Påfyll etter jobb

Vi var veldig effektive på jobben i dag, noe som resulterte i at jeg hadde litt tid etterpå før toget skulle gå. Jeg bestemte meg derfor for å stikke innom Narvesen for å kjøpe noe godies. Visste du at Narvesen har verdens beste is? Vertfall etter min mening... Yoghurt-isen de selger der er bare helt himmelsk. Liker du yoghurt-isen de selger på Narvesen?

Edit: Isen er solgt og kjøpt på 7-eleven ikke Narvesen.... Vet ikke helt hvorfor jeg mikset de to sammen!


Årh, hater at mobilbildene min ikke kommer riktig vei... Men se på den digre gode nydeligheten!? Var nok litt i det største laget for meg, kjente jeg. Godt var det uansett!!

- Hva har du gjort i dag?
- Hvilken is er din favoritt?

Just my luck!!!

Jeg fikk sett ferdig første sesongen av 90210 nå for litt siden, og følte en stor trang for å forstette på den neste.... Men vet dere hva? Jeg hadde selvfølgelig klart å laste ned feil serie! Det er så typisk meg... Jeg hadde nemlig lastet ned den gamle versjonen - den som sikkert mora mi en gang fulgte med på! Så nå må jeg heller ta til takke med en episode CSI før jeg legger meg. Er kjekt det også, men blir liksom ikke det samme etter at sesongen med 90210 sluttet så spennende!

- Har du gjort samme tabben?
- Ser du på noen serier?

Feriekos med kjekke jenter!

I dag har jeg fått vært noen timer med to kjekke jenter som jeg desverre ikke har vært så mye med i det siste! Når det har vært skole og slik har det vært for liten tid til overs og vanskelig å få det til å passe for alle, men endelig fikk vi tid til å treffes. Først lagde vi oss god mat, for så å kose oss med sjokolade, chips og film! Det gjør godt med slike dager. Filmen derimot var svært trist og veldig brutal, men god likevell!

Jeg har kost meg kjempemye, og håper det ikke blir like lenge til neste gang. Hva har du gjort i dag? Akkurat nå koser jeg meg med "grensevakten"  på tv, og håper jeg får sett litt på 90210 senere

- Hva skal du i kveld?

Hvilken skrifttype og størrelse?

Jeg trenger virkelig hjelp.. Jeg er så ekstremt lei av overskriftene på innleggene mine, liksom teksttypen og størrelsen og slikt. Vet du om noen skrifttyper jeg kan bruke som er fine? Da tenker jeg ikke på slike vi kan laste ned til dataen, for jeg vil bruke en type som folk flest kan lese på sine maskiner!! Håper noen er villige til å komme med tips :-DNå slapper jeg av foran tven med min kjære Olav. Vi har spist komlemiddag hos ham tidligere i dag, og tenkte å se drageløperen senere i kveld. Har du sett den? Håper du har hatt en flott tirsdag så langt!

- Hvilken skrifttype bruker du til overskriftene?
- Hva skal du i kveld?

Forandring fryder!!Jeg er ikke så flink til å redigere og slikt, og har heller ikke så godt redigeringsprogram - men øvelse gjør mester! Derfor tenkte jeg at jeg kunne tilby meg å lage noen headere i løpet av tiden fremmover? Har du lyst på ny header så kommenter under og send en mail til meg som beskrevet på bildet. Husk også å legge ved bloggadressen din, slik at jeg finner den, og kan se litt over hvordan den bør være!

Det du må huske er altså:
Navn og bloggadresse
Hvilke farger du ønsker
Bildene jeg kan velge mellom
Tekst du ønsker

- Har du lyst på header?
- Vet du om noen gode redigeringsprogram?

For liten tid...

Jeg hadde tenkt til å blogge litt i går, virkelig. Jeg hadde til og med planlagt hvordan innlegget skulle bli, men jeg kom desverre ikke så langt. Jeg skulle nemlig på jobb i går noe som gjorde at jeg plutselig hadde for liten tid. I dag derimot har jeg fri! Tenkte derfor at jeg ikke skulle gjøre så mye i dag! Chille hjemme, få vært litt med Olav, og selvfølgelig se litt 90210. Men aller først må jeg få i meg en god frokost. Sov litt lenge i dag, som dere kanskje merker!!


Dette er altså IKKE frokosten min... Men hadde tenkt å dele lunsjen min med dere i går, så fikk gjøre det nå i stedet! Så det ikke godt ut?

 

- Hadde du det travelt i går?
- Hva er dine planer for dagen?

En søndag uten Pia er....

.... ikke en god dag i det hele tatt!! Neida, nå tuller jeg bare. Det er ingen tvil om at jeg savner å ha Pia her hjemme (fordi det gjør jeg!) - men jeg har klart å ha en flott dag likevelll. Jeg har vært på koselig middag hos farmor og farfar, og på kino med ei fantastisk jente. Siden bilder sier mer enn tusen ord, tenkte jeg at jeg kunne dele et par tre bilder fra dagen min med dere. Hvordan har din søndag vært?


// Alle bildene er tatt av meg med Nikon D3100


- Hva har du gjort i dag?
- Hva syns du om bildene?

Følg bloggen min på bloglovin, og jeg følger din!

Jeg ser på serie, og har dermed ikke så mye å skrive om på bloggen i dag! Så tenkte jeg kunne følge noen blogger på bloglovin. Så skriv en kommentar viss du har valgt å følge bloggen min på bloglovin, og skriv om du vil at jeg skal følge din også!! Det hadde vertfall gjort meg veldig glad!! Har du lyst til å like facebook siden min også så kan du gjøre det HER. Legg igjen facebooksiden din der inne, viss du vil at jeg skal følge den også!


bloglovin

- Følger du bloggen min på bloglovin?
- Liker du facebook siden min?

Vil du se noe sykt?

Ja, da bør du se på denne babyen som spiller gitar.... Etter min mening burde det ikke vært mulig? Wow, sier jeg bare!!

Foreløpig har jeg ikke så mye mer spennendes å dele med dere. Jeg ser på 90210 og koser meg! Tante Gunn Anita og to av mine dødssøte søskenbarn kommer på besøk senere i dag! Håper jeg får sett dem litt før jeg reiser til mor senere i kveld. Må nemlig være med til flyplassen grytidlig i morgen, i og med mor og kjæresten skal reise til Tyrkia!!! Fy, jeg er misunnelig.... Vil til syden igjen!

- Har du sett noe så sykt før?
- Hva skal du finne på i dag?

Look how cute!!


Hannah viser frem loveheartsene som hun fikk av meg, men jeg var mer interesert i det søte ansiktet hennes!!

Og så tenkte jeg å bare dele noen av bildene fra selskapet;

Tobias fikk en drage som de senere prøvde å få til å fly. Ikke alltid like lett.....


Søskenbarnet vårt Simen er nok litt kresen ja... Søte er de også!!


Og litt gele måtte også til.Tenk, det er bare ti år siden jeg var på den alderen.... Tiden går fort! Nå tenkte jeg å se litt 90210 før jeg tror Olav kommer til meg i kveld. Vet ikke om det var så lurt at jeg begynte på den serien, for jeg har en god følelse av at jeg kommer til å bli hekta.... Ser du på 90210? Jeg håper at du har hatt en like fin dag som det jeg har!!

- Hvordan har din dag vært?
- Ser du på 90210?

Lillebror is getting bigger!!

Så fort småsøskna vokser? Det er nesten litt utrolig. I dag skal den ene lillebroren min, Tobias, ferie 9års-dagen sin. Han har ikke bursdag før 22.juli og pleier egentlig feire bursdagen etter sommerferien er slutt, men siden vi skal flytte så er det litt kjekt for han å få feiret det sammen med kameratene han har her. Så nå skal det bli litt liv i huset med endel smågutter som olstrer. Barneselskap tar som regel helt av.


Tobias ville ikke smile skikkelig på bildet!!Og Hannah Sofie viser gledelig frem kaka med godteri på!!

Men selv om det sikkert blir svært bråkete om kort tid, så er jo barneselskap ganske koselig da? Det syns vertfall jeg. Husker godt at jeg syns det var gøy å feire bursdag. Pakker, godteposer, god mat! Jeg tror jeg skal ned å hjelpe til litt med guttene! Få pizzaen delt ut, og kanskje tatt litt bilder...

- Hva skal du i dag?
- Liker du barneselskap?

Time is like money, the less we have of it to spare the further we make it go!

Noen ganger føler jeg at tiden går så utrolig fort? Jeg har liksom ikke tid til å sette meg ned å tenke, og jeg kan ikke huske sist jeg kjedet meg. Alt går i ett kjør, og tiden bare flyr avgårde. Det er litt trist på en måte!? Det syns vertfall jeg... Jeg skal prøve å få tatt ting litt med ro i sommer, men mest sannsynlig kommer tiden til å fly avgårde denne ferien også! Nå tenkte jeg at jeg skulle slappe av med en ny episode av Pretty Little Liars. Har åpnet en chipspose, og tenkte å kose meg. Kjenner at jeg er trøtt etter en travel dag. Det skal bli godt å ikke ha på alarm i morgen tidlig!


Et bilde uten noen form for mening! Liker brusen da :-D


- Føler du at tiden flyr?
- Hva har du gjort i dag?

Bare så utrolig skuffa....

Eksamene gikk skikkelig dårlig, og nå er jeg bare skuffa over meg selv. Jeg arbeidet så hardt for dem, og fikk så lite tilbake? Nå kan jeg bare sette meg ned et sted å grine.... Det er nettopp det jeg gjør akkurat nå!!


Neida, jeg bare tuller. Grunnen til at jeg griner på bildet over her er ikke at eksamenene gikk så dårlig, det var mer det at jeg så på The Secret Life of the American Teenager. Normalt pleier jeg ikke gråte av filmer og slikt, men de episodene jeg så nå nettopp var bare helt utrolig triste!!? For dem som lurer på hva jeg så - så er det snakk om siste episode av sesong 3. Uff, jeg klarte rett og slett ikke holde meg!!

Men tilbake til eksamenskarakterene... Det gikk ikke så bra som jeg hadde håpet, desverre. Feilen i rettslæren trakk meg ned et par karakterer, og norsken min likte de visst ikke så godt som jeg skulle ønske - men thats life. Nå har jeg funnet ut at jeg avslutter vgs med et snitt på 4.5, eller 4.8 viss jeg regner med de tre tilleggpoengene jeg har skaffet meg! Ikke så værst det, må jeg si!!?

 

- Er du fornøyd med snittet ditt?
- Gråter du av filmer?

What happens tonight?

Jeg sitter her og lurer på hva jeg skal finne på for noe i kveld. Jeg har akkurat sagt hade til min kjære Pia som tok avgårde mot varmere strøk, og min kjære Olav er desverre på jobb. Det er dermed ikke så mye for meg å finne på ser det ut til, så jeg tror kanskje at jeg skal prøve å få sett litt på noen av seriene jeg følger med på... Og kanskje jeg får tatt litt bilder senere!? Vi får se! En ting er vertfall sikkert; jeg skal ta det helt chill i kveld. Kanskje jeg skal trøstespise litt i og med Pia ikke tok meg med til Tyrkia...


God tur, Pia! Jeg unner deg en flott ferie, og tviler ikke et sekund på at du får det supert!!

Karakterene måtte vi visst vente helt til i morgen med å få.... Blæh, jeg hater å vente! Og i morgen skal jeg på jobb også, så da får jeg kanskje ikke sett karakterene før til kvelden. Men bedre sent enn aldri :-D

- Hva skal du i kveld?

Hvor blir eksamenskarakterene av?

Jeg har hørt alt mulig rart om hvor vi kan få tak i eksamenskarakterene våre. Neida, men jeg har hørt flere måter å skaffe dem på. Noen sier at vi kommer til å få dem på skolearena eller its learning. Mens andre sier at vi må opp til skolen for å finne dem. Og andre igjen sier at begge alternativene over kommer til å skje. Foreløpig har jeg ikke klart å finne dem på verken den skolearena eller its learning. Så da gjenstår det bare å reise til skolen for å se om jeg kan finne dem. Der skal de visstnok bli hengt opp på kandidatnummeret vårt. Først tenkte jeg at "hvem gidder vell reise til skolen for å få dem, viss de likevel blir lagt ut på nettet til oss?". Det ser nok mer ut som at de kun blir hengt opp på skolen likvell. Det er jo egentlig ganske logisk også, med tanke på at det ville vært mer arbeid for skolen viss de skulle finne ut hvilke eksamenskarakterer som hører til hvilken elev.


Bilde fra øving til biologieksamen. Mye som måtte leses da, ja!!

Jeg kjenner at jeg er litt spent på karakterene altså, ikke det at de vil ha så veldig mye å si for snittet mitt da! Men jeg arbeidet jo så godt jeg kunne frem mot eksamenene, og hadde håpet på et noenlunde resultat.. Norsk eksamen vet man jo aldri hvordan har gått. Enten har man truffet spikeren på hodet og skrevet en superbra tekst, eller så har man bummet skikkelig. Det er nok den jeg er mest spent på!! Ellers så har jeg egentlig ikke peiling på hvordan biologien eller rettslæren har gått heller. Frykter at jeg gjorde en stor feil på rettslæren, noe som er litt trist! Har du fått karakteren(e) fra eksamen?

- Hva skal du i dag?
- Hvordan gikk din(e) eksamen(er)?

Bloggvurdering; kristinenae, fetteblond og nabofolk

Jeg glemte som sagt å lage noen bloggvurderinger før jeg reiste til syden. Men bedre sent enn aldri, som det sies - eller hva? Jeg bestemte meg for å trekke ut tre blogger denne gangen, i stedet for å bare vurdere en blogg om gangen. Er ikke akkurat så mye ekstra arbeid. Her kommer vertfall vurderingene, og så håper jeg at ingen blir såret av mine meninger!! Enjoy :*

1. Kristine fra kristinenae.blogg.no:
Førsteinntrykket da jeg så denne bloggen var veldig bra. Hun har en blogg med enkelt design, og lyse farger. Hun har brukt gratisdesign da, men det er mye bedre enn å har et rotete og forvirrendes design!! Innleggene inneholder flotte bilder, og jeg har ikke sett noe særlig med skrivefeil. Det er også morsomt å lese det hun har på hjertet, og er generelt en koselig og interessant blogg. Headeren var enkel, men jeg syns kanskje at den var litt for stor? I høyden liksom... Totalinntrykket gjør at jeg vil gi henne karakteren 5. En sterk 5'er til en god blogger - stå på videre :-D

2. "To raringer fra Ullsfjord" fra fetteblond.blogg.no:
Førsteinntykket på denne bloggen var ikke like bra som Kristine sin. Den var, for det første helt svart - noe jeg ikke er særlig fan av. Headeren var helt grei, men kunne kanskje ønska meg at den var smalere men bredere viss dere skjønner? Innleggene var også helt okei, men jeg er ikke særlig fan av blogger som er skrevet på dialekt. Det er heller ikke bilder i alle innleggene. På det punktet syns jeg det er bedre å ta få bilder i alle innlegg, enn å ha mange i ett - og ingen i et annet. Hadde dere endret til lysere farger, og det ble skrevet bokmål/nynorsk gjennomgående ville jeg likt den mye bedre. Jeg håper dere ikke tar dere nær av vurderingen, men totalinntrykket blir foreløpig bare en sterk 3'er i mine øyne.


3. Maria og Trine fra nabofolk.blogg.no:

Førsteinntrykket da jeg så denne bloggen var helt greit. Det var et relativt flott design, og headeren likte jeg egentlig veldig godt. Jeg er av prinsipp ikke så fan av at flere personer blogger sammen, fordi jeg syns det er forvirrendes å vite hvem som blogger, og hvem som kommenterer. Men de har klart å ordne det greit på et vis. Innleggene inneholder bilder, noe som er bra, men hadde de vært midstilte (ja, jeg vet at jeg er pirkete) hadde jeg likt det hakket bedre. Sånn tilslutt vil jeg si at designet for seg selv var bra, og headeren for seg selv var bra - men at de sammen kanskje krasjet litt? Også liker jeg når det er litt mer pastellfarger - ikke så sterk som dere hadde. Men jeg likte likevell bloggen, den var interessant å lese, så totalinntrykket gjør at jeg vil gi bloggen karakteren 4/5.

- Hva syns dere om vurderingene?
- Hva har du gjort i dag?

Keth tester nye ting # 2

Jeg var nedom Sandnes en tur tidligere i dag, og ble plutselig veldig tørst. Da jeg gikk forbi 7-eleven så jeg at de solgte sommerdrikker for 20,- og jeg tenkte at det var midt i blinken for å stille tørsten min. Jeg fikk lyst på vanlig iste med ferskensmak, men da jeg så at de hadde fått en ny type fikk jeg lyst til å prøve ut den istedet. Den var "brygget på ekte teblader" som det stod skrevet. Har du smakt den?Jeg syns ikke at den smakte godt i det hele tatt. Jeg liker egentlig ikke vanlig te - og dette smakte som te, bare at den var kald. Altså enda verre! Men for all del, det er sikkert mange som liker den også!? Jeg tror jeg har funnet ut at jeg ikke bør teste nye ting som kommer i butikken, i hvertfall ikke når jeg må kjøpe det selv. Jeg ender som oftest opp med å angre på kjøpet, og ikke få det jeg var ute etter. Kjenner du deg igjen?

- Har du smakt denne isteen?
- Liker du å teste ut nye ting?

Slightly irritating...

Noen mennesker klarer det å irritere meg! Uansett hvor hardt jeg prøver å overse det, så klarer jeg det ikke - for oppførselen er så slåendes irriterende at det desverre ikke er mulig. Jeg snakker om mennesker som får meg til å føle meg tilsidesatt, mislykket, dårlig and you name it. Mennesker som favoriserer, overser, lyver og pynter på sannheten, og de som generelt oppfører seg slik et lite barn ville gjort!! Irriterer slike folk deg også? Men nok om det, jeg måtte bare slippe ut lufta av ballongen før den sprengte et sted det ikke var passende. Heldigvis er bloggen passende for det meste!!

I dag har jeg fått vært litt med Olav før han måtte gå på jobb, og nå skal jeg støvsuge litt. Etterpå tenkte jeg å kose meg med de nydelige rundstykkene på bildet over her. Åh, det er så godt med smeltet ost og gode rundstykker. Liker du det? Senere skal jeg prøve å få vært litt med Pia. Fy så misunnelig jeg på henne som skal reise til Tyrkia i morgen... Tenkte forresten å komme med et nytt innlegg om "Keth tester nye ting" senere i dag, viss jeg ikke glemmer det ut!!

- Blir du irritert av det samme?
- Hva skal du i dag?

Pretty Little Liars!

Endelig har den nye sesongen begynt i USA, noe som betyr at det kommer en ny episode hver uke fremmover! Jeg elsker den serien, er helt hekta... Det eneste som er litt kjipt er at det må gå en hel uke mellom hver episode!!! Orker ikke vente!! Ser du på Pretty Little Liars?


Siden det går en uke mellom hver episode hadde det kanskje vært fint å begynne å se på en ny serie? En som det muligens er flere sesonger på, slik at jeg har mer episoder å se nå i sommerferien... Har du tips om noen serier jeg kan se? Men nå må jeg begynne å pakke utav kofferten min. Liker ikke å ha den ståendes på rommet for å lage rot.

- Hvilke serier vil du anbefale meg?
- Hva skal du i dag?

Klar? Ikke klar? Klar? Definitivt ikke klar...

Nå når det er sommerferie er det deilig å ligge å slappe av hele dagene, og bare nyte at man har fri. Aller helst skal man ikke ha planer i det hele tatt og ta dagene slik som de kommer. Men når man skal begynne å studere til høsten og må betale for mat, leilighet og alt annet - trenger man å ha en sommerjobb slik at man får litt inntekter. Jeg skal altså på jobb senere i dag, for dem som ikke forsto det! Jeg har vært så heldig å få jobbe på Ica Nær butikken jeg var "fast ansatt" i for et par år siden!! Det passte meg fint å få noen vakter der i sommer, men likevell føler jeg meg ikke klar til å begynne å jobbe allerede. Ferien har jo nettopp startet!! I tillegg til at jeg er redd for å ha glemt det meste som burde huskes. Hvordan man stenger delikatessen, hvilke koder de forskjellige frukt og grønnsakene har, o.l. Men det skal nok gå fint!! Har du sommerjobb i år? Ønsk meg lykke til da!!


Hadde ikke noe bilde av meg i jobbklærne fra Ica, så det ble like så godt et gammelt bilde av meg med posten-klærne på! Røde er de begge to, så ikke så alt for stor forskjell...

Siden jeg har kommet hjem fra ferie, og eksamenstid og alt er over - skal jeg stenge kommentarene igjen! Så fra nå av kommer garantert alle som legger igjen bloggadressen sin når de kommenterer til å få kommentar tilbake av meg! Beklager at det har vært dårlig med kommentering fra min side i det siste. Bloggvurderingen jeg snakket om å ta før sydenturen glemte jeg også helt ut! Lover at den skal komme om ikke alt for lenge :-D

- Skal du jobbe noe i sommer?
- Hva skal du i dag?

The regular sunday!

Jeg elsker søndager, spesielt når de tilbringes med Pia!! Nå sitter vi å ser på Camp Rock 2, spiser snop, og bare koser oss. Eller... Pia pakker litt innimellom da, og viser meg hva hun skal ha med seg på tur. Pia skal til Tyrkia på onsdag nemlig. Fy, så misunnelig jeg blir! Håper hun får en super tur og får masse farge! Hvordan ser din søndag ut?

Jeg hadde med meg mye snop til Pia fra taxfreen, men det var visst ikke nok for henne - så hun kom like så godt med denne posen i tillegg!


Og så her har vi Pia sin "ikke-ferdig-pakka" koffert! Mulig hun bør passe seg for overvekt ved innsjekk?


- Liker du søndager?
- Hva har du gjort/skal i dag?

Fra spøk til alvor!!

Noen ganger begynner jeg å lure på hvem som faktisk leser innleggene mine. Om det er noen i det heletatt da!! Leser du i gjennom? Eller er du kun innom for at du skal få en kommentar på bloggen din tilbake? Jeg dro nemlig av en spøk på bloggen min her forleden, men det var ikke mange som la merke til den.... Det var ingen som stilte spørsmål eller syntes at det hørtes merkelig ut heller - utenom slekt og venner som visste at det ikke var sant. Og da virker det virkelig som om dere faktisk ikke leser gjennom det jeg skriver, trist nok. Neida, jeg klarer meg fint selv om dere ikke leser alt jeg har å skrive - men det er jo en motivasjon med lesere som faktisk bryr seg :-D


Et lite bilde fra flyplassen før sydenturen!

Er det noen som lurer på hva spøken var da? (Viss det er noen som leser dette innlegget i det hele tatt da, ånei!!) Jeg fikk et spørsmål på spørsmålsrunden, som jeg skrev at absurd svar på. Noen lurte på hvordan jeg og kjæresten min ble sammen, og siden det ikke var noe spesielt uvanlig med måten vi ble sammen på - tenkte jeg at jeg kunne si noe helt absurd. Jeg påsto (i svarene) at vi er søskenbarn og at jeg traff ham på et slektstreff for et par år siden! Ingen som reagerte på at det var rart om jeg var søskenbarn med kjæresten min? For det første så vet de fleste hvem søskenbarna sine er allerede som liten, med mindre det er snakk om uttallige personer da, og det er ikke speseilt logisk å møte på dem som 17-18åring. Og det er heller ikke logisk at noen går inn i et forhold med en som man vet er i så nær slekt!! Det var vertfall ikke noe som ble naturlig for meg at noen kunne gjøre.. Men som sagt; fra spøk til alvor!! Vi er faktisk 7'menninger da! Heldigvis litt lengre ut i slekta enn det søskenbarn er :-D

- Leser du innleggene mine?
- Liker du å spøke litt?

Long time, no see!

Nå har jeg kommet hjem fra ei super uke i Tyrkia! Jeg fant ut at jeg ikke ville bruke uka mi i syden på å sitte på internett og blogge, så der er grunnen til at dere ikke har hørt fra meg. Jeg kan fortelle dere at jeg har hatt det avslappendes og superkos! Har fått tatt litt bilder (les: ikke så veldig mange), og tenker at jeg kan prøve å dele noen av dem med dere senere. Men akkurat nå har jeg ikke tid til å blogge så mye mer. Jeg må nemlig gjøre meg helt klar til bryllupet vi skal i i dag! Onkelen min skal gifte seg i dag, noe jeg tror kommer til å bli veldig koselig! Jeg håper at de får en super dag.

- Hva har du gjort på den siste uka?
- Skal du i bryllup i sommer?

Ikke feil nei!

Det er alt annet en feil å reise til syden tidlig i morgen!! Åh, som jeg gleder meg. Den ferien har vært etterlengtet, og jeg skal kose meg helt utrolig mye. Det skal bli godt å kunne slappe av på stranda, spise is, og rett og slett bare ha det kos sammen med verdens beste! Ønsk oss god tur? Jeg har nettop prøvd å få pakket siste rest, og prøver å komme på ting jeg kan ha glemt! Snart blir det litt soving, før flyet går i morgen tidlig! Gøygøy...


Jeg er klar for en uke i Tyrkia med Olav!

- Hva skal du neste uke?

Svar på spørsmålsrunde - del 2

Nå er eksmanene endelig overstått, og jeg har fullført 13 hele år med skole! Er det ikke sykt? Det syns vertfall jeg!! Jeg har ikke vært helt i form, og hatt det travelt med kjemien, så jeg har ikke orka å gjøre noe her på bloggen! Og nå må jeg gjøre meg klar til skoleavsluttning... Så nå slenger jeg med siste rest av spørsmålsrunden, og så snakkes vi heller mer i kveld!! Hva skal du i dag?

 

31. Hvem av toppbloggerne synes du fortjener førsteplassen på topplisten? Jeg leser ingen blogger på topplista annet enn Maren Vik sin, så jeg har ingen formeninger om hvem av toppbloggerne som fotjener å være på førsteplass.

32. Kan du lage en sminkevideo? Jeg bruker ikke særlig med sminke, så det ville ikke vært noe poeng i å lage en sminkevideo. Hvem har vell bruk for å se på når jeg tar på meg mascara, liksom?

33. Hva liker du best av sommer og vinter? Sommer!!


34. Hvilken farge liker du?
Jeg liker mange farger jeg! Er veldig glad i pastellfarger, og så er jo alltid lille og blå flotte farger!

35. Hva er din aller største drøm? Min største drøm er å få vokse opp, stifte familie, og leve et godt og innholdsrikt liv.

36. Hvorfor blogger du? Jeg blogger fordi det er gøy, og fordi det gir meg mulighet til å få utspill for tanker og ting som svirrer rundt oppi hodet mitt!

37. Har du husdyr? Nei, jeg har ikke egne husdyr som er mine - men hos pappa har vi en hund og hos mor har vi en pusekatt.

38. Kan du anbefale en øyenskygge? Jeg bruker ikke øyenskygge, så kan ikke det. Men venninna mi mener at Mac sine øyenskygger er veldig bra!

39. Hvor i verden vil du reise? Jeg har veldig lyst til å reise til Hawaii, USA, Caribbean, Frankrike - nei det er så mye som høres gøy ut!

40. Har du noen moteforbilder? Nei det har jeg ikke.

41. Har du mac eller pc?
Jeg har mac, selvfølgelig!

42. Har du speilrefleks? Ja det har jeg :-D

43. Hvor gammel er du? Jeg er 19 år.

45. Når begynte du å blogge? Jeg begynte å blogge i slutten av første klasse på vgs, altså for 2 år siden. Men i den perioden har jeg hatt nesten et helt år med pause.

46. Hva er det beste du vet å gjøre? Det beste jeg vet å gjøre er å slappe av sammen med kjekke folk, og bare kose meg fullt ut - ikke bekymre meg. Jeg liker også sykt godt å være med små unger, leke og snakke med dem!

47. Har du allergi eller noen sykdommer? Jeg har egentlig ikke noen allergier eller sykdommer - men er plaget med atopisk eksem. Det vil si at jeg har svært sensitiv hud og reagerer lett på ting som blant annet parfymer og såper. Jeg går derfor ofte med rød og irriterendes eksem i armkroker, i tillegg til i ansiktet og andre steder av og til.

48. Hva ser du mest på tv? Jeg ser ikke så mye på tv! Det går mest i tv-serier og filmer. De gangene tv'en blir slått på er det som oftest serier som CSI, criminal minds, special victims unit, sykehuset, og litt slikt.

49. Bruker du sminke hver dag? Nei, jeg bruker ikke sminke hver dag! Og de dagene jeg bruker sminke er det som regel bare mascara.

50. Er det noe negativt/positivt med blogg? Det negative med blogg er at det er tidkrevende, og ikke alltid like motiverende viss det er lite lesere eller kommer få kommentarer. Det positive med blogg er at det er gøy, man får delt tanker og meninger, og man ofte får søt tilbakemelding fra andre bloggere/lesere.

51. Har du tenkt å ha denne bloggen lenge? Jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ha denne bloggen, men jeg har ingen planer om å slette den med det første. Jeg tror at selv om jeg en dag i fremtiden kommer til å bestemme meg for å slutte å blogge - så kommer jeg til å ha den ståendes som et minne jeg kan se tilbake på!

52. Tror du på gjenferd? Nei det gjør jeg ikke.

53. Hvilket kamera bruker du? Jeg bruker Nikon D3100, men har ikke hatt det så veldig lenge - så gamle bilder vil være fra et vanlig digitalkamera. Noen ganger er bildene som bare er av meg selv tamme med photobooth. Har ikke skaffet meg sånn selvutløserknapp som gjør det lett å ta bilder med speilrefleksen

54. Redigerer du bildene dine? Jeg har nettopp fått redigeringsprogrammet GIMP til å fungere, så selv om de fleste bildene mine til nå ikke er redigert - kan det godt være at jeg begynner å redigere mer i tiden som kommer.

55. Favorittmusikk? Jeg liker det meste, men hører som oftest på radioen. Der får vi inn litt av alt!

56. Hva syns du om Justin Bieber? Jeg er ikke en belieber, og er ikke fan av ham. Men jeg er heller ikke en som misliker ham, misforstå meg rett! Jeg syns det er greit at noen elsker ham, at noen hater ham, og at noen tolerer ham - men for min egen del har jeg ikke så mange meninger om ham! Jeg har aldri vært noe særlig interessert i kjendiser, og kommer ikke til å bli det nå heller.

57. En positiv og en negativ ting ved deg selv? Positivt: Jeg tenker på andre, og følelsene deres! Negativt: Jeg stresser alt for mye.

58. Har du farget håret før? Jeg striper lyse striper i håret, men har aldri farget hele håret.59. Napper du øyenbryna dine? Ja, jeg napper det som er i midten - men ikke så mye på fasong o.l.

60. Har du hatt flere blogger før? Nei, dette er den eneste bloggen jeg har hatt! (Viss du ser bort i fra at jeg har en til blogg som jeg bruker når jeg lager meg design og slikt! Teste koder og sånn før jeg bestemmer meg liksom)

61. Hvem har fikset designet ditt? Jeg har faktisk laget designet mitt selv denne gangen. Headeren har lionis.blogg.no laget!

62. Hvor mange søsken har du? Jeg har tre søsken; to brødre, og ei lillesøster.

63. Hvilken sminke bruker du til vanlig (merke)? Jeg bruker bare mascara, husker ikke hvilket merke den er! En blå litt rundt som du får kjøpt på hm.

64. Ditt beste barndomsminne? Har mange flotte barndomsminner!

65. Topp 5 filmer? Jeg elsker å se film, og liker det meste, så jeg har ikke noen filmer som er topp 5! Men viss jeg skal si noen av dem jeg har likt godt i det siste må det være: My sisters keeper, Dear John, The blind side, The proposal og Salt.

66. Hvilke serier følger du med på? Jeg elsker å se tv-serier! For øyeblikket ser jeg blant annet på  One tree hill, Pretty little liars, The secret life of the american teenager, Glee og Criminal minds.

67. Hvordan ble du sammen med kjæresten din? Jeg og kjæresten min er faktisk søskenbarn! Jeg traff ham på et slektstreff for et par år siden, og vi har nå vært sammen i litt over ett år og syv måneder.

 

Jeg har nå svart på spørsmålene fra spørsmålsrunden, og håper du er fornøyd med svarene. Viss du ikke er det så får det bare være, fordi det er snakk om mitt liv og mine meninger! Jeg vil takke dere søte lesere som har sendt inn spørsmål, og så håper jeg at det ikke var for kjedelig å lese svarene! (Jeg skjønner godt dere som har skippet å lese det).

- Hva syns du om svarene?
- Hva skal du i dag?

All I wanna do is lose control...

Ironi, for dem som lurte! Jeg er lei av kjemi, jeg er lei av å føle meg dårlig, lei av å prøve å forstå når jeg mislykkes hver eneste gang.... Kjemi er vanskelig! Hadde jeg visst det da jeg begynte i andre klasse på vgs skulle jeg aldri valgt det faget. Tror jeg burde valgt geofag eller noe? Der tror jeg vertfall at jeg kunne lest meg frem til det meste.... Gleder meg til morgendagen er overstått!!!


Jeg er også lei av å ha vondt i hodet....

- Hva skal du i dag?

Musikkhjelp?

Mens jeg bombaderer mitt allerede vonde hode med mer kjemistoff som jeg ikke skjønner bæret av, hadde det vært fint om dere ville hjulpet meg med å finne litt bra musikk? Jeg reiser til Tyrkia på lørdag, og det hadde kanskje vært en ide og fått litt ny musikk inn på ipoden! Jeg håper at dere er villige til å hjelpe meg, for jeg har ikke tid til å se etter noe selv. Det hadde også vært kos om dere skrev ned noen litt rolige sanger som man kan høre på mens man gjør lekser også? Noen som er bra, men ikke distraherer så mye liksom..... Vet jeg er kravstor, neida.- Hvilke sanger hører du på for tiden?
- Hva har du gjort i dag?

Kjemi av alle ting!

Ja, jeg var uheldig - og kom opp i det eneste faget jeg ikke ville komme opp i. Jeg er ikke god i kjemi, skjønner veldig lite, og har ikke fått til så mye dette skoleåret selv om jeg har prøvd så godt jeg kan. Nå har jeg to dager på meg til å lære stoff til alle kompetansemålene i faget, noe som kommer til å bli slitsom og hektisk. Ønsk meg lykke til!!! Jeg trenger det.... Det eneste jeg kan gjøre nå er å gjøre mitt beste, konsentrere meg så godt jeg kan, og satse på at det går bedre enn forventet!! Hva kom du opp i i muntlig?Siden jeg kommer til å være veldig opptatt med kjemien frem til fredag, og siden jeg reiser til Tyrkia på lørdag - tenker jeg at jeg bare åpner kommentargreiene for en liten stund. Jeg skal prøve å få kommentert tilbake, men kan ikke love noe akkurat disse dagene her! Skole er desverre viktigere enn bloggen, spesielt når det er eksamen det er snakk om!!  Håper dere alle får en super onsdag da!! Den blir nok bedre enn min uansett, kan jeg tenke meg...

- Hva er det verste faget du kunne kommet opp i?
- Hva skal du i dag?

Svar på spørsmålsrunde - del 1

1. Hva gjør du på i fritiden? På fritiden går det for det meste i lekser og skolerelaterte greier! Utenom det bruker jeg selvfølgelig en del tid sammen med kjæresten min, og så prøver jeg å få vært litt med venner. Jeg sitter også litt barnevakt på kveldstid, men det har det ikke vært så mye av den siste tiden!

2. Hvor mye tid bruker du på bloggen? Det er jeg ikke helt sikker på? Jeg blogger når jeg har tid og lyst! Noen dager blir det mye, mens andre dager blir det nesten ingenting. Men det tar jo helt klart mye tid å drive med blogg da, det skal jeg ikke legge skjul på.

3. Liker du noen? Ja det gjør jeg! Har jo verdens beste kjæreste :))

4. Hva heter bestevennen din? Jeg føler egentlig at jeg har sluttet å bruke ordet bestevenn da, men jeg har mange gode venner, viss det er det du er ute etter. Velger å ikke prioritere noen venner over andre, for jeg er glad i dem alle sammen.

5. Hva liker du best med gutter? Jeg liker best at de ikke er så avanserte som oss jenter. De er mer avslappendes enn oss, og tar ting med ro. Ikke stresser av gårde slik jeg pleier å gjøre.

6. Hvor kommer du fra? Jeg kommer fra Sandnes!

7. Hva liker du aller best å gjøre på fritiden? Slappe av sammen med godtfolk! Kose meg, og ikke stresse...

8. Røyker eller snuser du? Nei det gjør jeg ikke!

9. Hest eller ku? Er ikke glad i dyr, så ingen!

10. Din yndlingsmat? Jeg liker veldig godt taco, spaghetti og pølse/kjøttdeig, og komle!!

11. Hva slags skole går du på? Jeg har snart fullført tre år på den videregående skolen. Der har jeg tatt studiespesialisering med realfag. Det første året hadde jeg alle realfagene - altså matematikk, fysikk, kjemi og biologi. Men i år kuttet jeg ut matte og fysikk - og har hatt rettslære i stedet!

12. Hva har du tenkt å studere i Bergen? Jeg har søkt på sykepleien, og håper at det er det jeg kommer til å studere de neste årene.

13. Favorittsang, og hvorfor? Jeg har egentlig ikke noen favorittsang, det er så mange jeg liker. Men f.eks "What are words" av Chris Medina. Den liker jeg veldig godt, fordi det er en sang med mening!!

14. Ditt store idol og hvorfor? Jeg har ikke noe spesielt idol.

15. Favorittserie? Jeg liker mange serier! Men de jeg liker best akkurat nå er nok One Tree Hill, Pretty Little Liars og Glee.

16. Hvorfor liker du å blogge? Jeg syns det er gøy å blogge fordi da kan jeg skrive ting jeg tenker på, og som jeg har lyst til å dele med andre. Trenger jeg medfølelse

17. Legg ut et bilde du blir veldig glad av?

18. Hvor høy er du? Jeg er desverre bare 166 cm!

19. Spiller du noen instrumenter? Jeg spiller ikke noen instrumenter nei. Spilte fiolin da jeg var mindre, og lærte meg kanskje to sanger på piano. Men klarte aldri å lære meg noter, i tillegg til at det var så kjedelig å øve.

20. Hva er hobbyen din? Har ikke så mange hobbyer utenom skole og blogg.

21. Hvorfor startet du å blogge? Jeg begynte først å blogge fordi jeg skulle begynne på en internatskole, og da hadde det vært en god mulighet til å oppdatera venner og kjente. Men jeg ombestemte meg noen uker før skolestart, og fortsatt på sandnes vgs, noe jeg er svært glad for at jeg gjorde.

22. Hvordan vil du beskrive deg selv som person? Jeg vil beskrive meg selv som ei jente som er omtenksom, ansvarlig og viljesterk, men samtidig har jeg litt lett for å stresse og kan bli veldig fort irritert viss jeg har stått opp på feil fot.

23. Hva skal du i sommerferien? I sommerferien skal jeg til Tyrkia ei uke sammen med verdens beste, og ei uke på skjærgårds. Utenom det skal jeg bare arbeide, og forflytte meg opp til Bergen!

24. Hvilke nettbutikker anbefaler du? Jeg handler ikke mye på nettet, så vet ikke så mye om de forskjellige nettbutikkene man kan finne. De gangene jeg derimot har bestilt fra nettet likevel er det som oftest hm.com som blir brukt!

25. Hvilken linje gikk/går du på? Jeg har en muntlig eksamen igjen før jeg er ferdig med studiespesialisering realfag.

26. Det beste feriestedet du har vært på? Ferier generelt er super, men jeg trives godt i Tyrkia, Alanya. Hadde det også superfint på Cruise i fjor sommer med ei kjempegod veninne av meg!

27. Favorittbok? Det må nok være Idas Dans av Gunnhild Corwin!!!! Liker også godt Saras nøkkel av Tatiana de Rosnay, og Øya av Victoria Hislop.

28. Hvilken skole går du på, og trives du godt der? For øyeblikket går jeg på Sandnes Videregående Skole, men siden dette er det siste året mitt har jeg kun denne uka igjen! Jeg trives godt på skolen, spesielt når det er så mange kjekke folk der. Men det skal likevel bli godt å begynne å studere, og få ny input!

29. Kan du anbefale noen bra blogger? Jeg liker veldig godt Silje sin blogg som du kan finne HER, men hun oppdaterer ikke så ofte. Maren sin blogg (HER) har jeg også fått litt sansen for nå den siste tiden.

30. Tcmn eller Rachelnordtomme? Jeg leser ingen av dem, så har ingen formeninger om bloggene dems!


Jeg fikk mange spørsmål til spørsmålsrunden noe jeg syns var veldig hyggelig! For at innlegget ikke skal bli alt for langt, og mer kjedelig enn det allerede er - har jeg valgt å dele den opp! Resten av spørmsålene vil komme en annen dag!!

- Hva syns du om svarene?
- Hva har du gjort i dag?

Life is what happens to you while you're working for your future

Det ble ikke eksamen på meg i dag, så må vente til i morgen før jeg får vite hva jeg kommer opp i! Desverre ser det ut til at det kun er kjemi og historie som gjenstår som mulige fag.... La det bli historie!!! Ønsk meg lykke til? Det hadde egentlig vært fint om jeg kunne kommet opp i dag, slik at jeg hadde blitt ferdig med det liksom. Men Olav ble med meg hjem i stedet, og det var ikke feil det heller! Nå tenker jeg å utnytte denne dagen maksimalt, for så å stille 100% til i morgen... Blæh, blir det kjemi tror jeg at jeg kommer til å grine......- Hva skal du i dag?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits