I see the girl I wanna be!

My beloved friend Guro, ga meg ei liste med sanger etter Bømlo turen i helga! Jeg søkte opp en del av dem i går kveld, og har nå funnet min favorittsang for øyeblikket! Wild horses av Natasha Bedingfield. En utrolig herlig sang, som jeg kjenner meg godt igjen i.Q: Har du en favorittsang for øyeblikket?
Q: Har du en sang du virkelig føler snakker om deg selv?

Har du lyst på en ny leser?

For øyeblikket leser jeg utrolig lite blogger, men skulle gjerne ønska å funnet noen nye! Så skriv bloggen din i kommentarfeltet, så tar jeg turen innom :)

For dere som vet jeg har vært borte i helga: Jeg har hatt det utrolig koselig! Det kommer bilder når min skjønne fotograf Guro har lagt inn bildene!

cimg3227

Q: Hva er bloggen din?
Q: Har du hatt ei fin helg?

Reunion på Bølmo :D

I morgen skal jeg til Bømlo og treffe igjen ungdomskole-klassen min. Det blir koselig å treffe dem etter så lenge uten å se dem. Det er jo bare litt over et år siden vi gikk sammen, men det føles som mange år!

Det kommer nok til å bli ei fin helg (:

 

img3938


10f i Polen!Q: Har du hatt reunion?

Ekskursjons outfit!

bilde 80

Q: Gjett om det var vått ute? o.O

Avisleken er alltid moro!

Jeg har akkurat kommet hjem fra Vitnesbyrd, Norges kuleste ungdomskor!! Det ble en rolig, men høylytt start etter ferien. For vi hadde nemlig avisleken. Navnene ble ropt høyere og høyere etterhvert som vi ble mer stressa. Utrolig morsomt :D
Men nå er det tid for loppekassen atter en gang. Jeg skal på ekskursjon med biologien i morgen x)

Q: Andre som ønsker fint vær?

dsc7834

Sleep tight! <3

The proposal?

Jeg har utrolig lyst til å gå på kino og se "The proposal", Men så skal det være en slaks filmfestival fra torsdag frem til neste tirsdag. Så jeg kan ikke se den før etter det...

 

0023ae606f170ba96a0906Q: Har du sett den?
Q: Var den bra?

Tysk utvekslingsstudent ;D

I dag fikk vi ei ny jente i klassen. Hun heter Katharina, og kommer fra Tyskland, noe som betyr at vi må snakke engelsk sammen med henne. Jeg hadde egentlig gledet meg mye til å ikke måtte har engelsk i år, men jeg tror det kommer til å gøy. Forhåpentligvis blir jeg bedre i engelsk, vertfall muntlig, etter dette året sammen med henne! Men jeg kan ikke si at det kommer til å bli enkelt heller. Det var ikke akkurat lett å prøve å forklare fysikken på engelsk.

bilde 62
Just another brick in the wall

Q: Har dere utvekslingsstudent i klassen?
Q: Er du god i engelsk?

Blogges ;*

Han Freche ;D

På fredag var det skoleårets første Fokus! Jeg kan ikke si annet enn at det var helt fantastisk! Lovsangen og møtet var utrolig bra, og jeg kunne virkelig kjenne Guds nærvær. Ikke nok med at opplegget var vellykket, men det var utrolig deilig å treffe igjen alle de supre menneskene som går der. Jeg gleder meg virkelig til at Fokus-året skal komme skikkelig i gang. Mottoet for i år, er som tittelen sier, "Han Freche"


bilde 76

Joh. 3.16

Q: Går du fast i en menighet?

My one and only <3

cimg2475

.. og vannspruten stod.

På vei hjem fra skolen kom det plutselig en kraftig men kort byge, som la igjen dammer som spor. Ja, da kan du se for deg meg som gikk ved fortauskanten og ante fred og ingen fare. Plutselig hører jeg lyden av en lastebil, og tanken streifer meg akkurat i det den passerer. Ja, det kommer kanskje ikke overraskende på, med tanke på overskriften, at jeg fikk en diger vannsprut over meg. Jeg kunne se bilene som kom forbi etterpå smile for seg selv trygt innfor vinduet. Men morsomt var det.

gjennomvåt

Jeg ble heldigvis ikke fullt like gjennomvåt som han her (:

Q: Har du opplevd noe lignende?

En fransktalende nerd?

Det er det jeg har tenkt å bli. Fagene har allerede kommet godt i gang. Og jeg kjenner det kommer til å bli et år med mye skolearbeid, grubling og sist men ikke minst mange repetisjoner. Få er så gode som meg til å få feil på matteoppgaver, og i fysikken kommer det til å bli enda fler. Men det skal bli gøy med de nye realfagene, som vi ikke har hatt før i år. Dette kommer til å bli et kunnskapsrikt år!

cimg3119
Ca. halvparten av bøkene jeg fikk i år ;)

Q: Har du realfag?
Q: Vet du hva du vil ta på vgs, dersom du ikke har begynt der enda?


Ha en fin dag ;*

Overalt kan man se forelska par, som går hånd i hånd! Er det bare meg?

Det er kjekt å se alle som er forelsket og har funnet seg en partner. Det ser så herlig ut å ha en person som man kan stole helt og fullt på. Tilbringe hverdagen sammen med, og dele både sorg og gleder.
 
Jeg er kanskje litt personlig når jeg sier at jeg aldri har vært i et seriøst forhold. Men jeg har ikke noe imot å si det til dere. Det er en del av meg, og er da heller ikke noe å gjemme bort. Det er ikke det at jeg ikke har lyst til å komme i et forhold. Langt ifra. Jeg har det bare vanskelig for å se for meg meg selv i et forhold, noe som gjør at jeg trekker mer bort før noen har sjansen til å bli godt nok kjent med meg..

Men så er det jo det at tiden skal strekke til også. Skole og fritid, når jeg nå har alle realfagene, kommer til å ta tid fra hverandre. Så det er vell egentlig det greieste å være helt for meg selv, og ikke måtte tenke på en andrepart når jeg skal planlegge ting? Og jeg har det jo utrolig fint slik som det er nå også, så jeg skal ikke klage ;) Drømmeprinsen venter et sted, uavhengig av om det blir to år til eller 20!

kidsbystuttgart2807

Q: Andre som har det slik?

Kveldskos med Aleksander (:

Jeg sitter barnevakt for søte Aleksander. Og for Emil, men han har allerede sovnet. Vi to sitter og ser på disney channel og spiser popcorn! Aleksander skal snart legge seg, men først skal han lese leseleksa si for meg. Er så søtt å se de små lese! Høre hvordan de stammer seg gjennom ordene. Unger er så herlige!

 

bilde 72

 

Q: Er du glad i unger? :)

Da var det tid for gymnastikk"!

Ja, jeg skal begynne å trene litt.. Det er ivertfall det som er planen! Men det var da måte på hvilken timeplan jeg skulle få. Allerede i morgen tidlig skal jeg ha to timer gym? Det skal bli morsomt å se om jeg er den eneste med dårlig kondis, eller om det faktisk er mange andre som ikke har løpt en eneste meter i sommer!

Har bært med meg en svær haug med bøker hjem fra skolen i dag da, teller det som trening?

cimg1677

Så i morgen kan alle ved sandnes vgs se en rødspreng Keth gå rundt på skolen!
Kan ikke si annet enn: Gled dere o.O

Q: Har du god kondis?

Sommeren er over, og det er tid for skole.

Jeg har alltid vært glad i å gå på skole. På skolen får jeg møte mange kjekke mennesker, og danner et nettverk sammen med dem. Etter som årene har gått, har det blitt mer og mer normalt å ikke glede seg til skolen lenger. Man skal ønske at ferien skulle vart i flere uker eller måneder mer! Jeg har kanskje vært unormal? Ja, du kan kalle meg det fortsatt, men jeg må inrømme at jeg fortsatt gleder meg til første skoledag. Og til at alle faste rutiner skal bli hverdag igjen!

 

dsc02859
Meg og Regine, første skoledag i 1.klasse :)

Gjett om jeg var stolt!


Q: Er du en av dem som ønsker mye lenger sommerferie? Eller er du også glad for å komme inn i de faste rutinene?

Blogges ;*

Min kjæreste eiendel hadde visst bare tatt sommerferie!

bilde 72

 


Jeg har gått hele sommerferien uten Ipod. Helt i starten av ferien ble den sporløst forsvunnet. Bussturen frem og tilbake til jobb ble enda kjedeligere uten en eneste sang på øret.
Og i Tyrkia var eneste muligheten for musikk en tyrkisk kanal med jallajalla-musikk.

Godt å ha deg tilbake <3

Smakebit fra Tyrkia ;D

tyrkia 092

 

Tyrkia, Alanya 2009.Ganddals kommende rockestjerne!

cimg3112

Tobias 7 år.

Hva gjør jeg dersom jeg har valgt feil?

Jeg sitter å ser på de to koffertene på rommet mitt.
Først på alt som ligger i den jeg hadde med på ferie. Jeg pakker det ut og kaster skittentøy til vask. Kofferten ved siden av derimot, har ikke så mye innhold. Den sto tom da jeg reiste, og var da selvfølgelig tom da jeg kom hjem. Jeg skulle egentlig flyttet til Framnes i dag! Men istedet for å pakke kofferten før jeg reiste til Tyrkia, ringte jeg heller å sa fra meg skoleplassen. Jeg er fortsatt usikker på om jeg har valgt riktig!

Men det som er viktigst for meg akkurat nå, er at jeg kan være her sammen med familie og venner!
Så får jeg heller angre etterhvert! (:

 

cimg3106

 

Det ble selvfølgelig handlet en liten gave til hver av de tre søte små <3
Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits