Tru, håp og kjærleik

Hipp Hurra for kjærligheten. Lørdag var et fantastisk eksempel på dette, der brudeparet strålte og var riktig så fornøyde med å bli Herr og Fru. Bilder sier mer enn tusen ord.

Kjærligheten er tålmodig.
Kjærligheten er velvillig.
Den misunner ikke.
Den skryter ikke.
Er ikke hovmodig.
Den gjør ikke noe usømmelig.
Den søker ikke sitt eget.
Blir ikke oppbrakt og gjemmer ikke på det onde.
Den gleder seg ikke over urett,
men har sin glede i sannheten.
Kjærligheten utholder alt, tror alt.
Og håper alt, tåler alt.
                            (1.kor 13,4-7)

Hva syns du?

ZERoh! pineapple

Reklame.

For noen dager siden fikk jeg en pakke i posten fra LikenShare (Trykk HER for å bli medlem du også), med en av ZERoh! sine herlige typer saft. LikenShare er en side der man får tilbud om å teste ut nye produkter helt gratis. Noe jeg selvsagt aldri sier nei til. Er du glad i å teste ut ting gratis, anbefaler jeg deg å bli medlem!!

Jeg hadde allerede smakt saften med smak av Fersken og nektarin, samt også Granateple og blåbær, så da tenkte jeg at jeg måtte velge en av de resterendes to jeg ikke hadde smakt. Siden jeg ikke aner hva det vil si at noe smaker hylleblomst, valgte jeg å gå for det sikreste alternativet - nemlig ananas.

Jeg likte ZERoh! Pineapple veldig godt. Jeg hadde fryktet at den skulle være veldig sur, da ananas både lukter og smaker surt i blant, men det var den faktisk ikke. Den luktet helt herlig, og smakte utrolig godt. Men må en annen side vil jeg nok si at min favoritt fortsatt er Peach & Nectarine. Den lukter og smaker som iste med ferskensmak, men smaker enda bedre!! Definitivt min favoritt.

Dette innlegget kan ikke kommenteres.
Trykk HER for å komme til et annet innlegg.

Dagen derpå

... eller i vertfall slik jeg tror det muligens kan føles ut som (da jeg egentlig ikke har noen myndighet til å påstå hvordan dette oppleves etter alkoholkonsum). Jeg kjenner at det tar på å reise hjem på ferie, være våken til langt på natt, stå opp relativt tidlig - flere dager på rad, og deretter tilbringe en hel lørdag i bryllup til det som må være et av de fineste brudeparene jeg har sett på lenge. Hode har vertfall gitt beskjed om at kroppen har fått for lite søvn de siste dagene. Men WOW for en dag det var i går. Alt føltes perfekt og godt planlagt. Vielse. Sanger. Sangere. Pynting. Brudekjole. Brud. Mat. Toastmastere. Underholdning. Ja, listen er lang. Tenkte jeg kunne dele noen bilder med dere, men det må nok bli i morgen. Nå er det feiring av Sankt Hans med grilling av pølser og diverse. Ha en videre fin søndag, søte lesere!♥

Hvilke planer har du for dagen? Hvordan pleier du å feire Sankt Hans?
Har du vært i bryllup?

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er et kjent merke som både har klær og klokker, og her og nå er det klokkene jeg henviser til. Det er blitt mer og mer populært å skaffe seg fine klokker for tiden. Jeg har ikke vært så stor fan av det tidligere, men etter at mange venner og kjente begynte å bruke flotte klokker - har jeg fått mer og mer lyst på min egen jeg også. Jeg har blitt tipset om Tommy Hilfiger sine mange varianter både til menn og kvinner, i ulike prisklasser, og har nå funnet en som jeg likte veldig godt (bilde nr.1).  Tommy Hilfiger har klokker i mange forskjellige varianter, som kan passe for enhver smak.

                                                     
Liker du moten med klokker i ulike farger og varianter? Hvilken klokke likte du best?

Reklame, egne meninger.

KONKURRANSE; Glitter glitter - AVSLUTTET

Da var det på tide med en ny konkurranse! Premien blir et av glitterdekslene til iphone 4/4s fra bildet under(skriv hvilken "farge" du ønsker)! Har du ikke behov for deksel, kan jeg finne på en liten overraskelse istedet. (Har også noen deksel til iphone 5, iphone 3, og samsung galaxy s3, viss du ikke har iphone 4/4S).

For å delta må du:
- Følge meg på instagram HER (kethmh).
- Legge igjen navnet på instagrambrukeren din i kommentaren.

Det er også et pluss viss du:
- Melder deg inn i DENNE gruppa. (Kanskje du får noen nye lesere?)
- Blir medlem hos Like and Share (HER). (Så får du mulighet til å teste nye ting gratis.)
- Deler innlegget videre. (F.eks ved å trykke på likerknappen under innlegget!)

Har du ikke instagram? Da kan du like facebook-siden til bloggen min (HER), bli follower på weheartit (HER), eller bli medlem av Like and Share (HER).  Evt. kan du skrive om konkurransen i et innlegg på bloggen din, eller noe annet du tror kan gjøre meg glad! Husk å oppgi hva du har gjort i kommentaren.


Husk å oppgi om du ønsker overraskelse i stedet, eller om du heller ønsker deksel til iphone 5, iphone 3 eller til samsung galaxy s3.

Deltar du i konkuransen? Hvilke av kriteriene har du gjort for å delta?
Hva er brukernavnet ditt på instagram?

Vinneren er trukket, og ble:
Gunn Kristin Lia//gunnnis. Gratulerer!!

Jag er Elak Elak

Trykk HER viss du vil skippe "filmen" før sangen starter.

Ha en fin søndag alle søte. Nå skal jeg vaske bunadskjorte, støvsuge, og kanskje begynne å pakke litt smått. Bare noen dager til sommerferie nå!! Heeerlig♥

Hva syns du om sangen? Hva skal du i dag?

Optimist about this

God lørdag folkens! Hvilke planer har dere for dagen? Jeg er i overraskendes godt humør før arbeidsdagen(kvelden) som står foran meg. I dag skal jeg sample snacks på Bergen kino sammen med noen flere markedsførere! Så nå lunsjer jeg med noen gode baguetter og lader opp til kveldens aktivitet. Spotifylista surrer og går, og ga meg lyst til å dele sangen "Pompeii" av Bastille med dere. Men siden jeg kun har mobilt nettverk i dag, blir det bare med å nevne sangen.... Søk den opp selv viss du ble nysgjerrig! Har du noen sanger å dele med meg? Håper alle får en superduper lørdag!! Have lots of fun?

Hvilke planer har du for i dag?

No more bad hair days

Nå har blogg.no en konkurranse der man kan vinne spray, mousse, styling oil og saltvannsspray fra Got2Be. Jeg har testet noen av produktene deres tidligere, og syns de både lukter himmelsk, og fungerer veldig bra. Med tanke på at håret mitt er tynt og har lite volum, hadde noen gode og enkle hårprodukter passet meg ypperlig nå frem mot sommersesongen. Jeg er ikke noe flink på å ta meg tid til å fikse håret, særlig ikke når jeg er travel med jobb og ulike planer - men å investere i noen hårprodukter kan gjøre det hele litt enklere! Da jeg stort sett må ha håret i strikk på jobb, fører dette til at mine frisyrer blir veldig ensformige. Men med litt triksing med f.eks en saltvannsspray etter jobb, kan håret fort ta seg bedre ut! Jeg krysser det jeg har, i håp om å bli en av de heldige vinnerne av en kosepakke!♥

Dette innlegget kan ikke kommenteres.
Trykk HER for å komme til et annet innlegg.

som13sv
Stikkord:

Instagram update


1. Bryllupsplanlegging // 2. Restaurantbesøk med min kommende mann // 3. Avslapping med en god bok // 4. Eksamensmotivasjon // 5. Umotivert student // 6. Enkel prioritering // 7. Kvalitetstid med flotteste lillesøs // 8. Den kommende sykepleieren // 9. Et lite glimt fra 17.mai. Se mer på min instagrambruker: Kethmh

Ps: tenker det snart kommer en konkurranse, er noen gira?

Hva syns du om bildene? Har du instagram?

Here comes the sun

For et nydelig vær det er her i Bergen i dag. Det er litt vind, men så lenge man sitter i solskinnnet er det godt og varmt. Jeg satt ute å leste en times tid, men jeg eier jo ikke tålmodighet, så jeg ble ikke sittendes så lenge som jeg hadde tenkt. Jeg hadde nok holdt ut en god stund lenger viss jeg bare hadde hatt litt flere (og bedre) muligheter til å sitte og ligge der ute. Kjenner at jeg gleder meg til jeg en gang i fremtiden har min egen hage og terrasse, der jeg kan kose meg og sole meg uten å måtte ligge på et klumpete og hardt underlag.

Tenkte meg kanskje en tur nedom sentrum senere i dag, men det er kanskje ikke det lureste å gjøre på en så fin sommerdag. Men jeg kan ikke sitte inne hele dagen heller vertfall, det er sikkert og visst. Vi får se hva dagen bringer! Ha en fin tirsdag, alle sammen. Håper dere har hatt en fin start på uken dere også.

Er det fint vær hos deg i dag? Hvilke planer har du for dagen?

Thank God it's weekend

Dere må ikke tro jeg har glemt bloggen helt, for det har jeg altså ikke. Jeg har prøvd å begynne på utallige nye innlegg, men blir liksom aldri ferdig. Eksamslesingen må ha brukt opp alle hjernecellene mine, er helt tom innvendig. Og tanken på å måtte ha enda en eksamen..... En gruppeeksamen på engelsk..... Muntlig!! Ja, den tanken er ganske umotiverende! Jeg har jobbet litt også den siste uken, så all min energi har gått til planlegging og gjennomføring av disse vaktene. Helt utslitt, rett og slett. Sliten og tom for ord. Men jeg tenkte jeg i det minste kunne stikke innom å ønske dere alle en super helg og lørdagskveld! Nå skal jeg puste litt i bakken, samle tankene, så kommer jeg sterkere tilbake når jeg har litt mer energi.

Hvordan har du hatt det i det siste? Har du hatt det travelt?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits