KONKURRANSE; Vinn personlig almanakk

Da var det på tide med en ny konkurranse gitt! Jeg har et gavekort hos Personligalmanakk.com liggende, som jeg ønsker å dele med en heldig vinner. Selv har jeg allerede kjøpt meg en for 2014, og er helt avhengig av den. Planleggeren har jeg med meg overalt, klar til å skrive ned avtaler og ting jeg må huske.

For dere som ikke har hørt om Personligalmanakk før, så er det en nettside hvor du kan egendesigne en almanakk/planlegger. I tillegg til å gjøre almanakken personlig tilpasset deg selv, har du også den supre muligheten at du kan bestemme selv hvilken startmåned du ønsker at almanakken skal ha. Besøk Personligalmanakk sin nettside HER.

Vilkår for å delta:
- Skriv "Jeg digger personligalmanakk!" i kommentarfeltet.
- Følg meg på instagram HER (kethmh), og legg igjen brukernavnet ditt i kommentaren.
- Trykk på liker-knappen under innlegget//del innlegget på facebook.

PS: Husk å oppgi mailadressen din, slik at jeg kan kontakte deg viss du vinner!

Det er ikke et must, men Personligalmanakk blir svært glad om dere liker facebook-siden deres HER, og følger @personligalmanakkinstagram HER.

Kommentaren vil se omtrent slik ut: Jeg  digger Personligalmanakk! Har fulgt deg på instagram. Brukernavn: kethmh. Jeg har trykt på liker-knappen // delt innlegget på facebook. Kethsblogg@hotmail.com.

Deltar du i konkurransen? Har du fullført vilkårene?

#personligalmanakk
Konkuransen er avsluttet!

The other woman

De som kjenner meg godt, vet at jeg elsker å gå på kino. Jeg har hatt spesielt to kjekke kinobuddier som jeg har dratt med på kino både i tide og utide, samme hva som egentlig burde vært førsteprioritert. Det var ikke mange grunnene jeg kunne finne for å ikke kunne gå på kino. Verken lekser eller prøver eller eksamen. Kino er jo god motivasjon! Men nå er det faktisk veldig lenge siden sist jeg tok meg tid til en hyggelig kinodate, og det skjer sjeldnere og sjeldnere. Ikke fordi jeg ikke har prioritert det, men fordi det rett og slett ikke har vært noen bra filmer på programmet. En stund måtte jeg nesten gå på kino flere ganger i uken for å rekke å se alle de gode filmene som var på kinoprogrammet. Den gang da!

Nå ser det heldigvis ut til at det er en god film på vei! Filmen "The Other Woman" har snart premiere, og den virker som det perfekte avbrekket i en ellers travel studieperiode. "The Other Woman er årets jentefilm med Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton og danske Nicolaj Coster-Waldau i hovedrollene." Se traileren under for å bli fristet til å se den du også!

Akkurat nå er det en liten konkurranse på gang hos LikenShare, som gjør at jeg er med i trekningen av å få være med på førpremieren. Det hadde passet meg ypperlig! Da hadde jeg selvsagt tatt med meg min kinobuddy Maria♥

Hva syns du om traileren? Skal du se denne filmen på kino?
Hvilken sjanger liker du best?

#theotherwoman

Blink Mints

Noen som husker at jeg har fortalt dere om at jeg er medlem på en side som heter Like and share? En side der jeg, og alle andre som ønsker det, får muligheten til å teste ut produkter helt gratis. Jeg elsker å få være med på å prøve nye ting. Det er spennendes, morsomt og ikke minst enkelt! Har du også lyst til å bli med på å prøve nye ting er det bare å melde seg inn! Trykk HER for å bli medlem eller for å lese mer om hva det går ut på.

Anyway
. Nå har jeg fått muligheten til å teste ut noen nye pakker Blink Mints! Denne gangen fikk jeg teste ut smakene Liquorice, Sweet Champagne, Pink Grapefruit, Peach Berry og Cola. For dere som ikke har hørt om Blink Mints før, er det noen sukkerfrie og smakfulle drops som er geniale å ha med seg når søtsuget melder seg.

Jeg elskte designet på disse boksene, særlig designet på den rosa og den hvite. Er dere ikke enige? Når det gjelder smakene må jeg fremdeles si at det er den med lakris-smak som er min store favoritt. Ikke det at jeg ble overrasket, med tanke på at jeg har en tendens til å falle for det meste som smaker lakris. Jeg likte også godt den med ferskensmak. Den hvite som skulle smake champagne hadde jeg store forventninger til, men den ble jeg desverre litt skuffet over... I tillegg til at Blink Mints smaker godt, må jeg også nevne den gode lukten. Mmmm! Kort oppsummert er jeg veldig fornøyd med de nye smakene!!

Blink score rangering:
1. Lakris:

2. Fersken/bær:

3. Rosa grapefrukt:

4.Champagne:

5. Cola:Har du smakt noen av disse? Liker du Blink Mints?
Har du hørt om Like'n share?

Trykk HER for å bli medlem av "Like and share"!

Let's give them something to taco'bout!

Lader opp til kveldsvakt med nydelig taco-lunsj og en episode Homeland. Mmmm. Håper alle får en fin dag, og at dere har hatt en god start på uka.

Hvilke planer har du for dagen? Har du dratt av en god spøk i dag?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits