KONKURRANSE; Vinn glitterdeksel - AVSLUTTET

Da tenker jeg det er på tide med en ny konkurranse! Premien blir et av glitterdekslene til iphone 4/4s fra bildet under! Har du ikke behov for deksel, så hyl ut i kommentaren, så kan jeg finne på en liten overraskelse istedet. (Har også deksel til iphone 5, iphone 3, og samsung galaxy s3).

For å delta må du:
- Følge meg på instagram HER (kethmh).
- Legge igjen navnet på instagrambrukeren din i kommentaren.

Det er også et pluss viss du:
- Melder deg inn i DENNE gruppa. (Kanskje du får noen nye lesere?)
- Blir medlem hos Like and Share (HER).
- Deler innlegget videre. (F.eks ved å trykke på likerknappen under innlegget!)

Har du ikke instagram? Da kan du like facebook-siden til bloggen min (HER), bli follower på weheartit (HER), eller bli medlem av Like and Share (HER).  Evt. kan du skrive om konkurransen i et innlegg på bloggen din, eller noe annet du tror kan gjøre meg glad! Husk å oppgi hva du har gjort i kommentaren.


Husk å oppgi om du ønsker overraskelse i stedet, eller om du heller ønsker deksel til iphone 5, iphone 3 eller til samsung galaxy s3.

OPPDATERING: Konkurransen er avsluttet. Vinneren ble Monica//monicaskj (instagram). Gratulerer så mye!!

Deltar du i konkuransen? Hvilke av kriteriene har du gjort for å delta?
Hva er brukernavnet ditt på instagram?

Superlørdag

Er det lørdag, så er det lørdag. Chipsen har funnet veien til skåla og rumpa er godt plantet i sofaen. Nå har jeg planer om å nyte lørdagskvelden med herlig musikal på tv-skjermen. Begynner å bli en del år siden jeg så Fame sist, og tror det kan bli et godt gjensyn.

Hvordan er dine planer for lørdagskvelden? Har du sett fame?

Shredded wheat

Noen som husker at jeg sa jeg var medlem på en side som heter Like and share? En side der jeg, og alle andre som ønsker det, får muligheten til å teste ut produkter helt gratis. Anyway. For ikke så lenge siden fikk jeg muligheten til å prøve den nye nye frokostblandinden som heter "Shredded Wheat", som du ser på bildene under. En frokostblanding med diverse røde bær, som ser svært fristendes ut akkurat nå, pakket inn i fullkornsputer.

Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er så begeistret for frokostblandinger, men siden jeg bor sammen med min kjekke kjæreste - takket jeg ja til å prøve den ut likevel. Så da har min kjære Olav vært så heldig å få teste nyheten, og var godt fornøyd med den. I stedet for å spise tørre brødskiver til frokost, kunne han kose seg med en skål frokostblanding før skolen. Et godt alternativ til frokost, mellommåltid eller kveldsmat.

Trykk HER for å bli medlem av "Like and share" du også!

Dette innlegget kan ikke kommenteres.
Trykk HER for å komme til et annet innlegg.

I'm alive

...barely! Ja, jeg vet at det noen ganger går litt for lang tid mellom hver lyd dere får fra meg. Men ja, slik er studentlivet. Jeg antar at det ikke bare er meg som har nok av ting å sette tankene i...!?! Har hatt besøk av flere kjekke jenter den siste tiden, innimellom all jobbingen på sykehuset (for ikke å nevne oppgaveskriving og slikt). Alltid like koselig med besøk♥ Kameraet er blitt bortplassert i kameravæsken, og har dermed ikke fått med seg så mange blinkskudd jeg kan dele heller. Men jeg kan jo dele et awesome bilde av meg, for å vise min tilstedeværelse.

Jeg er like glad i dere altså, selv om jeg ikke har verdens mest interessant liv for tiden. Antar at dere ikke ønsker å høre all surmulingen om at det snart er eksamen heller? Nei, det var det jeg tenkte meg! Så da skal jeg prøve å spare dere for det. For denne gang. Det er forresten grått og surt her i Bergen for tiden, for dem som ikke har fått det med seg. Jeg som trodde vinterjakken skulle bli lagt på hylla for en stund. Eller er det bare jeg som ble en smule skuffa over at våren ikke var kommet for å bli?

Hvordan går det med deg? Har du et interessant liv?

Like and share, I do

Jeg prøver gratis produkter i bytte mot å dele min erfaring. Høres ikke det fint ut? Det syns jeg. Jeg elsker å få være med på å prøve nye ting. Det er spennendes, morsomt og ikke minst enkelt! Har du også lyst til å bli med på å prøve nye ting? Da kan du melde deg inn i LikenShare! Trykk HER for å bli medlem eller for å lese mer om hva det går ut på.

 Viss noen er nysgjerrige på hva jeg har fått være med på å teste, så har jeg blant annet vært så heldig å prøve Tyrkisk Pepper-godteri, tannkrem som skal gjøre tennene hvitere, gourmet jelly beans, frokostblanding og blink mints!! Meld deg inn, og bli med på morroa du også♥ Plutselig dukker det opp noe gøy i postkassen din!!

Har du tenkt å bli medlem? Liker du å prøve ut produkter gratis?
Trykk HER for å bli medlem

Did you know that...

... I've created a wedding blog? Take a look. Gettingmarried.blogg.no.

Og vet dere en annen ting? Det er fredag!!! Så da vil jeg ønske dere alle en finfin helg♥ Jeg har "jobbhelg" i praksis nå, så da blir det ikke så veldig helgefølelse på meg. Men men, sånn er livet!

Har du tenkt å ta en titt på bryllupsbloggen? Hvilke planer har du for helga?

Er du den kommende covergirl?

Har du hørt at Det nye søker ny covergirl? Dette skriver de om konkurransen:

Har du det som skal til for å bli DET NYE-jenta 2013? Har du stil, smil og bein i nesa? Har du kanskje en kul og uoppdaget blogg? Har du teft for trender og en positiv utstråling? Da må du melde deg på DET NYE-jenta 2013 og konkurrere om å bli vår nye coverjente, som også får en blogg på detnye.no.

Så viss du føler deg truffet, eller rett og slett bare ønsker å gjøre et forsøk - kan du trykke på bildet under for å delta eller leser mer om konkurransen!

Dette innlegget kan ikke kommenteres.
Trykk HER for å komme til et annet innlegg.

dtn13itg
Stikkord:

Good night, sleep tight

.... mens jeg derimot må holde meg våken i natt. Jeg skal nemlig ha min nattevakt nr.2 i natt. Det blir spennende å se hvor trøtt og sliten jeg blir, med tanke på jeg aldri har hatt to nattevakter etter hverandre før. Har sovet noen timer i dag da, etter at jeg kom hjem 7.30-ish, så da håper jeg energien holder ut nok en natt. Så lenge øynene klarer å holde seg åpne, og hjernecellene har nok surstoff til å jobbe, skal det gå greit. Noen som vil ønske meg lykke til?

Jeg er så heldig at jeg skal få være på akutten denne vakten, så jeg gleder meg til å se hvordan det fungerer der. Lets get some action. Neida, huff.... Ikke når det er på andre folks bekostning. Jeg håper folk holder seg fint i senga, friske og raske, og at det ikke er mye som skjer. Jeg ønsker jo ikke at noen skal ha det vondt!!

Har du jobbet nattevakt før? Hvordan tror du jeg får det på akutten?

Illuminate the sky

Husker dere The voice som gikk på tv for, ja kanskje et år siden, eller noe? Uansett, her har dere Martin Halla sin sang "illuminate the sky". Fyttikattagrisen så sykt flink han er!! Jeg liker spesielt godt denne sangen, og for ikke å snakke om hans utrolig gode versjon av "We found love". Søk ham opp på spotify viss du vil høre noen flere godbiter. Han har nettopp kommet ut med ny plate, så det blir spennendes å høre på de nye sangene.

Hva syns du om sangen? Har du noen nye sanger du vil dele med meg?

Sunday is fuuunday

Påsken er over. Skoledager og praksis er igang for fullt. Det er travelt å være student, rett og slett. Noen som kjenner seg igjen? Men siden jeg ikke har vært så flink å oppdatere dere, tenkte jeg at jeg i det minste kunne dele et lite tilbud med dere, som jeg fikk tilsendt på mail fra Nfoto.no:

Nå skal jeg prøve å nyte søndagen, selv om litt skolearbeid må til. Ha en fin søndag, søte lesere!!

Har du hatt en fin helg? Har du noen planer for dagen, eller den kommende uken?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits