Good night

Da var dagens kveldsvakt overstått, og snart er det på tide å komme seg i seng. Vertfall viss jeg har tenkt til å være noenlunde opplagt på dagvakten i morgen. Jeg har forresten trukket vinneren av solkort konkurransen. Er dere spente?Vinneren av solkortkonkurransen ble: SandyH. Gratulerer! (Send meg en mail til kethsblogg@hotmail.com med adressen din!)

Håper alle har hatt en fin lørdag, og så ønsker jeg dere en flott søndag. Utnytt dagen, og kos dere mye. Selv skal jeg rett fra dagvakt, og bort på middagsbesøk hos bestemora til Olav. Og senere på kvelden skal jeg på babyshower hos ei veninne av meg. Det blir koselig det!

Hvordan har helga di vært så langt?
Har du noen planer for søndagen?

A smile is the prettiest thing you can wear

Et smil er ikke bare det fineste man kan ta på, men det er også noe som kan glede andre. Så smil til noen du går forbi, eller til noen du er glad i. Ha en fin dag, alle sammen♥

Hva skal du i dag?
Har du noen planer for helga?

To fornøyde jenter

Da var fimolagingen over for denne gang. Jeg fikk lagd meg et par nye hamburgere, men utenom det - forklarte jeg bare va de andre to skulle gjøre, og lagde klar nøkkelringer og magneter for dem. Mor og kjæresten (Kenneth) prøvde seg også litt på noen figurer. Så etter en del timer ved stuebordet, var det noen fornøyde jenter som gikk hjem.Nå gleder jeg meg til nachos/taco-middag, og så avslapping resten av kvelden. Olav er her hos meg nå, så vi skal nok se litt One tree hill, eller noe annet gøy. I morgen er det på ann igjen med kveldsvakt, for deretter å ha fire dagvakter. Heldigvis er den ene dagvakten i samarbeid med flyplassen (ikke bare sykehjemmet). Og da skal jeg, viss jeg har forstått rett, bare sitte å høre på info om den nye taxfree'en som er åpnet på Sola.

Ha en super fredagskveld, godtfolk.

Hva har du gjort i dag?
Hvilke planer har du for kvelden/helga?

Laging av fimo

Det er så lenge siden jeg har holdt på med fimo nå, at jeg fant ut at det var på tide å lage litt nye figurer. Skal se hvor mye jeg får gjort, men har lyst til å lage nye ugler, noen nye roboter, kanskje noen cookiemonster, og så har jeg drøssevis av bestillinger jeg må gjøre ferdig. Søskenbarnet mitt skal komme innom en tur senere, med ei veninne, så det blir sikkert koselig det også.

Har du noen hobbyer?
Hvilke planer har du for dagen?

Sommerskatter hos Miinto

Har du hørt om Miinto.no før? Det er en nettside som har det meste. Miinto gjør det mulig å handle moreklær fra mange ulike klesbutikker (150) men samlet på et sted. Dette gjør at selv om du handler ting som hører til forskjellige butikker, må du uansett bare betale én frakt. I dag fører miinto hele 628 merker, og viss du tar en titt på nettsiden deres, ser du at du har et utrolig stort utvalg å velge fra.

Jeg har funnet mange skatter der. Blant annet har jeg utrolig lyst på disse:(Trykk på bildene for å komme til produktene!)

De shortsene var jo helt nydelige, og så har jeg alltid hatt lyst på Havaianas sko!! Ta en titt på siden deres du også, så kanskje du finner noen skatter du har lyst til å få hjem i garderobeskapet. PS: Miinto har fraktfri fredag!! Så viss du finner noe du har lyst på, så er det lurt å utnytte at du ikke må betale frakt.

Har du hørt om Miinto.no før?
Hva syns du om skattene jeg hadde funnet?

American relatives

Som sagt så var jeg på slektstreff i går. Det var koselig å treffe masse folk, og spise god mat. Noen av slektningene våre kommer fra America, så da vi kom frem i går - møtte vi dette synet på flaggstanga. Koselig var det, men det var ikke så varmt som jeg trodde det skulle være. Jeg har rett og slett klart å bli forkjøla og hås i stemmen, men krysser fingrene i håp om at det går fort over.

Nå må jeg nesten komme meg en liten tur ut i sola før jeg og Olav skal på besøk til et vennepar av oss. Det blir koselig det også!! Tidligere i dag har jeg vært på besøk hos farmor og farfar, spist pizza ute i sola, og litt slik. Siden jeg ikke har så mange fridager, må jeg nesten utnytte dem når jeg har det. Er mange jeg skal få truffet og hilst på!! Jeg håper uansett at dere søte lesere koser dere like mye som meg.

Hvilke planer har du for dagen?
Er du forkjøla? Har du slektninger fra Amerika?

Er du en filmelsker?

Dersom du er en filmelsker slik som meg, tror jeg LOVEfilm.no er noe for deg.  LOVEfilm.no er en nettside der man kan låne filmer som blir sendt hjem til deg i posten. Det er utrolig billig å være medlem der, og du kan få så mange filmer og spill i posten som du ønsker. (Det dyreste abonnemenetet du kan velge, er et abonnement der du får ha 3 plater hjemme om gangen, ubegrenset antall plater i måneden; både spill og filmer, og dette for bare 209,- pr måned) Hos LOVEfilm.no slipper du selvfølgelig også å betale porto for filmene som skal sendes tilbake.

Jeg er med i en kampanje nå, hos LOVEfilm.no, der jeg får ha to plater hjemme om gangen, og fire iløpet av en måned. Når jeg ikke bruker det opp på en måned, sparer jeg opp "kreditter" og kan bruke det senere. Jeg er kjempefornøyd med den siden, og vil virkelig anbefale den til andre filmelskere som meg!!

Grunnen til at jeg har fått være med i en slik kampanje - er at jeg er en buzzador. Det å være en buzzador gjør at jeg kan få være med i ulike kampanjer og teste ut ting gratis hjemme. Disse produktene/tjenestene skal jeg vise til venner og kjente, og fortelle om det - akkurat slik som jeg gjør nå om LOVEfilm.no. Noen ganger får du tilbud om kampanjer som koster penger, men dette blir det gitt tydelig beskjed om - og da er det ikke verre enn å takke nei til den viss du ikke er interessert. Selv er jeg kjempefornøyd med å være det! Har du lyst til å bli en buzzador du også? Da kan du trykke HER.

Har du hørt om LOVEfilm.no? Er du en buzzador?
Er du glad i å teste ut ting gratis?

Sol og grilling

Endelig en dag med sol!! Det var helt nydelig ute i dag. Andre som er like heldige med været? Nå har jeg akkurat kommet meg inn døra etter jobb, fått på meg litt mer sommerslige klær, og gjort meg klar til grilling og slikt. Det skal være slektstreff ute i sola, så det blir nok koselig. (Selv om jeg ikke kjenner noen av dem som kommer!!) Senere i kveld skal jeg slappe av med kjekke Pia!

Ha en fin onsdag!!

Har du vært på slektstreff noen gang?
Hvordan er været hos deg? Hvilke planer har du for dagen?

Sliten.com

Det tar på å jobbe. Foreløpig har jeg bare hatt én dag fri av sommerferien, så jeg kjenner at jeg gleder meg til å ha litt mer fri. Men har jo bare hatt ferie i én uke da, hehe, så de kommer nok etterhvert. Har du mye fri i sommer? Nå skal jeg vaske opp litt etter middagen, kanskje ta en liten powernap, og senere ta en liten tur opp til han beste♥

Har du vært på jobb i dag?
Hva skal du i kveld?

Sneak peak; ny genser

Jeg har fått meg ny genser. Skolegenser faktisk. Jeg er stolt av å være sykepleierstudent, så når muligheten til å kjøpe skolegenser ba seg - måtte jeg jo ta den. Og ikke minst så elsker jeg hettegensere da.Men nå må jeg avgårde på jobb. Dagvakt på sykehjemmet i dag og i morgen. Ha en fin tirsdag, søte lesere!

Hva syns du? Har du lyst til å se mer av genseren?
Hvilke planer har du for dagen?

Kjekk post

Samme dag som jeg skulle reise nedover for å ha sommerferien min i Rogaland, fikk jeg en kjekk pakke i postboksen. Det var tanta mi som skulle sende tilbake en film hun hadde lånt, og så hadde kjekke hun puttet oppi noen ekstra godsaker. Det var en koselig overraskelse det. Og viss du ser på kortet som ligger der, så har søskenbarnet mitt tegnet cookiemonsteren jeg sendte til dem. Utrolig skjønt.

Et av mine store ønsker er at jeg skal bli like kjekk og gavmild som mange i slekta mi er. Det er så utrolig gøy å glede andre!! Jeg ser virkelig frem til å begynne med fast jobb, og ha en større mulighet til å glede andre. Heldigvis er det ikke bare materielle goder som gleder. Se f.eks det koselig kortet jeg fikk, med egenlaget tegning av mitt kjekke søskenbarn!! Det er slike ting som gleder mest av alt. Gode ord, og gode minner. Snopet er jo spist opp om ikke lenge likevell!!!

Hva syns du om pakken? Har du fått noe gøy i posten i det siste?
Hvilke planer har du for dagen?

Brun og blid, konkurranse

Ikke glem konkurransen jeg har på bloggen min. Trykk HER, HER, HER eller HER for å komme til den!!

Det er ikke mulig å kommentere dette innlegget.

Blood is the new black

Enda en dagvakt er overstått, og jeg kjenner at jeg er skikkelig trøtt. Tenkte derfor at jeg kunne sette på en episode av pretty little liars! Jeg skulle egentlig se episoden etter eksamenen på mandag, men det ble det aldri tid til. Herlig å tenke på at jeg har fri i morgen. Første fridagen min denne sommeren!! Glede.

Hva har du gjort de siste dagene? Skal du jobbe i sommer?
Hvilke planer har du for kvelden?

Tilbud hos Jewelbox

Jewelbox.no feirer 1 år!

Skriv inn rabattkode "jubileum" i rabattruten innen du betaler og få 20% rabatt på hele sortimentet (ordinære varer). Tilbudet gjelder kun Søndag 24 Juni og Måndag 25 Juni, så løp og kjøp! Alle som handler hos oss disse dagene vil også være med i trekningen av hele 5 gavekort på en verdi av 300 kr! Vinnerne presenteres på vår Facebook side Tirsdag 26 Juni.Dette innlegget kan ikke kommeneres!
Trykk HER for å komme til solkortkonkurransen.

Tax free sola

I dag har jeg vært på enda en ny jobb. Eller... Det er egentlig ikke en ny jobb, men en ny event med jobben jeg har i Bergen. Denne gangen var det jobbing på tax free'en på Sola Flyplass.Jeg hadde aktiviteter med barna, og var med på fargelegging og sendte dem avgårde på skattejakt inne på taxfree'en. Dette samtidig som jeg prøvde å få voksne til å delta på en konkurranse, og delte ut noen Anton Berg sjokolader. Utrolig koselig jobb, spør du meg, så jeg gleder meg allerede til i morgen. Synes nesten det er synd jeg bare er satt opp på tre vakter der i sommer! Men jeg kan jo håpe på at eg blir spurt om flere...


Så viss du skal ut å fly i morgen, eller en annen dag i sommer (fra sola flyplass); Si hei viss du ser meg!!

Og i dag, siden det er Sankt Hans, skulle det egentlig være masse grilling og tenning av bål ute. Men siden det er så kaldt og dårlig vær - er alt avlyst. Så da blir det kos med film og annet godt hjemme i stedet. Skal bli godt å få slappet litt av etter å ha jobbet hver dag de siste dagene.

Synes du det hørtes ut som en gøy jobb? Hvordan pleier du feire Sankt Hans? (Viss du feirer det da?)
Hva skal du finne på i kveld?

Popcorn & kos

Avslapping med pc, musikk, snakk, popcorn, brus, sjokolade og kjekkeste Pia!! Jeg har det fint ♥

Hva gjør du på?
Har du det fint?

Frustration

Åh, noen ganger blir jeg så fryktelig irritert. Noen ting er bare så utrolig unødvendig, og jeg ser ikke helt poenget. Det hele kommer av at jeg en dag sist uke, klarte å glemme studentkortet mitt da jeg skulle ta bybanen til sentrum. Jeg vet jo at jeg skal ha busskortet med meg når jeg tar bybanen, i og med jeg reiser med "student skyss", og pleier alltid å ha det med. Men oppi eksamensstress, og en form som ikke var helt topp - klarte jeg altså å glemme det.Og typisk min flaks skulle det selvfølgelig være kontroll da vi var på vei hjem igjen. Jeg vurderte en liten stund å bare gå av da jeg så vekterne, men så tenkte jeg at jeg har jo ingenting å frykte. Det er jo bare et studentkort, og jeg pleier jo alltid å ha det med meg. Men der tok jeg fryktelig feil. Selvfølgelig var det noen vektere jeg aldri hadde sett før, så jeg kunne ikke si at "men dere har jo sjekket det utallige ganger før", og da vekterne måtte gå av med meg utfor der jeg bor - var de heller ikke villige til å se at studentbeviset mitt ble hentet. (Dette til tross for at de måtte vente i 10 min på neste bybane uansett.)

Er det mulig å være så firkanta? Jeg skjønner ikke helt jeg. Jeg som trodde de var ute etter å ta dem som faktisk sniker seg med uten å ha betalt i det heletatt, eller de som ikke en gang ser ut til å være studenter. Men der tok jeg sannelig meg feil. Kjenner frustrasjonen bruse over. Men jeg får bite tennene sammen, og håbe at klagen jeg sendte inn blir godkjent!

Har du opplevd noe lignendes?
Hva blir du frustrert over?

Cinema

Nå er det år og dag siden sist jeg var på kino, og siden Nina pleide å være kinodaten min - fant vi ut at vi burde ta oss en tur. Så vi skal hoppe i bilen, og ta turen nedover til sentrum. Og siden vi skal innom å shoppe litt godteri osv er det nok lurt at vi har litt god tid. Sist vi skulle handle oss litt godis endte vi opp sånn som dette:Hvilke planer har du for kvelden?
Har du vært på kino i det sista? (Evt. hvilke filmer har du sett?)


Love is...

Et bilde sier mer enn tusen ord. Gleden over å tilbringe tid med familie, venner og kjæreste er så utrolig stor. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har det så bra som jeg har det! Har mange kjekke folk rundt meg, en fantastisk familie og kjærest, og gode venner. Jeg har mat på bordet, klær i skapet, og hus over hodet. Hva mer kan man ønske seg?

Vakta på sykehjemmet gikk fint i dag, og jeg håper det fortsetter slik. Selv om, stor utfordring blir det uansett!

Hva syns du om bildet? Har du det bra?
Hvilke planer har du for torsdagen?

Rise and shine

Trykk HER for å komme til solkortkonkurransen.

God morgen alle søte! I dag er det en ny dag med nye muligheter. Jeg kjenner jeg gruer meg litt til å begynne i ny jobb.. Men jeg trenger all arbeidserfaring jeg kan få, og jeg har godt av denne typen utfordringer. Så da må jeg nesten bare finne meg til rette, og gjøre så godt jeg kan. For de som ikke har fått det med seg (vet ikke om jeg har nevnt det på bloggen?) så skal jeg jobbe på et sykehjem i sommer, på en skjerma enhet for demente. Det blir nok lærerikt, og en stor utfordring!

Men før jeg skal ta min første opplæringsvakt senere i dag, skal jeg treffe kjekke Pia noen timer!! Det blir koselig♥ Håper dere andre også får en fin onsdag!!

Hvilke planer har du for dagen? Har du sommerjobb?
Ønsk meg lykke til?

Marry me

God morgen søte lesere!! I dag blir det noen timer i bilen på meg. Det skal bli godt å komme hjem på sommerferie. (Ja, jeg har mange hjem jeg, hehe. Hjem hos mor (rogaland), hjem i Bergen, og hjem hos pappa (sogn og fjordane).)

Og gjett om det er en grei følelse å slippe å tenke på eksamen og lesing i dag? Ja, helt utrolig. Nesten som at jeg føler det er helg..♥ Ha en super tirsdag, søte lesere!

Hva syns du om sangen? Hvilke planer har du for dagen?
Har du helgefølelse?

Sommer og skolefri

.... eller. Det ser ikke helt ut til å være sommer da! Men skolefri har jeg i det minste. For en herlig følelse!! Så; god sommer folkens!Nå kommer snart mor og kjæresten hit, så må bare få litt orden her i leiligheten. Har pakket det meste, og er klar for hjemreise i morgen. Herlig!! Og så arbeidsstart på ny sommerjobb allerede onsdag!

Har du sommerferie? Evt. når får du ferie?
Hvilke planer har du for kvelden?

I'l be there in a heartbeat

Da var det avgårde-kåre til skolen for å ha min siste eksamen for i år. Tenk, nå har jeg snart fullført mitt første år på bacheloren i sykepleie!! Glede, glede. Viss jeg bare består begge eksamenene da, men det håper jeg jo selvfølgelig. Ønsk meg lykke til?

 

Har blitt helt hekta på denne sommersangen nå, så tenkte dere kunne få kose dere med den mens jeg har eksamen. Ha en super mandag!!! Snart sommerferie♥

Hva syns du om sangen?
Hvilke planer har du for dagen?


Husk å meld dere på solkortkonkurransen HER.

I feel like crap

Ja... rett og slett. Jeg skjønner ikke hvorfor hjernen min har vært så treg den siste måneden. Jeg har prøvd så godt jeg kan for å konsentrere meg om lesing, og prøvd å lære meg så mye som mulig om sykdommer, sykdomsprosesser og behandling osv osv. Men noen ganger føles det ut som ingenting sitter like vell. Utrolig frustrerendes spør du meg.


Selvfølgelig skulle det ta en evighet å laste opp bilde, og når det endelig kom - var det feil vei..

Nå har jeg siste innspurt før jeg tar kvelden. Det jeg ikke kan nå, kan jeg sikkert ikke i morgen likevell. Håper dere søte lesere har lyst til å ønske meg lykke til? Og ikke glem å melde dere på solkortkonkurransen min som dere finner HER.

Har du kjent på samme følelsen?
Lengter du til sommerferie?


Trykk HER for å komme til solkortkonkurransen.

Vil du bli brun og blid?

Jeg tenke jeg skulle sette i gang en ny solkortkonkurranse, bare for å være snill. Og siden sola er borte vekk er det sikkert mange som kunne tenke seg å få et slik i posten?

Alt du trenger å gjøre for å delta er:
- Trykk HER, og fortell meg hvilken farge dekselet har.
- Trykk på liker-knappen under innlegget.


Husk å legg igjen blogg eller mailadresse slik at jeg kan kontakte vinneren!

Og siden jeg ikke vil at folk skal jukse seg til å vinne solkortet har jeg valgt å vente litt med å godkjenne kommentarene!!

Er du med? Hvilken farge hadde dekselet?
Har du likt innlegget?

Have a nice sunday

Savner sola og varmen som har vært her i Bergen i det siste. Men nå er den desverre godt byttet ut med det velkjente regnet. Kanskje like greit, nå i siste innspurt!? Håper alle får en fin søndag uansett. Jeg skal prøve å få tvingt inn noen nyttige fakta til i morgen.

Hvilke planer har du for dagen?
Hvordan har helga vært så langt?

Sulten og godtesyk

Jeg blir sulten av å  konsentrere meg. Eller rettere sag; prøve å konsentrere meg. Får lyst på alt mulig godt. Og da kanskje spesielt når jeg ikke føler jeg får inn noe som helst av det jeg leser. Jeg vet at dere er lei av å lese om eksamenslesing, men ja - da kan dere kanskje tenke dere hvor lei jeg er av den faktiske lesingen? Kjenner jeg gleder meg til å være ferdig!! Men først av alt så gleder jeg meg til å slappe av med god mat (nachos/taco), brus, popcorn, og noe kjekt på tv i kveld. I og med at hjernen har vært ganske full av informasjon de siste dagene/ukene, så tar jeg kveld med lesingen litt tidlig.

Fristet noe av det på bildene? (Jeg fikk lyst på alt...)
Hvilke planer har du for lørdagskvelden?

iTry #4

For en stund tilbake så jeg at de hadde fått inn en ny type Läkerol på butikken. Og av en eller annen grunn fikk jeg lyst til å smake den, til tross for at jeg var svært skeptisk... Den hadde jo en så fin rødfarge, og så blir jeg jo alltid litt fristet når jeg ser nye ting. Tror du den smakte godt?

Men nei, jeg kan trygt si at dette er den ekleste Läkerolen jeg noen gang har smakt. Æsjameg altså, den var rett og slett forferdelig. Alt for søt, syrlig, nei - en ubeskrivelig ekkel smak spør du meg.... Og jeg tror det er mange som er enige med meg, for jeg har ikke sett den i butikken etterpå heller. (Kanskje det er tilfeldig? Men det hadde ikke overrasket meg!!)

Har du smakt denne? Hvilken Läkerol er din favoritt?
Har du smakt noe nytt i det siste?

Fimo-bestillinger?

Jeg har sendt avgårde noen bestillinger de siste månedene, men det har for det meste gått i de populære cookiemonsterne. De siste ukene har jeg ikke hatt tid til å lage så mye desverre, i og med det tar utrolig lang tid, og krever tålmodighet og konsentrasjon.

Men nå som det snart er sommerferie har jeg tenkt å ta inn litt nye bestillinger på fimofigurer, viss det er ønske selvfølgelig. Jeg skal jo jobbe endel, men regner med at jeg skal sette av endel tid til fimofigurene også!! Så viss det er noe du skulle ønske deg å kjøpe, er det bare til å ta kontakt. Du kan også ta en titt på salgbloggen min HER, for å holde deg oppdatert etterhvert som jeg får lagt inn nye produkter for salg.

Jeg gleder meg allerede til å begynne. Har allerede pakket ned alt jeg vil ha med av fimoutstyr, så det blir gøy.

Har du noen tidkrevende hobbyer?
Hva syns du om figurene?

Smoothie love

Sommerferien nærmer seg med stormskritt. Det er varmt og godt ute, og jeg gleder meg til å tilbringe mer tid ute i sola, sammen med venner, familie, og endelig ta ting litt rolig. Men det er fortsatt noen dager igjen. Tre dager og noen timer til ferie. Åh det skal bli herlig. I mellomtiden får jeg heller kose meg med litt godis, og kanskje noen smoothie'er.

Er du glad i smoothie? Av en eller annen rar grunn forbinder jeg det med sommer. Og det er egentlig litt merkelig, spesielt med tanke på at vi har hatt det endel i det siste - etter jul. Men godt er det uansett. Min favoritt er smoothie med bare bringebær smak, og smoothie med både blåbær og bringbær.

Liker du smoothie?
Hva er din favoritt?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits