Get it personalized

Jeg har fått helt dilla på deksler for tiden. Deksler i alle mulige farger, mønster og til og med former. Ja, for nå har jeg jo hatt min kjære samsung galaxy s3 en stund - og den finnes det faktisk endel deksler til. Før hadde jeg en mobil som jeg så og si ikke klarte å finna deksler som passet til. Det er jo så kjedelig, da deksler både er stilige, samtidig som de beskytter mobilen mot fall og skraper.

Men når vi snakker om deksler; Har du hørt om Frydaze.com før? Det er en nettside der du kan lage ditt eget personlige deksel. Nå tenker du sikkert at "Ja, men der har di sikkert bare deksler til iphone og samsung"... Men det stemmer faktisk ikke! Jeg skulle sjekke opp i nettopp dette, og fant ut at de selger deksler til veldig mange ulike typer mobiler. De har blant annet til flere typer HTC, Nokia, Experia, LG, blackberry og huawei også - for å snakke om noen. Og du kan til og med lage et deksel til din ipod touch, eller til din ipad/mac (og andre nettbrett). Virkelig til å anbefale. Det er jo litt gøy å ha et deksel som bare du har også, et helt unikt et!! Eller hva syns du? Slenger med en liten video fra frydaze som dere kan se viss dere ønsker.


Har du prøvd å lage et personlig deksel hos frydaze? Hva syns du?

Reklame, egne meninger.

Vårt bryllup - del 1 - vielsen

I morgen er det tre uker siden den store dagen. Tre uker siden jeg ble gift med den flotte gode mannen min!! Etter flere uker med intens planlegging, skriving av utallige lister, samling på kvitteringer, turing rundt på avtaler - var endelig dagen kommet. Dagen der jeg kunne gi mitt etterlengta JA. Dagen der vi endelig kunne bli mann og kone.

Dagen startet tidlig med lyn og torden, rabalder og brak. Himmelen hadde virkelig åpnet seg, og regnet bare øste ned. Paraply hadde jeg skaffet meg, men den var desverre ikke til stor hjelp. Tanken på at jeg muligens kom til å se ut som en druknet katt hele bryllupsdagen så ut til å være realistisk. Etter noen timer hos frisøren dro vi rett til kirka. I utgangspunktet hadde vi svært god tid, men plutselig var vi litt sent ute. Og tro det eller ei. Til tross for at alle vet at man ikke skal glemme brudebuketten (eller noe annet viktig) - klarte vi nettopp dette. Vi hadde heldigvis ikke kommet langt, og fikk snudd i første og beste rundkjøring.Vell fremme i kirka satt min kjære klar. Kirkeklokkene ble satt i gang. Bandet begynte å spille inngangssangen "Marry you - Bruno Mars", og dørene åpnet seg. Mine kjekke småsøsken var brudepike og brudesven! Se så flotte♥Et søskenbarn av Olav var så grei å lese et bibelvers for oss, (1 kor 13, 4-7), og med sang og musikk fra disse flinke her - ble vielsen komplett. (Sangene vi valgte å bruke var: Gonna make it - Rudi (søk på spotify), How he loves, Säg det igen - Lisa Nilsson, Bare du - Cc Cowboys).

 

Da vi kom ut dørene etter vielsen skinte sola, og det var nesten ikke tegn til regnværet som hadde herjet tidligere på dagen. Lucky us!! De obligatoriske kyssebildene på "kirketrappa" ble tatt, og vi tok turen videre til photoshoot. I mellomtiden ble det satt frem litt kaffe, boller og diverse til gjestene.Hva syns du om bildene? Ønsker du flere deler fra bryllupet vårt?
Hva vil DU høre mer om?

Where to start

Jeg vet rett og slett ikke hvor jeg skal begynne. Jeg har så mange bilder! Jeg har bilder fra forberedelser, bilder fra selve dagen, litt bilder fra photoshoot med den fantastiske fotografen vi valgte å bruke. Ja, og så har jeg jo litt bilder fra utdrikkingslaget som ikke er vist, og bilder fra bryllupsreisen. Noen elsker å se bilder, mens andre syns det blir for mye av det gode. Jaja, så er det heldigvis jeg som bestemmer over hva som blir vist her da!

OBS: Viss du delte den store dagen med oss og tok bilder (mange eller få) - blir vi utrolig glade om dere tar dere tid til å legge inn bildene HER.

Er du glad i bilder? Hva kunne DU tenke deg å høre mer om?

I'm whipped!

...I want to show you and everyone else who wants to know, that I'm whipped. Yeah, I'm whipped... Will you be my girlfriend? ~John Tucker Must DieÅh, jeg elsker klokka mi. Lenka er blitt fiksa slik at den passer på håndleddet mitt, og jeg elsker å bruke den til både fint og hverdagslig. Er den ikke fin? Med det første reagerte jeg litt på at klokka var så stor, men nå som jeg har rukket å bruke den en stund - er den akkurat så stor som jeg ønsker at den skal være. Det er en fin accessories som passer til det meste. Det er en Tommy Hilfiger klokke - som kan fås kjøpt i diverse butikker som selger klokker og smykker, og kan selvsagt også bestilles fra nettet. Min er fra Optura.no (link til klokken).

Så nå får vi se hvor lenge denne klokka varer, før jeg klarer å rote den bort. Jeg har en tendens til at alle klokkene mine forsvinner. Akkurat som med sokkene.....

Hva syns du? Har du ei klokke du liker å bruke?

KONKURRANSE; Vinn almanakk til skolestart! - AVSLUTTET

Mens jeg nyter di siste dagene her i paradis, tenkte jeg at jeg kunne sette i gang en konkurranse sponset av min kjekke sponsor Personligalmanakk.com. For dere som ikke har hørt om dem før, så er det en nettside hvor du kan egendesigne en almanakk/planlegger. I tillegg til å gjøre almanakken personlig tilpasset deg selv, har du også den supre muligheten at du kan bestemme selv hvilken startmåned du ønsker at almanakken skal ha. Og nå som sommerferien snart er over, passer jo det helt utmerket for det kommende skoleåret!! Ingenting er bedre enn å starte med blanke ark, klar til å notere ned alle avtaler, lekser, og diverse. Besøk Personligalmanakk sin nettside HER, og ikke glem å delta i konkurransen. Konkurransen avsluttes fredag 16.august.

For å delta i konkurransen må du:
- Like facebook-siden deres HER.
- Legge igjen facebooknavnet ditt som kommentar i dette innlegget.
- Oppgi mailadressen din i kommentarfeltet.
- Dersom du har instagram, er det et stort pluss at du følger @personligalmanakk (legg igjen navnet på din instagram i kommentarfeltet).

 
Bilde lånt fra @personligalmanakk // link.

VINNEREN ER KÅRET (og ble kommentar nr. 31, ved hjelp av random.org) : Stine Austad // stineaustad. Gratulerer så mye!!

Deltar du i konkurransen? Har du husket å gjennomføre kriteriene?

HERR og FRU Sande

Da var jeg endelig blitt gift med denne kjekke mannen her!! Nå befinner vi oss på bryllupsreise i herlige Rhodos, og skal nyte noen late dager fremmover. For en fin slutt på sommeren! Oppdateringer om den store dagen får komme senere♥

Har du noen spørsmål knyttet til bryllupet vårt?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits