Et lys er tent!

Jeg har vært travel i det siste og det har resultert i null blogging. Jeg hadde det bra på skjærgårds, selv om det ikke var så alt for fint vær, og for tiden tilbringer jeg så og si hver eneste dag i ferskvaren og kassen på ica nær. Siden det ikke akkurat er så spennendes å lese mine daglige rutiner gjenta seg dag for dag hadde jeg egentlig bestemt meg for å ikke blogge på en stund, mest sannsynlig ikke før sommerferien er over, men i og med de grufulle handlingene har rykket oss et hakk ut av virkeligheten fikk jeg en trang for å vise min støtte her på bloggen. Da mener jeg støtte til ofre, pårørende og skadde, men også til Norge og nordmenn generelt. Det er helt fælt, grusomt, ubegripelig det som har skjedd her i Norge nå i løpet av kort tid, noe som har og vil påvirke oss i tiden fremmover. I det ene øyeblikket sitter jeg på jobb og kjenner en glede over at arbeidsdagen snart er over, mens jeg i det neste øyeblikket blir klar over hvilke grusomheter som har tatt sted mens jeg har værrt uvitende på jobb. Jeg klarer ikke forstå at noen kan gjøre noe så fælt mot unge mennesker!? Drepe helt uskyldige mennesker som ikke har noe å beskytte seg med? Jeg har rett og slett ikke ord....


Her er lys tent, og tanker og medfølelse blir sendt til dem som har blitt påvirket av de to ubegripelige hendelsene.

 

Rolling in the deep!

Da var jeg nesten ferdigpakket, og tenkte å snart ta kvelden!! I morgen tidlig reiser vi innom verkstedet til tell for å levere macen, og så var det avgårde-kåre mot Sørlandet! Ei uke på Risøya med mye musikk, kjekke mennesker og god stemning vil nok gjøre susen! Kjenner at jeg ikke har gledet meg like mye i år, som det jeg har gjort de tidligere årene - men jeg vet at det kommer til å bli supert!!! Skjærgårds Music and Mission blir forhåpentligvis konge! Gleder meg til konsert med Paul Colman, spesielt med tanke på at han i fjor sa at han ikke skulle tilbake igjen til Skjærgårds mer!Og når det er snakk om overskriften, var det sangen til Adele jeg tenkte på. Den kan dere også kose dere med mens jeg er borte! Tviler på at jeg makter å gå på dataen i morgen tidlig før vi drar! Og om så var, så er det nok ikke for bloggen sin skyld, desverre! Kos dere mye mens jeg er borte da uansett. Tviler på at dere kommer til å savne meg, men viss det er en trøst så skal jeg prøve å få tatt litt bilder mens jeg er borte!

Ha en super uke, håper mange drar på Skjærgårds slik som jeg gjør !? ♥

Kveldsmat med verdens beste!

Jeg har vært på jobb hele dagen, og kjente at jeg trengte et godt måltid da jeg kom hjem. Jeg kjøpte derfor spelt-rundstykker, egg og kyllingpålegg, og avtalte at Olav skulle komme og spise med meg. Maten var til og med bedre enn jeg hadde trodd på forhånd. Det var rett og slett helt nydelig!

Så det ikke godt ut??

Men selv om jeg har vært på jobb så har jeg hatt en flott lørdag. Nå skal jeg kose meg med min kjære, kanskje se litt tv og spise litt godteri. Det må jo nytes at det er lørdag! I morgen skal Sushi leveres videre for å bli passet godt på resten av tiden mor er borte. Jeg skal nemlig på Skjærgårds hele neste uke, så må til paps for å pakke i morgen. Det blir nok lite med blogging på en uke, for jeg leverer like så godt dataen inn til reparasjon mens jeg skal være borte, og jeg gidder ikke betale for internett på selve festivalen!

- Hva har du gjort i dag?
- Skal du på Skjærgårds Music and Mission?

Off to work!

Dagen så langt har gått alt for fort, og nå er det visst på tide å stikke på jobb igjen.... Ferien går så alt for for, enig? Vi snakkes kanskje senere, får se! Hvilke planer har du for dagen?


- Hva skal du i dag?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits