My nailpolish

Jeg viste dere neglelakken (Deborah Lippman) jeg fikk i posten sist uke, men fikk ikke tatt den på før i går kveld. Og siden flere av dere hadde lyst til å se hvordan den ble, så skal jeg selvfølgelig vise den til dere. Denne gangen tok jeg den på helt normalt, uten å ha en annen neglelakk under. Men nestegang tror jeg at jeg har lyst til å prøve med en annen farge under, og deretter ha denne neglelakken oppå. Noen som har testet det før?

Hva syns du om neglelakken?
Har du prøvd den samme? Har du andre favoritter?

Savn

Nå har russetiden begynt for fullt ser det ut til. Uansett hvor jeg går, ser jeg folk i de røde buksene sine. Jeg må si at jeg savner russebuksa mi litt ja.... Det var så utrolig greit å bare ta på seg buksa, og så var det liksom bestemt hva man skulle ha på seg. Menmen, er jo glad russetiden er over også da!

Nå må jeg komme i gang med litt pensumlesing. Er digg med langhelg, men som student kan man ikke bare chille heller. Senere i dag skal vi treffe Peter og Hilde, et vennepar av oss. Det blir koslig!!!

Hvilke planer har du for dagen?
Har du vært russ?

Fra det ene til det andre...

Ja, nå fungerer blogsoft normalt igjen, men da er det jo selvfølgelig andre ting som skaper problemer. Av en eller annen grunn så har macen min konken helt ut! Det går ikke å skrive med tastaturet, så jeg får ikke logget meg på desverre. Jeg må nok sende den inn for å finne ut hva som er galt. Macbooken min var jo helt ny liksom, så den burde fungere bedre enn som så. Er jo nesten som at den gamle macen min fungerer bedre enn den nye...Jeg håper uansett at alle får en kjempefin søndag, og at helgen har vært bra!

Hva har du funnet på i helga?
Hvilke planer har du for dagen? 

Ny fimofigur

Nå er det fryktelig lenge siden sist jeg holdt på med fimoleira mi!! Det har vært så mye å gjøre, og så mye å tenke på - at jeg rett og slett ikke har tatt meg tid til det. Men i går droppet jeg leksene, og valgte å lage noen fimofigurer i stedet. Se på denne søte jeg lagde da? Jeg ble vertfall kjempefornøyd. Har gått med smykket i dag på skolen til og med, så dette er faktisk den eneste figuren jeg har brukt selv.

Jeg har lagt ut roboten for salg HER, viss du ønsker å ta en titt. Og med det mener jeg at jeg lager nye på bestillinger. Ingen skal selvfølgelig måtte kjøpe denne som jeg bruker selv!! Har også tenkt at jeg skal variere fargen på hjertet når jeg lager flere fremmover - slik at noen får rødt, mens andre får grønt, gult, blått, alt etter.

Men nå må jeg snart komme meg ut dørene. Må få pakket sammen siste rest av tingene mine, og så ut for å gjøre noen ærender før båten går. Jeg og Olav skal reise opp til Byrknes for å tilbringe helga der, tenkte vi. Det blir koselig.

Hva syns du om smykket jeg lagde? Har du noen kjekke hobbyer?
Hvilke planer har du for dagen?

Problems

Utrolig irriterendes, men i hele går hadde jeg problemer med bloggen. Jeg fikk ikke logget meg inn en eneste gang (blogsoft.no kom aldri frem), og jeg fikk heller ikke kommentert bloggene jeg leser!! Men ser det heldigvis ut til å endelig fungere igjen. Hadde du også problemer i går?

Nå må jeg nesten avgårde for å ha de siste forelesningene for denne uka. Det skal bli godt med langhelg jaa!! Håper alle får en fin fredag.

Hvilke planer har du for helga?
Hadde du en fin dag i går?

Deborah Lippmann

 

Fikk en neglelakk i posten i dag, jeg! Har ventet en stund på den nå, så endelig kom den. Gleder meg til å få prøvd den ut snart!! Må bare finne tid og konsentrasjon til å gjøre det.

Har du prøvd ut Deborah lippmann-neglelakker?
Hva syns du om den?

 

A lot on my mind

Har endel å gjøre for tiden, mye å tenke på, og mye som skal skje! Så jeg må nesten se å få lest litt pensum før det er på tide å lage middag. Sykdomslære var virkelig mye vanskeligere enn jeg hadde  tenkt meg....

Hva gjør du i dag?
Har du noen planer for kvelden?

Ukens blogg...

... ble kjekke Leah fra denne bloggen HER. Jeg liker godt bloggen hennes, så det passet meg egentlig godt at det ble noen jeg "kjente" fra før. Litt gøy med det også innimellom, og ikke bare tilfeldige bloggere som stikker innom bloggen min for første gang!!


(Jeg skal legge inn bilde og link i sidemenyen senere, eller senest imorgen!! CSI på tv nå♥)

Leser du bloggen til Leah?
Har du lyst til å bli ukens blogg neste uke?

Kjekk post

Yey, i dag var det kommet enda et gavekort i posten til meg. Denne gangen hadde det en verdi på 200,- (så egentlig tilsvarer det to gavekort da...) Jeg har skrevet et innlegg tidligere der jeg forklarte hva jeg gjør for å tjene meg opp poeng til å få gavekort i posten. Men jeg kan jo si en kort oppsummering til dere andre. Kort sagt meldte jeg meg inn på en nettside, og deretter ble jeg tilbudt ulike undersøkelser jeg kunne svare på. Det er lurt å registrere grunnleggende "fakta,meninger, o.l" slik at det blir lettere for dem som eier nettsiden å finne relevante undersøkelser for deg. Du har kanskje vært med i lignendes sider før, men disse pleier normalt ikke fungere. F.eks pointshop, toluna, yourvoice, gratismakeup.no, og lignende.

Denne siden det nå er snakk om, derimot - er ikke slik. Jeg har selv tjent meg opp 4 eller 5 gavekort (à 100,-) den tiden jeg har vært medlem(ca. 1 år), der de siste 3 har vært etter jul. Og grunnen til at det faktisk er mulig å tjene nok poeng til at de sender gavekort (eller andre premier om du heller skulle ønske det)- er at det krever litt av medlemet å tjene opp poengene. Undersøkelsene du kan delta på er av ulik varighet. Noen tar kun 5 minutter å svare på, mens andre tar oppimot en halvtime. Da er det kanskje logisk at de som tar 30 minutter gir mye mer poeng enn dem på 5.... Og da er det jo opp til hver enkelt person - hvor mange undersøkelser man ønsker å delta på!!

Høres dette interessant ut? Kanskje du har lyst til å prøve det ut selv? Da kan du enten trykke HER for å lese mer (det tidligere innlegget jeg skrev)! Eller du kan si at du ønsker å teste ut nettsiden her i innlegget. For at jeg skal kunne henvise deg, trenger jeg fornavn, etternavn og mailadresse!!

PS: Jeg har valgt å ha mine gavekort på Panduro, i og med jeg bruker en del penger der fra før!  Men som du kan se - er det mange andre butikker du kan velge mellom. Og du er ikke nødt til å velge gavekort som "premie" for poengene du tjener opp heller. Du kan blant annet velge filmer, spill, kjøkkenutstyr, babyutstyr o.l, viss du heller ønsker det.

Edit: Noen (eller rettere sagt en) som jeg har fått med meg vil at jeg skal si hva nettsiden er, og sier at "tydeligvis tjener du poeng på å verve oss, siden du ikke vil si hva siden heter det". Ja, jeg tjener noen poeng på å verve dere, men det syns jeg bare skulle mangle for at dere får oppdage og bruke en så god side! Og i tillegg så får jeg kun poeng etter at dere har begynt å ta undersøkelser, så viss jeg henviser dere til siden - men dere bestemmer dere for å ikke ha lyst til å ta undersøkelser der likevell - så har jeg heller ikke tjent noen poeng på dere. Og som jeg sa; det er jo opp til dere om dere ønsker at jeg skal henvise dere eller ikke. Så det er ikke mitt tap!

Har du fått noe gøy i posten i det siste?
Har du lyst til å teste nettsiden?
(Skriv fornavn, etternavn og mailadresse i kommentarfeltet.)

Vil du bli ukens blogg?

Ups, der hadde jeg glemt det igjen. Jaja, setter i gang ny runde med ukens blogg nå da! Meld deg på i dette innlegget, viss du ikke allerede har gjort det (eller viss du vil øke sjansen din). Bruker som sagt random.org til å trekke "vinneren", og trekker ukens blogg i morgen!!

Vil du bli ukens blogg? Skriv "jeg er med".

Boller i ovnen

Jeg har ikke bakt på år og dag, så i går fikk jeg lyst til å prøve meg på å bake litt boller. Jeg er ikke så veldig flink til det akkurat, og som du kanskje kan se - så ble formen helt rar. Jeg syns de ligna mer på jødekaker enn på boller når de kom ut av ovnen! (Selv om de var runde og fine da jeg la dem til etterheving!!) I tillegg så ble det første brettet mye mørkere i fargen enn den andre. (Vell og merke fordi jeg tok ut brett nr.2 tidligere enn det første - men alle bollene var passelig stekt...)

Men alt i alt så er det vell smaken som teller, er det ikke? Og bollene i går smakte kjempegodt!!! Jeg kommer nok til å bake flere boller om ikke så lenge. Det som er litt kjipt, er at jeg ikke har så god plass her. Så jeg kan liksom ikke bake mer enn 12 boller om gangen. Jajaa, det er bedre enn ingenting!

Nå må jeg nesten komme i gang med litt skolearbeid. Har noen oppgaver jeg tror må være ferdig til i morgen. Og ellers så er det jo alltid positivt med alt som er gjort!! Eksamenene nærmer seg med stormskritt desverre.... Jeg har ikke fått holdt på noe særlig med fimo i helga desverre, så har ikke noe nytt å dele med dere!! Men det kommer, det kommer!

Har du hatt ei fin helg?
Hvilke planer har du for dagen?

 
 

Brillefin søndag?


Åååh, brun saus til middag!!


Prøver meg på litt boller i dag.

Har du en fin dag i dag?
Hvilke planer har du for søndagen?

 

Lørdagskos

Pizza, pepsi max, godis, one tree hill. Fin lørdagskveld spør du meg!

Har du hatt en fin lørdag?
Hva skal du gjøre i kveld?

Årets første grilling

Som sagt så var jeg ute og grillet med noen fra klassen på torsdag. Åh, elsker å grille!! Håper at det blir mer grilling fremmover mot sommeren, for det er jo så utrolig godt! Selvfølgelig glemte jeg å ta bilder før etter at alle pølsene var spist opp. Kanskje jeg er flinkere nestegang..

I dag må jeg prøve å få gjort litt ting. Vaske klær, støvsuge, handle, lese litt pensum, og sikker endel mer også. Så jeg må nesten begynne smått, viss jeg skal komme gjennom alt! Ha en super lørdag alle sammen♥

Liker du å grille?
Hva skal du gjøre i dag?

God helg

Har du hatt en fin dag så langt?
Hva skal du i kveld?

Payphone

God morgen! Kun en liten tretimers forelesning skiller meg fra helgen. Det skal bli godt med helg, selv om jeg har hatt mild start på undervisningen, uten særlig mye stress. Jeg har ikke store planene for helga, annet enn at jeg skal prøve å få holdt på litt med fimoen min (saaavn), slappet av, lest litt pensum, og ellers nyte dagene med fri. Siden jeg fikk bestått på medikamentregningen, så har jeg fri på mandag også!! Herlig med langhelg. Alt i alt har jeg hatt en kjempefin uke!


Deler en sang med dere mens jeg er på skolen! Likte den jeg. Hva syns du om sangen?

Hvilke planer har du for helga?
Har du hatt ei fin uke?

Photos of Spain #3


Tøff bror #1


Tøff bror #2 med rastafletter!!!Hva syns du om bildene?
Vil du se flere?

Jula varer helt til påske

.. og enda litt lenger! Neida, men vi hadde faktisk en julebrus ståendes her hjemme. Før jul hamstret vi inn noen ekstra brusflaske i og med de er så billige på Rema1000. Men av en eller annen grunn har den ikke blitt drukket opp enda. Så i går fant vi ut at det var på tide å åpne den, slik at vi kan si oss ferdige med julebrus. Jeg venter alltid til 1.desember med å drikke det, men hvilken mening har det - viss jeg skal drikke på den helt frem til sommeren? Uansett så koste vi oss med noen glass julebrus i går, mens vi så et par episoder one tree hill - og spiste ost og kjeks. Kos det!!Men siden jeg har studiedag i dag må jeg nesten få lest litt lekser. Og om ikke så lenge blir det grilling med folk i klassen!!

Hva skal du i dag?
Liker du ost og kjeks?
Følger du med på noen serier?
(Trenger tips til noen nye!)

iHeart #Escada

Enda en konkurranse folkens!! Meld deg på du også?! Jeg har vertfall lyst til å forsøke å få denne rosa kjekke parfymen i posten. Lurer på hvordan den er sammenlignet med andre escadaparfymer jeg har luktet på!!

Liker du Escada parfymer? Har du meldt deg på?
Hvilken parfyme bruker du til vanlig?

escvinn2sg
Stikkord:

Photos of Spain #2


Plutselig en morgen, våknet vi til regn. Det gikk heldigvis over...Hva syns du om bildene?
Vil du se flere?


Nydelig kjole tilsalgs!!

Det er budrunde der minsteprisen er kun 200,- (utrolig billig!!!). Trykk HER for å lese mer!!

Hva syns du om kjolen?
Liker du å shoppe på Nelly?

Photos of Spain #1

Hva syns du om bildene?
Vil du se flere?

Boller og brus

Da var jeg kommet meg hjem fra skolen. Medikamentregning-eksamenen gikk veldig bra, så nå har jeg en ting mindre å tenke på. Det var en god følelse å se at svarene mine stemte overens med svarene i fasiten. Dette feiret jeg med litt pepsimax og noen boller.Akkurat nå sitter jeg og ser på litt episoder av Sykehuset. Utrolig inspirerendes serie, spør du meg!!

 Liker du dette eller andre sykehus-programmer?
Hva gjør du i dag?


Ukens blogg

.... ble Ann-Mari fra denne bloggen her.Ble det deg? Viss ikke; meld deg på til neste ukes runde i dette innlegget!!
Alt du trenger å gjøre er å skrive "jeg er med".

Innkjøp fra Taxfree

Som tidligere sagt ble det kjøpt en del godteri i London og på Taxfree'en. Jeg visste at jeg hadde kjøpt endel, men samtidig ble jeg veldig overrasket da alt ble samlet på senga! Det så plutselig ut som så mye mer enn jeg hadde tenkt meg...

Her har dere vertfall et bilde av alt som ble tatt med hjem etter Londonturen. I og med det ble kjøpt så mye ved den første turen i påsken - kjøpte jeg ikke så mye på vei hjem fra Spania. Og dere kan jo sikkert si dere enige i at det ikke var behov for stort mer heller.

Handler du mye godt når du er i utlandet?
Hva er dine favoritter?

Monday, once again

God morgen alle søte. Da var desverre helga over for denne gang, og enda en ny uke står for tur. Jeg håper dere alle får en fin mandag og ei fin uke. Selv har jeg ikke store planene for dagene fremmover. Jeg må komme inn i de vanlige rutinene med forelesninger og lesing av pensum. Kjenner sommerens eksamener nærmer seg med stormskritt, og at pensummengden som allerede er lest - ikke er så stor som den burde. Egentlig har jeg ikke fått lest stort, om jeg skal være ærlig, så jeg må snart ta meg i nakkeskinnet - og komme igang!


Det kommer til å bli et stort savn fremmover. Ingen tid til avslapping i London, eller ved bassengkanten nå lenger nei!

Starter uka med medikamentregningeksamen i morgen, så jeg håper konsentrasjonen er på topp. Det er ingen plass til slurvefeil når man må ha 100% rett for å bestå eksamenen. Ønsk meg lykke til? Føler meg egentlig ganske klar, så gleder meg til å få den overstått. Men man vet jo aldri - plutselig sniker det seg inn litt ukonsentrasjon etterfulgt av slurvefeil, og så må man forsøke på ny om noen uker.

Hvilke planer har du for uka?
Skal du noe spesielt i dag?

Vil du bli ukens blogg?

Nå er det en stund siden jeg har hatt påmelding til ukens blogg. Jeg har vært litt lat, og ikke orket å gjøre det, men nå tenker jeg at det er på tide med en ny en. Så da er det egentlig bare til å melde seg på!! Alt du trenger å gjøre er å skrive "Jeg er med" i kommentarfeltet. Trekker "vinneren" i morgen en gang. Lykke til!


Ble ikke så veldig brun i Spania, men litt mer farge enn før da.... Godt med litt grunnlag nå på våren!

Vil du bli ukens blogg? Meld deg på da'vell!!!

For Leas skyld

Jeg fikk noen bøker til jul som jeg ikke har hatt tid til å lese helt enda. Det ble så travelt med praksis og alt, at jeg hele tiden utsatte å gjøre det. Så da bestemte jeg meg for å pakke med den ene til syden. Det er gøy å kunne kose meg med ei god bok ved bassenget - og ellers når det passer seg med litt lesing. Jeg valgte å ta med boka som heter "For Leas skyld", som jeg fikk av foreldrene til Olav. Den er veldig interessant, men inneholder veldig mye informasjon på en gang - så jeg ble ikke helt ferdig med den mens jeg var der nede.

Gleder meg til å fortsette med boka! Men før jeg gjør det må jeg nesten øve litt medikamentregning!! Det er mulig at jeg kanskje leser noen kapitler senere i kveld, viss jeg tar meg tid til det. Jeg har uansett ikke så store planer for denne søndagen.... Liker best når jeg ikke har så mange planer!!

Har du hørt om/lest boka? Liker du å lese?
Hva har du gjort på i dag/hva skal du resten av søndagen?

 

Godt fornøyd

Jeg hadde en fin dag i går. Jeg fikk pakket ut av koffertene, og ordnet litt i rotet. Det gjenstår fortsatt en del da, men det får bare være. Det er alt godteriet fra taxfree'en som roter til rommet, neida. Som sagt så skulle vi ut å spise i går kveld. Vi hadde egentlig tenkt å gå på TGIF, men der var det endel ventetid, så da ble det Egon i stedet. Olav sin favoritt! Så vi fikk kost oss med pepperbiff og nachos, nammi♥

Siden jeg er med i enda en kampanje med LOVEfilm gjennom buzzador, koste vi oss med en film i går kveld. Denne gangen var det Varg Veum som stod for tur, med dødens drabanter. Alt i alt var dagen kjempefin. Eneste som kunne vært bedre var om hodeverken hadde vært sløyfet. Jeg kjenner at det har tatt på med mange turer, og skifte i klima. Får bare krysse fingrene om at jeg holder meg frisk!!

Hvordan var din lørdag?
Har du noen planer for dagen i dag?

Innkjøp fra London

Siden jeg ikke rakk publisere dette innlegget før jeg reiste til syden, så måtte det nesten komme nå istedet. Bedre sent enn aldri, er det ikke det det heter? Tenkte jo jeg skulle vise alt godteriet jeg kjøpte med meg hjem på taxfree'en også... Men bilde av det får komme i et annet innlegg.


Oversiktsbilde over innkjøpene mine. Ikke så mange som jeg hadde sett for meg at det skulle bli!!!
Sko til søskenbarnet mitt, Mari!


Sko til meg selv ♥

Og det var faktisk alt. Er ikke en storshopper egentlig, og vertfall ikke når jeg prøver å finne mye.... Menmen, får ta storshoppingen en annen gang!

Hva syns du om innkjøpene?
Er du en storshopper?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits