Jeg trenger din hjelp!!

Først av alt så vil jeg takke alle dere som har stemt på søstra mi!! Det betyr så utrolig mye! Hannah ligger nå på 36 plass på landsbasis, noe som gjør meg kjempeglad :-D Jeg hadde egentlig ikke trodd at hun skulle komme så langt opp på lista, men nå som det viser seg at hun stadig rykker oppover - så hadde det vært gøy å se hvor langt hun kan komme! Men for å klare det er jeg avhengig av dere lesere! Jeg trenger at dere stemmer på søte Hannah Sofie! Om dere gir en stemme i dag, eller om dere har lyst til å stemme på henne hver dag fremmover; Jeg blir glad uansett - for hver eneste stemme teller!! Trykk HER for å stemme på min søte lillesøs!!

Da jeg våknet i dag, ble jeg møtt med en kjempesøt kommentar av ei som het Alma. Hun spurte om hun kunne få lage et innlegg på bloggen sin om søstra mi, slik at hun kunne bidra til at søstra mi fikk flere stemmer! Det syns jeg var utrolig snilt gjort, og gjorde med ett at dagen min ble mye bedre! Siden hun var så søt og snill fikk jeg lyst til å gi henne litt oppmerksomhet. Bloggen hennes finner du HER; http://twolifesoneboy.blogg.no/

Har du stemt på lillesøs?

HODEJEGERNE!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra kino her i Bergen. Det ble "Hodejegerne" i stedet for den andre jeg snakket om, men kanskje jeg får sett den også etterhvert? Det får vi se på. Tilbake til hodejegerne; jeg visste ikke helt hvilken film jeg gikk til, og har heller ikke lest boka - så jeg hadde ikke så mye å sammenligne den med! Men jeg syns den var god og underholdene. Jeg er veldig skvetten av meg, så det ble noen hender foran ansiktet og slikt, men det er det ikke å unngå når jeg ser en slik film! Har du sett filmen? I så fall, hva snys du?


Og så må dere ikke glemme å stemme på den søte lillesøstra mi!!! Hun ligger på 48 plass nå, noe som er høyere enn forventet! Men, jeg trenger deres hjelp for å holde denne der oppe! Viss du har lyst å gjøre meg kjempeglad så går du inn HER ( http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/709760/ ) og stemmer på søte Hannah Sofie :-D

Har du stemt på lillesøs?

Sneak peak - sykepleieruniform!

Da forelesningen var over i går fikk vi hente uniformene vi hadde bestilt fra Norges Sykepleier Forbund. Jeg jeg skikkelig spent på hvordan størrelsen var, fordi jeg ikke visste hvilken jeg skulle bestille. Er klærne i liten størrelse, så blir small for liten, men er de store i størrelsene så blir medium alt for stort. Men det virka som jeg valgte riktig! Den var litt stor, men jeg tror ikke jeg kunne hatt mindre! Har dere lyst å se hele uniformen på? Og se om jeg liksom passer til å være sykepleier? Neida, jeg orka bare ikke ta et bilde av meg selv da jeg tok den på, men jeg kan gjøre det viss det er et ønske om det fra dere!
Og så må dere ikke glemme å stemme på den søte lillesøstra mi!!! Hun ligger på 62 plass nå, noe som er høyere enn forventet! Men, jeg trenger deres hjelp for å holde denne der oppe! Viss du har lyst å gjøre meg kjempeglad så går du inn HER ( http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/709760/ ) og stemmer på søte Hannah Sofie :-D

Har du stemt på lillesøs?

Glimt fra helga!

Jeg har som noen av dere kanskje har fått med dere, vært "hjemme" hos pappa & co på Byrknesøy. Der har jeg chilla, truffet kjente, og vært på fisketur. Det har vært ei fin og avslappendes helg! Bilder sier mer enn tusen ord, så tenkte jeg kunne dele noen av bildene jeg tok! (Når jeg tenker meg om så ble det kun tatt bilder på fisketuren, men men! Det får holde... ) Jeg har også, som en god del har fått med seg, meldt på min søte lillesøster på leverposteikampanjen. Viss du vil gjøre meg og henne glad - gå inn HER for å stemme! Hvordan har din helg vært?

http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/709760/Jeg fisket hele to fisker (lyr), noe som blir et par gode middager for meg og Olav!

Har du hatt en fin helg?

Snart på tide med en kino?

Nå er det utrolig lenge siden jeg har vært på kino! Som noen av dere kanskje vet så var jeg på kino flere ganger i måneden før, men dette har det for lengst blitt stopp på. Men jeg synes fortsatt at det er utrolig gøy da. Se filmene på en stor skjerm, med høy lyd - i stedet for på den lille pc'skjermen! Og nå når jeg har flyttet hjemmefra så har jeg ikke en tv en gang, så nå få jeg vertfall lyst til å gå på kino!! Liker du å gå på kino? Blogg.no deler ut kino billetter til den nye filmen som har kommet ut, som alle snakker om. Traileren kan dere se under! Kanskje jeg blir en av de heldige? Da hadde jeg jo til og med sluppet å bruke penger på det i første omgang. Er du student, så er du student!!

Men så, ikke for å mase da; HUSK å stem på lillesøs!!! Hun er jo såå søt... Trykk HER for å gjøre meg glad!!

 

kinovinn
Stikkord:

Lillesøs på leverposteiboksen?

Jeg har meldt opp lillesøs til leverposteikampanjen. Tenk hvor kult det hadde vært å sett søte henne på leverposteiboksen? Jeg spiser så og si bare denne typen leverpostei, så det hadde vært kjempegøy om det hadde vært Hannah sitt ansikt på den. Men for at hun skal komme der så trenger jeg deres hjelp! Det er nemlig slik at det går ann å stemme på bidraget én gang hver dag! Har dere lyst til å gjøre meg glad? Da stikker dere inn HER og stemmer på søte lillesøstra mi! Det krever svært lite, men gir så mye :-DHar lillesøs fått din stemme?

Det skal fint gjøres å motstå dette smilet, eller hva? 

Familien supersmart!

Jeg kom meg til Byrknesøy sent i går kveld, og synet som møtte meg da jeg våknet i dag var dette; 


Hihi, neida. Det ble uansett en sen kveld i går, og tidlig morgen i dag, så er stor mulighet for at jeg blir veldig trøtt i dag. Men men, slik er det bare. Jeg vet ikke helt hvilke planer jeg har for dagen. Skal prøve å få treffe venner og kjente her på øya, viss de er ledige. Viss ikke, så kanskje det blir fisketur med pappa og småsøskna? Vi får se! Hva skal du finne på i dag? Håper du fin lørdag, og koser deg med grøt og god lørdagsmat!!

Hvordan ser din lørdag ut?

Ikke feil med helg!

Nå har jeg gjennomført mitt første framlegg dette semesteret, og kjenner at jeg er klar for helg etter en hel uke med gruppearbeid. Pappa kommer med fly fra korea senere i kveld, og jeg tenkte å bli med han "hjem" til Byrknesøy. Jeg har nesten ikke sett de små søsknene mine i hele sommer, så det skal bli kjekt å se dem igjen. Hannah Sofie har til og med blitt så stor at hun har begynt på skolen, så hun har sikkert mye å fortelle når jeg kommer. Det blir nok litt merkelig også, når huset jeg før har brukt som feriested - nå er hjemmet til pappa & co. Rare greier det der med flytting!! Hvilke planer har du for i dag, eller helga generelt? Jeg håper uansett at dere får ei flott helg!


Husk at dere forstatt kan melde dere på bloggvurderingsrunde i innlegg lenger nede på siden. Alt du trenger å gjøre er å følge bloggen min på bloglovin(rosa knapp på siden), eller like facebooksiden min(HER).

Hva skal du i dag?

En fordel med studiene...

er de fantastiske studiedagene vi får! I dag har jeg "fri", noe som gjorde at jeg fikk sovet litt ekstra lenge i dag. Det gjorde virkelig godt, kjente jeg. Nå skal jeg sette meg ned å lese litt pensum. Det eneste som er litt vanskelig er å hvite hvilken av de 15 bøkene jeg skal begynne med, og ikke minst hvor. Det kommer nok til å bli en stor utfordring for meg! Jeg liker egentlig best når lærerne forteller meg hvilken bok, og hvilke kapitler som bør være lest til neste gang vi møtes! Slik er det desverre ikke nå lenger. Jeg kommer nok til å savne videregående på den måten ja, ingen tvil.

Hva skal du i dag?

Har du studiedag slik som meg? Har du mange planer for dagen? Ha en super dag!


Lyst på bloggvurdering?

I og med det har vært en god stund nå uten blogging, så tenkte jeg at det kanskje var på tide med litt flere bloggvurderinger? Jeg kommer til å være travel med skole og slikt, og det er ikke alltid jeg kan blogge så veldig mye om gangen! Men en runde med bloggvurderinger har jeg alltid tid til! Så, har du lyst til å bli vurdert? Hvor mange blogger jeg kommer til å trekke ut til vurdering er avhengig av hvor mange som melder seg på! Jo flere påmeldte, dess flere blir vurdert...


Alt du trenger å gjøre er å følge bloggen min på Bloglovin, og kommentere under at du har følgt den! Husk å legge igjen riktig bloggadresse, for viss ikke så blir du ikke med i trekningen på en vurdering. Dersom du av en eller annen grunn ikke har mulighet til å følge bloggen min på bloglovin, kan du i stedet like facebooksiden min (som du finner HER)! Da må du legge igjen en kommentar på facebooksiden der du legger igjen bloggadressen din og sier at du har likt siden. Skriver du inne på facebooksiden min at du både har likt siden der, og følger bloggen min på bloglovin - får du selvfølgelig "to sjanser". Forstått? Håper alle får en super onsdag uansett!!

bloglovinbloglovin

Har du lyst på bloggvurdering?

Årets beste årstid er over...

Jeg elsker sommeren! Jeg tror virkelig at sommeren er årets beste årstid. Vertfall for meg! Nå er uansett sommeren over, vertfall ferien, og mest sannsynlig snart årstiden også. Det er nå tid for daglige rutiner, bedre døgnrytme, og ikke minst skole. Jeg har alltid gledet meg til sommerferien skulle bli over, slik at jeg fikk se alle vennene mine igjen, men i år er det annerledes. I år har jeg jo flyttet bort fra alle vennene mine. Her i Bergen starter jeg på sketch, med få venner og bekjente. Likevell gleder jeg meg til studiene kommer godt i gang. Sykepleien tror jeg at kommer til å interessere meg, og da blir jo studiene "lekende lett" neida. men joda. Jeg har en følelse av at en god tid står foran meg.Hva tror du?


Men jeg hadde ikke hatt noe i mot et par uker til med ferie altså, misforstå meg rett! Jeg elsker ferier!!

Hvordan var det å begynne på skolen igjen?

(For de som har begynt på skole denne høsten, selvfølgelig.) Var det hardt? Gøy? Koselig å se igjen alle som har vært bortreist i ferien? Eller skulle du ønske du hadde et par måneder mer med ferie?

There is never enough time to do everything, but there is always enough time to do the most important thing!

Tiden går så utrolig fort. Det er nesten ikke forståelig! Dagene suser avgårde, og det er ikke ofte jeg får gjort alt jeg hadde planlagt for en dag. Jeg er som regel avhengig av planer, enten om de er skrevet ned - eller de bare ligger i hodet mitt. Men hva er egentlig vitsen med dem viss jeg ikke klarer å fullføre dem? Uansett, grunnen til at jeg kom på at tiden går så utrolig fort var at jeg nettopp så på noen gamle bilder. Da dukket det plutselig opp et bilde av søte pusekatten vi fikk for snart et år siden. Det er helt merkelig å se hvordan dyret har vokst!! Nå er hun jo kjempestor... Jeg kommer nok til å savne Sushi litt ja, merkelig nok - med tanke på at jeg ikke er noe særlig glad i dyr.


Se så søt Sushi var!! Rart å tenke på at hun en gang har vært så liten...

Syns du at tiden går fort?

Har du kjæledyr som du ser har vokst mye i det siste?

God søvn på Fantoft!

Jeg har som sagt flyttet og bor nå på det som kalles Fantoft. Fantoft er flere høye blokker som ligger i et område og inkluderer fryktelig mange studentboliger. Det er gammelt, noe som forklarer det faktum at det ser gammelt og ikke akkurat så veldig fint ut. I nærheten av disse blokkene ligger det en egen treningshall, to butikker (den ene er til og med åpen på søndager) og bybanestopp - noe som er veldig praktisk og greit. Men tilbake til overskriften. Det har seg nemlig slik at når så mange studenter lever på "samme sted" fører ikke dette bare med seg glede og velbehag. I går kveld/natt gikk nemlig brannalarmen hele fire ganger. De to første gangene skjedde før jeg hadde fått lagt meg, og da var det litt morsomt å se alle i nattklær som så irriterte og trøtte ut. Det som derimot ikke var så morsomt, var de to gangene brannalarmen gikk etter at jeg hadde sovnet. Jeg våknet altså to ganger i natt av brannalarm og måtte kle på meg klær for så å gå helt ut. (Vi bor i 9 etasje). Jeg har derfor ikke sovet særlig godt i natt, og satser på at ingen alarmer skal ødelegge nattesøvnen min i kveld.

Har du sovet bedre enn meg?

Eller har du også blitt vekket av flere brannalarmer på samme natt?

Missed me?

Jeg har hatt en god og lang pause fra bloggen, men nå som sommerferien er over og rutinene er på vei tilbake - skal jeg prøve å få litt fart på hjernecellene mine igjen. Det har ikke skjedd store greier siden sist egentlig. Eller, når jeg tenker meg om så har det jo egentlig det! Jeg har jo flyttet hjemme fra, blitt samboer med kjæresten min, begynt sykepleiestudiene - og med det begynt en ny "epoke" av livet mitt. Jeg gleder meg til å se hvor dette fører meg. Studiene har så vidt begynt, men jeg har god tro på at jeg kommer til å trives. Leiligheten vi har flyttet inn i er ikke akkurat den standarden dagens ungdom kunne tenke seg, men som fattig student er det pris som er det viktigste. I dette øyeblikk er jeg glad og fornøyd, og gleder meg til tiden fremmover. Jeg skal komme med flere og med detaljerte oppdateringer om livet som student, men akkurat nå er jeg trett og sliten, så dere får klare dere med dette så lenge.

Hva har skjedd hos deg i det siste?

Har du flyttet hjemmefra? Reist? Hatt en fin sommer?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits