Spiser murstein til frokost...

Frokosten har aldri vært vanskeligere å få ner. Lurer på om det er eksamenen sin feil, eller?


Så lenge de ikke trekker meg for den kreative delen, skal jeg være noenlunde fornøyd!


Tenk å snakke i en hel halvtime på et språk som jeg ikke kan? Dette blir en opplevelse! Jeg gleder meg så utrolig mye til dette marerittet er over!


Bare fordi jeg kom opp i fransk...

.


Har du hatt eksamen?Fashion Trends & Styles - Polyvore


It's summer..

.. and I love it! Fridag ute i sola slår aldri feil, eller hva? Nå ser jeg frem til ei avslappendes og rolig helg, forhåpentligvis med mer av denne nydelige sola!


Hvilke planer har du for helga?

Enda noen skritt i riktig retning!

Jeg føler at tiden flyr avgårde, som om jeg sitter på sidelinja og ser sanden renne ut av timeglasset. Det er ikke lenge siden snøen lå på trappa og det var bitende kaldt ute. Nå er det nesten som om sommeren er på vei! I dag har forresten  tante Laila og morfar bursdag, så i den anledning vil jeg gratulere dem begge superdupermye med dagen!

Tante Laila og søte lille Arnegutten. Jeg er glad i dere!

I dag er det ikke bare to kjente og kjære familiemedlem som har bursdag, men det er jo rett og slett 1.juni. Og det sier kun en ting: nemlig at det ikke er lenge til sommer! Det er ikke bare været som går mot sommer, men skoledagene likedan. Om 18 dager har jeg sommerferie, er det ikke utrolig?  Det som hadde vært en drøm i oppfyllelse nå ville vært om sandnes vgs. ble tatt ut i streik slik at muntlig eksamen ble avlyst. Er det lov å drømme? Dersom jeg ikke skulle være så heldig er det heldigvis kun 18 lite motiverte dager igjen..

Jeg gleder meg blandt annet til;
Cruise
Villmarksbryllup
Skjærgårds
Jobb på ica
Byrknesøy?

Og ikke minst til:
Avslapping
Tid med venner
Tid med Olav
Leksefri
Sol og is

Love my life ;*Hvilke planer har du for sommeren?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits