Dette må jeg si var kult!

Jeg kan innrømme at jeg hærer på mye dårlig musikk, men Eurovision er, for dem som lurte, ikke det kuleste jeg vet om! Men trass i dette så satte vi oss ned for å se finalen i går, etter at vi hadde grilla. Og vet du hva? Jeg syns faktisk at det i sin helhet var ganske bra i år. Norge var gode til å arrangere Eurovision, det må jeg si!

Det var til og med flere fengende sanger som jeg likte. Da Madcon kom og skulle synge, tok det jo kaka. Jeg syns det var superduperkult når de hadde filmet fra hovedstadene når alle danset Flash mob dance! Det var kult det..

Hva likte du best/minst med Eurovision 2010?

Tivoli står for tur?

Som noen av dere kanskje vet allerede, så er det jærdagene her denne helga. Det vil si at det er mye tilbud i butikkene, i tillegg til at det er satt ut ulike stands og tivoli! På kvelden er det den såkalte jærnåttå, som er en konsert med ulike artister. Jærdagene har for meg blitt en tradisjon, og da sier det sitt at jeg skal ta turen dit i dag. Etterpå skal jeg grille hos Nina med jentene. Det gleder jeg meg til!


"Jeg skal til Bryne for å kjøpe meg et nytt tryne"... Det trengs, ikke sant?
Ha en flott lørdag!

Skal du på jærdagene?

Jeg hadde lyst på blomster!

... Så da kjøpte jeg blomster! I det siste har jeg sett mange som har gått med blomstrete klær, og fikk plutselig en trang for å kjøpe en selv! Selv om penger ikke akkurat er noe som vokser på trær her i gården vertfall, så klarte jeg ikke motstå fristelsen... Det er jo snart sommer? Da trenger man jo noen nye sommerklær... Jeg holder meg til den unnskyldningen jeg!!


Jeg var loner på shopping idag, siden ingen ville være med meg...

Har du blomstrete klær?

Når sukkersuget slår til...

..  er det godt å ha en venn som Nina. Hun kommer alltid med noen søte overraskelser. Da jeg kom på skolen i dag fikk jeg en godteposte og en søt magnet. Akkurat der og da var ikke sukkersuget et problem. Etter jeg hadde løpt gisketesten, derimot, kjente jeg virkelig trangen for litt sukker. Hva skulle jeg gjort uten Nina?


Jeg er virkelig heldig :D
Og siden jeg i det siste har fått så lyst på en touch-mobil, må jeg nesten slenge meg med så fort jeg har muligheten. Derfor melder jeg meg på konkurransen til blogg.no ;D Kanskje jeg blir den heldige vinneren av en Nokia x6?

Får du en trang etter sukker noen ganger?

nokia-x6

En ting unnagjort...

... er bedre enn ingenting unnagjort. Jeg tok nemlig teoriprøven idag; og bestod!!! Jeg kan nesten ikke tro det. Teoriboka har ikke blitt rørt siden i høst, og prøvene jeg har øvd meg på på nettet har vært riktig så vanskelige! Nå har jeg bare utallige kjøretimer igjen før den etterlengtede oppkjøringen skal ta sted. Noe sier meg at jeg bør begynne snart?

 

Hva har du drevet med i det siste?

Hva er du takknemlig for?

"Eg er trøytt!"

Nå har jeg hatt en skikkelig travel uke med tre prøver(en av dem var nynorsk - derav tittelen), en ekskursjon og jobb et par dager. Jeg er mildt sagt trøtt, og har hatt lite tid til å blogge. Det beklager jeg ikke for i det hele tatt! Noen ganger blir det nemlig bare slik. Nå skal jeg ta meg en velfortjent helg, og kose meg mye på fokus og i flere bursdager! Hva skal du finne på?Nå er det snart 17.mai!
Noen andre enn meg som gleder seg?

Smilene forsvant fortere enn svint!

Jeg skulle ta med meg Hannah og Tobias på tivoli i dag. De hadde gledet seg veldig mye, men smilene ble for snudd opp ned. Tror du ikke de hadde fjernet det? Jo, det var akkurat det de hadde gjort. Vi måtte derfor klare oss uten tivoli, og tok heller turen til biblioteket. Kanskje ikke like gøy som tivoli, men der var vertfall bedre enn å bare reise hjem igjen!


Har du vært på tivoli?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits