Happiness is on the wayFor et par uker siden kunne vi endelig dele den gledelige nyheten; vi skal bli foreldre. Vi gleder oss veldig, og synes det er stor stas! Jeg er sikker på at vi har en spennende og lærerik tid foran oss, og gleder meg til å møte lillegull i februar. Alle hjerter gleder seg.

Ønsker dere at jeg skal oppdatere dere underveis? Er du gravid?
Eller kanskje du har barn fra før?

#februarbaby #gravid #graviditet #mammablogg

Either you run the day

« Either you run the day, or the day runs you »

Titter innom for å ønske dere en fin lørdag, og ei fortsatt god helg. Jeg tenkte jeg kunne dele litt av hekleriene mine som jeg har heklet på mens jeg har vært borte de siste månedene. Jeg skjønner ikke helt hva jeg gjorde på før jeg lærte meg å hekle!? I helga skal jeg gjøre ferdig et par giraffbestillinger, og mulig jeg får tid til en rask tur innom for å fylle opp garnlageret mitt. Nyter at jeg har frihelg, det er vertfall sikkert.

Hvilke planer har du for helga? Hva er dine hobbyer?

Jeg puster fortsatt...

Hei alle sammen, og takk for sist. Hvordan står det til med dere? Det ble visst et litt lenger opphold etter forrige innlegg enn hva jeg hadde planlagt. Strengt tatt hadde jeg vell ikke planlagt noe som helst. Det bare ble sånn. Årsaken er vell ikke annet enn at det hadde skjedd fint lite de siste månedene. Jeg ble bare plutselig veldig lei av å fortelle dere de samme gamle tingene; at jeg går på jobb, sover, spiser, og ja selvfølgelig; at jeg hekler. Det sistnevnte må man for all del ikke gå glipp av. Så da ble det et langt pust i bakken for min del, da. Egentlig har det vært veldig godt med det pustet i bakken! Men nå hører dere altså fra meg, etter langt om lenge og lenger enn langt. Jeg har det veldig fint. Jeg har hatt en lang og god sommerferie. Har ladet batteriene så godt jeg kan, og er nå tilbake igjen hos de søte små på jobb. Alle kan vell tenke seg noen ekstra uker ferie, så det er ikke noe å legge skjul på, men sånn alt i alt så er det godt å være tilbake på jobb også.

Noe som har skjedd siden sist, er jo at meg og min mann har feiret 2års-bryllupsdag. Bomullsbryllup, er det ikke det det kalles? Hipp Hurra for oss. Vi trives godt i hverandres selskap, han og jeg. Jeg fikk blomster og ble spandert middag på på Big Horn steak house.


Foto: Karoline Rage.

Hvordan har du hatt det i det siste? Har du hatt en fin sommer?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits