NATTMAT PÅ STATOIL

Har akkurat vært ute en kjøretur med mor og Stian. Vi var litt sultne, og tok oss en tur til Statoil på Klepp. Det ble kjøpt pommes frites, sjokoladeboller og slush! Vi ble ekspedert av en litt trøtt og gretten gutt, men som faktisk solgte sjokoladeboller billig til oss. (Dette av den grunn at de var harde som murstein, men ..) Kort sagt; Ikke akkurat et sunt måltid.


Tenkte egentlig å skrive et innlegg tidligere, fra vi var på stranda.. Men legger heller innpå noen bilder fra stranda i morgen :) Nå skal jeg sette meg ned å se litt tv før jeg skal hoppe i loppekassa ;D

Go natt folkens ;D

pommesfrites04

TID FOR LITT STRANDKOS :D

Nå skal jeg på stranda! Så nå er det tid for bading og grilling..  Det blir skikkelig gøy ;D
Er så utrolig herlig med fint vær!

Q: Skal dere på stranda idag?

Ha en fin søndag, så blogges vi :D

bilde 92

WHAT A GREAT NIGHT, GIRLS!

I går etter jobb møttes jeg og noen jenter fra klassen i Sandnes. Vi skulle gå på kinarestaurant og deretter kino. Kinarestauranten i Sandnes er veldig koselig, og vi koste oss med god mat. Prøvde oss på spisepinner også, hvor vi faktisk klarte det ganske så bra! Men det gikk skikkelig tregt med dem, så de fleste av oss svitsjet over til gaffel etter en stund :)cimg1820
Silje og Therese (:

cimg1819

Nna, meg og Elise (:

Takk for en flott kveld :D

GOOD MORNING EVERYBODY :)

Nå skal Keth spise, og deretter gå på jobb. DET ER FINT VÆR UTE I DAG OGSÅ! Yey, Keth blir glad! Siden jeg begynner så tidlig på jobb i dag skutter jeg klokka 3! Herlig å ikke måtte være med å stenge butikken, for en gangs skyld (:

Q: Hvordan lyder dine planer?
Q: Andre som ikke er fullt like heldige med været? 


Ha eg solfylt lørdag!(?)

Keth.

bilde 78
Trøtt Keth, sånn hallveis klar for jobb i vert fall!

GIRLFIGHT!

tvretro3web

Jeg sitter  for øyeblikket barnevakt. Og det går absolutt ingenting på tv ikveld. Pleie det være slik for dere også i helger? Eller er det bare jeg som interesserer meg for feil type tv-programmer? Hvorfor skal det alltid gå kjekke tv-programmer på tv i ukedagene, når vi egentli bør legge oss tidlig... Mens i helgene går det ikke et eneste kjekt program?

Joda, jeg kan nok tenke meg det har mye å gjøre med det at mange er ute å drikker i helgene... Men burde ikke kanalene tatt hensyn til dem som faktisk ikke er ute på noe?

(For de som lurer kommer tittelen av den ene filmen som går på tv i kveld heter det!)

Q: Hva mener dere?

Sang anbefaling; I'm yours - Jason Mraz.
Go natt, og sov godt :D

YEY, ENDELIG!

Endelig har det blitt helg og det er i tillegg fint vær ute! Kan det bli bedre? Jeg kom nettopp hjem fra Bryne, hvor jeg og Solveig har vært i en god del timer nå :) Vi har brukt mye penger, men det får vi heller tenke på en annen gang! Nå skal jeg skifte klær og få i meg litt mat. Deretter er det Fokus som står for tur. Det er et møte med lovsang etterpå som er helt konge!

Q: Går dere på noe ungdomsopplegg i helgene?

Ha en videre fin fredag, så blogges vi ;D

bilde 41

TIME FOR GRADES? 8)

Nå er det snart tid for å få karakterutskrift, og jeg tror mange kjenner seg igjen i å være uenige i en del karakterer. For øyeblikket sitter jeg med et ark foran meg i geografitimen der jeg skal krysse av for hva jeg kan og ikke. Jeg synes det er litt merkelig å se hvor lite jeg faktisk kan! Og hvordan kan det da ha seg at jeg klarte å få en 5er? Men så er det også mange fag der jeg ikke kommer til å bli like fornøyd!

Og Keth som egentli vil bli lege? Hmm, vi får se hvordan det går etter 3.klasse :D Har enda noen år på meg;)

Q: Er du fornøyd med dine karakterer?

pondus lege

ONLY A SONG.. <3

En liten sang anbefaling før jeg legger meg!
The voice of truth - Casting Crowns. En skikkelig bra sang som er verdt å høre! ;) Ellers har Casting Crowns utrolig mange bra sanger! Så har du lite å gjøre på, eller en trang for å høre musikk; søk og hør ;D

Weey; Tante Gunn Anita og søskenbarna mine kommer hit på fredag! Så i løpet av den kommende uken får jeg kost meg litt med de søte små trollene og ut på noe skøyt med tante ;D Gleder meg masse!!

Go natt, folkens <3

cimg0146

Aron & Nora! Se så søte der er <3

cimg0148

FRAMNES NÆRMER SEG!

Gleder meg, gleder meg, gleder meg :D Nå er det snart sommerferie, og etterpå reiser jeg til framnes! Det skal bli så gøy. Det ser forresten ut til at jeg har fått meg rompartner også:D Janne Merete, som har gått på kongshaug i år! Hun virker som ei koselig jente, så det skal nok bli bra!

Bloggen henner; http://tinkywinky92.blogg.no

bilde 44

SPISEFORSTYRRELSER OG PHOTOSHOPPA MODELLER!

Har dere noen gang hatt følelsen av å være skikkelig sulten? Ikke følelsen du får når du har glemt matpakka hjemme, men følelsen som om du ikke har spist på flere dager? Eller at du har spist så mye at du blir kvalm og mageinnholdet ikke klarer å holde seg der det skal, selv om du ikke har omgangssyken. 

Det har ikke jeg, men lurer på hvordan folk klarer å leve med det! Jeg synes det er fælt å glemme matpakka og heller ikke ha penger til mat i kantina en dag! Men tenk da på alle ungdommene som lider av spiseforstyrrelser. Det er i Norge nærmere 120.000 mennesker som lider av spiseforstyrrelser, hvorav 40.000 av dem er under 18 år. Dette synes jeg er utrolig mange. De fleste som får en form for spiseforstyrrelse kan ha årsak i at de ikke er fornøyd med utseende. De mener at de er kraftige og har for mye fett på kroppen. Det er mange som unnlater å spise, og går med altfor store klær for å skjule det. Ved å se seg selv i speilet ser de en tykk person, mens i virkeligheten er personen sykelig tynn. Da er det snakk om anoreksi og forestillinger. Vi har også dem som spiser mye og propper i seg med alle typer mat, for så å kaste opp igjen etterpå. Det blir en vane for personen, og etter hvert skjer oppkasten automatisk.

 riksfreningenanor298924b


Jeg synes det er synd at så mange har dårlig selvbilde og er så fikserte på kroppen. Spesielt det at 90% av dem er jenter. Men jeg beskylder dem ikke. Vi har modeller og store stjerner å se opp til som flesteparten også har eller fremdeles lider av en form for spiseforstyrrelse. De er syltynne, som er ?slanke og vakre?. Nærmest et beinrangel! Hvorfor synes vi det er så fint med tynne mennesker? Jeg mener det er finere med mennesker som har litt fett på kroppen, der ikke alle bein på kroppen er sterkt markert. Og i tillegg må vi huske at det som blir vist til oss på tv, bilder, i blader og aviser er utrolig mye redigert på photoshop.  I bunn og grunn er de like alle andre,  utenom det faktum at de har et tonn med sminke på og utallige stylister som hjelper dem å finne en stil. I tillegg har de ofte egen personlig trener som skal hjelpe dem å holde kroppen i form. Når ikke de klarer holde seg borte fra spiseforstyrrelser, er det kanskje ikke rart at også vanlige mennesker havner oppi slike problemer.

lmsdrenglille

Sist men ikke minst vil jeg bare anbefale alle jenter og gutter til å være fornøyde med kroppen sin. Mange kommer nok til å reagere på det jeg sier nå men det er noe jeg mener er viktig. Nettopp det at Gud har skapt oss akkurat slik vi er, og han har lagt en plan for livet vårt. Ha tro på deg selv! For du ER god nok!

Keth.

 

Statistikk tatt fra: http://www.nettpsykologene.no/spiseforst.htm

Bilder tatt fra google.com

LAST DAY WITH VITNESBYRD!

Da var avsluttningen med Vitnesbyrd over. Trist at ungdomskoret jeg har blitt så glad i, er en av de tingene  jeg må forlate nå etter sommerferien! Men jeg har mange gode minner fra tiden min sammen me alle de kjekke ungdommene som går der. Og disse kommer jeg til å tenke på ofte! Jeg kommer til å savne dem!

Ellers har jeg hatt en flott dag i dag. Jeg har sett på fotball kamp der lillebroren min, Jan Markus, spillte, og fikk et utrolig søtt bilde Tobias, som også er lillebroren min! De er så kule, skal du vite ;) Hannah er som alltid verdens herligste jente!<3
 
Nå kjenner jeg at jeg har godt av å legge meg! Ingenting er bedre enn en god natts søvn!

PS: Kravene på samfunnsfagprøven ble endret, så jeg fikk 5'er!

cimg1797
Jani Banani<3

bilde 75
Tobias i tårnet<3

Sov godt, peeps!

TRENGER HJELP :D

untitled1 copyQ: Noen idé til hvilken type sko jeg skal kjøpe meg?

A7X OG STØVSUGEREN!

Mange kjenner seg nok igjen når jeg sier jeg blir skikkelig sint og sur når jeg gjør husarbeid. Jeg føler at alt og alle står i veien, og alt er bare kaos. Musikk derimot, er rene vidunderkuren. Med strøm på Ipoden og volumet på fullt går alt så mye bedre. I dag var det Avenged Sevenfold som ble spilt på øret. And guess what? Alt gikk lekende lett :D

Det var M.I.A som var min favoritt denne gangen, ellers var det aftelife som fikk meg til å høre på dem for rundt et år siden. Hadde jeg klart å lastet innpå musikkvideo skulle jeg gjort dette, men jeg er så knotete at det får jeg desverre ikke til :D Slenger heller med et bilde medlemene!

Q: Hører du på Avenged Sevenfold?


avenged sevenfoldavengedsevenfold

P-PILLER FOR MENN!

Norske Spermatech prøver å lage p-piller for men uten bivirkninger. Da blir det om en del år kanskje like vanlig med menn som tar dem?

Q: Hva er din mening?

1243397378797264
Kilde: http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=543643

RISE AND SHINE! :D

God morgen! Nå er det tid for en ny dag og nye muligheter. Kanskje det blir sol ut over dagen? Jeg kan se at den gløtter frem bak noen av skyene. Vi kan vertfall håpe! Nå er det snart tid for Fransk, så;

Bonne journée! ;D

bilde 79

MY BEAUTIFUL AND SMELLY PRINCESS! <3

Hannah fikk en plutselig trang til å prøve en parfyme. Det fikk ikke jeg med meg før jeg hørte et digert hyl fra badet. Jeg løp inn, og der sto en rødsprengt Hannah med parfyme i øyet. Hun luktet i det minste godt! :D

cimg1757

cimg1778

cimg1784

<3<3<3

WET AND WILD AT THE LIBRARY!

I går hadde jeg det skikkelig travelt. Jeg skulle egentlig ha sluttet på jobb rett over ni, men som vanlig tok det ekstra tid å rydde. Og det hjalp ikke noe at brann alarmen gikk på senteret ganske i slutten av arbeidsdagen. Jeg hadde planer om å lese på samfunnsfagprøven da jeg kom hjem, selv om det ikke var det som fristet mest. Typisk så nådde jeg så klart ikke hall 10 bussen. Jeg måtte derfor sitte på ruten i en halv time for å vente på neste buss hjem. Da jeg kom hjem var selvfølgelig nettet nede, så jeg tenkte det kanskje var et hint om at jeg burde lese på prøven i stedet for å lese blogger!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra biblioteket med lillesøstera mi. Vi pleier å gå der på tirsdager og lese noen bøker før vi låner noen andre med oss hjem. Det er veldig koselig å sitte der med henne og lese morsomme historier :D

Ute er været blitt helt forferdelig. Jeg som hadde gledet meg til å være ute i sola etter skolen i dag! Var kanskje litt optimistisk i dag tidlig når jeg gikk til skolen! Fordi jeg tok selvfølgelig ikke jakke med meg. Noe jeg så absolutt burde ha gjort, fordi det høljet ned på hjemveien.

 

Q: Hva har dere gjort på denne regnfulle tirsdagen?

img1337

SUMMER LOVIN' HAD ME A BLAST... SUMMER LOVIN' HAPPENED SO FAST!

Her sitter en utslitt og varm Keth. Vi har hatt idrettsdag i dag, og spilt mange forskjellige ballspill. Det har vært skikkelig varmt ute, og så å si alle var i godt humør! Inkludert meg :D Ute skinner sola som bare det, og jeg kan si at sommeren virkelig er på vei. Dette er noe jeg og mange andre har ventet på altfor lenge. Det er snart tid for bading og soling, uttallige turer på stranda. Grilling, volleyball spill og andre beach aktiviteter. Mange er på jakt etter en partner, og dette er sommeren den perfekte årstiden til! Lykke til alle der ute :) Sommeren er årets fineste, beste og varmeste sesong! Vi gleder oss, ikke sant? Nedtellingen til skolefri er i gang, og det er ikke mange dagene igjen. Frem til da kan vi kose oss med litt is i skolefriminutt og soling etter skolen! Skjærgårds nærmere seg også med stormskritt. Som er en kristen musikk festival. Dersom dere ikke har tenkt å ta turen, vil jeg anbefale dere på det sterkeste å vurdere det. Det er skikkelig god stemning der, og masse god musikk. Dere som allerede har planer om å dra dit, gi meg et pip så håper jeg å treffe på dere :D


Nå skal jeg ta meg en god og kald dusj, og deretter stille meg i varmmaten på Ica. Misunner dere på det sterkeste dere som har tid til å være ute denne vakre sommerdagen. Men på min kant er det dessverre arbeidsplikten som kaller.

 

Q: Hva skal dere bruke dagen på?

Ha en flott mandag!

img4503

POPP'N WITH MY BELOVED FRIEND

På timeplanen for ikveld var det jogging som stod for tur. Jeg hadde tenkt å ta på meg joggeklær og løpe en runde i vagleskogen. Kanskje slå rekorden som jeg satte på torsdag da jeg brukte rett under 15 minutt. Men jeg ombestemte meg fort da Pia lurte på om jeg ville komme bort til henne en tur. Så her sitter vi og ser på hjemsøkt, begge med munnen full av popcorn og sjokolade. Når jeg kommer hjem skal jeg pakke klær og lade meg opp til idrettsdagen i morgen. Så skal jeg på jobb etter skolen i morgen. Det kommer til å bli en travel dag!

Q: Har dere jobb?

Q: Noen andre som ikke får fri selv om andre klasser har eksamen?

 

Bilder fra min popcorn kveld<3

 cimg1727

No make up, it's nice right? :D

cimg1732

cimg1738

We love popcorn <3

cimg1735


cimg1704

ROCK AND ROLL, FISKEBOLL!

Tusen takk alle lesere! Jeg hadde i går presis 100 besøkende, og mer en dobbelt så mange sidevisninger! Dette synes jeg er riktig så mange, med tanke på at jeg startet med blogging denne uka! Jeg håper at tallene forholder seg på et høyt nivå. Fordi jeg synes det er gøy å vite at folk faktisk stikker innom og tar en titt! Tallet har nettopp passert 100 i dag også, wich makes  me happy :D

Har dere ønsker om ting jeg skal skrive om, så skrik ut! Det er dere som skal lese, og derfor vil jeg tilfredsstille ønskene deres så godt som det er mulig :) Alle muligheter åpne? Frem til jeg får tips om ting, kommer jeg til å la hjernen gå løpsk og skrive om det som faller meg inn!

Akkurat nå sitter jeg i jogge klær mens jeg spiser sjokolade og titter innom andres blogger. Egentlig er det samfunnsfag boka som bør leses, for jeg skal ha en prøve på 300 sider på tirsdag. Men så er blogger utrolig mye kjekkere å lese, så det er et lett valg å ta.

Q: Har dere store årsprøver?

Q: Hva finner dere på denne søndagen?

Ha en flott slutt på helga!

Legger ved et bilde fra gårsdagen :)

keth

UTELIGGER FOR EN NATT ...

Tror dere ikke jeg kom hjem til låst dør i går kveld. Klokka var 02.55, og Keth hadde ingen nøkkel med seg. Jeg hadde gitt beskjed til pappa om det, å gitt klar beskjed om at døra skulle stå ulåst til jeg hadde kom hjem. Men neida, det kunne den ikke gjøre.. Har dere hørt om "Saved by the bell"? Ja for først banket jeg på døren i noen minutter å tenkte at enten ville de våkne av bankingen, eller av den hysteriske hundene som sto på innsiden. Men neida, jeg måtte ty til ringeklokken, i håp om at jeg da skulle få komme meg inn. Heller ikke da lykkes jeg. Snakk om å sove tungt!

Jeg måtte derfor finne noen ting i garasjen, og legge meg til å sove der. Riktig så ubehagelig, og dessuten iskaldt! Dette skal IKKE skje igjen, promise! Neida? Det siste her var en tull. Jeg ble faktisk "Saved by my grandpa!" Farmor og farfar bor i nabohuset. Dette har jeg lenge syntes at er veldig så koselig, men spesielt i går kunne det ikke bli bedre! Farfar hadde hørt bankingen min, og sto på altanen og fikk gitt meg ekstranøkkelen de har. Tenk for en sprek farfar jeg har, som står opp klokka 3 på natta for å hjelpe en hjelpeløs nabo. Tusen hjertelig <3 

Har dere noen gang stått utenfor en låst dør, uten nøkkel?
Ha alltid med dere nøkkelknippet!! :)

Speedoes or not speedoes, that's the question ..

Sommer sesongen nærmer seg. Vi jenter shopper bikinier i fleng - røde, grønne, lilla, blå .. Stripete, prikkete, mønstret, plaine.. Noen ganger til og med en blanding av flere. Det er en motetrend hvor det finnes utallige varianter, både dyre og billige. For å si det som det er; Det finnes noe for en hver smak. Til og med badedrakter blir designet av kjente motedesignere. Hvor ofte hører du noen klage over dette? Jeg ville sagt aldri(!) men for å være på den sikre siden kan vi si at det kanskje skjer en gang i blant.

Når det er snakk om gutter på en annen side, er det helt andre meninger.  Som oftest er det snakk om speedoene, som noen mener er helt forferdelige, mens andre mener det er en praktisk og lur løsning. Det går vell egentlig an å si seg enig i begge deler. Den er jo veldig liten, og jeg tror mange forbinner den med litt eldre mennesker. Men sett at enn er i utlandet hvor det er mye sol og bading. Da er det så absolutt ikke praktisk  med de lange shortsene. Kanskje det ser mye bedre ut akkurat der og da, men tenk etterpå når beina er hvite til nedfor knærne. Er det så vakkert da?

Men hva mener egentlig guttene selv? Det er jo de som skal ha det på seg.

Vi bør kanskje ikke forhåndsdømme dem, for det kan jo være mange som faktisk skulle ønske å gå med en slik men ikke tørr i og med  at vi alltid lager slikt et oppstyr om det.

(Sier jeg som skriver blogg om det, men ..) Så hva sier dere?


Hva mener dere om gutter i Speedoer?

speedo

Keth

ALL BY MYSELF ..

I dag hadde jeg stått opp, spist og kledd meg da klokka var 10! Veldig uvanlig til å være meg en lørdags morgen. Normalt ville jeg ligget å dratt meg i flere timer lenger. Elsker å sove lenge på lørdager, men nok om den saken..  Ute var været flott og jeg fikk en trang for å reise til Stavanger. Jeg følte jeg måtte bruke anledningen så lenge jeg hadde den, fordi jeg som regel er på jobb de lørdagene det er fint vær. Men så hadde det seg slik at det ikke var overdrevent mange andre som hadde hatt en morgen som meg. Det var derfor ingen som var klar til å reise dit på et så tidlig tidspunkt. De fleste hadde ikke stått opp, og resten hadde ting de måtte gjøre før de kunne ta turen. Jeg endre dermed opp med å reise til kvadrat. Helt alene.. Men jeg får brukt penger selv om jeg ikke har noen med meg..

Her er litt av det jeg kjøpte;

 cimg1693

Hva har dere gjort på, på denne strålendes lørdagen?

Keth 

Knotete på photoshop 8)

Nå var jeg skikkelig lei av den hvite toppen på bloggen min. Hadde spart plassen til litt senere, fordi jeg venter egentlig på en header som Guro skal lage til meg. Hun er skikkelig flink med photoshop! Men for å ikke mase på henne, kastet jeg sammen noe bilder fra den gamle pc'en min. Så dere får bare irritere dere en liten stund før jeg får en skikkelig header på plass! PS: Ja, selvfølgelig er det min lille prinsesse av en lillesøster som er med på bildet!<3
Enjoy!
Keth


headertryout

Endelig helg! (:

Jeg våknet i dag og trodde det var mandag.. Det var egentlig en ganske fæl følelse, fordi det ville da betydd at jeg hadde en hel uke på skolen før helga. Men det ble straks mye bedre da jeg fant ut at det var fredag. Utenom det faktum at det også betydde jeg skulle på jobb.

Nå er jeg kommet hjem, og har proppet i meg mye pizza! Du skal tro jeg var sulten da jeg kom hjem! Jeg hadde jo selvfølgelig  glemt å kjøpe med meg mat etter skolen. Magen nærmest ropte etter mat da jeg satt på bussen hjem fra jobb. Det var posten jeg jobbet på i dag. De fleste vet sikkert at jeg jobber både på posten og på Ica. Her skal det tjenes penger gitt!

Hvilke planer har du for helga?

God helg,

Keth

img1338
Ser frem til sommeren! Nedtelling <3

Blod i kroppen, rød i toppen ..

Nå har jeg akkurat vært ute på joggetur, overraskende nok. Hadde dette vært for noen måneder siden ville det aldri skjedd. Men faktisk, etter jeg fikk mer blod så har kondisen min blitt betraktelig mye bedre. Så nå har jeg veldig lyst å jobbe meg opp slik at jeg kan bli like god som folk flest. Jeg er så lei av å alltid ligge bakerst, at nå er det tid for forandring. Men for å klare dette kommer det til å bli mange slitsomme joggeturer der jeg hver eneste gang kommer til å ende opp som en tomat. Nei, det er ikke overdrivelse, nærmere en underdrivelse for å være ærlig. Blodet gjør at jeg blir tilnærmet lilla i ansiktet når jeg jogger, noe som egentli er ganske flaut. Etter gymtimene snur folk seg etter meg, og mest sannsynlig stusser de over fargen i ansiktet mitt.

Men jeg skal vell egentli være glad ;D Så bli vandt med det;
Keth

cimg1677

Følelsen av å hjelpe andre !

9076390

Følelsen av å hjelpe andre er helt fantastisk! Vi hadde i starten av skoleåret besøk av en løgnas fra "okka by" med navn Kristian Arntsen. Det er forresten han som er på noen kinoreklamer der de f.eks reklamerer om kolumbus nattbuss. Foredraget hans handlet om mikrofinans, som er en helt fantastisk lånemåte som hjelper mange i den fattigere delen av verden. Under foredraget oppfordret han førsteklassingene på skolen til å engasjere seg i nettopp dette, og samle inn penger som skal gå til mikrofinans. Han lovet også bort en kenya tur, til en eller to personer som engasjerte seg mye.

Sikkert ikke overraskende, i og med jeg skriver det her, men jeg ble veldig engasjert. Ettersom ingenting skjedde tok jeg kontakt med Kristian, og ble enig med han om å samle en gruppe og arbeide for dette. Nå består gruppa av ca. 30 stk. Vi har et samarbeid med kvadrat og muligens noen McDonalds restauranter her i distriktet. Vi har tilsammen samlet inn ca. 14 000 som er et relativt stort beløp og som vi er stolte over å ha samlet inn! Fortiden er det kakebaking som står på menyen, og jentebølgen som står for tur. Dersom dere deltar på dette, se etter 5-6 jenter me den kule sauen på!

Keth

cimg1148
Et av våre oppdrag!

Postkassens nyheter !

De jeg har tilbrakt tid sammen med i det siste, vet sannsynligvis at jeg har søgt på framnes kristne videregående, som er en kristen internat skole. Jeg skulle få et brev i uke 20 eller 21 der det skulle stå om jeg kom inn eller ikke. Siden vi når er ankommet uke 21, har jeg sjekket postkassen daglig i håp om å finne et brev fra skolen. I går hadde jeg sluttet å håpe på at det skulle ligge noe der, men det var kanskje det som trengtes. Det første jeg så var en A4 konvolutt med et påtrykk av skolen. For å gjøre en kort historie enda kortere: Jeg kom inn på Framnes! ;D

Denne skolen ligger nær Bergen, som da også betyr at jeg kommer til å flytte etter sommerferien. Dette er den negative siden med det. Jeg kommer til å måtte reise fra familie, venner og alt slik som jeg er vandt med det. Det kommer ikke til å bli noe lett, men jeg tror jeg kommer trives der oppe, og at jeg har godt av å prøve noe nytt..

Keth

50framnes oversikt3

Da setter vi i gang ...

Hei og velkommen til min blogg!
Jeg har aldri skrevet blogg før, men har lenge syntes at det ser veldig morro ut når andre gjør det. Derfor kom jeg på tanken at jeg kanskje skulle prøve det selv! Jeg håper dere liker bloggen, og koser dere med innlegg som kommer etter hvert!

Som dere vet har det nettopp vært 17.mai. Jeg håper da at alle har hatt en konge feiring av landet vårt, og spist så mye is som er mulig å putte i magen! Det var noe jeg ikke gjorde, men det er noe jeg får angre på selv. Været fulgte også tradisjonen ved å stort sett være kaldt. Jeg som hadde gledet meg til å reise på stranda og bade på kvelden!

Vi har også inntatt siste innspurt på skolen, hvor alle de store prøvene ankommer, og det virkelig gjelder. Jeg sier med det; Stå på alle sammen, og lykke til!

bilde 66


Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits