Instagram update #2

I disse dager, der jeg er travelt opptatt med planlegging og slikt, er jeg ikke særlig flink til å oppdatere bloggen. Jeg regner med dere ikke er så interessert i å lese om hvor mange lys jeg må kjøpe på IKEA og hvor mange roser jeg skal bestille, hvordan jeg skal plassere gjestene rundt bordene, eller hvordan i all verden programmet for den store dagen kommer til å bli. Og akkurat nå om dagene er det nesten bare slike tanker som surrer rundt i hodet mitt. Jeg tror derfor at dere finner langt mer interessante oppdateringer fra min side på instagram (kethmh - HER). Men for dere som ikke bruker instagram og/eller ikke er en av mine følgere, tenkte jeg at jeg kunne oppdatere dere med litt bilder fra sommeren!

1. Ny klokke // 2. Wedding stationary // 3. Kongeparken med småsøsken // 4. Klar for bryllup // 5. Første par ut // 6. Sommeridyll i Søgne og dyrepark // 7. Kvalitetstid med gode venner // 8. Flittig sykepleierstudent // 9. Neste par ut (4 dager til bryllup)!! Se mer på min instagrambruker: Kethmh

Hva syns du om bildene? Har du instagram?

The impossible and intouchable

På noen av mine mange planleggingsrunder i butikkene har jeg hatt tid til å kjøpe litt ikke bryllupsrelatert også. Jeg er, som dere kanskje allerede vet, veldig glad i filmer og tv-serier, og jeg syntes derfor det var på tide med en liten oppdatering av samlingen min. Sesong 9 av One Tre Hill har jeg faktisk ikke sett enda!!! Så den skal jeg kose meg med etter hvert som jeg finner tid til noen episoder. Når det gjelder filmene er både The impossible (film om tsunamien i Sri Lanka i 2004) og De urørlige to filmer som begge er verdt å se. Den ene tristere enn den andre, og et overraskende innhold av humor i den siste. Har du ikke sett noen av dem? Da vil jeg virkelig anbefale deg å gjøre det.

Har du hatt noen nye innkjøp i det siste? Har du sett filmene?

Sakte men sikkert

Ting begynner å falle på plass. Håper jeg. Dette er første gang jeg har hatt ansvaret for å planlegge noe så stort. Og det kjenner jeg på meg. Det er gøy! Men det er utrolig mye å tenke på. Hva om jeg har glemt noe viktig? Familie, venner og kjente ønsker å hjelpe, og det setter jeg stor pris på. Men det er ikke alt som er så enkelt å gi fra meg styringa på. Det er mye det ikke er enkelt å gi fra meg..... Jeg er et kontrollfreak uten like. Perfeksjonist. Og jeg må si at det ikke er enkelt å være perfeksjonist når det ikke er mulig at alt blir perfekt. Eller kontrollfreak når jeg faktisk ikke kan ha kontroll over alt. Men så samler jeg tankene i at vi jo blir gift uansett hva som skjer. Uansett hvordan pynten ser ut, eller hvordan gjestene har det.

..... men så var det det da! Neida. Joda.

Har du hatt samme tankene som meg? Er du flink til å delegere oppgaver?

big day coming upÆæh, 17 dager igjen til bryllupet. Og forstatt mye som må ordnes. Blomster. Sanghefter. Sanger. Flere servitører. Kjøreplan. Bordoppsett. (For bare å nevne noen av puntkene på eviglange lista mi)..... Godt jeg endelig har fått ferie slik at jeg kan få tid til alt som må gjøres. Og så skal jeg jo treffe venner og kjente også, innimellom all planleggingen! Snakk om sola - nå må jeg rive med meg penger nøkler og busskort slik at jeg kommer tidsnok til neste avtale. Kino med ei kjekk venninne, før det blir middag hos mormor senere i kveld. Ha en videre fin onsdag, alle søte♥

Er du en stor planlegger? Hva skal du i dag?

Feriææææ

Da var det endelig blitt ferie. Jobbfri ferie, ikke bare sommerferie. Det skal bli herlig. Nyt mandagen folkens!

Har du fått skikkelig ferie? Eller jobber du?

Trykk HER for å delta i konkurransen (Premie; deksel).

What time is it?

Er det andre en meg som elsker å få post? Her en dag fikk jeg hentelapp i postkassen, som jeg ikke helt visste hva innehold. Jeg hadde et lite håp om at det var denne flotte klokken her, som jeg hadde fått beskjed om at skulle komme i løpet av kort tid - og det var det! Var den ikke flott? Foreløpig er jeg godt fornøyd med klokka, og jeg gleder meg veldig til å begynne å bruke den. Men først og fremst må jeg komme meg til en butikk som kan hjelpe meg å forkorte lenken rundt håndleddet!

Hva syns du om klokka? Har du fått post i det siste?

Sponset produkt.

Just the smell

Nok en travel jobbuke står foran meg. Fem kveldsvakter, en dagvakt. Men etter det har jeg ferie (viss jeg ikke blir spurt om å jobbe noe ekstra). Det er mye planlegging av bryllup som gjenstår, og mange andre avtaler som det skal settes av tid til. Det er så mange jeg ønsker å treffe, men så alt for liten tid. Denne uken har mor bursdag også, så da må jeg prøve å finne på noe lurt! Det skal bli godt med ferie....

Har du helt ferie, eller jobber du i sommer? Hvordan har sommeren vært så langt?

Sneakpeak; Bachelorette party

Kjekkeste forloveren min hadde planlagt utdrikningslag for meg på lørdag, til tross for at jeg egentlig skulle arbeide på kvelden. Det var utrolig nervepirrendes å ikke vite hva som skulle skje, og jeg gikk med konstante sommerfugler i magen. Jeg er ikke spontan av meg - men på en slik dag så har man ikke så stort valg. Heldigvis er det bare en dag i livet det er slik, haha. Neida, det gikk veldig fint, selv om jeg liker best å ha kontroll over hva som skal skje til enhver tid. Jeg forventet selvfølgelig det verste, men beste Pia hadde vært snill og planlagt alt veldig godt. Det hele resulterte i en veldig fin dag med både utfordringer, god mat, kjekke jenter, og gode samtaler.

Har du hatt/vært i et utdrikkingslag? Hva tror du forloveren min hadde funnet på for meg?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits