Lik bloggen min på facebook?

For å like bloggen min på facebook trykker du HER, noe som hadde gjort meg veldig glad!! Og da mener jeg virkelig glad altså!! Har du facebook side som du vil jeg skal like tilbake, så skriv det på wallen! Rett skal være rett! :))


Digger forresten dette bildet!

Håper å få sett litt film i kveld før jeg legger meg! Men jeg må passe på at jeg ikke kommer i seng alt for sent. Skal tross alt få ungene avgårde på skole og i barnehage i morgen også... Ikke bare det, men det er turdag for Hannah i morgen!! Takk og pris for vannkoker :)) Hvordan har din dag vært?

- Liker du bloggen min på facebook?
- Hva skal du i kveld?

Bloggfeber, eller hva?

Jeg lagde jo et innlegg med sommertips, og så nettop at det hadde blitt valgt til å ligge på framsiden av bloggfeber.com! Det synes jeg var utrolig gøy!! Fant du bloggen min gjennom den siden? Nå har jeg akkurat fått i meg og småsøskna litt middag! Kjente jeg begynte å bli litt sulten, ja...

Her ser dere søsknene mine ligge slappe - mens jeg lagde den mest avanserte middagen jeg vet om! Les irionien, haha. Men det smakte godt da!! Har du småsøsken?

- Hva har du hatt til middag?
- Hva skal du i kveld?

Noen tips før ferien!

Nå er det få uker igjen til sommerferie, og da er det mange som skal ut å reise. Jeg tenkte derfor at jeg kunne komme med noen tips. Disse synes jeg fungerer veldig bra, både når jeg skal prøve å ikke glemme noe viktig og når jeg har lyst til å oppnå en flott brunfarge.


1. Pakk i god tid. Det er ikke lurt å pakke siste dagen. Du tror kanskje du har husket alt, men så viser det seg etterpå at det stadig dukker opp nye ting du har glemt! Det gjør vertfall alltid jeg...

2. Lag lister! Det er alltid lettere å pakke viss du har en liste med de tingene du har tenkt å ta med. Stryk ut punkter på lista etterhvert som du har pakket klart det du trenger. Det er lett å skrive på nye ting når du kommer på det, og lett å se hva du faktisk har husket å pakke. Jeg elsker å lage lister!!


3. Bruk solfaktor. Det er viktig å passe på huden, spesielt viss du skal til syden. Du har kanskje lyst til å bli veldig bun, men det kan du bli selv om du bruker faktor. Bruker du ikke solkrem vil du ikke bare få mer rynker, men du vil også ha lettere for å bli solbrent - og har da høyere risiko for å utvikle krefttyper.

4. Pakk alltid med fuktighetskrem. Huden trenger fuktighet - spesielt om sommeren. Har du ikke lyst til å flasse av den flotte sommerlige brunfargen - da er fuktighetkrem tingen. Det er også lurt å ha en skrubb tilgjengelig i dusjen. Med den kan du skrubbe av døde hudceller, og brunfargen setter seg bedre i huden og varer lengre.

5. Vei kofferten før avreise. Skal du ut å fly er det lurt å veie kofferten før du reiser! Det er surt å måtte bruke feriepegene på å betale overvekt. Skal du ikke ut å fly er det likevel lurt å ikke ha altfor mye bagasje, slik at du slipper å bære på unødvendig bagasje. Du bruker som oftest ikke halvparten av det du har med uansett!? Det har vertfall jeg opplevd en god del ganger...

Håper du kan får bruk for noen av disse tipsene! Har du noen andre gode tips?

- Hva syns du om tipsene?
- Hvilke andre ting ville du likt å få tips om?

It's called being nice!

Siden Therese er syk, og pappa reiste til Kristiansand med jobben tidligere i morges - har jeg tatt på meg oppgaven om å få søsknene avgårde til skole og barnehage både i dag og i morgen. Jeg stod opp til vanlig skoletid selv om jeg egentlig har fri, for å lage frokost og matpakke til dem. Brødrene fikk jeg sendt på skolen, og lillesøs ble kjørt i barnehagen. Nå må jeg bare huske at jeg skal hente henne senere i dag også!! Hadde du vært så snill?

Jeg tok meg til og med tid ti å skrive en søt liten lapp til hver av dem! Nå skal jeg ta turen bort å hilse på Arnegutten, før jeg virkelig må prøve å få øvd til eksamen. Er tross alt derfor jeg har "fri". Ha en super tirsdag, lesere :-D

- Hva skal du gjøre i dag?
- Står du tidlig opp, selv om du har fri?

Bloggvurdering; lisavictoria.blogg.no

Vinneren av bloggvurdering ble Lisa Victoria - http://lisavictoria.blogg.no/


Førsteinntrykket jeg fikk av bloggen var veldig bra. Den var innbydende og hadde flotte bilder. Designet klarte jeg først ikke bestemme meg for hva jeg syns, men fant etter litt ut at jeg faktisk digger designet. Det var enkle farger, ikke noen forstyrrende elementer som ødelegger. Headeren var veldig enkel, og jeg liker ofte det enkle aller best. Hadde vært litt kult om du kunne endret fargen rundt bloggen til å bli lik den som kommer på innlegene (linker) eller omvendt - slik at de stemmer overens! Innleggene ser jeg at kommer regelmessig, noe som er positivt. De er preget av flotte og varierende bilder, noe jeg også likte veldig godt. For å komme enda høyere opp på skalaen hadde det vært gøy om du oppdaterte den enda oftere, men det er ikke alltid like lett det heller! Totalt sett likte jeg bloggen, og velger å gi bloggen en sterk 5'er.

 

- Hva syns du om vurderingen?
- Leser du denne bloggen?

Glad og fornøyd!

Jeg fikk handlet det meste som jeg trengte, og fikk så og si alt på tilbud. Og hva er ikke bedre en det? Nå har jeg nettopp spist middag, og tenkte jeg skulle ta en liten tur bort til verdens beste! For en flott mandag :-D 

- Hva syns du om innkjøpene?
- Hva har du gjort i dag?

Sydenshopping

Det er mindre enn to uker til jeg reiser til syden, noe som betyr at jeg bør handle inn alt jeg mangler. Når man skal til syden trenger man jo mye rart, både solkremer, bodylotion, aftersun og sommerklær. Jeg tenkte derfor at jeg skulle ta turen ned til sandnes for å kjøpe inn litt av alt jeg mangler! Neste uke er jo travel med to eksamener, i tillegg til avslutning med skolen - så da blir det vertfall ikke mye tid!! Liker du å handle inn til ferie? Kommer kanskje med et "innkjøp"innlegg senere i dag! Ha en superflott mandag, alle!!! :-D

 

- Hva skal du i dag?

Hjemme fra konfirmasjon!!

Ville bare fortelle dere at jeg er kommet hjem fra konfirmasjon. Jeg har hatt det veldig koselig, og håper at dere også har hatt ei flott helg! Hva har du funnet på? Jeg tok ikke noe særlig med bilder i konfirmasjonen så har ikke så mye å dele med dere desverre! Likte at jeg fikk muligheten til å gå med bunaden i år likevell, hadde vært litt kjipt å vente helt til neste år!!- Hvordan har helgen din vært?

Ikke helt klar likevel...

På kvelden i går trodde jeg at alt var pakket og klart, så jeg satte meg ned i senga og tenkte jeg skulle kose meg med litt film. Det varte ikke lenge, skal jeg si deg! Det har seg nemlig slik at jeg plutselig kom på at jeg ikke hadde tatt fram sjalet til bunaden. Når jeg tenkte meg om så hadde jeg faktisk ingen anelse om hvor jeg kunne finne den heller... Så der satt jeg da, med en pakket bagg og bunadsgreier som jeg trodde jeg hadde lagt klart - men sjal var savnet. Siden jeg var russ i år, brukte jeg jo ikke bunaden på 17.mai i år, og det er ikke heller så lett å tenke seg et år tilbake i tid for å huske hvor jeg har lagt det hen. Jeg har altså ikke noen ide om hvor det har forsvunnet, og for tiden befinner seg...

Heldigvis så har jeg en reddende engel som bor i samme gate som meg. Og denne engelen og jeg har samme type bunad! Var ikke det en bra tilfeldighet? Jeg har altså fått lånt sjalet til min kjære søte venninne Pia, noe jeg skal takke henne lang og lenge for. Jeg lover at jeg skal ta godt vare på det, og så skal jeg prøve å ikke glemme det igjen!

Jeg skal som sagt reise bort, og drar nå om ikke så lenge! Det blir derfor mest sannsynligvis ikke blogging før jeg kommer hjem på søndagskvelden! Så dere får kose dere og kommentere på gamle innlegg i mens! Det er også gøy om noen velger å følge bloggen min på bloglovin, eller like facebook siden min. Husk at jeg skal få tatt noen bloggvurderinger av dem som legger igjen bloggadressen på facebook siden!

- Skal du i konfirmasjon i helga?
- Hva skal du finne på i helga?

Kommentarene godkjent og besvart når jeg kommer hjem!

Forelska i en 11åring!?

Nei ikke helt! Jeg er jo forelska i verdens beste.... Men tilbake til poenget mitt; fyttikatta så søt og ikke minst flink Daniel var da? Jeg har ikke fulgt med på Norske Talenter, men tenkte å se finalen i dag. Jeg ble nesten helt målløs så flink han var!!! Du kan komme her og klage til meg over hvem som vant, men vet du hva? Jeg vil ikke bry meg om hva du sier, for Daniel var rett og slett helt super!!

 

Siden finalebidraget ikke har kommet ut på youtube enda, så må dere nøye dere med semifinalen:

 

- Så du dansinga til Daniel i dag?
- Er du enig i at han var en verdig vinner?

En lat fredag..

Nå er endelig biologieksamen overstått, og jeg er klar for en superslakk fredagskveld. Jeg er sliten og trøtt etter noen lange og harde uker med skolestress, så i kveld orker jeg ingenting. Jeg skal spise chips og chille med litt film, var planen! Er egentlig invitert i bursdag, sånn åpent hus opplegg - men det orker jeg rett og slett ikke i kveld. Jeg må pakke litt også, for skal til Etne og Stord i helga med Olav. Vi skal nemlig i konfirmasjon til søskenbarnet hans. 

Men vi må blogges om litt heller, for nå er det Norske Talenter og pizza med familien som står for tur!Bare fordi blått er rått, og fordi jeg som sagt elsker flotte nærbilder!

- Skal du se Norske Talenter i kveld?
- Hva har du gjort i dag?

Gjør meg glad?

Nå i alt stresset med biologi og alt det andre, så hadde det vært veldig gøy viss du hadde lyst til å gjøre meg litt glad? Det er ikke egentlig noe krevende å gjøre meg glad heller, så jeg håper at du plutselig fikk en kriblene følelse av å ville gjøre meg glad... Alt du trenger å gjøre er å gå inn på facebook siden min(ved å trykke et hvilket som helst sted i dette avsnittet) og trykke liker! Viss legger igjen bloggadressen din der, kommer jeg til å trekke en eller flere bloggvurdering etter helgen, alt etter hvor mange nye likes jeg har fått. Hadde ikke det vært gøy da? Do it, do it!!

Glad i lakris eller? Ja, jeg elsker det!! Lakris er en slik ting som man enten elsker, eller syns er helt motbydelig. Sjeldent man hører om noen som syns det er litt godt? Gi beskjed viss jeg tar feil altså... Liker du lakris? Jeg skulle egentlig spise lakrisen i morgen mens jeg har heldag, men klarte ikke la være å åpne den. Skal prøve å spare resten nå!!!

Nå skal jeg gjøre ferdig en til biologieksamen med flervalgsoppgaver, og se litt på oppgavetyper som er gitt på del én tidligere år (den delen uten hjelpemidler). Kjenner at nervene for i morgen begynner å komme, men får krysse fingrene og satse på at all øvingen kommer til nytte. Tar veldig gjerne i mot noen "lykke til" i dag også altså!!?

Lady Gaga - The Edge Of Glory

 Selena Gomez & The Scene - Naturally

- Like du siden min på facebook?
- Ønsk meg lykke til med biologien?

Bloggvurdering; karoline95.blogg.no

Vinneren av blogg vs. blogg ble Karoline (http://karoline95.blogg.no)!Førsteinntrykket jeg fikk av bloggen hennes var bra. Det virka som en koselig og søt blogg, som ikke er så rotete. Designet er helt greit. Liker headeren, men hadde kanskje likt litt andre farger i designet. F.eks andre farger som passer bedre til headren din, og som går igjen i hele designet. Eller at du bare hadde endret fargen på overskriftene - det tror jeg hadde gjort mye


Innleggene blir oppdatert regelmessig og ofte, og det er gøy. Hadde vært enda kjekkere med litt flere innlegg som handler om litt forskjellige ting. Du bruker bilder i innleggene, men også disse kan du ha litt flere av - litt mer varierte? (Da tenker jeg mer på om du skal ta bilder av gjenstander, portrett av de du er med o.l ) Totalt sett syns jeg hun har en søt blogg, som med litt oppussing kan bli veldig bra! Jeg vil gi denne bloggen en 4'er, men med et godt potensial til å bli enda bedre!

- Hva syns du om vurderingen?
- Har du hatt en fin torsdag?

Har du lyst på bloggvurdering? Lik facebooksiden min her, og legg igjen bloggen din som en kommentar der! Jeg tenkte å ta en ny bloggvurdering etter helga, viss det er stemning for det! (Jeg skal bort i helga, så blir ikke så mye blogging fra lørdag til søndag!)

Noe å se fram til!

Nå er jeg skikkelig klar for sommer. Om 16 dager reiser jeg til Tyrkia med Olav, og det kommer til å bli supert! Jeg gleder meg helt sykt til jeg er ferdig med alle eksamenene, og kan ta meg en velfortjent sommerferie! En eksamen overstått, tre igjen. Gleder du deg til sommeren?


Håper på å bli like brun som dette i sommer, men noe sier meg at det ikke kommer til å skje....

I sommer skal jeg kun være ei uke i syden, i tillegg til ei uke på skjærgårds music and mission festival. Utenom dette skal jeg bare jobbe, og prøve å få tjent litt penger til neste år. Skulle veldig gjerne hatt noen uker til i syden, virkelig, men jeg kan ikke alltid få det som jeg vil! Nå hører jeg at biologiboka roper på meg, så vi blogges! Glemte forresten å ta bloggvurderingen i går, så den kommer senere i kveld!!

- Hvilke planer har du for sommeren?
- Hva skal du i kveld?

Perfekt eksamensvær!

Jeg så ut av vinduet da jeg våknet, og så dråper på glasset. I dag er det grått ute, og det ser kaldt ut, noe som passer meg perfekt på en eksamensdag som i dag. Hadde det vært sol ute i dag hadde jeg nok blitt litt irritert. Jeg skal jo først ha eksamen hele dagen, for så å gå hjem og lese til eksamenen jeg skal ha i morgen! Sommeren kan komme etterpå den!! :-D

I mens jeg koser med med norsk eksamen har jeg lyst til å få høre hva dere skal finne på fornoe i dag? Alltid et pluss å komme hjem etter en lang og hard dag - og se at mange har lest og kommentert bloggen!!♥ Ha en super torsdag, alle!

- Hva skal du i dag?

Ønsk meg lykke til?

Nå er det snart tid for å legge seg, og i morgen er det eksamen i hovedmål (bokmål) som står for tur. Noen som vil ønske meg lykke til? Tenk at jeg ikke har hatt skriftlig eksamen siden norsken i tiendeklasse :o Og den gikk ikke så bra... Jeg skal krysse fingrene og gjøre så godt jeg kan i vertfall! Er tross alt bare skriving... Biologien på fredag er nok hakket verre må jeg si! Skal du ha eksamen i morgen?

Jeg elsker nærbilder, spesielt når jeg ser så utrolig deilig ut!

Ups, kom på nå at jeg har glemt å kjøpe inn noe digg til "skrivedagen" jeg skal ha i morgen. Tror jeg skal kalle den for en skrivedag, så blir det ikke like skummelt. Jeg er jo nesten avhengig av å sitte å spise på noe, ellers blir det jo gørrkjedelig? Håper at kantina er åpen♥

- Skal du ha eksamen?
- Liker du å knaske på noe på prøver?

 

PS: har du lyst til å gjøre meg glad ? Lik facebook siden min her!

Kjedelig sa du?

Ja, helt korrekt. Dette er skikkelig kjedelig. Kjenner jeg er utrolig lei av å lese nå. Har endel igjen før jeg kan begynne med eksamensoppgavene, men har heldigvis kvelden i dag pluss morgendagen igjen før alt skal være på plass. Jeg kjenner at jeg gleder meg til å være ferdig med biologi. Rettslæreeksamenen står for tur etter biologien, men der er det heldigvis oppgaver som skal gjøres, mer enn lesing! Prøver å finne litt motivasjon til å bli ferdig med biologien, men i dag var ikke det like lett! Noen tips?

Hva skal du finne på fornoe gøy i kveld da? Olav kommer snart innom en tur til meg. Heldig jeg!! Så blir det nok litt mer lesing, før jeg skal sitte barnevakt! Håper du har hatt en flott onsdag så langt, og kos deg i kveld!


- Hva har du gjort i dag?
- Pleier du sitte barnevakt?

Hva vil du lese om?

Jeg blogger om hverdagen og det som faller meg inn, men det er lenge siden jeg har hørt med dere lesere - hva dere egentlig har lyst til å lese? Det er ikke så lett for meg å vite hva dere vil ha, uten å spørre dere. Så det får jeg gjøre nå!! Hva vil dere jeg skal blogge om? Er det noe du syns jeg mangler? Kanskje vil du at jeg skal skrive litt mer om ting som interesserer meg, ha outfits, lage konkurranser, eller kanskje mener du at noe av det jeg allerede har er unødvendig? Jeg har ikke peiling jeg, kjenner jeg! Så kom med ideer?Har du lyst på flere kommentarer av meg? Da kan du like siden min på facebook. Legger du igjen bloggen din som kommentar, skal jeg gå innom bloggen din og gi minst 3 kommentarer.

Nå må jeg lese ferdig et kapittel til i biologien, før jeg tar turen inn på skolen. Det er sånn veiledning i biologien der i dag, men jeg har egentlig ikke så mange spørsmål! Tenkte jeg skulle skrive ut noen tidligere eksamener slik at jeg kan arbeide med dem viss jeg blir ferdig med hele boka i dag, i tillegg til at jeg har dagen i morgen. Må nok prøve å forberede meg litt til norskeksamenen jeg skal ha i morgen også. Uff, jeg kom faktisk på at jeg ikke har hatt skriftlig eksamen på 3 HELE ÅR!! Sykt, ikke sant? Ønsk meg lykke til :-D

- Hva mangler bloggen min?
- Hva skal du i dag?

You're prettiest when you're HAPPY!

Et smil rundt munnen skader aldri. Man kan være aldri så vakker, men ingen er vakrere enn når smilet er godt plantet i ansiktet. Eller hva mener du? Ikke bare er det vakkert når noen smiler, men det sprer også glede og smitter over på personer i nærheten. Det ligger noe i det ordtaket altså det er jeg sikker på; smil til verden så smiler verden til deg.

Ron Pope - Good Day

Ron Pope - A drop in the ocean

Ron Pope - Perfect for me

- Hva syns du om sangene?
- Hva har du gjort i dag?

Blogg vs. blogg # 1

Random.org bestemte at disse to bloggene under her skulle få ha en blogg vs. blogg. Så nå er det bare til å stemme i vei, og vinneren vil få en vurdering av meg i morgen. Det er lov til å stemme en gang hver i dette innlegget + en gang på facebook siden min (her). Så viss noen liker den, og kommenterer der er det mulig å få enda flere stemmer!


Karoline fra http://karoline95.blogg.no

VS

Annika fra http://dancingbeauty.blogg.no/

- Hvilken blogg stemmer du på?

Pirates of the Caribbean!!

Jeg har sagt nei til å gå på kino ikveld, og skal heller sitte hjemme å se ned i biologiboka. Dårlig deal eller hva? Tror jeg må ta en tur på butikken å kjøpe noe jeg kan knaske på i mens. Er skikkelig lei av å lese nå, kjenner jeg....

 Husk blogg vs. blogg! Jeg trekker ut to heldige blogger om noen timer!! Lik facebook siden min her og legg igjen bloggen din der, for å melde deg på :-D

 

- Hva skal du i kveld?
- Har du sett denne på kino?

VINN GAVEKORT PÅ 700,-

Jeg fant en konkurranse på en blogg der det var mulig å vinne et gavekort på hele 700 kroner. Er ikke det helt sykt? Jeg trenger sååå veldig nye sommerklær, og det hadde gjort seg veldig med litt ekstra cash til å handle for. Jeg tenkte derfor at jeg ville melde meg på den konkurransen i håp om å vinne gavekortet. (Jeg har som regel ikke så stor vinnersjanse, men altså - den blir ikke større av å ikke delta!! Så da gjør jeg et forsøk!!)

For å komme til bloggen med konkurransen må du trykke HER! Er du med i konkurransen?


Håper jeg vinner, for jeg hadde trengt noen nye sommerkjoler som du kanskje ser? :-D


Husk blogg. vs blogg, som jeg skal trekke ut to blogger til senere i dag! Stikk innom og lik facebooksiden min HER, og legg igjen bloggadressen din - for å melde deg på!


 

- Hva ville du brukt 700,- på bikbok til?
- Har du meldt deg på blogg vs. blogg?

Fotosyntese, celleånding, bioteknologi...

Det tar på å lese til biologieksamen! Det er så utrolig mye som jeg ikke klarer å få inn i hodet mitt, kjenner jeg... Jeg har jo nettopp lest gjennom hele boka - til vi skulle ha årsprøve i biologi, men nå når jeg leser er det forstatt mye jeg kjenner at jeg ikke har helt kontroll på. Jeg tror også at vi får ha me boka på biologieksamenen, noe som ikke er bra! For da blir jo oppgavene enda vanskeligere? Jeg får prøve så godt jeg kan, uansett. Krysser fingrene for det!

Tenkte å slenge med et bilde fra da jeg og Olav var borte i nabohuset i går. Se så søt Arne er!!!


Men nå må jeg nesten kose meg litt mer med dette her;

Stamceller ditt, embryonale stamceller datt.. Hybridgener og knock-out mus, bioteknologiloven, biobankloven, glykolyse og krebssyklus. Blæh, ting går i surr. Akkurat nå skal jeg begynne med kapitlet om genetikk! Håper det gir litt mer mening og orden enn de andre har gjort til nå! Hva skal du i dag?

Husk blogg. vs blogg, som jeg skal trekke ut to blogger til senere i dag! Se forrige innlegg, eller stikk innom og lik facebooksiden min HER, og legg igjen bloggadressen din!


- Har du meldt deg på blogg vs. blogg?
- Blir du surrete i hodet når du leser mye på en gang?

På tide med en blogg vs. blogg?

Har dere lyst til at jeg skal ta en blogg vs. blogg? Jeg tenkte i vertfall at det hadde vært gøy, men hva mener dere? Det er jo ikke gøy å ha det viss ingen ønsker å være med liksom... Jeg tenkte at folk kunne melde seg på i kveld, og utover morgendagen, og så trekker jeg ut to blogger ved hjelp av random.org. Etter det er det opp til dere lesere å stemme over hvilken blogg som burde vinne en vurdering. Høres det greit ut?

For å bli med vil jeg at dere skal like facebooksiden min HER, og legge igjen en kommentar der med bloggadressen - slik at jeg lettere får registrert dere!! Har du lyst til å være med på blogg vs. blogg?


Random bilde, bare for å gjøre eventuelle kritiske lesere glade!

 

- Skal du melde deg på blogg vs. blogg?
- Har du hatt en flott mandag?

Flink husmor?

Det ble plutselig ikke middag her hjemme i dag, likevel. Og hva gjør man da når man er sulten, og ikke får middag? Da lager man noe selv. Som den flinke husmora jeg er (not) lagde jeg meg dette til middag:

Det var ikke akkurat den mest avanserte middagen jeg kunne lage da.... (Om jeg i det heletatt kan kalle det middag, for det kan diskuteres det også!) Men sånn går det når man skal lese til eksamen, og ikke har så mye tid til overs! Nå skal jeg lese litt til, før min kjære Olav kommer innom et par timer! Vi skal hilse på lille Arne før han skal legge seg. Hva skal du finne på i kveld?


- Hva har du hatt til middag i dag?
- Er du flink til å lage mat?

Eksamenslesing

Jeg er godt i gang med eksamenslesingen, og har fått lest ferdig et av de lengste kapitlene i dag. Nå skal jeg ta en liten pause med litt mat, og så få støvsugd litt før jeg kan fortsette med lesingen. Håper jeg får lest et par kapitler mer i dag! Det hadde vært supert. Er du flink til å lese til eksamen/heldager?
Ipoden ligger klar til lading. Det går ikke ann å støvsuge uten å høre på radio! Da er jeg vertfall dømt til å bli i dårlig humør. Nå er jeg klar for litt avbrekk i eksamenslesinga... Snakkes :-D

- Leser du til eksamen i dag?
- Hva skal du i dag?

Overraskelse for kjæresten!

Min sin kjære spiller i et lovssangsteam i kirka, og de som spiller sammen med ham har nok blitt litt glade i han de også. De bestemte seg for å overraske han, siden vi to skal flytte til Bergen etter sommeren, og fikk meg til å hjelpe litt. Så i går tok jeg han med til ei koselig jente for å "hente en genser jeg hadde glemt". Da vi kom bort fikk både jeg, Olav og noen til der beskjed om at hun og broren hadde en overraskelse for oss. Først fikk jeg bind for øynene, og deretter Olav. Mitt ble tatt av rett etterpå, og alle ble plassert inn i en bil. Vi kjørte rundt omkring for å forvirre Olav, slik at han ikke visste hvor vi var, og han var fortsatt uvitende om at det bare var han som hadde bind for øynene. Det var rett og slett kjempemorsomt!!! :-D

Vell framme der vi skulle ende opp, fikk de overraska han, og etterpå ble det spising av taco. Jeg hadde andre planer på kvelden, og er ikke med i lovsangsteamet selv, så jeg dro ganske tidlig hjem igjen. Men de andre fortsatte å kose seg, og jeg hørte rykter om at de spiste kaker og is, og muligens de fikk sett en film? Hørtes ikke dette koselig ut? Jeg er generelt veldig dårlig til å lyve/tulle, og klarer ikke en gang å komme med en aprilspøk. Så i går var jeg skikkelig redd for at Olav skulle oppdage noe, men det gikk heldigvis som smurt, med hjelp av noen litt bedre "spøkefugler" :-D

 

- Har du overraska noen slik?
- Har du blir overraska på denne måten selv?

Har du lyst til å gjøre meg glad? Lik facebook siden min ved å trykke her!!

Bloggvurdering; mgaa.blogg.no

Da fikk jeg registrert alle som likte facebook siden min, og gikk inn på random.org for å finne den heldige vinneren av en bloggvurdering. Vinneren ble, som overskriften sier - Maria, bloggeren bak mgaa.blogg.no!!

Førsteinntrykket jeg fikk av bloggen var bra! Det var en søt blogg, som vekket interesse. Jeg ser også at den blir oppdatert gjevnlig, noe som positivt. Det er kjekt for leserne med en blogg som kommer med nye innlegg uten for store mellomrom.

Designet var enkelt og ryddig, noe som er bra. Fargene passet sammen, og det var ingen forstyrrende elementer. Tekstype og størrelse var begagelig, og det var lett å lese innleggene.

Innleggene blir som sagt oppdatert regelmessig, og det er bilder med hver gang - noe som gjør det mer interessant. Det er kanskje litt lite tekst i innleggene? Det er greit å kunne lese litt lengre innlegg i blant også, ikke bare sånne korte. Sist men ikke minst vil jeg kommenere bildene dine... Det er fint med slik en svak farge (vet ikke hva det kalles), men jeg følte jeg ble litt slørete i øynene når alle var slik. Savnet litt skarpe farger på bildene :-D Totalt sett var bloggen veldig bra, og jeg har lyst til å gi den karakteren 5. Litt svak, men helt klart en bra blogg!


Her er forresten en sang jeg har litt dilla på for tiden:

I dag har vi gjort noe gøy for Olav! Tenkte jeg skulle vise det til dere i morgen eller noe, for det ble plutselig litt sent i kveld! Har hatt en kjempeflott søndag, og har kost meg mye. Selv om det ikke ble så mye lekser på meg i dag da. Får ta det igjen i morgen. Da skal jeg få lest mye biologi!!! Ønsk meg lykke til?

 

- Hva syns du om vurderingen?
- Har du hatt en flott søndag?

Lyst på bloggvurdering?

I dag er det søndag, og søndager er kjent for å være daffedager uten stort å finne på... Selv om jeg skal prøve å få lest litt til biologieksamenen jeg skal ha på fredag - tenkte jeg å sette av litt tid til å ta en bloggvurdering! Har du lyst til å bli vurdert? Alt du trenger å gjøre er å like facebook siden min, og kommentere at du er med!! Jeg har nemlig endelig funnet ut hvordan man lager slike sider på facebook, og tenkte jeg skulle teste det ut. 

Image and video hosting by TinyPic

Trykk her for å like facebook siden min!! Jeg velger ut en eller to senere i kveld, alt etter hvor mange som har valgt å bli med!

 

- Vil du bli vurdert?
- Har du slik facebook side?

Gårsdagens innkjøp

Tenkte jeg skulle laste opp bilder av innkjøpene mine, men jeg får ikke inn alle bildene - noe som gjør meg frustrert... Denne meldingen kommer opp på flere av bildene: "Beklager men det skjedde en feil, bildet kunne ikke lastes opp. Feilmelding: form field [image] is not a file field." Har dette skjedd deg? Noen som vet hva jeg må gjøre for å få lastet opp de bildene? Uansett, her kommer de bildene som jeg klarte å laste opp!

I tillegg så fikk jeg kjøpt meg speilrefleks (!!!) Takk mor♥ Fikk ei fotobok med litt tips og triks som fulgte med da jeg kjøpte kameraet. Klarte ikke laste opp bildene av dette... Hva syns du om innkjøpene? Håper du hadde en kjempeflott lørdag i går!

- Hva gjør jeg når den feilmeldingen kommer opp?
- Hva skal du i dag?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits