Siste innspurt

Det ene topper det andre. Jeg vet ikke hvordan jeg skal sette ord på alt en gang. Tiden flyr, og jeg har det travelt med å rekke i mål i tide. Jeg har endelig hatt min aller siste skriftlige skoleeksamenen (på ubestemt tid), og det føles helt utrolig herlig. Eksamenen gikk bra. Håper jeg. Tror jeg. Samtidig har jeg bacheloroppgaven hengende tungt over skuldrene. Det føles som om jeg bærer på alt for mange kilo. Mer enn jeg kan tåle. Men i mål, må jeg jo komme på et visst tidspunkt.

Det er helt uvirkelig å tenke på at jeg, om under en måned, er ferdig på sykepleien. Ferdig utdannet sykepleier! Så da er det bare å krysse fingrene for at jeg holder meg frisk de neste ukene, og stålsette meg mot en forhåpentligvis bestått bacheloroppgave... Ønsk meg lykke til!

Hva skjer hos deg for tiden? Har du det travelt?
Har du hatt/skal du ha eksamen?

Ladies Night, baby!

Husker dere at jeg snakket om den nye filmen, The Other Woman, som skulle komme på kino? Jeg ble en av de heldige som fikk billetter til å gå på førpremieren som var på onsdag. Det skulle arrangeres the Ladies Night med rød løper og utdeling av goodiebags i kinosalen. Så da var det ikke annet å gjøre enn ta på seg litt finere klær, og dra med meg min kjekke kinobuddy Maria ut på en super jentekveld. Jeg var spent på om folk hadde valgt å kle seg i coctailkjoler slik som det ble annonsert om, eller om de fleste valgte å gå i hverdagsklær. Det var jo tross alt en (nesten) helt vanlig onsdag! Heldigvis var det ikke bare oss to som hadde valgt å legge bort joggeklærne!!

Det har vært mye reklamer for denne filmen de siste dagene, noe som gjorde at jeg gledet meg som en liten unge til førpremieren. Filmen så både morsom og kjekk ut, og så ut til å være midt i blinken for meg. Et ypperlig avbrekk fra en ellers travel hverdag med eksamenslesing og mindre kjekke gjøremål. Jeg digger skuespillerne som er med i filmen, da særlig Cameron Diaz - som er mest kjent. Hun har vært med i flere gode filmer som jeg har likt godt. (Psst: har hørt at Stian Blipp har hatt et intervju med de tre hovedrollene - som vises på senkveld i kveld!).

Det var mye latter i salen, og jeg tror de fleste koste seg. En liten flue visket meg i øret om at filmen kanskje var litt langtrukken, men selv syntes jeg ikke det. Jeg glemte helt ut tiden, og storkoste meg fra begynnelse til slutt. Jeg kan være enig i at noen deler av den var litt vell overdrevet, men samtidig så følte jeg ikke at det gjorde så mye. Filmen var både morsom og underholdende, og fikk seerne til å le både en og to ganger. Jeg tror ikke jeg røper for mye ved å si at det var en klisjefilm der man kan tenke seg til mye av det som skjer, men jeg syntes likevell at det var en god romantisk komedie. Det som var ekstra kjekt, var å få delta på førpremieren, der folk hadde kledd seg opp og gjort litt mer utav en ellers alminnelig onsdagskveld.

Dere som ikke har vært og sett den allerede; vil jeg anbefale å ta en tur på kino i helgen! Filmen hadde premiere i kveld, og er satt opp flere ganger daglig fremmover. Det var en god kinoopplevelse!

Hva syns du? Har du sett/planer om å se "The Other Woman"?
Har du vært på førpremiere noen gang?

Reklame, egne meninger!

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits