Tina og Bettina, the movie

Da var jeg kommet meg hjem fra førpremieren på "Tina og Bettina"-filmen. Filmstjernene møtte opp på rosa løper og delte ut skoledagbøker til alle de oppmøtte. I tillegg ble det delt ut cupcakes og noen rosa juice-drikker utenfor kiosken, og delt ut tre goodiebags inne i kinosalen før filmen ble satt på. Jeg fikk desverre ikke goodiebag da, men alt det andre passet jeg på å skaffe meg. Som dere vet så sier jeg ikke nei til å få litt gratiseffekter innimellom, så disse ble satt stor pris på. Siden venninna mi Janne (HER) hadde hatt utrolig lyst til å være med, men ikke hadde muligheten til det, passet jeg på å skaffe en ekstra (signert) dagbok til henne! Er ikke jeg snill?

Så viss noen har lyst til å se litt bilder så legger jeg ut det også!! Var forresten utrolig mye folk der, og litt merkelig belysning, så det var ikke særlig enkelt å skaffe gode bilder. Men her får sere se noen av dem vertfall. Så får jeg se om jeg deler noen flere med dere senere.


Skurrete, I know... Men det eneste der Bettina løfter ansiktet fra bordet.....
Endel som møtte opp kan du si!


Tv 2 møtte opp også! De har jo 20 års jubileum i morgen.


Søteste Marie som ville være med meg på kino. Kjempekoselig!!♥

Jeg koste meg veldig, selv om humoren er litt på kanten - og ikke helt meg. Men mye er morsomt da!!! Og så hadde de to sanger i filmen jeg likte utrolig godt. Gleder meg til de "kommer ut" på youtube, slik at jeg kan dele dem med dere. Jeg tok en film av dem da de snakket litt før filmen begynte viss noen er interessert i det? Ikke så god kvalitet, men det var bedre å filme dem enn å prøve å ta bilde.

Har du vært på førpremiere noen gang? Har du "Tina og Bettina"-humor?
Skal du se denne filmen på kino?

Post i postboksen

Det var lenge siden jeg hadde fått post nå, men her en dag fikk jeg en eos i posten av kjekke Gunnnis (HER). Alltid like kjekt med slike premier som dukker opp i ny og ne. Og da jeg sjekket postboksen etter skolen i dag, hadde jeg fårr enda en pakke. Denne pakken inneholdt litt stuff som jeg hadde bestilt hos Piercingkongen.no. Det jeg bestillte blir nok å se i noen konkurranser fremmover viss noen er interesserte!! Hadde du hatt lyst på noe av det? Bestiller du mye på nettet?

Ikke glem at jeg har en konkurranse med piercingkongen.no pågåendes HER!!! Snart må jeg gjør meg klar til å gå avgårde på førpremieren av "Tina og Bettina!" Kjekke Marie skal være med meg. Endelig noen som hadde lyst til å vie et par timer av fredagskvelden til meg, neida. Jeg har forresten stoppet "skolestart-konkurransen" og publiserer vinnerne senere i kveld.

Hva syns du om pakken? Har du fått post i det siste?
Hvilke planer har du for kvelden?

STOR KONKURRANSE; Piercingkongen.no - AVSLUTTET

Da var det på tide med enda en konkurranse sponset av Piercingkongen.no. Denne gangen blir det trukket hele 10 vinnere, som hver får muligheten til å handle hos dem med 50% rabatt ut året. Dette er en super premie spør du meg.

For å delta må du:
- Like siden deres på facebook (HER).
- Skrive mailadressen din i kommentarfeltet.

Lykke til!!

Ps: De selger ikke bare piercinger der, er også mulig å kjøpe øredobber osv!

Har du likt siden? Hva er mailadressen din?

Photos of Alanya # 4

 

Ups, jeg glemte nesten at jeg fortsatt har noen bilder igjen fra Tyrkia. Begynner å bli en stund siden jeg var der nede, men skal prøve å få publisert de siste innleggene fortløpende. Savner syden allerede, selv om jeg vet at det er leeeenge til en evtuell neste gang.Hva syns du? Er du glad i Starbucks?
Visste du at de hadde Starbucks i Alanya?

Kos


Hadde ikke hatt noe i mot en slik akkurat nå.

Liker du sjokoladepudding?


Husk konkurransen som pågår HER.

 

Some people walk in the rain

... others just get wet. ~ Roger Miller

Da var jeg kommet meg hjem fra skolen. Regnet har høljet ned i hele dag, og håret står til alle kanter!! Så jeg tror jeg skal ta meg en god og varm dysj før jeg tar fatt på litt skolearbeid. Har ikke mange planene for dagen egentlig. Muligens setter jeg av litt tid til å se en episode av Pretty Little Liars eller noe! Og så er det jo csi-dagen idag da, med masse bra tv-program på TvNorge. Vi får se hva dagen bringer...Hvilke planer har du for i dag? Er det like stygt vær hos deg også?
Hvilken tv-dag liker du best?


Ikke glem konkurransen som pågår HER.

Age does not diminish

... the extreme disappointment of having a scoop of ice cream fall from the cone. ~ Jim Fiebig


40-åringen holder flott tale! Gratulerer med overstått!!


Ingen husket å ta bilde av bordene før middagen, så dette er egentlig det beste jeg har! Men det var veldig fint pyntet.


Kveldens første og siste dans på meg. Kan mildt sagt si at jeg trenger litt trening....


Paps og bursdagsbarnet tester dansefoten de også.

Her var det noen bilder fra helgens festlighet. Håper de falt i smak. Nå må jeg snart begynne å utnytte studiedagen min kjenner jeg. Eksamen nærmer seg med store stormskritt. Under to uker til, desverre. Ha en fin mandag!

Hadde du en fin helg? Er du flink til å danse?
Hvilke planer har du for dagen?


Ikke glem konkurransen som pågår HER.

Underholdning på nett

Det finnes en rekke former for underholdning på nett for de som søker litt ekstra spenning i hverdagen. Kortspillet poker, for eksempel, er et populært kortspill som spilles av stadig flere folk fra hele verden. Det finnes flere informative nettsteder som gir deg all informasjon du måtte trenge om poker. På dette nettstedet kan du finne omfattende beskrivelser av poker i Norge samt annen relevant informasjon for kommende poker-stjerner.

En ytterligere populær form for underholdning på nett er spilleautomater. Man trenger ikke lenger reise til ulike bingohaller eller ta en tur med danskebåten for å få tilgang til de enarmede bandittene. På nett finnes automat-spill basert på alle tenkelige temaer, inkludert Hollywood-filmer, tegneserier og internasjonale hendelser som sommer-OL 2012. Les mer om hvordan man kan spille automater på nett, ulike automater samt hvorfor spillere rådes til å dra nytte av spilleautomater i gratis øvelsesmodus.

Roulette er et svært populært og eksklusivt spill som ikke krever spesielle forkunnskaper eller ferdigheter. Det finnes likevel visse aspekter spillere må være klar over før de prøver lykken, blant annet regler for ulike varianter av spillet samt informasjon om roulette-bonuser. Det finnes flere nettsteder som tilbyr detaljert informasjon om alle aspekter relatert til roulette-spill på nett.

Dersom du ikke vet hvilket spill som passer for deg kan du finne detaljerte beskrivelser av alle tenkelige spill samt informasjon om regler, spillets historie, spill i gratis modus og de beste bonusene. Når du har bestemt deg for hvilket spill som passer best for deg er alt du trenger å gjøre og ta frem mobiltelefonen eller slå på datamaskinen og du har tilgang til god underholdning på nett til enhver tid. Lykke til!

Bilde // link

Har du spilt poker noen gang? Er du glad i å spille spill?


Viser til at det er 18års aldersgrense, og at det kan være avhengighetsskapende.

26082012

Jeg har vært i 40års dag i helga, så har ikke rukket å blogge så mye. Men jeg tenkte det var like greit når konkurransen (HER) ble publisert på fredag. Håper alle har hatt en fin helg! Jeg tok desverre ikke så mange bilder, så har ikke stort å dele med dere egentlig. Skal prøve å få lagt innpå et bilde eller to etterpå!!


Kjolen jeg hadde på meg i går!

Vi skal snart spise litt rester etter alle kakene, og så er det ikke så alt for lenge til vi må ta turen nedover til Bergen. Ha en videre fin søndag, alle søte.

Hva har du gjort i helga? Har du hatt en fin søndag?
Hvilke planer har du for dagen?

KONKURRANSE; Skolestart - AVSLUTTET

Da setter jeg i gang en konkurranse i forbindelse med skolestart, og avslutter den om ca. en uke!

Premier: Iphone 4-deksel fra Handelsportal.no, løsvipper fra Elf, smykke fra Glitter. (fordelt på 3 vinnere)

Alt du trenger å gjøre er:
- Trykke HER, og deretter fortelle meg hva dekselet koster (i kommentarfeltet).
- Fortelle meg hvilken av premiene du ønsker å vinne.
- Legge igjen mailadresse og evt. aktiv blogg.

Eksempel på kommentar:
"Jeg er med. Dekselet koster ***,-.
Iphonedekselet. kethmh@hotmail.com"

Er du med? Hva kostet dekselet?
Hvilken av premiene ønsker du å vinne?


Deltaker-kommentarer vil ikke bli godkjent før konkurransen er avsluttet.
Dette for at det skal være rettferdig for alle!

Step Up RevolutionStep up revolution har begynt å gå på kino nå!! Så da må jeg nesten ta turen for å se om den er bra. Jeg så reklame av denne filmen i sommer, og har gledet meg til å se den siden da. Filmen har ikke fått så gode terningskast da, men det bryr jeg meg ikke så mye om. Jeg er glad i dansefilmer, så jeg satser på at den er bra likevell! Og så får jeg truffet igjen kjekke Maria da, så da blir det to fluer i en smekk. Hun kommer til å bli min nye kinobuddy fremmover tror jeg, i og med vi begge er så glad i det!

Har du hørt om filmen? Er du glad i dansefilmer?
Hvilke planer har du for kvelden?

Are you happy?


Kilde // her

Det er jeg, vertfall. Til tross for grått vær ute, og alt skolearbeidet som skulle vært gjort. Håper alle får en fin onsdagskveld!!

Hva syns du? Er du glad og fornøyd?
Hvilke planer har du for kvelden?

Vurderinger # 2

Ups, det var visst ingen som hadde tenkt til å minne meg på vurderingsrunden jeg satte i gang for litt siden! Men her kommer den i vertfall - bedre sent enn aldri. Denne gangen har jeg valgt å vurdere disse to bloggene:

1. Myrubygoodis.blogg.no


Min vurdering: Dette var en skikkelig fin blogg spør du meg. Tuva er ei søt jente som tar flotte bilder. Hun har en enkel og fin header, oppdaterer gjevnlig, og det er nettopp det jeg ser etter i en blogg! Det er passelig med tekst i vært innlegg, og skrifttypen faller godt i smak. Tuva skriver om ting som faller naturlig, og som jeg kan kjenne meg igjen i. Kort oppsumert en blogg det er verdt å ta en titt på! Karakter: 5/6


2. Vie.blogg.no

Min vurdering: Denne bloggen har et helt enkelt design, med navnet som header. Enkelt men greit. Da kanskje spesielt sammen med de fine bildene hun tar med kameraet sitt, eller som hun har delt fra tumblr osv. Hun oppdaterer ikke hver dag, men i nærheten av det, og deler spesielt mye om klær og mote. Jeg er ikke sånn superinteressert i det selv, men selve innleggene hennes om det - faller i smak. En koselig blogg, spør du meg. Karakter: 5

Hva syns du om vurderingen? Leser du noen av disse?
Hadde du hatt lyst til å bli vurdert?

Studentpakken

Andre enn meg som aldri sier neitakk til en goodiebag, gratis testere og ja - generellt ting som ikke koster penger? Vell, jeg ble uansett glad da jeg fikk tak i noen studentpakker i dag. Ja du leste riktig. Noen. Flertall. De delte ut både på skolen min (HiB), men også nede i skoleveien til studenter ved UiB. Så da fikk jeg altså fler enn én. Heldige meg!

Så her ser dere da innholdet i den kjekke studentpakken. Blant annet litt lakris, oppfriskendes tyggi, nøtter, cheerios, antibac, og ikke minst den vellkjente peppes-rabatten. Alltid like glad når jeg får tak i slike godsaker. Og så var det jo masse annet reklame oppi også, men følte ikke for å dele bilder av dem.

Da Olav kom hjem fra skolen nettopp, hadde han også fått seg en studentpakke. Men oppi den fant han ikke mindre enn FEM tannkremer. Jeg tror noen var blitt litt lei av å lage klar hans pose, for utenom tannkremene fikk han også fire poser lakris og tre pakker nøtter. Altså dobbelt og trippelt så mye som i de andre posene. Men vi skal ikke klage vi♥

Hva syns du om innholdet? Er du glad i goodiebags?
Har du fått studentpakken?

Ny dag, ny uke.

Savner varmen, virkelig. Men - hverdagen har innhentet meg, og rutinene har sakte men sikkert begynt å falle på plass. Så da er det ikke så mye mer å gjøre enn å kose meg med studiene, og bruke tid sammen med kjekke folk som har flyttet til Bergen. Vi har det fint, har vi ikke? Tenk på alle dem som ikke får muligheten til å studere, gå på skole, lære seg nyttig informasjon!?! Jo, vi har det veldig fint!! Måtte alle få en fin mandag!

Hvilke planer har du for dagen? Hadde du første dag etter ferien i dag?
Eller har du gått en stund på skolen allerede, slik som meg?

The only true wisdom

...  is in knowing you know nothing. (Sokrates)

Lese pensum. Forberede til forelesning. Lage middag.

Senere skal jeg slappe av sammen med kjekke Trine som endelig har flyttet til Bergen! For en fin søndag!! Jeg håper at dere andre også koser dere. Om det er siste dag av sommerferien, eller om det er nok en vanlig søndag.

Hvordan ser din søndag ut? Har du noen planer for dagen?

Photos of Alanya # 3

Hva syns du? Vil du se flere bilder?

God helg!!!

Fredag. Helg. God mat. Underholdning. Håper alle får ei fin helg.

Jeg har forresten trukket vinneren av solkort-konkurransen. Den heldige denne gangen (som selvfølgelig hadde svart riktig på spørsmålet), ble Janne. Gratulerer!!

Hva skal du i kveld? Hvilke planer har du for helga?

Yt bedre

Denne her smaker helt himmelsk godt! Jeg er ikke spesielt glad i banansmak, og jordbær smak er helt ok. Men blandet sammen ble smaken helt utrolig god!! Rett og slett... Hadde ikke hatt noe i mot en slik som dette her nå på morgenkvisten. Men det har jeg altså ikke. Så da var det bare å bite tennene sammen - og ta turen til skolen. Ha en flott fredag alle sammen!!

Har du smakt denne drikken? Er du glad i banan/jordbærsmak?
Hva skal du i dag?

Øvelse gjør mester

Dette har vi drevet med tidligere i dag, og nå har vi undervisning av tv-kjendisen Yngvar. Fint å gå på sykepleien! Det er en subcutan sprøyte som er satt inn i magen, for dem som ikke har sett noe lignendes.

Har du hatt en slik i magen? Hvordan er din skoledag?
Har du noen planer for kvelden?

Dagens fangst

Det har vært åpning for nye studenter ved HiB i dag, i Grieghallen, så da tok jeg likesågodt turen nedom sentrum en liten. Jeg  var nemlig på jakt etter studentkalenderen, som jeg er totalt avhengig av nå som student. Jeg trenger den til å holde meg oppdatert med timeplaner + praksis ikke minst. Og heldig som jeg er - fikk jeg tak i det jeg var ute etter.

I tillegg så fikk jeg også en kaffekopp (med to kuponger på gratis kaffe) og et nett med SIB-logoen på. Så her sitter en fornøyd Keth som snart skal lage seg litt middag. Siden jeg har studiedag i dag, så bør jeg nok lese litt pensum også. Utenom dette har jeg ikke store planene for dagen. Det blir nok litt rydding av kofferter, avslapping med tv og Pretty Little Liars (har kommet ut ny episode♥) og så er nok kvelden gått allerede - kan jeg tenke meg!

Hvilke planer har du for dagen? Er du glad i student/elevkalenderen?
Hva har du gjort i dag?

Photos of Alanya # 2


Olav sin tur til å vise den dagens outfit.


Olav gikk til frisøren, og endte opp med å se ut som en tyrkisk modell.


Mor og Kenneth poserer.

Hva syns? Vil du se mer?

Time to chill

Milkshake på McDonalds ble det kjøpt noen ganger i Tyrkia. Godt med noe smakfullt og kaldt i varmen.

Liker du milkshake? Hvilken smak er din favoritt?

Photos of Alanya # 1


Chicken shish♥
Noen nordmenn som tok helt av.Litt bilder fra Tyrkia som jeg tenkte jeg kunne dele med dere. Dette var første kvelden - da vi gikk på Queens Garden for å spise. Høyt lydnivå, og god gang blant gjestene. Og så var det helt utrolig varmt å sitte ute å spise!! Men gleden over å være i syden var stor.

Hva syns du? Vil du se flere bilder?
Har du vært i Tyrkia noen gang?

Tilbake til hverdagen

Da var det siste døgnet blitt brukt til reising, og jeg er kommet trygt tilbake til Norge og Bergen. Nå må snart sengen finnes før det er tilbake til de hverdagslige rutinene igjen i morgen. Foreløpig er kjøleskapet fryktelig tomt, mens koffertene tyter over av rot. Kjenner jeg savner dagene på stranda allerede.

Jeg håper at alle som må avslutte ferien sin i kveld får en flott dag på skole/jobb i morgen. Og selfølgelig alle dere som har fri også; nyt det fullt ut.

Hva har du gjort på i det siste? Må du tilbake til de hverdagslige rutinene igjen i morgen?
Eller har du ferie noen dager til?


Husk solkortkonkurransen som pågår HER. Den avsluttes en av de førstkommende dagene.

Lets go to the beach

Da var det allerede blitt siste dagen her i Tyrkia. Uka har gått alt for fort, desverre. Nå er det avgårde til stranda noen timer, hjem å pakke oss ut av hotellrommet før "fristen", og deretter vente noen timer på bussen. Jeg skal vertfall nyte de siste timene i varmen kjenner jeg, for det blir nok lenge til neste gang. Håper alle dere andre også får en fin lørdag! Samme om det er i varmen eller ikke.

Hvilke planer har du for dagen? Er din sommerferie også snart over?
Ønsk meg god tur hjem?

Enjoying lifeNyter livet her i Tyrkia. Synd at dagene går alt for fort. Om ikke mange dagene sitter jeg på skolebenken igjen.... Men, den tid, den sorg. Nå skal vi ta turen til stranda igjen, og chille der noen timer. Deeeeilig. Andre som har det like godt som meg akkurat nå? Ønsker alle dere søte lesere en finfin torsdag, om dere er i sydenland, eller i kaldere strøk.

Hvilke planer har du for dagen? Er du/har du vært i syden i sommer?

Vurdere bloggen din?

Jeg tenkte jeg kunne sette i gang en ny påmeldingsrunde til vurdering av blogger. Hørtes det greit ut??

Alt du trenger å gjøre for å melde deg på - er å trykke HER, og deretter skrive "Jeg er med" + "Trykk" i kommentarfeltet. Er du med?Internetten her nede er ikke noe god, virker kun en sjelden gang, og som oftest ikke når jeg trenger den. Men alle kommentarer osv blir selvfølgelig besvart enten mens jeg er her nede, eller når jeg har kommet meg hjem. I mellomtiden får dere melde dere på vurderingsrunden her, eller konkurransen jeg har i et tidligere innlegg (solkort).

Vil du ha bloggen din vurdert av meg? Har du trykket?

Norwegian food

Jeg må alltid pakke med meg litt norsk mat når jeg skal til syden. Dette for å kunne ha en grei start på dagen med litt mat i magen. Er som mange av dere kanskje vet - ganske kresen i matveien, så da er det godt å kunne spise en god frokost - slik at jeg har energi til stranda og eventuelle aktiviteter vi måtte finne på!

Er du glad i mat fra utlandet? Har du noen gang hatt med norsk mat på ferie?

KONKURRANSE; Vinn solkort - AVSLUTTET

Da var jeg kommet meg trygt ned til Tyrkia. Varmen er helt sinnssyk, men det er herlig å ha ferie!! Tenkte jeg kunne sette i gang en liten solkort-konkurranse nå mens jeg er bortreist, og så avslutter jeg den en gang etter at jeg har kommet meg hjem igjen. Hørtes det greit ut?

Alt du trenger å gjøre for å delta at du må du legge igjen mailadresse og/eller blogg, skrive at du er med, trykke HER, og deretter skrive hva dekselet koster. Det er også et pluss om du trykker på liker-knappen under bildet, eller følger bloggen min på en eller annen måte.


Jeg godkjenner alle kommentarene når jeg har kommet meg hjem fra ferien, og kårer en vinner rett etterpå. Dette for å hindre at noen jukser. Lykke til!!

Er du med? Har du trykket?
Hva kostet dekselet?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits