Grilling og kos!

Nå skal jeg ut på terassen å grille sammen med paps og småsøkna! Jeg elsker grillmat!! Gilde røkt kjøttpølse i pølsebrød, pappas hjemmelaga hamburger, og ikke minst mais og litt dressing... Åh, det skal bli godt med mat! Har du grilla i dag? Etter at vi har grilla må jeg avgårde kåre for å sitte barnevakt. Jeg håper at Olav kommer oppom en tur senere, slik at jeg får sett han òg i dag!!!


Jeg har faktisk fått lest en del biologi også i dag! Er jeg ikke flink? For en flott dag!!!

 

- Har du hatt en flott lørdag?
- Hva har du drevet med?

 

>MERVI<

Solarium vs. selvbruning

Mens jeg koser meg med litt lekser, og da ikke kan være ute i den deilige sola, tenkte jeg å ta en liten versus! Hva mener du er best av solarium og selvbruning? Jeg har alltid et ønske om å bli brun, men når jeg har mye skolearbeid, og har det travelt generelt, er det vanskelig å ta seg tid til å sitte i sola å få farge. Det tar jo så lang tid! Da er det godt å kunne ta et kvarter i solarium, eller bruke en selvbruningskrem. Hva mener du er det beste? Selv foretrekker jeg solarium, men det er både dyrt og ikke lurt med for mye av det!

                                  vs

 

Hva foretrekker du?


>Mervi<

What to do?

Nå er kjemien overstått, og det har endelig blitt helg. Det var skikkelig deilig å bli ferdig med det faget jeg sliter aller mest med på skolen, og vite at det ikke er lenge til jeg er helt ferdig på skolen. Med alt! Nå skinner sola ute, og jeg er veldig fristet til å sette seg i steiken.... Desverre ligger det fortsatt endel bøker i haugen som venter på å bli lest. Skal jeg ta fatt på biologien, eller fortsette med rettslære? Det ser heldigvis mer lovendes ut med disse fagene enn det det gjorde med  kjemien!

Jeg skal prøve å få kost meg litt i helga, og ikke bare stresse med lekser! Hva skal du gjøre i helga?


Jeg vil bli brun!

Jeg glemte forresten å si at denne russen her klarte å ta en russeknute i uka som var! Jepp - jeg skålte for fedrelandet selvfølgelig :-D

 

- Hvordan ser din lørdag ut?

Vinneren av konkurransen:

>MERVI<

Og då deltar jeg i en konkurranse selv:
>SiljeogAmalie<

Noen som lurer på hvem vinneren er?

Jeg har nå trukket en vinner av den lille konkurransen jeg startet tidligere i uka! Det var ikke så mange som klarte å gjette riktig, trass i alle hintene jeg ga...

Selvfølgelig var det betakaroten jeg hadde fått i posten :-D Den typen til 69,- som varer i to måneder! Gleder meg til den skal tas i bruk!! Men jeg var skuffa over at ikke flere av dere kjente igjen den oransje eska? Den er jo på paradise hotel til og med!

Men til poenget; Den heldige vinneren av konkurransen er

...... (trommevirvel)......

>MERVI<

Gratulerer så mye!

- Pleier du vinne når du deltar i konkurranser?

BORN THIS WAY!

De fleste har noe de misliker med seg selv, enten det gjelder kropp, oppførsel eller annet lignende - men ofte er det utseende som får oss til å klage. Edit: Og ikke minst prestasjoner!! Enten er vi for gode til noe, eller for dårlige! Det er på en måte godt å vite at jeg ikke er den eneste som finner noen feil, men samtidig mener jeg i bunn og grunn at alle skal være fornøyde med seg selv! Vi er jo tross alt født slik vi er!! Så se på de positive sidene, folkens :-D

Hva setter du pris på med deg selv?

Jeg er fornøyd med meg selv, er du?

Jeg har funnet VERDENS BESTE sovemedisin!!!

Ja, du skjønner sikker poenget allerede. Faktisk den enesete positive tingen jeg har klart å finne med kjemi i det siste. (Hvis du ser bort fra betakarotenen da selvfølgelig, som jeg indirekte nevnte til dere i går - hinthint)

Nå tenkte jeg at jeg skulle få i meg litt kveldsmat for så å pusse bort karius og baktus, før jeg til slutt tar kveldens siste dose med kjemi. Det går nok ikke mange setninger før jeg kjenner at øyelokkene blir tunge nok til å kunne sove. Jeg tror ikke at jeg bruk for Ole lukkøye i kveld en gang! (Og om jeg faktisk ikke får sove likevel - blir det jo bare mer kjemilesing på meg... Vinn-vinn-situasjon!)

 

- Har du funnet den perfekte sovemedisin?

Håper at du har hatt en flott torsdag!!

Jeg vil, jeg vil...


... se one tree hill, glee, criminal minds, the secret life og the american teenager... Egentlig kunne jeg gjort hva som helst akkurat nå, bare det ikke er kjemi!!! Men kjemiboka kaller. Kjemien stemmer (ikke)!!!!

Og for dem som lurte; det var ikke så kos med Ivar Aasen i dag likevel.
I morgen er det tid for kjemi heldag, noe jeg gleder meg veldig til å være ferdig med!!!!!!!!!!!!! 

 

- Følger du med på noen serier?
- Må du lese kjemi (eller evt. et annet fag) i dag? 


Ønsk meg lykke til, alle! :-D

Goguten eg skal kosa meg med om norke få minuttar!


Ivar Aasen, selvfølgeleg, in my heart♥ Eg elskar nynorsk, særleg heile dagar med berre nynorsk og ingenting anna...

Nei, det var overdrevet. Jeg elsker ikke nynorsk, langt i fra... Men på en annen side synes jeg ikke det er så aller verst heller. Jeg synes ikke at det er motbydelig og hadde ikke valgt det bort selv om jeg hadde fått muligheten til det. Egentlig liker jeg nynorsk ganske godt. I noen tilfeller synes jeg nesten at jeg høres klokere ut når jeg skriver nynorsk, enn når jeg skriver bokmål!! (Sikker bare fordi jeg i bunn og grunn ikke er så veldig smart, men uansett...) Kanskje jeg skal begynne å blogge på nynorsk? Nei, jeg bare tulla! Det hadde blitt litt vell mye nynorsk føler jeg, selv til å være meg! Men facebooken min skal forbli på nynorsk!

Angåendde konkurransen min, så har noen nå klart å gjette riktig innhold på pakken! Jeg lar dere få litt tid til på å delta, men kommer til å avslutte den i kveld eller i morgen! Alt etter hvor god tid jeg har oppi all kjemilesingen... For dem som ønsker å gjøre et siste forsøk er konkurransen min

>HER<

 

Og her får dere siste hintet fra min side;

Med svaret rett foran nesene deres blir jeg nesten litt skuffa dersom ingen flere av dere klarer å gjette riktig innhold på pakken!!

 

- Hva skal du gjøre på mens jeg koser meg med Ivar Aasen og nynorsk heldag?
- Hvilke planer har du for i dag?

En ting som frister mer enn kjemi akkurat nå...

... er en sprudlende ny episode med Glee!! Egentlig så frister det meste mer enn kjemi, men det var ikke det som var poenget mitt denne gang... Jeg har nemlig to usette episoder liggende helt klar på macen, og jeg kan love dere at det krever mye beherskelse fra min side å la være å se dem....

 

- Klarer du beherske deg?
- Hva frister deg når du har mye lekser?

 

Nytt hint til konkurransen, i og med ingen har gjettet riktig enda: Det har noe med kjemi å gjøre... Yey, endelig en gøy ting med kjemien! Konkurransen finner dere

>HER<

Nå skal jeg drukne meg...

... med kjemi! Den kan dø, men i stedet er det jeg som gjør det! Kjemi er vanskelig, og det går meg på nervene. Det er ikke morsmot å føle seg mislykket og som den minst smarte som finns i hele verden. Er det noen andre enn meg som synes det? Men nå må jeg gjøre det beste utav det, og lese så mye jeg kan frem til fredag. Etter fredag er jeg endelig fri fra kjemien! Helt fri, for alltid. Med mindre jeg kommer opp i kjemi eksamen da.... Typisk min flaks, er det ikke? Jeg krysser fingrene uansett. Kryss fingrene for meg du også?

Så glad kommer jeg til å være den dagen jeg ikke har kjemi lenger!

 

- Har du noen fag du føler deg mislykket i?
- Har dere hatt årsprøvene allerede?

 

For dem som ikke husker det, så har jeg konkurranse i forrige innlegg!
Den kan du delta på >HER<!! Hint: Det er noe til kroppen!!

Pakke i posten!!

Jeg har fått en pakke i posten i dag, og tenkte derfor at jeg kunne starte en liten konkurranse! Hva tror du pakken inneholder? Alt du trenger å gjøre er å gjette innholdet, og den som svarer riktig - eller er nærmest det riktige svaret, vinner! Siden jeg ikke er kommet så godt inni bloggingen enda, og siden jeg bare er en simpel russ - vil premien denne gangen være linking i blogginnleggene min i en uke! Hiv deg på da'vell :-D

Dersom mange gjetter riktig trekker jeg lodd for å finne en vinner!

 

- Pleier du delta i konkurranser?
- Hva tror du befinner seg inne i pakken?

Lykke til!

One last day!

Det er fint vær ute, men mye som må gjøres. Dette er siste dagen med ferie, og jeg skal prøve å gjøre det beste utav den og ikke minst få mest mulig ut av dagen. I dag skal jeg få gjort litt mer lekser, før jeg forhåpentligvis får vært litt med Olav! Senere i kveld blir det kos med Pia, siden vi ikke fikk den vanlige søndagen sammen... Det blir kos!! Det har kommet endel nye episoder på seriene jeg følger med på, så kanskje jeg skal prøve å få lastet dem ned? (Fyfy)


Kanskje jeg skal betale siste rest av sydenturen senere? Viss jeg gjør det, får vi en katalog hjem med masse godies og annen tax free stuff! Det er anskje ikke så lurt, med tanke på at jeg skal prøve å ikke bruke så mye penger!!

- Har du fri i dag?
- Hvordan bruker du din siste fridag?

 

Ha en flott tirsdag uansett ♥

The story of us...

Søt sang jeg hører på nå før jeg skal legge meg! Jeg kan ikke si at jeg kjenner meg spesielt igjen i teksten, noe jeg er glad for, men jeg likte den uansett og tenkte derfor at jeg kunne dele den med dere. Håper alle har hatt en flott dag!

 

- Har du hørt sangen før?
- Hører du på musikk før du legger deg?

Hugs and kisses :*

Lekse-kos i ferien...

Litt motivasjon har jeg heldigvis klart å finne denne påsken - nemlig rettslære!

 

- Har du gjort lekser i ferien?

Jeg er en morder!

Jeg har sovet skikkelig dårlig i natt. Jeg har så utrolig dårlig samvittighet.... Det hele startet med et lite uhell. Men så så jeg at du hadde det vondt. Jeg tenkte da at det var den eneste utveien, og jeg ville deg selvfølgelig det beste! Jeg druknet deg!! Og akkurat da ble alt stille. For stille. Hvorfor gjorde jeg det?


Savner deg, flue!Jeg er en dårlig russ som dreper fluer! Og med drukning av alle ting? Den var jo så uskyldig!? Slemme meg..

 

- Dreper du fluer?

Påskegodt

I går var det, som de fleste vet, påskeaften. Jeg fikk meg et påskeegg fullt av smågodt, i tillegg til noen flaxlodd og en tyggegummi. Gjett om det var godt? Fikk du påskeegg av påskeharen i går? Jeg hadde en flott dag i går, og jeg fikk faktisk gjort endel lekser. Flinke meg!! Hvordan så din påskeaften ut?

- Har du hatt en flott påske så langt?

Russeknuter

Jeg lurer på hvilke russeknuter jeg skal ta i tiden frem mot 17.mai. Hvilke knuter synes du jeg burde ta? Ser for meg at det blir endel av de spiseknutene, i det minste. En ting er sikkert - jeg kommer ikke til å bli en eliteruss som har tatt de fleste knutene på lista. Men noen knuter skal jeg jo ta! 


Jeg har heller ikke tenkt å ta en av de mange drikkeknutene som finnes, med tanke på at jeg er kristenruss og skal være edru hele russeperioden! (Bildet er tatt fra denne siden)

- Hvilke russeknuter synes du er de morsomste?

Sommer og flotte dager!

Noen ganger skjer det fint lite rundt meg, og det er da ikke så mye jeg har å dele med dere.... Men grunnen til at jeg ikke blogget i går var ikke at jeg hadde en kjedelig dag! For jeg hadde tenkt å blogge.. Problemet denne gangen var desverre internetten. Jeg hadde ikke nettverk i går heller, og uten det er det ikke så lett å blogge!

I går var jeg på god familiemiddag hos Olav. Det var strålendes flott vær ute, og jeg fikk vært endel i sola - spesielt på kvelden. Det er så deilig å sitte ute i sola å spise, er du ikke enig? Denne påsken har jeg spist flere frokoster i sola, og i går var det desserten som ble tatt der. Kanskje det er sommer allerede? Siden det var så flott vær fikk jeg ikke gjort lekser i går heller, for dem som lurte på hvordan jeg ligger ann med alt jeg skulle ha gjort i påsken.

Når det er så flott vær lengter jeg etter et sted som dette!

- Hva finner du på i det flotte været?

En dårlig russ, eller?

Ikke en eneste russeknute er tatt.
Russebuksa er fortsatt ikke ferdigmalt.
Og siden det er ferie - har nesten ingen fått russekort av meg...

 

- Tips til hvordan jeg kan bli en god russ?
- Er du/skal du være en god russ?

God middag....

Tror jeg tar meg en slik til middag i dag jeg!! Er sunt å være russ og ha påskeferie.....

- Hva skal du ha til middag i dag?

Jeg er klar, er du?

Nå er jeg klart for litt vaksing, og deretter trening med Pia! Er vi ikke spreke? Jo, Pia er det - men jeg? Not so much. Men jeg må jo utnytte elixiakortet mens jeg har det, og siden det er ferie har jeg ingen unnskyldning for å slippe! Det er rett og slett bare til å bite tennene sammen, og gjøre det beste utav det. Neida, det er egentlig ikke så værst! Er jo gøy når man først har komt seg til treningssenteret!!! Er bare ikke alltid like lett å komme seg dit... Men jeg har bil i ferien :-DD

- Skal du trene i dag?

Motivasjon, hvor?

Hvor er motivasjonen når man trenger den mest? Nå er det kun kort tid igjen før jeg er ferdig på skolen, og burde derfor klare å ta et skippertak på skolen slik at jeg får best mulig resultat... Men hva skjer? Jeg sitter med skolebøkene foran meg, og klarer ikke finne en smule motivasjon til å begynne lesingen.... Noen tips, anyone?

Slik føler jeg meg nå!

- Er du motivert?19042011

Nå har jeg fått handa til Olav på russebuksa mi :-D


Åh, så deilig!!!

Sola skinner og det er stekende varmt på terassen! Selv om jeg egentlig burde vært inne og lest til heldagsprøvene som kommer etter påsken har jeg sneket meg litt tid ute i sola... Det er utrolig deilig å bare sitte der og slappe av for en gangs skyld.... Nå har familien reist på ferie også, så jeg har hele huset for meg selv: DEILIG! Da er det bare til å ta litt shinings inne også, slik at det blir rent og koselig! Og så kan jeg nyte at jeg har påskeferie!!!- Er du alene hjemme i ferien?
- Har du fint vær i dag?

Én stk sliten russ...

Det tar på å være russ altså!!!? Neida, jeg har ikke akkurat vært så veldig aktiv russ frem til nå! Det må jeg si. Ikke har jeg tatt noen russeknuter, og har heller ikke vært me på hverken krafttak mot kreft eller kulturrussen.... Men jeg er likevell sliten. Og grunnen til at jeg kan påpeke dette er munnsåret jeg våknet med i dag! Det er herlig å være russ, ikke sant? Jeg har ikke hatt munnsår på en god stund nå, så jeg hadde egentlig et lite håp om at jeg ikke skulle få det mer - ever liksom.... Men neida!

Men nå må jeg avgårde! Skal spise en god frokost med min kjære nabo :-D Hørtes det ikke godt ut med baguetter, ost, og egg? Nammi, finnes ikke en bedre frokost altså!!

 

- Pleier du å få munnsår?
- Hadde du en god frokost i dag?

Rislunsjen som ble gruslunsj...

I går tenkte jeg at jeg skulle teste ut russebuksa skikkelig, så jeg bestemte meg for å ta en kort tur til sandnes. Da jeg nesten var nede med busstoppet fant jeg ut at jeg egentlig var ganske sulten. Siden jeg, for en gangs skyld, var tidlig ute - hadde jeg tid til å gå innom butikken. Der kjøpte jeg en rislunsj som jeg skulle kose meg med mens jeg ventet på bussen.Selvfølgelig måtte det komme en trailer kjørende forbi rett etter at rislunsjen var åpnet - og denne ble fullt med sand. Gjett om jeg var skuffet?

Her ser dere altså rislunsjen min etter at jeg hadde prøvd å grave utav all sanden.
Ikke så mye igjen nei!!

Det var forresten utrolig mange som vile ha russekort? Trodde jeg hadde tatt hardt i da jeg tok med meg så mange russekort som jeg gjorde. Men jaggumeg var det ikke mange kortene jeg hadde med meg hjem etterpå...

 

- Har du også fått en sandete grusrislunsj?
- Hvordan var din lørdag?

 

Hugs and kisses :*

Russedåpen så omtrent slik ut....

Ser det ikke deilig ut å få masse eplemos/brus/alkohol i håret? Nå er jeg i vertfal døpt i russens, pilsens og blablablaens navn - som i mitt tilfelle var brus. Jeg har da fått navnet Candy Queen.... Sikkert fordi alle mener jeg er så tjukk av å spise altfor mye snop (neida). Det var kaldt og grått i går, men vi klarte likevel få til litt grilling og kos :-D Hva gjorde du i går?

Det var overaskende mange som hadde alkoholfri drikke i går! Det kommer nok kanskje av at noen måtte være sjåfør for russebilene, men de er i det minste forsvarlige. Noe som er bra!! Jeg må si at jeg i bunn og grunn ikke er i mot at folk drikker alkohol, men folk bør kunne styre seg. I går var det rett og slett noen som var så fulle at det var vondt å se på...

 

- Hva gjorde du i går?
- Har du prøvd å dysje i noe som dette her?

Og årets russelåt ble.....

... den jeg og nesten 20 000 andre russ stemte på :-DD
Nå er jeg klar for grilling og styrting av lovebrus! (les: dysje i den, etter at jeg har klart å få ned to slurker på de 5 sekundene vi har på oss....) Forresten; synd ingen av dere lesere liker å kommentere russeinnleggene mine.... For det kommer til å bli endel av dem i ukene fremmover for at jeg skal kunne klare å få russeknuten :p

- Klarer du å styrte 0,33l brus/drikke med kullsyre på 5 sekunder?
- Hva ville du valgt å drikke i dag?

Today is the day!!

Nå har jeg fått på meg den malete røde buksa, på vranga vell og merke, og er snart klar for norsk heldag! (les ironi) Etter skolen i dag skal vi ha russedåp, og jeg hadde derfor håpet på godt vær. Tenk så deilig det hadde vært med litt grillmat ute i sola? Det ser ikke helt ut som det skulle gå den veien i dag, men mye kan skje på de mange timene jeg skal sitte å skrive norsk - ikke sant? Er i det minste lov å håpe :-D

 

Jeg kjenner allerede at knappene på innsiden av  russebuksa gnager, og har på følelsen av at det ikke akkurat kommer til å bli bedre utover dagen!! Men, tradisjon er tradisjon... Jeg fant forresten ut at det eneste jeg har tatt på buksa som viser når jeg har buksa på vranga, er korset mitt - og dette blir hengende opp ned!!! :o Er det ikke typisk meg? Jeg som trodde jeg hadde tenkt på alt da jeg strøk det på...... Hadde visst glemt tradisjonen med å ha den på vrang, men det er ikke så mye å gjøre med det nå...

Nå må jeg snart begynne å skrive om russeting - ting jeg får gjort i russetia mi! Så det er bare gøy viss dere kommer med tips om hva dere ønsker at jeg skal skrive om!!!!

- Har du hatt skrivedag i norsk?
- Hvordan ser din dag ut?

Anbefale bloggen din?

Jeg har så alt for lite å gjøre for tiden, og trenger noe å fylle tiden med. Neida - det var langt fra sannheten. Egentlig har jeg det supertravelt, men jeg synes at det er utrolig gøy å lese blogger som fanger oppmerksomheten min. Derfor trenger jeg hjelp med å finne noen jeg kan lese. Det kan være blogger som handler om alt mulig, blant annet mote, foto, hverdagen eller alle andre slags temaer. Spørsmålet mitt er: Vil du anbefale bloggen din til meg? Eller noen venners blogger, for den slags skyld? For øyeblikket leser jeg ingen blogger fast, og er bare innom blogger som dukker opp til dem som kommenterer innleggene mine... Jeg har lyst til å finne noen blogger jeg kan lese fast, og siden jeg ikke har så god tid fra før, trenger din hjelp til å velge hvilke blogger som skal bli prioritert! Kanskje jeg ender opp med å anbefale den videre til andre?

En ting er sikkert; Jeg trenger insirasjon! Og da er det ingen bedre måte å gjøre det på, enn å lese hvordan andre bloggere håndterer bloggverdenen :-D

 

- Vil du anbefale bloggen din til meg?
- Hvilke blogger liker du å lese?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits