nothing lasts forever

Hva syns du? Har du noen sanger du vil dele med meg?

You should eat a waffle

You should eat a waffle! You can't be sad if you eat a waffle!

Jeg fikk testet vaffeljernet jeg fikk til jul her en dag. Ja, jeg vet at jeg sikkert burde tatt det i bruk tidligere, men bedre sent enn aldri! Og vafflene ble godkjent av min sin kjære, som spiste en stor del av vafflene som ble laget, så da må jeg jo kunne kalle det vellykket. Jeg må si at det var ikke bare bare å velge vaffeloppskrift, med alle di utallige forskjellige oppskriftene jeg fant på nettet. Heldigvis falt vafflene i smak hos oss begge. Og med litt is, vaniljekrem og bær - ble det en ekstra god kos før leggetid. Litt godsaker i eksamenslesingen er aldri feil. Jeg trenger all motivasjon jeg kan finne!!

Er du glad i vaffler? Så det godt ut?

The only true wisdom is

The only true wisdom is in knowing you know nothing ~ Sokrates

Her er det eksamenslesing for fullt for tiden. Jeg har ørten tusen sider jeg bør lese (og kunne)!! Pediatri, geriatri, akuttmedisinsk sykepleie, sykepleie knyttet til ulike sykdommer, psykologiske prosesser og utvikling, ernæring... Ja, for å nevne noe. Så viss noen lurer på hva jeg driver med for tiden, har dere nå fått svaret! Den neste uken kommer ikke til å inneholde stort mer enn lesing, mat, søvn og mer lesing. Men jeg skal nok alltids få tid til å titte innom her en liten. (Vurderer å begynne med en 30days challenge av et eller annet slag!?). Uansett. Jeg ønker alle dere andre som også leser til eksamen for tiden masse lykke til. Mine fingre er krysset for både meg og dere.... Jeg kan se sommerferien glimte i det fjerne, så ikke mange ukene igjen nå!

Hva driver du med for tiden? Har du snart eksamen(er)?

Stop for a minute, and smile

For et fint vær det har vært de siste dagene. I dag har det vært så varmt ute, at jeg ikke helt har visst hvor jeg skal gjøre av meg. Endelig kom finværet og sommerfølelsen vi har ventet så lenge på. Eneste ulempen med sol og fint vær - er at jeg egentlig må sitte inne å lese til eksamen, da lesingen ikke blir så effektivt ute i sola. Men er det sol, så er det sol - man må nesten utnytte muligheten når den først er her. Så i dag har jeg da altså prøvd å multitaske så godt som overhode mulig.Etter et par timer med lesing, fant vi frem engangsgrillen og litt grillmat. Årets første grilling! (Finally) Krysser fingrene for at det kommer flere slike dager frem mot sommerferien. Og når vi snakker om sommerferie; i dag er det nøyaktig en måned til jeg er ferdig med mine to eksamener. Åh, jeg gleder meg.

Hvordan har din pinsehelg vært? Har du grillet i finværet?

Norge i rødt hvitt og blått

Gratulerer med dagen, Norge! For første gang har jeg feiret 17.mai i Bergen, og selv om jeg (som det vanemennesket jeg er) hadde mine tvil - ble det til en riktig så fin dag. Til tross for at Bergen er kjent for regn, holdt dagen seg stort sett tørr og fin - og temperaturen var helt herlig. Spesielt sammenlignet med vinterværet jeg opplevde hjemme i fjor. Som en kort oppsummering har jeg og Olav spist en koselig frokost sammen med noen fra klassen hans, prøvd å få noen blikk på 17.mai-toget (over den store folkemengden), kost oss med masse is, og truffet på mange kjekke kjentfolk i Bergens gater. Og siden bilder sier mer enn tusen ord, lar jeg bildene stå for resten;

Hvordan har din nasjonaldag vært? Hvordan pleier du å feire 17.mai?

BL17HURRA
Stikkord:

Catzy

"Nå finner du nytt produkt fra Catzy i butikkene! Catzy tørrsjampo absorberer fett og olje fra hårrøttene, så du slipper følelsen av å ha fett og flatt hår, selv når du ikke rekker å vaske det. Catzy tørrsjampo gir også håret volum og fylde. Med en naturlig og frisk duft gir Catzy deg det beste utgangspunktet for en god hårdag.

Catzy produktene får du kjøpt i de fleste dagligvarebutikker, samt hos Vita, Europris og SparKjøp." Blogg.no

Dette innlegget kan ikke kommenteres.
Trykk HER for å komme til et annet innlegg.

CTZY13TR
Stikkord:

what beauty feels like

Syns du det høres gøy ut å få lov til å teste gratis produkter innimellom? Jeg er en buzzador, og får i den sammenheng anledning til å delta på ulike kampanjer. Denne gangen har jeg vært så heldig å være med i Veet sin kampanje, der jeg skal få teste ulike hårfjerningsprodukter fra deres sortiment. Og dette selvfølgelig helt gratis! Hørtes dette ut som noe for deg? Da skal jeg fortelle deg litt om hva det vil si å være en buzzador, så kan du opprette en bruker(HER) du også..

Det å være en buzzador koster ikke noe som helst. Man melder seg inn, og får etterhvert tilbud om å delta på kampanjer som passer deg og dine interesser. De fleste kampanjene fungerer ved at du takker ja til en kampanje, og deretter mottar noe i posten - som du skal teste og buzze(fortelle) om til andre, uten at det koster deg en eneste krone. Andre kampanjer derimot, er oppgitt som tilbud til oss buzzadorer, der du kan få et produkt til en billigere/rimeligere pris. Det er lett å takke nei til kampanjer viss man ikke ønsker å delta, og for dem som kun ønsker å få tilbud om gratis kampanjer - er det enkelt å gi beskjed om dette. Da er det bare til å huke av ang. dette i profilen du har opprettet.

Det å være en buzzador er altså helt gratis, helt til du bestemmer deg for noe annet! Det er alltid godt opplyst om en kampanje koster noe eller ikke, så du trenger ikke være redd for å plutselig bli lurt.

Her er produktene jeg (og mine venner) har vært så heldig å få teste ut! Inni den ene brosjyren lå det flere eksemplarer av voks, som jeg kunne dele ut til venner og kjente. Jeg har også invitert til en liten spa-avslappingskveld, der noen av vennene mine fikk mulighet til å teste produktene de også. En rimelig grei pakke å motta i posten spør du meg, vertfall nå når sommeren ikke er så uker unna. Har du testet noen av disse produktene før?

Har du også lyst til å bli buzzador? Da kan du trykke HER.

Stikkord:

Slice of life

Endelig fikk jeg dratt meg til platekompaniet for å kjøpe den nyeste sesongen av Dexter. Jeg og Olav har sett alle de andre sesongene sammen, og vi kan ikke akkurat stoppe midt i en serie!! Sesong 5 falt ikke i så veldig godt i smak hos oss da, så vi har ikke vært supergira på å fortsette. (Noe som er grunnen til at jeg ikke har skaffet oss sesongen før nå...) Men i går kveld fikk vi kost oss med et par episoder, og de var en hel del bedre enn sesong 5. Det skal bli spennendes å se hva som skjer videre.

Hvilke tv-serier liker du best? Har du sett dexter noen gang?
Har du noen planer for søndagen?

I scream, you scream

... we all scream for ice cream!

Er det fredag, så er det fredag! Aner dere hvor godt det var å finne frem litt is tidligere idag? Skulle trodd jeg var avhengig. Neida. Men fra spøk til alvor - litt iskaldt til eksamenslesingen var på ingen måte feil. Spiselig motivasjon er den beste motivasjonen jeg har. Og siden det var så godt med is tidligere i dag, skal vi finne frem litt til fredagskosen også. Nå i kveld er det disse nydelighetene fra Ben & Jerry's skal nytes. (Nei jeg kan ikke spise så eksklusiv is på dagtid!) Det er ikke mye som er bedre enn Caramel Chew Chew blandet med Chocolate Fudge Brownie. Hvilken Ben&Jerry er din farovitt?

Og så må jeg ikke glemme å ønske dere alle en finfin helg. Nyt den med is, eksamenslesing, eller hva det måtte være!

Er du like glad i is som meg? Hvilke planer har du for helga?

Æææh, pakker i posten

Trykk HER for å delta i konkurransen (premie;Deksel)

Hvem elsker vell ikke å få pakker i posten? Jeg fikk disse to i posten for ikke så alt for lenge siden, men siden jeg er så travel - er det ikke alltid jeg får tid til å legge det ut på bloggen. Noen som kan gjette hva jeg har fått i posten? De som følger meg på instagram vet hva som er i buzzador-pakken, men jeg har ikke vist noen hva som er i pakken fra nelly. Dette var faktisk første gang jeg har bestilt noe fra nelly, og jeg ble godt fornøyd fornøyd. De hadde kort leveringstid, og jeg fikk det jeg bestilte, så det blir nok bestilt mer derfra ved en annen anledning. Tenkte å legge ut innkjøpet + buzzador-innholdet i egne innlegg, viss noen er interessert.

Har du fått noen kjekke pakker i det siste? Hvilke nettsider pleier du å bestille klær fra?

Time you enjoy wasting

Time you enjoy wasting is not wasted time.

For en fin helg. Jeg hadde store planer om mye lesing denne helga, men det ble ikke helt slik. Fredagen vet jeg ikke helt hvor ble av, den var over før jeg visste ordet av det. Og i går var jeg så heldig å få tilbringe store deler av dagen og kvelden sammen med mitt herlige søskenbarn på 3 år. Ingenting er som å leke sjørøver og kle seg ut og lese barnebøker sammen med en så skjønn liten (og ikke minst fantasifull) skapning. Dagen i dag, derimot, har gått med til litt bryllupsplanlegging - før jeg fikk besøk av den kjekke venninna mi Anne Lene. Vi koste oss med litt hudpleie, før det ble avslapping til film og diverse snacks. Når man venter på noe godt, venter man aldri forgjeves; One day var virkelig en film verdt å se.


Hvordan har du hatt det i det siste? Har du hatt en fin helg?
Har du sett "One day"?

Trykk HER for å delta i konkurransen (premie;Deksel)

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits