Kiss and say goodbye!


Begravelsen i dag var flott. Mange fine ord ble sagt. Gode minner ble delt. Samtidig var det også fryktelig trist.

 

Hvordan har din dag vært?

Mye å gjøre!

Jeg sitter på båten nå, og er på vei hjemmover! Turen tar jo noen timer, men likevell tror jeg det skal gå fort... Jeg har lyst til å se film eller begynne å lese på Señor Peregrino, men egentlig føler jeg at jeg bør lese litt lekser! Har en god del jeg må gjøre i helga. Lese om fordøyelsessystemet, lese om ernæring, skrive på journalen om Blod og genetikk, se på den nye journalen. Ja, har mye å gjøre kan du si. I tillegg så er det begravelsen, treffe venner og kjente som det er lenge siden jeg har sett, og bursdagsselskap hos Helena. Tror mildt sagt at jeg ikke får gjort at denne helga! Jeg hadde forresten tenkt til å blogge en del på båten nå, men det viser seg at det er skikkelig dårlig nettilgang, så alt går supertregt. Jeg velger derfor å gjøre noe av det andre! Så snakkes vi heller i kveld eller i morgen... Ha en fin torsdagskveld!Hva har du gjort i dag?

I'm coming home!

Det ble ikke noe særlig med blogging i dag, desverre! Vi hadde nemlig Basal hjerte og lungeredning  på skolen i dag, + studiegruppe der vi gikk gjennom oppgaver.. Jeg fikk dermed ikke tid til å blogge på skolen, og etter skolen gikk jeg rett på opplæringa! Men jeg skal prøve og gjøre det godt i helgen, eller i morgen på båten viss jeg får internettilgang... Jeg reiser hjem en tur i morgen, ser dere! Begravelsen blir på fredag, noe jeg har lyst til å være med på. Men nå må jeg pakke tingene mine..... I morgen før jeg reiser har jeg kun tid til å snu i døra for å hente bagasjen min!

Hva har du gjort i dag?

Vi trenger din hjelp...

Jeg hadde likt veldig godt om søstra mi kom med blant topp ti i leverposteikampanjen. Tenk så kult det hadde vært? Hun er søtt, skjønn, herlig... Etter min mening passer hun perfekt på leverposteiboksen! Men for at hun skal komme så langt trenger vi hjelp fra dere! Det er nemlig bare lov til å stemme en gang i døgnet pr. data/person! Og jeg har alt brukt opp min stemme i dag, men du har kanskje ikke det? Jeg hadde blitt superglad om du tok deg tid til å stemme på verdens søteste lille jente!♥

http://www.seher.no/874959/vil-du-bli-den-nye-leverpostei-ungen/#/bidrag/d/709760/
http://www.seher.no/874959/vil-du-bli-den-nye-leverpostei-ungen/#/bidrag/d/709760/
http://www.seher.no/874959/vil-du-bli-den-nye-leverpostei-ungen/#/bidrag/d/709760/


Nå har jeg sett ferdig første sesong av gossip girl! Gleder meg allerede til å begynne på neste sesong, men først må jeg gjøre leksene mine til i morgen, og så må jeg heller se om det er mer tid igjen etterpå. I morgen skal jeg forresten på opplæring/"jobbintervjuish"ting til ny jobb, spennendes! Jeg skal bare jobbe fire dager da, i første omgang, så er ikke noe sånn big deal... Men penger er penger! Ønsk meg lykke til?

Har du stemt på lillesøs? (Hvis ikke kan du gjøre det HER)

Fint i Bergen!

Det er høst, og bladene har begynt å skifte farge. Jeg er ikke spesielt glad i selve høsten som årstid, men fargene - de er rett og slett nydelige! Se ut av vinduet (spesielt viss dere ser rett inn i en skog, slik som det jeg gjør), og du får se mange flotte farger.

 
Det var ikke det mest fargerike treet da, men uansett - HØSTEN ER HER!

Siden jeg likevell skulle dele disse bildene med dere uansett, så meldte jeg meg like så godt på en fotokonkurranse som du kan finne HER. Og så har jeg meldt meg på en konkurranse hos Kantita, om å vinne solkort igjen. Denne ganger er det snakk om hele 3 solkort du kan vinne, så "løp og kjøp" (altså.... trykk og meld deg inn du også!!)

 

Hva syns du om bildene?
Er du med i noen konkurranser?

Not to brag, but..

... Jeg lå visst på første plass på topplista i dag! Ikke det at jeg egentlig hadde noen grunn for å være der da, for jeg hadde ikke unormalt mange lesere i går... Men er litt gøy uansett! Og ja, som dere ser så står jeg fortsatt oppført på lista over bloggere fra Sandnes. Litt juks da, i og med at mange fra Bergen er syyykt flinke til å blogge! Jeg hadde sikkert ikke blitt med blant topp 100 der en gang, haha. Men jeg føler liksom at jeg fortsatt hører til Sandnes da....

Men, skolen kaller! Jeg må av gårde'kåre og ta den kule bybanen, for så å gå den harde bakken opp til skolen. LML«3 Trening nok i seg selv det der, vertfall for en med så dårlig kondis som meg!! Ha en fin dag så lenge! Blogges :*

Har du tung skolevei?
Ligger du på topplista over kommunen din?

Desperately Seeking Serena


Null trening. Gossip girl i stedet. Olav hadde lekser. Jeg er lat. Heldigvis har jeg lest litt lekser da.... Pittelitt!

Hva skal du i kveld?

Skal, skal ikke....

Olav vil ha meg med på trening i dag, men jeg er egentlig ikke sikker på om jeg har lyst. Det vil si; jeg vet at jeg ikke har lyst! Men jeg vet også at jeg burde være med på trening. Skikkelig dilemma! Jeg er nemlig ikke i form i det hele tatt.... Blæh, kan ikke kondisen og styrken komme av seg selv da? Uff, jeg er en skikkelig latsabb virkelig.. Kanskje jeg bare må bite tenna sammen å ta en liten tur bort dit!? Jeg må tenke på det... Men aller først skal jeg kose meg med denne boka litt først;Den passer jo litt inn med trening da, ikke sant? Jeg ligger litt langt etter med alle de andre bøkene vi bør lese i, så tenkte at jeg for en gangs skyld skulle starte litt på forhånd. Ikke var den så aller værst å lese i heller! Senere i kveld skal jeg kose meg med litt film har jeg et håp om. Gossip girl og 90210 hadde ikke vært feil! Jeg fikk faktisk ikke sett annet film i helga enn de to jeg så med Olav... Nesten litt rart til å være meg!

Skal du se film i dag?
Liker du å trene?

Vinnerne er....

Jeg har nå trukket vinnerne av konkurransen!

1.plass: Martine Skogstrand - http://maino.blogg.no/
2.plass: Elise Tjemsland - http://eltj.blogg.no/

Dere må sende en mail til med meg fullt navn og adresse! (kethmh@hotmail.com) Martine må velge om hun ønsker verdikupongen på 100,- eller om hun vil ha gavekortet hos Miinto.no! Jeg må ha fått mailen innen onsdag, ellers trekker jeg en ny vinner!


Nå må jeg bare sitte noen timer til på skolebenken! Heldigvis ikke så lang dag i dag... Blogges senere i dag!

Hva skal du i dag?
Har du en lang skoledag?

I'm bulletproof, nothing to lose!


Denne har jeg dilla på akkurat nå. Har sunget på den mens jeg har gjort lekser, uff...

Btw; blogg.no/internetten/macen har hos meg vært helt klikka de siste timene, så har brukt hundre år på å svare på kommentarene på forrige innlegg. Og mens jeg har svart har det komt like mange nye kommentarer igjen! (Jeg klager ikke på kommentarene altså, men på den dumme macen som tar hundre år for å oppdatere en side... ) Uansett, jeg skal svare de siste kommentarene, og så snart ta kvelden! Men dere må huske konkurransen jeg har!! Jeg tenker at dere kan fortsette å melde dere på frem til midnatt, og så kunngjør jeg vinneren i morgen ved første mulighet som byr seg. Høres det greit ut? Så da er dere bare til å melde dere på!! Og så hadde jeg blitt veldig glad om dere hadde lyst til å stemme på den søte søstra mi :-D Hun trenger virkelig deres hjelp!!! http://www.seher.no/874959/vil-du-bli-den-nye-leverpostei-ungen/#/bidrag/d/709760/

http://keths.blogg.no/1316545431_konkurranse_vinn_gave.html
http://keths.blogg.no/1316545431_konkurranse_vinn_gave.html
http://keths.blogg.no/1316545431_konkurranse_vinn_gave.html

 

Hva har du gjort i kveld?

Friends with benefits

Olav var faktisk med meg og så hele filmen i går. Jeg syns den var veldig morsomt, og følte at de to hovedrollene passte godt sammen og hadde god kjemi. Men det skal jo ikke så mye til for at jeg liker en film da, jeg liker jo det aller meste! Bare ikke skrekkfilmer og grøssere, det er jeg ikke spesielt glad i. Har du sett "Friends with benefits"? I så fall, hva syns du? Og når vi først snakker om film...Har noen av dere sett "Meangirls 2"? Jeg har vært innom platekompaniet noen ganger den siste uka, og fikk litt lyst til å kjøpe den filmen. Jeg har jo sett "Meangirls" utallige ganger, men føler på meg at 2'en ikke er like bra!? Muligens tyr jeg heller til nedlastingsprogrammet først, for å si det slik. For jeg må nok se den uansett!


Beklager at det ble to nydelige bilder av meg og filmsamlingen min!! Men jeg må stupe ned i respirasjonssystemet, så tok meg ikke tid til å legge innpå bilder! Skal prøve å få byttet ut det øverste bildet i det minste, det var jo helt tragisk så stygt det ble!!

Har du sett "Friends with benefits" og/eller "Meangirls 2"?
Hva syns du om dem?

Sneak peak - kjole!

Tenkte å vise dere litt av kjolen jeg kjøpte på lørdag(i går). Jeg måtte kjøpe ny kjole slik at jeg har en svart kjole å bruke i begravelsen neste uke. Hadde ingen svarte kjoler fra før som kunne brukes, og i tillegg så aner jeg ikke hvor noen av kjolene mine har blitt av oppi all flyttingen? Alle kjolene mine har liksom bare forsvunnet....


Jeg skal legge inn et bilde av hele kjolen en annen gang... Men;

Hva syns du?

Shopping gjør meg sliten!

Nå har jeg vært ute på shopping noen timer, så har svidd av litt penger fra lommeboka! Heldigvis var det meste jeg kjøpte nødvendige ting da, så jeg har ikke så veldig dårlig samvittighet... Fikk blant annet kjøpt noen øredobber, varmebeskytter til håret, konvolutt, og kjole! Og så kjøpte jeg "Señor Peregrino" fordi det var langt venteliste på den på biblioteket, i tillegg til at det var masse tilbud på Norli. Har også kjøpt en liten bursdaggave til ei søt jente, så jeg kan ikke fortelle og vise dere alle innkjøpene...Olav bestemte seg visst for å være hjemme i kveld, noe jeg selvfølgelig bare syns er gøy! Så nå skal vi sette på noen maskiner mer klesvask, og så finne ut hva vi skal spise i kveld. Ikke lett å bestemme middag hver dag, syns vertfall jeg!! Hva skal du spise i kveld? Senere skal vi kanskje se litt mer film. Jeg har lyst å se "Friends with benefits" men vi får se hvor lenge Olav holder ut. Jeg håper at du har hatt en flott lørdag så langt uansett, og at kvelden din blir fik! Besøk gjerne bloggen til DENNE søte jenta, i kveld!

Hvilke planer har du for lørdagskvelden?

Neglelakk - HOT or NOT?

Jeg elsker neglelakker! Alle farger, så og si.... Men hva syns du?


Orka ikke ta bilde av den røde neglelakken jeg tok på i går, så da blir det et gammelt bilde!

Hva syns du? Er neglelakk hot or not?
Hva er dine favorittfarger?

Store planer!

... eller ikke. Har ikke så store planer for lørdagen, men det skal nok bli travelt nok likvell! Jeg tenkte å teste ut om fjernutløseren fungerer til kameraet mitt, så jeg må til sentrum en tur senere! Olav skulle egentlig være med meg å trene i dag, men siden han har fått gangsperr etter gårsdagens trening så ser det ut som vi dropper det. Like greit, sier bare jeg! Senere i kveld så har jeg hybelen for meg selv, for Olav skal kose seg med klassen. Derfor tenkte jeg å kose meg med litt film, serier, og annet avslappingsgreier denne herlige lørdagen. Burde sikkert fått lest litt lekser også? Prøve meg på et kapittel i det minste. Har du store planer for dagen?


Gammelt bilde, men jeg savner både huset og søskna. Var vi ikke søte? :-D

Hva skal du finne på i dag?

Er med i konkurranse!!

Jeg har meldt meg på enda en konkurranse, i håp om å vinne noen solkort! Kanskje du har lyst til å melde deg på du også? Da kan du finne konkurransen ved å trykkeHER! Er jo verdt å gjøre et forsøk, sier bare jeg...

Og så kan du besøke bloggen til denne søte jenta om du vil! Hun har også en konkurransen, viss jeg ikke husker feil, der du kan vinne solkort! Ta turen innom da vell :-D Åh, så gøy det hadde vært å vinne noen ekstra solkort!

Nå har jeg nettopp fått på meg neglelakk (rød), og skal snart kose meg med litt film sammen med kjæresten! Det er ikke feil... Vi skal se den fjerde filmen i Harry Potter serien! "Harry Potter og ildbegeret", viss jeg husker riktig.

Hva skal du finne på i kveld?
Skal du kose deg med film?

Finally!

Jeg sjekket postkassen i dag også, som alle andre dagene den siste uka. Og vet dere hva? Boka hadde kommet!! Så utrolig gøy. Jeg som egentlig vurderte å gå på biblioteket for å låne nummer én av serien. Nå vet jeg ikke helt hva jeg kommer til å gjøre - enten begynner jeg å lese boka nå i helga, eller så bør jeg låne den første boka Cecilia Samartin har skrevet. Dilemma... Hva hadde du gjort? Nå skal Olav begynne på kjøttdeigen. Vi skal nemlig spise nachos i kveld! Håper det blir godt, jeg har ikke hatt særlig med matlyst i dag, så har kun fått i meg litt mariekjeks og litt av en skive. Kjenner meg sulten nå!!!Hva skal du spise i kveld?

Husk konkurransen!!

I morgen har jeg en lang dag på skolen, noe jeg ikke ser helt frem til. Jeg begynner ikke før ti men slutter ikke før kvart over fire, noe jeg syns er veldig seint... Og kvart over fire skal vi egentlig på datarommet for å registrere noe i pasientjournalen, noe som betyr at jeg blir kjempesen hjem... Føler egentlig at jeg har et behov for å ha fri i morgen, men siden studiedagen min endte opp på en torsdag, så må jeg ha en skoledag mellom studiedagen og helga. I morgen skal vi ha full kroppsvask på øvelsesposten, kan ikke si at jeg ser særlig frem til det. Men tilbake til overskriften; husk konkurransen!! Jeg tenker å avslutte den i løpet av søndagen, så dere har fortsatt helga til å melde dere på! Og viss dere har lyst til å være så snille og stemme på søstra mi i leverposteikampanjen, hadde det gitt meg et ekstra smil i alt det som ikke er så hyggelig.... http://www.seher.no/874959/vil-du-bli-den-nye-leverpostei-ungen/#/bidrag/d/709760/ Jeg håper at dere får en god natt, og at morgendagen blir bra!

http://keths.blogg.no/1316545431_konkurranse_vinn_gave.html
http://keths.blogg.no/1316545431_konkurranse_vinn_gave.html
http://keths.blogg.no/1316545431_konkurranse_vinn_gave.html

Har du en lang skoledag i morgen?

Favorittsjokoladen!

Det var ikke lett å konsentrere seg om leksene i dag, men jeg har vertfall fått lest litt av det! Så nå skal jeg sette meg godt til rette med pledd over bena, og spise tidenes beste sjokolade. Glee episoden som jeg har lengtet lenge etter skal settes på, og jeg skal kose meg litt ekstra nå i kveld. Det har jeg fortjent! Tenker på deg Synnøve, spesielt når jeg så de flotte høstfargene utenfor vinduet mitt. Det du hadde gledet deg så lenge til å se fra rommet ditt...

Skal du kose deg litt ekstra i kveld?

Kanskje senere

Viss jeg er flink til å gjør oppgavene jeg skal være ferdig med til i morgen, så skal jeg prøve å kose meg litt i kveld. Dagen ble som sagt ikke som forventet, og det er ikke like lett å konsentrere seg om leksene. Men derfor syns jeg at jeg fortjener å kose meg med litt film og slikt senere i kveld, viss leksene blir gjort! Har fått episoden av Glee ned på pcen, og har en episode 90210 som jeg ikke har sett enda. Vellfortjent, spør du meg. Håper også at det er noe spennende i posten i dag, men kanskje jeg blir like skuffa som jeg har blitt de andre dagene....Hvordan er din dag?

En tung dag...

Jeg fikk en tung beskjed i dag da jeg sto opp, så dagen blir nok ikke helt som planlagt. Jeg skal prøve å oppdatere bloggen litt, men det er nok andre ting som vil få mer av min oppmerksomhet i dag! Noen ganger skjønner jeg bare ikke at verden skal være så urettferdig. Ta så mange liv fra personer som virkelig ikke fortjener det.... Jeg blir helt målløs.

Jeg angrer også på min besluttning sist helg om å ikke komme inn på besøk til deg. Jeg ville bare være forsiktig, og ikke smitte deg med mer baselusker enn nødvendig! Men kanskje du trengte litt besøk? Og det var den siste gangen jeg skulle få snakke med deg... Hvil i fred, kjære Synnøve! Du er i mine tanker, og kommer aldri til å bli glemt.

Fingers crossed!

Jeg gikk innom fotoknudsen etter skolen, men de var usikre på om fjernutløseren de hadde passet til kameraet mitt! Så jeg må nok ta turen ned en annen dag også. Jeg liker ikke å komme hjem med bomkjøp, så da venter jeg heller noen dager til... Har ikke begynt med lesingen i dag enda, men får nok sette meg ned litt ja! Forresten så så jeg at det var lagt ut ei fil på nettet som ser ut til å være den nye episoden av Glee. Krysser fingrene på at den fungerer!! Åh, som jeg gleder meg!


Jeg har såå lyst til å ta på rød neglelakk... Men siden jeg skal ha øvelsespost på fredag så vil det bare gi meg ekstra arbeid. Må jo ta det av igjen før øvelsesposten liksom... Blæh

I dag har jeg forresten vært utrolig trøtt. Du også? Ikke det at det er så uvanlig at jeg er trøtt da, men jeg har vært litt sånn der ekstra trøtt i dag. Kanskje det har noe med at jeg er så klumsete og av den grunn klarte å skalle hodet i brannslangen utenfor døra her? Neida, jeg tror nok ikke det er en sammenheng der nei. Gleder meg til å legge meg i kveld!!

Er du ekstra trøtt i dag?

Har du hatt en fin dag?

Dette blir en super onsdag!

I dag har jeg bare to timer på skolen! Der skal vi lære å bruke det som kalles EPJ: Elektronisk PasientJournal. Etter skolen så vurderer jeg få noen minutter sol på kroppen hos Brun og Blid, og så skal jeg ta turen ned til sentrum. Jeg skal nemlig høre om det er noen gode fjernutløsere til kameraet mitt! Jeg prøvde å lete litt rundt på nettet, men det var ikke så lett å finne. Tenker at kanskje butikken vet litt mer! Og vet dere hva? Senere i dag kommer det både en episode med 90210, men men - VIKTIGST AV ALT: den nye sesongen av Glee begynner!!! Åh, jeg gleder meg så..... Håper at episodene kommer ut på nettet senere i dag, ellers må jeg vente en dag eller to, noe jeg ikke har tålmodighet til!!

Kommer ikke Glee ut i dag, så gjør jeg sånn her....

Og så må dere huske å stemme på søstra mi, folken: http://www.seher.no/874959/vil-du-bli-den-nye-leverpostei-ungen/#/bidrag/d/709760/ , og heller ikke glemme konkurransen jeg satte i gang i forrige innlegg! Hvordan ser din onsdag ut? Viss du har tips om fjernutløsere er det bare til å rope ut!

Hva skal du i dag?

Konkurranse, Vinn gavekort! - Avsluttet

Jeg har blitt sponset av Miinto.no med gavekort på 100,- og tenkte derfor at jeg kunne sette i gang en liten konkurranse her på bloggen. Jeg vil kåre en vinner, og trekke en som får en trøstepremie!! Vinneren har muligheten til å velge mellom enten gavekortet hos Miinto, eller en verdikupong hos nelly.com (fra kampanjen de har sammen med libresse!) Trøstepremien blir en slik verdikupong.

Alt du trenger å gjøre for å delta er:
1. Lik facebook siden min HER!
2. Skriv en kommentar under innlegget som inneholder facebooknavnet ditt!
(Slik at jeg har mulighet til å sjekke at alle har gjort jobben sin...)Enkelt, ikke sant?

Er du med i konkurransen?

Studentmat!

Jeg ble litt sen hjem fra skolen i dag, og orka ikke lage noen skikkelig middag. Så da ble det makaroni og pølse på meg. Supergodt! Så akkurat nå sitter jeg og gomler på den gode middagen min. Har du spist noe godt i dag? Jeg fikk ikke boka i posten i dag heller, men fikk noe annet gøy i stedet! Skal vise det til dere i morgen, tenkte jeg.... Har bare to timer på skolen imorgen, utrolig digg! I motsetning til i dag da jeg måtte være på skolen fra kvart over 8 til kvart over 15!!

Kanskje jeg skal finne frem litt brus etterpå, for å gjøre studentmåltidet komplett? Hmm... Tenktenk!

Hva skal du finne på denne tirsdagen?

Snart kveld

Jeg må lese litt mer før jeg legger meg. Prøver å lese litt om sirkulasjonssystemet! Men folkens, dere stemmer ikke på lillesøs? Jeg vet at noe er galt med linken hos en god del av dere.... Noe jeg syns er veldig dumt, men jeg skjønner at dere ikke gidder å søke på Hannah Sofie og bytte fylket om til Sogn og fjordane! Men kan de av dere som får det til med linken i det minste prøve? Det hadde gjort meg sååå glad. Jeg blir liksom litt trist av å tenke på at hun har klart å ligge på 5 plass en stund, men nå har sunket helt ned til 12 plass.... Håper dere gidder ta dere den lille tiden det krever på å besøke linken å avgi en stemme!

http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/709760/
mulig at kun denne fungerer :
http://www.seher.no/874959/vil-du-bli-den-nye-leverpostei-ungen/#/bidrag/d/709760/

Har du stemt på lillesøs i dag?

http://www.seher.no/874959/vil-du-bli-den-nye-leverpostei-ungen/#/bidrag/d/709760/

 

Mandagspizza!

Vi hadde lyst på pizza til middag i dag, og da ble det det! Det er deilig å være student av og til, bare kunne velge akkurat det man ønsker å spise selv! Men ulempen er jo at man må lage det selv.... Så jeg og Olav tok den lette versjonen i dag også - nemlig pitapizza. Bare at denne gangen hadde vi kjøttdeig med saus på, i stedet for pølse! God mandagsmiddag. Hva har du hatt til middag i dag?
Og det er vell ikke vanskelig for noen av dere å gjette dere til at det er Olav som har tomater og slikt på pizzaen sin!!

Jeg lurte forresten på om jeg skulle ha en liten konkurranse? Ble sponset av miinto med et gavekort på 100,- som jeg kunne gitt til en av dere lesere.... Jeg får se hva jeg finner på, kanskje det kommer en konkurranse en dag snart?

Hva har du spist til middag?
Burde jeg satt i gang en konkurranse?

 

Har du lyst på nye lesere?

Jeg fant nettopp en side som kan hjelpe deg til å få flere lesere! Og lesere er jo alltid gøy, er det ikke? For å melde deg inn på siden kan du trykke HER. Det er en svensk side som heter Bloggtrafik.nu, og kan skaffe deg tusentalls med lesere! Jeg har vertfall tenkt å prøve det ut!! Har du?Det hadde forresten ikke kommet noe i postkassen min i dag. Eller, postboksen er vell mer korrekt å si. Jeg får krysse fingrene og håpe at det kommer i morgen, eller en annen dag denne uka! Det skal bli gøy!

Er du medlem hos bloggtrafik.nu?

Lengter etter postkassen!

Jeg gleder meg til å komme hjem å sjekke postkassen i dag! Har kjekke ting som skal komme til meg denne uka, forteller mer senere. Men først og fremst håper jeg at jeg får boka fra Ark Bokhandel! Det skal bli gøy å kunne lese noe som ikke er skolerelatert også! Jeg har nettopp hatt forelesning om kjønnsorgan og reproduksjon, og skal snart få litt mer info om praksisperioden vi skal ha litt etter jul. Det var ikke så veldig lang skoledag i dag, noe som er deilig! Blogger nok mer etter skolen!

Hvordan ser din mandag ut?

Gossip girl

Jeg er sliten etter helga, så setter på en episode av gossip girl før jeg legger meg... Eller kanskje to episoder? Må nesten vente og se hvor lenge det er til Olav kommer hjem! Ser du på gossip girl?

Jeg lurer forresten på om jeg skal ta meg råd til å kjøpe selvutløserknapp til speilrefleksen? Jeg er så ekstremt lei av å måtte bruke photobooth'bilder hele tiden, eller bilder av mat og slikt her på bloggen.... Men jeg må tenke litt til på det! Tror det kostet rundt 300 sist jeg sjekket. Har du testet ut slik knapp? Jeg håper at du har hatt ei super helg uansett!! Så satser vi på at uka som kommer blir minst like bra som den forrige!

Har du hatt ei fin helg?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits