I'm looking forward to it...

Ja, for hvem gleder seg vell ikke til helg? Som noen kanskje har fått med seg så skal jeg være med Olav til Etne. Vi skal i konfirmasjon til søskenbarnet hans. Det tror og håper jeg at kommer til å bli koselig. I kveld har jeg da altså pakket min lille røde koffert, i håp om at jeg ikke har glemt noe viktig! Det er så typisk meg...


Slenger med et bilde av "Peyton Sawyer" og "Johnny Cash."

Er du glemsk?

Hvilke planer har du for helga? Du skal kanskje i konfirmasjon du også?

Da var sydentur bestilt...

...men jeg får ikke være med! Turen er nemlig rett oppi eksamenstidene, og siden jeg ikke vet når jeg kommer opp så jeg må rett og slett holde meg hjemme. Tenk så herlig det hadde vært med en tur til syden istedet for eksamen? Heldigvis skal jeg på cruise med nina bare litt over en uke etterpå. Det gleder jeg meg til!Skal du til syden i sommer?

Bixit turkjeks...

... er etter min mening ikke noe å skryte over. Jeg skjønner egentlig ikke vitsen med å spise sunn kjeks? Dersom jeg har lyst på noen godsaker, så er det ikke akkurat den sunne typen jeg er ute etter! Og ikke smakte det noe godt heller. Den inneholdt både bær og rosiner, og det var nok til å gi meg avsmak vertfall!Liker du sunn kjeks?

Keth i et nøtteskall...

Noe jeg definitivt har arvet etter mor, er nemlig det at jeg alltid må planlegge ting i hodet. Avtaler, skolearbeid, morsomheter og andre gjøremål - Alt skal systematiseres og organiseres i hodet mitt. Dersom ting kommer for brått på kan jeg bli stressa, og noen ganger i dårlig humør. Selvfølgelig er dette noe jeg prøver å begrense slik at ikke ekstreme forhold oppstår, men det er ikke alltid like lett kan jeg fortelle deg. Noen ganger hjelper det å lage noen huskelister!


Her ser du en av mine mange lister. Dette er en huskeliste over ting jeg skal pakke med meg til Etne i helga.

Jeg ligger ofte våken om kveldene der jeg prøver å sortere alt innholdet i tankene til riktig tid og sted. Noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde en tanketank slik som Humplesnurr fra Harry Potter har. Tenk hvor greit det hadde vært å kunne dra ut minner og andre ting som burde bli husket? Da hadde jeg nok vært hakket mindre stressa!!

Er du en systematiker av en planlegger?

Jeg er en levende zombie...

Det føles som om jeg går i søvne eller noe? Trett er jeg vertfall! Ikke uvanlig egentlig - Jeg er som regel søvnig hele dagen fra jeg står opp om morgenen til jeg pusser tennene om kvelden! Men når tiden er inne for å dra dyna godt opp under ørene -  da er det som om all den innestengte energien plutselig blir sluppet ut.. Noen som kjenner seg igjen?

Ikke hjelper det å våkne midt på natta heller. Da må jeg gjennom det samme enda en gang, nemlig å sovne - noe som er lettere sagt enn gjort!!

Sovner du lett om kvelden?

En liten kjekkas på besøk!!

Den skjønne bedåreren her skal komme på besøk i dag. Det gleder jeg meg til. Jeg har ikke sett Arne siden dåpen i vinterferien, noe som er relativt lenge siden. Nå har han blitt superstor, kan jeg tenke meg!


Har du en kjekkas som søskenbarn?

Barnevakt på heltid?

Trenger du barnevakt for store eller små?
Da er det bare til å ta kontakt! Jeg kan nås både på blogg og på mail!


Neida, nå er jeg i det tullete humøret igjen! Men jeg må virkelig si jeg føler meg som en fulltids-barnevakt. De siste par ukene har jeg vært barnevakt alle dagene fra mandag til torsdag. Heldigvis ligger det litt penger bak alle timene på "jobb"

Sitter du mye barnevakt?

Just another song...

Brooke Fraser - Shadowfeet. En søt og avslappendes sang!


Hva er favoritt-sangen din?

Jeg har kjøpt meg en ny venn!

Ja, det er nemlig slik at ingen vil være med meg lenger.
Jeg har nok blitt for innpåsliten og irriterendes av den store mangelen på sosial omgang.

 Neida! Det hadde seg slik at jeg og Hilde gikk innom vågen etter bowlingen på fredag.
Jeg hadde tilfeldigvis et gavekort på Cubus, og fikk øye på de flotte "Eos lipbalm"-eggene.
Siden jeg allerede var i hugget, kjøpte jeg liksågodt to på en gang!

Hvilken farge liker du best?

Jeg liker definitivt best den grønne!

Noen blinkskudd fra konfirmasjonen!

Den ble nedprioritert igjen!

Ja, dere skjønner kanskje at jeg snakker om bloggen. Jeg har hatt ei kjempeflott helg, truffet en bråte med kjekke folk, og rett og slett storkost meg. På fredag var jeg på Bowling og russemøte med Hilde, ei utrolig koselig jente.

 


Ellers, så har jeg vært i to konfirmasjoner i helga, veldig koselig. Jeg elsker muligheten til å ta på meg bunad!! Noe annet enn bloggen, som ble nedprioritert i helga var matte! Hadde heldag i matte i dag, som kanskje kunne gått litt bedre dersom jeg hadde øvd litt? Men, vet du hva? NÅ ER JEG FERDIG MED MATTE!! SÅNN FOR ALLTID LIKSOM! Med mindre jeg kommer opp i skriftlig eksamen. Men det skal ikke skje!


Gratulerer med konfirmasjonen Mari (:

Hvordan var din helg?

Drømmen kan bli virkelig!

Ja, for hvem har ikke drømt om at minibanken skal spytte ut drøssevis av penger? Det er nemlig en minibank som har fungert slik at den ved uttak ga litt ekstra enn det kortholderen hadde tenkt. Dette skjedde gjentatte ganger, noe som kan ha gjort mange og enhver glade. Det hadde vertfall jeg blitt! Men jeg kan ærlig inrømme at jeg hadde gjort det samme som Torgund gjorde! Du kan lese hele artikkelen her!


Jeg ser for meg skikkelig animasjon der sedlene bare strømmer ut av minibanken.

Hva hadde du gjort i en slik situasjon?

En god start på dagen!

Sola stråler inn soveromsvinduet, mens jeg egentlig ikke begynner før klokka ti. Jeg har derfor litt tid til å gå ut i morgensola. Det skal bli deilig! Kanskje jeg skal ta frokosten ute på terassen? Sola gir meg lyst til å ta på shorts og t-skjorte, men det er en usmart ting å gjøre så tidlig på sommeren, nei våren heter det vell. Forkjølelsen er nok nærmere enn de fleste tror. Skremmende nær..


Solbriller og bikinier ligger klar til sola er her for fullt!

Har du blitt forkjøla?

Byjubileum og kloke ord!

Sandnes skal feire 150 år i år, og i denne annledning skal mange bidra til å gjøre dette til en flott begivenhet. Vi på sandnes vgs, er ikke unnlatt, og har fått æren av å delta med våre gode kunnskaper. Klassen min har svært så heldig å få utdelt ruten, som selvfølgelig er stedet der mest folk passerer på en dag! Vi skal stoppe alle som går forbi og fortelle en faktating knyttet til et fag og sandnes som by.  Jeg ser for meg at alle kommer til å gå i sirkel rundt oss nede på ruten i morgen.


Byjubileumet medfører at vi får et gjensyn med denne flotte plenen i sandnes!

Skal du feire byjubileumet?

Jeg blir blendet!

.. og jeg mener ikke av sola! Det er virkelig ikke bare jeg som har hatt mangel på sol i vinter, og det merkes virkelig. Jeg kjenner det skal bli godt å få litt farge på kroppen.


Jeg har vært på lekeplassen med de små i dag.
Vi spillte fotball, og holdt på med disse "ufoene" som de kalte det.


Har du vært ute i solen i dag?

What a great feeling!

Det er varmt, lyst og godt ute! Himmelen er blå og i dag kunne jeg til og med ta av meg jakken på vei hjem fra skolen. Er det ikke hærlig? Nå er det endelig helg, og jeg er klar for en konge kveld på Fokus! Først skal jeg bare spise god hjemmelaga potetstappe.

Hva skal du finne på i kveld?

Lommeboka på vidt gap...

... eneste som mangler er selve innholdet! Utenfor skinner sola og vårfølelsen har kommet for fullt. Det er virkelig deilig at snøen er borte! Er du ikke enig? Nå sitter jeg og ser på bikinier og andre sommerklær og sikler som bare det. Det er nå jeg angrer på at jeg ikke har jobbet så mye dette skoleåret!

     

Dette er bare et lite utvalg av de mange fristendes bikiniene! Åh, det skal bli godt med sommer!

Det er nok bare jeg som gleder meg til sommeren...

Eller hva?

Jeg lukket øynene ett sekund....

... og da jeg åpnet dem var ferien over! Skal si tida går fort? Jeg følte jeg nettopp pakket kofferten og tok toget til Kristiansand, men plutselig i dette øyeblikk sitter jeg med øynene forundret ned i kjemibøkene som ligger foran meg. Jeg skal si dere at det var hardt å starte etter ferien med den store årsprøven i biologi på tirsdag. Og ikke nok med det, men jeg tror kjemien i morgen blir hakket værre.

 Edit; Jeg skulle være flink og få til noe greier med youtube-sangen, men den var ikke samarbeidsvillig! Desverre medførte det at dere ser toppen av musikkvideoen, istedet for der man trykker play!

Men før jeg tar tak i hverdagen igjen så kan jeg fortelle dere at jeg hadde en utrolig herlig påskeferie! Det er merkelig hvor godt noen dager med fri kan gjøre, er du ikke enig? Det var flott vær i Søgne, og jeg hadde det helt toppers sammen med tante og mine kjære sørlendinger!

Hvordan var din påske?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits