. Hyl ut viss du vil se det i en konkurranse snart.

And when it rains on your parade

... look up rather than down. Without the rain, there would be no rainbow. Gilbert K. Chesterton

Ikke kjempetydelig på dette elendige mobilbildet da, men ja; kliss våt, totalt gjennomvåt. Jeg lærer rett og slett aldri!!

Det er ingen tvil om at en regnbukse står høyt på ønskelista akkurat nå. Så neste gang jeg ser et bra tilbud, eller prøver en god regnbukse - så tar jeg meg råd til å kjøpe den. Nå er jeg lei av å gå kald på skolen bare pga. at det er så skiftendens vær her i Bergen. Været var fint da jeg gikk ut, men selvfølgelig åpnet himlen seg og øste pøste ned på regn de 20 minuttene det tar meg å gå fra bybanen og helt opp til skolen. Derav hadde jeg ikke tatt på meg de gode hunterstøvlene mine en gang..... Det er nesten som at jeg snart legger igjen et "skiftesett" med klær på skolen, en god varm genser osv, til å redde meg i slike dager. Noen andre som har vært borti samme problemet?

Så nå har jeg fått på kosedressen, et par ullsokker, og sitter meg fleecepledd i fanget. Ikke mer frysing på meg i dag!! Snart er det middag, og lesing av litt pensum. Ha en fin kveld, søte lesere♥

Har du bli søkkvåt i dag? Hvilke planer har du for denne onsdagen?

Kon tikiStikker avgårde-kåre på kino med Olav og Maria!! Har du sett filmen? Så da må vi ut i regnet som høljer ned her. For et vekslende vær det har vært i dag!!! Sol i det ene sekundet, mens det høljer ned rett etterpå. Bare at det de siste timene stort sett bare har høljet ned da. Uffameg, jeg håper dere har finere vær enn her i Bergen.

Hvilke planer har du for kvelden? Har du vært på kino i det siste?

Crafting burgersVi hadde hjemmelaga hamburgere i går, nammi. Hørtes ikke det godt ut? Og så er det så enkelt så. Nå var det jo Olav som sto for selve lagingen av burgerne da, men det er ikke mer enn en kjøttdeig, egg og litt salt og pepper ca - så er de klare!! Enkel, men god middag spør du meg. Jeg blir nesten sulten av tanken på dem!!

Men nå må jeg nesten pakke meg avgårde til skolen, i stedet for å drømme om hamburgere. Tror jeg skal vente til den verste bøyen utenfor er over først da, men. (Ellers er jeg søkkvåt før jeg kommer meg til bybanen jo...). Håper alle får en fin tirsdag.

Hva syns du? Har du hatt hjemmelaga hamburger til middag i det siste?
Hvilke planer har du for dagen?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits