KONKURRANSE; vinn personlig almanakk - AVSLUTTET

Da setter jeg igang en konkurranse sponset av Personligalmanakk.com. Dette er en nettside hvor du kan egendesigne en almanakk/planlegger. Er du som meg; avhengig av å planlegga hva som skal gjøres når? Eller rett og slett bare ønsker å ha ei bok til å skrive ned huskelapper, ting som skal gjøres? Da er dette konkurransen for deg. Jeg har selv en almanakk fra Personligalmanakk.com, og elsker den! Jeg har den med meg over alt, og kan notere etterhvert som det dukker opp noe. Delta i konkurransen, og du kan vinne din egen!! Konkurransen avsluttes 4. eller 5.august.

For å delta må du:
- Like denne siden HER.
- Legge igjen facebooknavnet ditt som kommentar i dette innlegget.
- Trykke HER, og skrive "trykk" i kommentaren.

Husk å legge igjen mailadresse og/eller aktiv blogg, slik at jeg enkelt kan kontakte vinneren!!

Kommentaren din bør se ut ca. slik:
Jeg har likt siden, Keth M. Høie
kethmh@hotmail.com
Trykk

Er du med? Har du likt og trykket?
Hvordan kan jeg kontakte deg viss DU vinner?

Good rainy day

Ha en flott tirdag!! Jeg har vært våken noen timer allerede, men ikke fått rumpa i gir enda. Hørte regnet plaske utenfor, og håper det er mange av dere som slipper å ha en regnfull tirsdag. I dag skal jeg prøve å få tatt en tur i banken for å veksle Euro, handle noen småting på butikken, og deretter ta turen til jobb. Jeg har på følelsen av at jeg ikke får gjort stort annet enn jobb, men vi får se hva timene fremmover bringer. Jeg skal på kveldsvakt i dag og dagvakt i morgen - og SÅ er det endelig ferie!! Det ser jeg virkelig frem til.

Hvilke planer har du for dagen? Hvordan er været hos deg?
Har du hatt en fin sommerferie så langt?

What to expect?

Jeg skal på kino senere i kveld for å se "What to expect" sammen medJanne. Det blir koselig, men først må jeg bli klar til å dra avgårde!! Jeg har hatt dagvakt i dag, og så ble jeg med mormor på dolly etterpå. Mor og kjæresten hennes ble kjørt til flyplassen i dag morges, så nå sitter de nede i varmen i Tyrkia. Jeg kjenner jeg er en smule misunnelig, men heldigvis har jeg kun 3 vakter igjen på jobb, og så er det bare noen få dager til flyet vårt også går!!

Har du sett den? Hvilke planer har du for kvelden?
Hva har du gjort i dag?

Vurderinger # 1

Her kommer vurderingene fra denne første runden på bloggen min. Er det interesse for det, så kan jeg selvfølgelig sette i gang nye runder etterhvert.

1. Fotografietmitt.blogg.no

Min vurdering: Dette var bloggen som kapret mest av oppmerksomheten min. Ikke på grunn av headeren, for den er kanskje ikke helt min favoritt, men på grunn av alle de andre flotte bildene hun tar. (Misforstå meg rett; headeren er fin, men sammenlignet med bildene hun tar - så er det stor forskjell.) Denne jenta her er skikkelig dyktig, og jeg får en lengsel etter å ta like flotte bilder som henne. Ta en titt du også, og du vil forstå hva jeg mener. Bloggen generelt har et fint og enkelt design, og blir oppdatert regelmessig - noe som er et stort pluss. Denne bloggen vil jeg virkelig anbefale!

2. Signesb.blogg.no


Min vurdering:
Signe blogger om alt og ingenting, noe jeg syns er helt fint. Jeg gjør det jo selv, og det er bloggeren som bestemmer hva det skal blogges om. Også hun her deler mange bilder i innleggene sine som er relevante og beskriver situasjonen hun blogger om. En fin blogg spør du meg. Designet er også helt greit, men jeg er ikke sånn kjempefan av design som man tydelig ser at er gratisdesign. Men kort oppsummert var dette en koselig blogg å være innom, så kanskje du skulle tatt deg en tur du også?

3. Kaviha.blogg.no

Min vurdering:
Karine Victoria er ei kjempesøt jente, som er en blogginspirasjon for meg - og sikkert mange andre bloggere. Jeg er ikke alltid så fan av bloggere som ikke bruker header, men jeg syns denne jentas "versjon" av det - fungerte kjempebra. En enkel overskrift med navnet hennes passer godt inn i resten av bloggen. For at dette skal fungere er hun avhengig av å dele flotte bilder i innleggene sine, men dette ser ikke ut til å være et problem for Karine. Hun er flink til å ta bilder, og blogger det som faller henne inn. En kjempefin blogg, rett og slett.

Hva syns du? Leser du noen av disse?
Har du lyst å bli vurdert?


Trenger du deksel til samsungmobil? Jeg har funnet en god nettside HER.

I scream for ice cream

Jeg har vært på kveldsvakt i dag, og kom hjem for en liten stund siden. Nå tenkte jeg kanskje jeg skulle finne frem litt is, og kose meg med en episode Pretty Little Liars. Håper alle har hatt en flott fredag. Jeg kan jo ønske dere god helg, selv om dagene går i ett for meg. Følte egentlig at det var søndag i går, men så feil kunne jeg altså ta. Eneste som gjør at jeg holder litt styr på dagene, er at jeg må vite når jeg skal komme meg på jobb!! Blir du forvirra på dagene nå når det er ferie?

Hva syns du? Er du glad i is du også?
Hva har du gjort i dag?

Happyfood

Jeg var på gladmaten i går, etter at jeg hadde vært på besøk hos farmor. I og med det var så fint vær - ble det enda kjekkere enn forventet. Jeg koste meg veldig sammen med Therese og Nina. Vi fikk smakt på masse god mat, og vært ute i den herlige sola. Silje skulle egentlig være med hun også, men i kaoset av folk var det ikke lett å få tak i noen som ikke har mobil. Som du kan se på bildet under, var det trangt om plassen, og virkelig folksomt.

Jeg fikk smakt på både nystekte lapper, nystekte skillingsboller med gul krem (og masse sukker), vårruller, og belgisk vaffel med is på. Skikkelig godt, skal jeg si dere! Og det var selvfølgelig mye mer jeg hadde lyst til å smake på også, men magen hadde ikke plass til stort mer, og i slutten begynte det å bli litt kjølig ute. Kort oppsummert; en veldig koselig dag i Stavanger.

Har du vært/skal du på gladmaten i Stavanger?
Har du noen sommertradisjoner/festivaler/happeninger du pleier å være med på?
Hadde du fint vær i går?

 

Love means nothing in tennis

... but it's everything in life!Jeg var innom hos farmor en tur i går for å treffe på pappa og de en siste gang denne ferien. De har reist rundt både land og strand i sommer, så jeg har ikke fått sett dem så mye. Da jeg kom i går ble det laget saft, og tatt frem litt kaker og kos som ble nytt ute i sola. Det var herlig med fint vær en dag til forandring. Jeg kjenner at jeg er utrolig lei av alt regnet....

Hva syns du om bildene? Likte du sitatet?
Var du ute på noe spesielt i går?

New in

Oi jeg glemte å vise dere dette. Bedre sent eller aldri.... Jeg har endelig skaffet meg rockering. Tenkte dette var greit å ha hjemme i og med de ikke har det på treninggsenteret jeg bruker i Bergen. Og siden jeg ikke trener så alt for ofte, er det godt å ha noe jeg kan gjøre hjemme. Mulig at det blir gjort litt oftere enn annen trening.Har du rockering? Trener du ofte?
Har du handlet noe i det siste?

Busy tuesday

Jeg har nettopp kommet hjem fra dagvakt på sykehjemmet, og må avgårde-kåre til Bryne for å spise middag hos mormor! Så dette blir bare en svipptur innom bloggen. Håper alle får en fin-fin tirsdag!! Skal du få god middag i dag?Hva har du gjort i dag?
Hvilke planer har du for dagen?

Lazy day...


Disse nøkkelringene, med valgri farge på hjertet, selges for 70,- Ta kontakt dersom du er interessert i en du også.

Har lest ut boka "For Leas skyld", og vært en liten tur oppom Olav før han skulle på jobb. Utenom dette har jeg ikke fått gjort stort i dag. Skal prøve å få laget en cookiemonster i det minste, men timene flyr avgårde før jeg får tenkt meg om. Heldigvis betyr det at sydenturen nærmer seg med stormskritt. Bare 7 vakter igjen med jobbing, så er det ferie en uke!! ♥

Hva har du gjort i dag?
Har du noen planer for kvelden?

VINNERE

Ja da har jeg kåret vinnere av "kommentar"-konkurransen jeg hadde her på bloggen. Det var en relativt grei deltakelse, men ikke større enn at jeg valgte å trekke to vinnere + én trøstepremie. Neste gang trekker jeg nok en del flere vinnere. (Da har jeg flere premier å velge i, i og med jeg ikke er bortreist på ferie).

Maja fra DENNE bloggen har vunnet en film, og Julie fra DENNE bloggen har vunnet et gavekort hos Handelsportal.no (à 100,-). Trøstepremien går til Kine fra DENNE bloggen. Disse må jeg ha fått kontakt med før søndag, for at de skal kunne motta sin premie.


Et eksempel på et deksel hos handelsportal til under hundrelappen!

Dette innlegget kan ikke kommenteres.
Trykk HER viss du vil jeg skal vurdere DIN blogg.

Life is..

... what happens to you while you're busy making other plans.

God morgen alle søte. I dag har jeg fri for en gangs skyld, så da tenkte jeg at jeg kunne slappe av med litt tv-serier, eller ei god bok. Muligens holder jeg på med litt fimo senere, eller så får jeg nesten bare se hva dagen bringer! Herlig med litt fri innimellom er det uansett.

Hva syns du om sitatet? Hvilke planer har du for dagen?
Skal du jobbe, eller har du fri i dag du også?

Hurra hurra

"Hurra for deg som fyller ditt år, ja nå vil vi gratulere!!"       I dag blir den yngste lillebroren min hele 10 år. Han ikke særlig liten lenger gitt, og om ikke mange årene er han nok høyere enn meg også. Tiden går fort og de små vokser nesten fortere enn jeg skulle ønske. Til tross for at dette er en veldig trist dag for Norge, ønsker jeg at det skal fortsette å være en gledens dag for bursdagsbarnet. Så derfor sender jeg gode og varme tanker til min kjære lillebror, og ønsker han en flott dag der han er i sentrum. Kanskje du også vil gratulere han med dagen?

Selv skal jeg tilbringe resten av dagen på jobb på flyplassen. Der skal jeg dele ut slikkepinner til alle de reiseglade barna. Det blir nok koselig det også, selv om jeg godt kunne tenke meg å være i Søgne for å feire godgutten. Jeg håper at alle får en fin søndag, og at alle passer ekstra godt på å ta vare på sine venner og kjente i dag. Det er mange som trenger både trøst og omtanke, og det syns jeg at vi alle skal bidra med.

Mine tanker går også til ofrene, og de etterlatte, 22.juli 2011.  "Når en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen"♥

Hvilke planer har du for i dag?
Har du lyst til å gratulere broren min med dagen?

Creamy mint

Foreldrene til Olav kom hjem fra ferie her en dag, og da hadde de vært så snille å kjøpe litt sjokolade til meg. Så den fikk jeg i går da jeg var oppom på middagsbesøk. Liker du sjokolade med mint inni? Eller er du en av dem som ikke liker mint i det heletatt? Jeg synes den smakte kjempegodt. Nesten som after eight, bare at denne har litt tykkere lag med sjokolade rundt.

Er du glad i sjokolade generelt? Hva pleier du å handle på tax free?
Hva er din favorittsjokolade?


Husk at jeg har konkurranse HER og vurderer blogger HER.

Vurdere din blogg?

Det er lenge siden jeg har hatt bloggvurdering, så jeg tenkte jeg kunne sette i gang en liten påmelding. Ettepå vil jeg trekke ut et par blogger som jeg vurderer. Hørtes det ut som en god idé? Meld deg på da'vell.

For å melde deg på må du bruke to sekunder på å trykke HER, og deretter skrive "trykk" i kommentarfeltet. Ps: Ikke glem å legge ved bloggadressen din.

Kanskje er du så heldig at jeg liker bloggen din like godt som denne isen!

Vil du at jeg skal vurdere bloggen din? Har du trykket HER?
Liker du daim-is?

Recently made

... and sold.Jeg fikk solgt noen ugler i går, så nå tror jeg faktisk at jeg ikke har flere igjen. Det betyr ikke annet enn at det er på tide å lage noen nye!! Tre av uglene jeg solgte var allerede laget, mens de resterendes tre lagde jeg ferdig i går. Jeg har drøssevis av bestillinger som jeg ikke har fått gjordt ferdig, men jeg har hatt litt problemer med å finne tid til å sette meg ned! Føler du at det er mye du ikke får tid til, innimellom? Det gjør garantert jeg!!

Jeg har ikke tid til det i dag heller. For nå må jeg ta meg en rask dusj, og deretter spise en liten matbit. Senere i kveld skal jeg en tur opp til kjæresten. Der skal jeg få pizza og greier!! Hørtes ikke det godt ut?

Hva syns du om uglene? Hadde du vært interessert i å kjøpe noe?
Hvilke planer har du for fredagskvelden?


Husk konkurransen som pågår HER. Den avsluttes en gang etter helgen kan jeg tenke meg!!

Last buy


Boklageret, kvadrat // 3 for 149,-

Jeg var, som tidligere nevnt, innom på kvadrat her en dag. Der fikk jeg kjøpt meg litt lesestoff til Tyrkia-turen. Hadde med meg noen hjemmefra som jeg tenkte jeg skulle ha med meg - men siden det er mye greiere å ha pocketbøker på stranda, så kjøpte jeg noen nye.

Hva syns du? Er du glad i å lese?
Har du lest noen av dem?


Husk konkurransen som pågår HER.

Vi kjører på

Husk konkurransen som pågår HER.

Tar turen på jobb igjen om noen timer jeg. Det er ikke så mye som skjer for tiden, så da er det ikke så mye å fortelle heller. Gleder meg til sydentur. Det er jo ikke så alt for lenge til 4.august!! Åh, det skal bli godt med en uke i syden. Ha en flott onsdag, alle sammen.

Hva syns du om sangen?
Hva skal du i dag?

Ben & Jerry's

Var innom og kjøpte god is idag på kvadrat! Nammi, nesten bedre enn forventet.

Liker du is fra Ben & Jerry?
Har du smakt det?

I love my sweater

Hva syns du om genseren?
Er du glad i college'gensere?

KONKURRANSE; 35000 kommentarer - AVSLUTTET

Da setter jeg i gang en ny konkurranse, i og med jeg har fått en god del kommentarer på bloggen. Jeg har endel gavelkort liggende - fra coolstuff, piercingkongen, og brun og blid. I tillegg så har jeg noen filmer jeg tenkte å dele ut i konkurranser, og noen deksler (mirabling+handelsportal). Så jeg tenkte å gjøre det veldig åpent i denne konkurransen!

Alt du trenger å gjøre er å trykke HER, og deretter kommentere under at du er med, legge igjen mailadressen din/evt.blogg (viss du er aktiv blogger), og skrive hva du kunne tenke deg å vinne. Høres det greit ut? Det er også positivt om du liker facebooksiden min HER.Er du med? Har du trykker HER?
Hvilken av premiene kunne du tenkt deg?

Have a nice day!Slapper av med litt Pretty little liars, før jeg skal på kveldsvakt senere! Trøtt som bare det, kjenner jeg...  Håper alle får en super søndag.

Hvilke planer har du for søndagen?
Har du hatt ei fin helg?

The Big One

 

Jeg har vært på dagvakt i dag også. Etter jobb tok jeg en liten powernap, og nå har jeg nettopp støvsugd leiligheten. Tenkte jeg burde hjelpe til litt her hjemme jeg også, selv om jeg har ferie og arbeider mye på sykehjemmet. Senere i kveld skal vi kose oss med litt taco-mat, og så kommer Olav ned til meg. Det blir nok full avslapping med noe gøy på tv-skjermen, og noe godt å bite i. Vi ble ferdige med dexter-sesongen her en dag, så nå må vi vente til neste sesong kommer ut.

Hva har du gjort i dag?
Har du noen planer for kvelden?

SuperMario

Jeg lagde litt fimo i går, og ble gentlig ganske fornøyd. Lagde Supermario nesten på frihånd, altså uten at det var noen tutorials å se på. Dere kan jo se selv dere syns?

Nå skal jeg snart spise middag, og slappe av litt etter jobb. Det tok så lang tid før jeg sovnet i natt at jeg følte meg ekstra trøtt i dag morges.

Hva syns du om nøkkelringen?
Hvilke planer har du for dagen?

Babysitting

Da var jeg trygt plantet i sofaen, og klar for noen timer med arbeid. Jeg ble spurt om jeg kunne sitte barnevakt, og da sa jeg selvfølgelig ja. Jeg har savnet å sitte barnevakt det siste året, i og med jeg bor i Bergen når jeg studerer. Så nå var det koselig å endelig kunne hjelpe litt. Jeg sitter barnevakt for ei kjempesøt lita jente.

Og i morgen må jeg opp tidlig for å på gå dagvakt. Jeg frykter det blir tidlig ja...  Ha en fin torsdagskveld!♥

Hva gjør du på?
Pleier du å sitte barnevakt?

Cinema this month

De siste ukene etter at jeg har kommet meg hjem på ferie har jeg vært på kino hele to ganger. Begge gangene sammen med min kinobuddy Nina♥ Først så vi 21 Jump Street. Den hadde jeg ikke noe særlig med forventninger til, og gikk egentlig bare for å gå på kino. Den var utrolig morsom og jeg ble positivt overrasket. Den var muligens litt overdrevent morsom - men siden jeg var i humør for det falt filmen godt i smak hos meg. LOL derimot var en skikkelig jentefilm med klisje og alt det der. Dårlig film sier du kanskje? Nei, bra film spør du meg. Jeg elsker slike jentefilmer, og syns de er helt utrolig søte. De får meg i godt humør, og er for meg god underholdning.

Jeg skjønner godt viss noen er uenige med meg, og ikke har samme filmsmak. Jeg vet nemlig godt at jeg liker endel filmer som de fleste andre misliker. Men sånn er det bare. Jeg er som skapt for klisje og morsomme filmer, mens jeg ikke er noe særlig glad i skrekkfilmer og grøssere. Thrillere derimot liker jeg også veldig godt. Hvilken filmsmak har du?

Har du vært på kino i det siste?
Har du sett noen av disse to?

090712Ikke akkurat de beste blinkskuddene, men hovedpoenget var: paps og familien har kommet "hjem" på ferie!! Glede. Det var alt for lenge siden jeg hadde sett de små, så det var koselig å få dem litt nærmere enn helt oppe i Sogn. Ikke at jeg har tid til å se dem hele tiden da, men. Vi fikk god middag, og det var koselig å være bortom på besøk.

Nå må jeg komme meg litt i jobb, har vast litt for mye i dag. Og så blir det mer avlapping med dexter osv senere. Det har endelig begynt å bli spennendes igjen på serien, men selvfølgelig er det bare tre episoder igjen før den er ferdig. Typisk at noen sesonger skal være så korte.

Hva har du gjort i dag? Har du noen planer for resten av dagen?
Har du sett på dexter/andre kjekke serier?

Nattmat

Jeg har vært på kveldsvakt, og siden jeg har fri i morgen - passte det fint med litt nattmat. Så vi skal lage oss litt taco nå, og så hører jeg rykter om at mor har litt lyst til å spille Alias. Håper alle har hatt en fin tirdag!

Hva har du gjort i dag?
Pleier du å ha nattmat?

Happy B-day, mom

I dag har mor bursdag, og blir hele 38 år!! Tiden går fort, fort, fort. Ønsker mor og alle andre en fortreffelig dag♥Gratuler henne med dagen du også?
Hvilke planer har du for dagen?

Husk konkurransen som pågår HER. Avsluttes før helga.

Sydentur bestilt

Da var ferien planlagt. Jeg og Olav har lenge gått og snakket om å ta oss en uke i Tyrkia i sommer, men vi har aldri fått oss til å bestemme oss. Men plutselig bare måtte vi gjøre det. August nærmer seg jo med stormskritt, og det er mye planlegging som må gjøres først. Ikke minst så må jeg vite hvordan jeg skal få med meg bagasjen osv på vei opp mot Bergen igjen dagen etter at vi kommer hjem. Så nå er sydenturen bestilt. For en god følelse!!

Men nå må jeg komme meg i klærne. Mye som skal "gjøres" i dag!! Ha en flott mandag.

Skal du ut å reise i sommer? Til syden?
Hvilke planer har du for dagen?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits