Keep calm and sparkle

For en stund siden måtte jeg gå til innkjøp av ny mobiltelefon, noe som også medførte et behov for nye deksler og nytt utstyr. Det skal ikke være bare bare å gå fra en type til en annen. Anyways! Nå har det seg slik at jeg har skaffet meg to nyheter til mobilen. Begge tilbehørene kommer fra Incover, som er en nettside jeg oppdaget for en stund siden, med godt utvalgt til både Iphone-modeller og blant annet til samsung, HTC, Nokia og Huawei.


(Bilde//link til produktet)

Jeg hadde et glitrende deksel, i svart, til min gamle mobiltelefon, noe som raskt ble en stor favoritt. Så denne gangen hadde jeg lyst til å prøve meg på et sølvfarget et i stedet. Regner med at dette kommer til å bli flittig brukt i tiden fremmover. Dersom du er på jakt etter deksler til samsung s4 kan du ta en titt her.

Jeg har også lenge hatt lyst til å skaffe meg et sportsarmbånd til mobilen min, som jeg kan bruke når jeg trener. Det er så upraktisk å bruke mobilen til musikk, når jeg ikke har noe sted å legge den fra meg underveis i løpet av treningsøkten. Viss jeg skal jogge på tredemølla er det ikke så farlig, men ønsker jeg å jogge ute, eller blant annet ved styrketrening på apparater eller med løsvekter/stang - er det ikke lett å vite hvor jeg skal legge den fra meg. Jeg fikk testet sportsarmbåndet på treningssenteret her en dag, og er veldig fornøyd. Det var veldig uvant å ha noe rundt armen, men det tror jeg bare er en vanesak jeg fort blir vant med. Du kan finne sportsarmbåndet og annet sportsutstyr her.


(Bilde//link til produktet)

Så disse her to ser jeg veldig frem til å bruke fremmover. Nå som det har vært så fint vær i det siste, bør jeg kanskje ikke komme med så mange flere unnskyldninger før jeg kommer meg ut på en liten treningsøkt heller!!

Hva syns du om glitterdekselet? Har du prøvd å bruke sportsarmbånd til mobilen noen gang?
Har du mye deksler og/eller utstyr til din mobiltelefon?

 

I might be your nurse someday...

Eksamener og bachelor ble bestått, og jeg kan nå kalle meg selv for sykepleier!! WOW. For en følelse.

I dag har jeg hatt min første vakt på sykehuset som ferdig utdannet. Det jeg hadde oppfattet som en kort dag med omvisning på avdelingen, viste seg å være en vanlig dagvakt på jobb. Jeg ble litt overrumplet, men samtidig føltes det godt å bli kastet ut i det også. Å være helt ny vil nok alltid være litt skummelt. Jeg har fått et positivt bilde av Barneklinikken som arbeidsplass, og ser frem til noen måneder der fremmover.

Hvilke planer har du for sommeren? Har du skaffet deg sommerjobb?
Syns du det er skummelt å være ny?

Er du hekta på radio?

Flere av dere har kanskje fått med seg at jeg elsker å høre på radio. Om morgenen trenger jeg at det er stille og rolig, men når jeg har våknet til litt og er på vei til skole, på trening, eller generelt på kveldstid - har jeg ofte radio på som underholdning. Til og med når jeg arbeider med skolearbeid må ofte radioen stå på. Nå har det seg slik at jeg klarte å knuse min kjære mobiltelefon, og måtte gå til innkjøp av ny. Til min store frustrasjon og skuffelse; manglet den nye mobilen FM-sender! Jeg ble helt fra meg og må si meg overrasket over at nye modeller plutselig ikke har denne funksjonen!! (Med unntak av viss man ønsker å bruke mobildata for å høre på internettradio da). Da jeg ikke lenger har radio tilgjengelig hele døgnet, har desverre radiovanene mine dabbet av. Men jeg håper jeg snart får gjort noe med det!

Selv om jeg savner at mobiltelefonen min har radio, er det kanskje i og for seg greit. Nå er det jo snakk om den såkalte DAB-radioen som skal overta markedet. Det er jo ikke vits å gå til innkjøp av vanlig FM-radio, når det om kort tid kun er DAB-radio man kan bruke. Hva vil egentlig DAB-radio si, lurer du kanskje på da? DAB-radio vil si at norsk radio skal bli digitalisert. Du vil få tilgang til alle de kjente radiokanalene, sammen med en rekke nye. Digital radio gir en bedre radiopplevelse med klar lyd uten skurr, og i tillegg vil programmene bli supplert med blant annet relatert tekst. Det vil si at vi blant annet blir opplyst om hvilken artist som spiller, og hva sangen heter. Det er i mine øyne helt genialt, da jeg ikke har tall på hvor mange ganger jeg har hørt en bra sang - men ikke funnet den igjen, fordi jeg ikke fikk med meg navnet på sangen. (Bare den funksjonen i seg selv er nok til at jeg ønsker å skaffe meg en DAB-radio).

Personlig kunne jeg tenke meg å gå til innkjøp av radioen du ser under, fra PURE, for igjen å ha mulighet til å høre på radio. Radioen fra PURE synes jeg er veldig fin, samtidig som den virker til å være enkel å stille inn og lett å vite hvilken kanal man befinner seg på. (Skjermfeltet gjør det også enkelt å se hvilken sang som blir spilt). Radioen fra GENEVA falt også i smak hos meg, særlig designmessig, men den ser ikke fullt like enkel ut å stille inn.

Pleier du å høre på radio? Hva liker du å høre på?
Hvilket forhold har du til DAB-radio?


Du får mer radio med #digitalradio

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits