Jeg ser deg under gatelysEksamenslesing, prokrastinering, ukonsentrasjon, motivasjon, avslapping. Det er de samme tingene som går igjen hver dag for tiden! Så da deler jeg en sang med dere i stedet. Ha en fin torsdag!! Andre enn meg som leser til eksamen?

Hva syns du om sangen? Hva gjør du for tiden?
Hvilke planer har du for dagen?

Seriøst?

Jeg har aldri vært noe interessert i kjendiser, og syns det er helt u-trolig å høre om alt kaoset i Oslo i dag. Jentene har jo vært helt hysteriske, løpt foran biler for å se Justin Bieber, og ikke minst - stått en hel dag uten mat og drikke, bare for å få et glimt av den unge kjendisen. Helt ærlig syns jeg det er litt vell dramatisk. Hva var det for noe, seks sanger han skulle synge? Haha, nei vet du hva. Og folk som sier at "livet er ødelagt" bare fordi de ikke fikk høre ham synge... Jeg har ikke ord.

Men til dere beliebere (eller hva det heter) livet fortsetter etter denne dagen også!!


Jeg har forresten pierca øret mitt, var det ikke fint?

Beklager dere, men jeg måtte bare få ut litt frustrasjon, haha. Og sånn viss noen lurte; jeg har ikke noe i mot verken Justin Bieber eller fansene hans altså. Jeg bare syns ting tok litt for mye av i dag. Tror kanskje streiken har gjort at det ble mer kaos enn forventet, who knows?

Hva syns du om alt oppstyret i dag? Er du blodfan av Justin Bieber?
Eller er du slik som meg, en som ikke bryr seg om kjendiser?

Dagstilbud - to ringer 45,- (fri fakt)

Jeg har noen flere ringer liggendes, så tenkte å kjøre et lite dagstilbud for dere søte lesere. Jeg betaler selvsagt portoen!

Kjøp to tinger for 45,- // eller 30,- per stk. Første mann til mølla!


Justerbar størrelse, passer alle.


Ikke justerbar, men vil gjette størrelsen til S/M. (Jeg har tynne fingre, og den er for stor til de fleste fingrene mine.)

Ta kontakt på kethssalg@hotmail.com viss du er interessert!


Dette innlegget kan ikke kommenteres!
Trykk HER, for å kommentere det forrige innlegget.

God morgen, Norge

Det er på tide, på tide, på tide, påtide, på tide, på tide å stå opp!


Et glass med verdens beste juice, og snart litt frokost å bite i. Det er en god morgen det! Bare synd at de kun selger denne juicen om sommeren, fordi dette er den eneste juicen jeg liker.. Så mens Olav har dratt for å ta sin andre eksamen dette semesteret, skal jeg prøve å komme godt i gang med enda mer eksamenslesing. Håper alle har en flott onsdagsmorgen, og at dagen deres blir super! Lykke til til alle dere som har eksamen i dag!!

Har du hatt en fin morgen i dag?
Hvilke planer har du for dagen?


Jeg har forresten dagssalg på ringer idag; HER.

Ocean drive

Da var neglelakken skiftet igjen. Den andre begynte å falle av, og Keth måtte selvfølgelig plukke enda mer i den. Så da var det like greit og bare ta på en ny farge. Hva syns dere om fargen? Jeg likte den! Sommerlig og fin.

Og siden jeg bare skal sitte inne og lese til eksamen i dag, pluss mye annet vas (som alltid finner sin plass i disse dagene) så har jeg verken tatt meg tid til å ta på meg sminke eller ordne håret. Det er det vi kaller å "ikke bry om hva andre synes", viss noen lurte.

Jeg har ikke fått lest så effektivt i dag heller, desverre. Men jeg gjør så godt jeg kan. Så nå skal jeg slutte å refreshe blogg, blogsoft, facebook, og hotmail - og heller få svart på noen eksamensoppgaver til før Olav kommer hjem. Ha en fin tirsdag alle sammen!! (Viss det er tirsdag i dag da, blir litt "døgnvill" når jeg ikke har forelesninger..)

Hva syns du om neglelakken?
Hvilke planer har du for dagen? Har du noen eksamener før ferien?

Challenge

Jeg ble utfordra av Siv fra MotionOcean-bloggen her en dag, så da kan jeg vell ikke annet enn å ta utfordringen da? Jeg må svare på 11 spørsmål, og så skal jeg deretter utfordre andre bloggere. Så enjoooy!

1. Drømmereisemål? Åh, det er så mangt. Har lyst til å reise til USA, Frankrike, Thailand, Egypt, you name it. Og så liker jeg meg jo ekstremt godt i Tyrkia da!!!
2. Et fint bilde du har sett i dag? Har ikke sett noen bilder i dag egentlig, utenom at jeg var innom facebook! Så da kan jeg vell si at jeg er fornøyd med bildet av meg og Olav! Er vi ikke søte?


3. Tre ting du ser fram til? Jeg ser frem til så mye jeg. Sommerferie, fortsette på studiene, gifte meg, starte en arbeidskarriere!! Umulig å bare nevne tre ting.
4. Hva liker du å gjøre om du ikke har noe å gjøre? Jeg har alltid noe å gjøre! Men viss vi ser for oss et scenario der jeg ikke har noe å gjøre; så liker jeg å slappe av. Holde på med fimo, se film/tv-serier, slappe av med kjæresten, jentekvelder med film og godis, osv.


5. Hva slags tanker har du om mattematikk? (hehehe) Jeg prøver å tenke minst mulig på matematikk. Jeg er ikke noe god i det, og er glad jeg er ferdig med faget!! Men Olav studerer matte ved universitetet, så det hender jo at han "prøver å få frem entusiasmen min" som ikke finnes.
6. Tre ting du rører ved hver dag? Det må vell være mobilen, dataen, og tannkosten det! Og selvfølgelig mye annet som er knyttet til mine daglige rutiner.
7. Favorittsport? Det var et vanskelig spørsmål. Har egentlig aldri drevet med så mye sport, annet enn at jeg spilte fotball en liten stund. Så da må det nesten bli fotball da?
8. Vann vs melk? Vann, definitivt. Har veldig lyst til å like melk, fordi det ser utrolig godt ut, men foreløpig så liker jeg ikke ettersmaken det gir.
9. Det fineste komplimentet du kan få? Hmm, dette var et vanskelig spørsmål... For jeg liker egentlig best å få komplimenter på egenskaper jeg har - som f.eks at jeg gjør andre glad.
10. Skjørt eller bukse? Bukse!! Jeg liker ikke skjørt i det heletatt. Men kjole derimot er jeg glad i da!
11. En tanke som gjør deg glad? Det må vell være det at jeg er så heldig å bo i Norge det. Med mange flotte mennesker rundt meg, familie som jeg setter pris på, gode venner, og ikke minst at jeg har verdens beste kjæreste. Det er ting som gjør meg glad det

Jeg utfordrer dere alle til å svare i kommentarfeltet, på noen, eller alle spørsmålene. I tillegg har valgt å sende utfordringen videre til Gunnnis, Sara-A, og Mazcarafreak. Jeg har valgt å bruke noen de samme spørsmålene som jeg fikk selv, men har endret på noen av spørsmålene.

1. Drømmereisemål?
2. Et fint bilde av deg selv?
3. Tre ting du ser fram til?
4. Hva liker du å gjøre om du ikke har noe å gjøre?
5. Hva er din største drøm?
6. Favorittfilm og/eller favorittbok?
7. Favorittsport?
8. Vann vs melk?
9. Det fineste komplimentet du kan få?
10. Skjørt eller bukse?
11. En tanke som gjør deg glad?

Hva syns du om utfordringen? Skal du svare på spørsmålene du også?
Hvilke planer har du for dagen?

Se min kjole

Det var 30% på hele bikbok i helga, så da måtte jeg nesten ta turen innom for å se om jeg fant noe. Det var ikke så mye jeg fikk lyst på, så da endte jeg bare opp med denne kjolen her. Har alltid bruk for noen fine kjoler innimellom, i stedet for å måtte bruke de samme hele tiden.


Ps: Jeg valgte bevisst å bruke det bildet hvor jeg så brunest ut!! Så fortvil ikke... Det er desverre lyset i gangen som gjør det.


Og så måtte jeg selvfølgelig en tur innom Panduro.


Og sist men ikke minst; sims fra platekompaniet. Gotta love it!

Hva syns du om innkjøpene?
Har du shoppet noe i det siste? I så fall, hva?

Sneak peak; helgens innkjøp

Jeg var som sagt nedom sentrum en tur på lørdag, så da ble det selvfølgelig kjøpt litt greier her og der. Noen som er nysgjerrige?

Det ser ut som det er litt skyer utforbi, men jeg tenkte å sette meg ut for å lese litt i dag også. Må utnytte det så lenge jeg kan! Men først skal jeg prøve å få lagd noen av fimofigurene som står på bestillingslista. Har hatt det så travelt i det siste, at det ikke har blitt lagd så mye som jeg skulle ønske. Har du hatt det travelt i det siste?

Noen som vil se hva jeg kjøpte?
Hvilke planer har du for dagen?

Sunglasses on

Åh, jeg nyter finværet. Hører at temperaturen skal synke nå til uken, desverre, noe jeg ikke liker i det hele tatt. Jeg får bare prøve å nyte varmen så lenge den er her, og det håper jeg dere også gjør! Jeg har lest litt til eksamen ute i sola i dag, og nå skal jeg snart ut dørene for å høre når Olav spiller på et møte i kveld. Håper alle har hatt en like fin søndag som meg!? Beklager at det ikke blir så mye blogging nå for tiden, men sånn er det når det er nydelig vær ute og eksamenslesing - ikke minst. Det er snakk om prioriteringer, vet dere!!Ha en super søndagskveld, folkens!!

Har du hatt ei fin helg? Hva har du funnet på?
Hvordan har søndagen din sett ut?


Grillings

For en herlig lørdag! Jeg har vært nedom en tur i sentrum, og bare tatt det chill. Det har ikke blitt noe eksamenslesing på meg i dag da, men den får jeg ta i morgen. Vi hadde ikke fått med oss at matbutikkene stengte tidlig i dag, så det var bare flaks at vi fikk handlet maten vi trengte. Men nå har vi fått tak i både grillmat og engangsgrill, så vi skal sette oss ut i sola og kose oss. Håper alle dere andre også har en super lørdag!Hvordan har din lørdag vært så langt?
Hvilke planer har du for kvelden?

Starbucks Frappuccino - Uke 1

Starbucks Frappuccino-serien består av smakene Coffee, Mocha og Vanilla, og kan kjøpes i dagligvarebutikker og kiosker over hele landet. Vi har en ukentlig konkurranse de neste tre ukene. Les hvordan du  blir med i trekningen av tre brett med din Frappuccino-favoritt, samt et tøft og praktisk termokrus fra Starbucks som sørger for at du kan nyte iskald Frappuccino gjennom hele sommeren, under bildet.

Hvor mange smaksvarianter har den norske Starbucks Frappuccino-serien? Det finnes tre smaker!!

Har du smakt noen av dem? Har du tenkt å delta på konkurransen?
starbucksvinn
Stikkord:

Sommerens blogg?

Jeg ble fryktelig lei av å trekke ukens blogg hele tiden. Det ødela hele bloggen følte jeg, i og med de fleste innleggene nedover handlet om det! Så derfor har jeg valgt å droppe det en stund fremmover. Men jeg tenkte kanskje jeg kunne trekke "sommerens blogg"  i stedet? Og da heller bare ha to eller tre stk. i løpet av sommerferien? Hørtes det ut som en god ide?

Viss du har lyst til å bli sommerens blogg, her på bloggen min, så meld deg på i dette innlegget da. Alt du trenger å skrive er "jeg er med"!

Har du lyst til å bli sommerens blogg?
Hvorfor syns du jeg bør velge nettopp deg?

Langhelg, eller noe..

Nå har jeg ikke mer undervisning før den første eksamenen min, så dagene fremmover håper jeg på å tilbringe som på bildet under. Ute i sola, med bøker, og noe godt å knaske på. Ikke helt feil det! Håper sola og varmen holder seg fremmover.

Og i kveld så er det jo finalen av "The voice"! Den må jeg få med meg.. Andre enn meg som skal se finalen? Håper alle får en super helg, med eksamenslesing eller avslapping - alt etter.

Hvilke planer har du for dagene fremmover?
Har du eksamener som nærmer seg?


Trykk HER for å melde deg på issmaking-konkurransen.

Deksel fra Handelsportal.no

Jeg fikk et deksel i posten i dag. Denne gangen var det et deksel fra Handelsportal.no, som var enkelt - men stillig. Jeg liker når det er litt mønster og slikt i dekslene jeg. Når jeg tenker meg om, så er dekselet jeg har på mobilen nå mønstrete det også.  Og forresten, visste dere at handelsportal.no har fri frakt på bestillingene sine? Virkelig vært å ta en titt! Og en siste ting da, siden jeg er så snill... Viss dere skriver inn koden "bil258" når du kommer til kassen, så får du 15% på hele bestillingen!!Kommer du til å benytte deg av rabatten?

Hva syns du?
Har du vært innom Handelsportal.no før?

Varm hybel

Jeg skal ikke klage på det fine været! Jeg syns det er helt nydelig, og det er deilig å kunne sitte ute å lese, og det er herlig å kunne ta på shorts og t-skjorte om morgenen. Men fy så varmt det blir inne i leiligheten her? Det er jo nesten ulevelig om natten. Jeg er ikke fan av å våkne mitt på natta, av at det er alt for varmt. Tror nesten jeg må finne frem et laken bare, som jeg kan sove i. For dyne er rett og slett drependes varmt.

Har disse to ugleringene til salgs på salgsbloggen min, viss noen har lyst til å ta en titt. Billig billig! (HER)

Nå må jeg komme meg avgårde til skolen. Skal ha fremlegg om forskningsmetode, så kjenner jeg gleder meg til å bli ferdig. Jeg er ikke glad i gruppearbeid og slikt, og spesielt ikke når det er rett før eksamen. Gleder meg til å kunne fokusere på eksamenslesing, og ikke la tankene svirre rundt et gruppearbeid.

Andre som syns det blir for varmt?
Hvilke planer har du for dagen?

Hot Coral

Tenkte jeg kunne vise den ene neglelakken jeg kjøpte, nå når jeg har tatt den på. Hva syns du? Jeg likte den!

Nei, nå må jeg komme meg ut i sola å få lest litt pensum. Ha en super onsdag alle sammen!!!

Hva syns du?
Bruker du ofte neglelakk?

Nyter finværet

Utrolig deilig vær for tiden. Håper det holder seg slik en stund nå. En helt merkelig følelse å kunne gå med shorts til skolen tidlig på morgenen!!

Hvordan er været hos deg?
Hvilke planer har du for dagen?

iTry #2

Det var så varmt i går at jeg måtte kjøpe meg en is på vei hjem fra skolen. Så da falt valget på denne! Jeg visste ikke helt hva jeg kunne forvente meg av den, men siden jeg ikke hadde lyst på vaniljeis fikk jeg lyst til å smake den. Jeg ble positivt overrasket over isen, og kommer nok til å kjøpe den igjen. Jeg likte godt fruktsmaken, og konsistensen på isen.

Har du smakt denne isen?
Har du prøvd ut noe nytt i det siste?

Fin langhelg

Jeg hadde det så travelt i helga, at jeg ikke fikk oppdatert dere om alt. Utenom å feire 17.mai, hadde jeg planlagt å treffe kjekke Nina. Det var år og dag siden sist vi hadde vært med hverandre, så det var på tide å ha en skikkelig kosekveld med godteri, film, og snakking. Etter jeg hadde vært på jobbintervju på fredagen, reiste jeg altså for å treffe Nina, og var med henne helt til lørdags ettermiddag.

Vi kjøpte oss noen filmer på platekompaniet som vi koste oss med, og siden det var 40% på hele Helgø butikken - handlet vi inn en god del godteri (mildt sagt!!). Det var godt å ta igjen litt tapt tid, og jeg gleder meg allerede til flere slike kvelder i sommer. Noen som vil se all godisen vi kjøpte? // Se bilde unde.

Og så traff jeg som sagt Pius på lørdagskvelden, spilte alias, og spiste masse usunt denne kvelden også. I går, søndag, så vi enda en film, og spiste enda mer godis. Kort sagt; en superkoselig (og usunn) helg med kjekke jenter!! Viss noen lurer på hvilke filmer jeg så, så var det The vow, Burlesque, og Source code. Har du sett noen av dem?

Hva gjorde du i helga?
Spiste du masse godis?

Solskinnsdag

For et nydelig vær det var i dag. I går da jeg tok bussen hjem til Bergen igjen, trodde jeg at jeg tok bussen bort fra varmen. Men der tok jeg heldigvis feil!!! I dag var det helt utrolig varmt ute. Det var for varmt til å ha på genser til og med, og det sier kanskje litt. Så derfor tenkte jeg at jeg skulle pakke med meg noen bøker, og gå ut i sola en liten stund. Kanskje jeg får lest litt mer pensum der, enn viss jeg sitter her inne!?


Spiste jordbær og popcorn i går, med pia. Ser de ikke gode ut?

Ha en super mandag, alle sammen, i dette nydelige sommerværet!

Hvilke planer har du for dagen?
Har du også fint vær?

Alias

Har hatt Pia på overnatting i natt slik at vi skal få utnyttet tiden vi er sammen mest mulig. Vi skulle chille med litt film og slik, men plutselig hadde vi ingenting å se på - så da utsatte vi det til i dag heller. Så det ble til at vi spilte Alias med mor og kjæresten. Så flinke som jeg og Pia var, var det morsomt å slå de ned i støvlene. Ja, og så hadde vi selvfølgelig pistasjis - som er et must når jeg er med Pia.

Rart å tenke på at dette er siste gangen jeg er hjemom før det er sommerferie. Så når jeg kommer hjem til Bergen igjen i kveld - vet jeg at eksamenslesingen står for tur. Det blir en hektisk måned nå før ferien, med eksamener og annet stress. Og tillegg så begynner jeg med sommerjobben bare et par dager etter eksamen, så blir ikke mye avslapping fremmover.

Hvordan har din helg vært?
Hvilke planer har du for dagen?

New in

Det var tilbud på neglelakker på H&M i går, så da måtte jeg bare kjøpe noen. De hadde mange knæsjne farger jeg hadde lyst på, men måtte begrense meg litt - så da ble det bare disse tre her.

Hva syns du?
Har du shoppet noe i det siste?

Vinn iskremsmaking, Ben & Jerry's

Trykk HER, HER, HER eller HER for å komme til konkurransen!!

Bilder fra 17.mai

Til tross for drittværet vi hadde her i går var 17.mai-feiringen fin. Jeg fikk sett både barnetog, løgnastog, folketog, spist middag hos farmor, og spist på restaurant på kvelden. Koselig med tradisjoner på dagen.Nå skal jeg til sandnes for å treffe kjekke Nina. Det er alt for lenge siden jeg har fått vært med henne, så det blir koselig.

Hvordan var din 17.mai-feiring?
Hvilke planer har du for dagen?

Gratulerer med dagen, Norge!

Jeg følger strømmen, ikke fordi jeg liker å blogge om noe alle andre blogger om også, men fordi jeg har lyst til å ønske alle en kjempeflott 17.mai. Dette er dagen jeg forbinder med barnetog, løgnastog, folketog, is, familiebesøk, russ, strand, bunad, flagg. Ja, rekken er lang. Dette er vertfall en dag jeg forbinder med glede og fellesskap, noe som kanskje er ekstra viktig i år. En annen ting jeg forbinder med 17.mai, som ikke er like positiv, er dårlig vær. Det er ikke ofte solen skinner på 17.mai, så jeg ble egentlig ikke overrasket av å se ut av vinduet idag. Jeg krysser derfor fingrene i håp om at været blir tålelig, slik at det ikke er alt for kaldr der ute. Kan ikke akkurat gå med jakke til bunaden liksom...


Bilde fra konfirmasjonen vi var i sist helg. Tatt av Olav sin bror.

Så kort oppsummert for dem som ikke hadde lyst, eller ikke hadde tid til å lese alt ovenfor; Ha en kjempeflott 17.mai feiring, alle sammen♥

Hvilke planer har du for dagen?
Hva forbinder du med 17.mai? 

We are young

Har du lyst til å vinne iskremsmaking av Ben & Jerry's? TRYKK HER.

Deler en sang med dere før jeg løper avgårde mot sentrum. Bussen jeg skal ta nedover i dag går kl.15.30, men jeg håper jeg får tid til å hente macen min først. Jeg hentet nemlig macen min fra reperasjon i går, men så oppstod det problemer slik at jeg måtte levere den inn igjen i dag. De sa at det skulle gå ganske raskt å få re-installert den, så da satser jeg på at de er ferdige før jeg må ta bussen hjemmover til mor. Kjipt å miste alt innholdet på macen, men alternativet var å betale 2000 for å ta vare på det, og det syns jeg ikke det var verdt det....

Men nå må jeg få fart i sakene her. Håper alle får en fin onsdag!!

Hva syns du om sangen?
Hvilke planer har du for dagen?


 Har du lyst til å vinne iskremsmaking av Ben & Jerry's? TRYKK HER.

Vinn årets iskremkalas på Ben & Jerry's (Kvadrat)

Jeg har gleden av å holde tidenes beste konkurranse for dere, her på bloggen min!! Og så er det superenkelt å delta!

I juni inntar kultiskremen Ben & Jerry's Kvadrat på Forus. Scoop shop?en utenfor Stavanger og Sandnes vil bli den andre i Norge, og nå har du sjansen til å bli en av de første som får prøvesmakt den himmelske isen i den splitter nye butikken.

Du og en venn vil få smake legendariske smaker som Chocolate Fudge Brownie, Cookie Dough, Chunky Monkey, New York Super Fudge Chunk og mange mange fler. Jeg kommer til å trekke ut 6 vinnere (altså vil hele 12 stk. få lov til å reise å smake de herlige isene, etter at konkurransen er avsluttet). 

For å delta må du:
- Fortelle hvem du vil ta med

- Skrive hvor du kommer fra/bor

Siden denne fantastiske iskremsmakingen finner sted på kvadrat, på Forus (i Rogaland for de som ikke visste det), er det viktig at vinneren enten bor i nærheten, eller vet at de har mulighet til å komme seg dit på smaksdagen. Datoen kommer jeg tilbake til når jeg har fått mer informasjon fra sponsoren min, men den kommer til å bli i begynnelsen av juni. Til dere som ikke bor i nærheten - så kan jeg finne på en trøstepremie. Men den vil selvfølgelig ikke være i nærheten av så kjekk som iskremsmakingen.


Deltar du?
Er du i nærheten av kvadrat på dette tidspunktet?

Inspirasjon

Ååh, jeg skulle så gjerne ønske jeg var like flink med fimo som ToniEllison.... Her er noen av videoene hennes, viss dere er interesserte i å se herlighetene hun får til å lage. Jeg har prøvd noen av de samme tingene som henne, men det blir liksom aldri like fint... Jaja, øvelse gjør mester! Jeg får nok bare sette meg ned å øve litt innimellom.

Men jeg har desverre ikke tid til å holde på med fimo akkurat nå. Jeg må komme meg i dusjen, og få pakket kofferten til i morgen. Da er det hjemreise for å feire 17.mai hjemme. Skal du noe sted på 17.mai? Eksamenene nærmer seg med alt for store skritt desverre, så etter denne helga her - må jeg få kommet skikkelig i gang altså. Ikke så lenge til sommerferie heller, heldigvis.

Bruker du å se filmer på youtube for å finne inspirasjon til noe?

Hvilke planer har du for dagen?

Gourmet Jelly Beans

Fikk disse herlighetene i posten i dag. Nammi. Andre enn meg som liker Jelly Beans? De har de merkeligste smaker, noen av dem - og det er morro å se hvilke som smaker hva. Noen smaker helt forferdelig, mens andre er helt nydelige.

Og en liten påmindelse; konkurransen i dette innlegget avsluttes om en time (18.00) så hurry up, og meld dere på!

Liker du Jelly Bean?
Har du huskt å melde deg på konkurransen min?

MAI-KONKURRANSE; Piercingkongen.no - hele 13 vinnere - AVSLUTTET

Da hadde jeg fått mail om en konkurranse sponset av Piercingkongen.no igjen. Og gøy er det!! Denne gangen blir det trukket hele 13 vinnere, som vinner gavekort av ulike verdier. (1stk på 200,- 2stk på 100,- og 10stk på 50,-)

For å delta MÅ du:
- Like DENNE facebook-siden.
- Legge igjen mailadressen i kommentaren.
(Mailadressen brukes til å melde seg på nyhetsbrev fra OLink).

 

PS: Avsluttes ca. 1800 i kveld.

Er du med? Har du likt siden?
Har du husket å legge igjen mailadressen?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits