Pust. Det er lørdag!

Åh, så deilig det skal bli med et par dager fri. I dag kunne jeg sove lenge, og endelig ta igjen litt tapt søvn. Denne helgen skal nytes med hekletøy, godis og forhåpentligvis en liten tur viss været holder seg greit. Mannen derimot, skal reise fra meg. Han skal avgårde påskeferie, dessverre. For meg, ikke for han!

Hvilke planer har du for helga? Har du fått påskeferie?
Hvordan skal du tilbringe påsken?

Hva med en BlinkGum?

I samarbeid med Likenshare har jeg vært så heldig å få teste disse nye BlinkGum'ene som er på vei inn i butikkhyllene for tiden. Den finnes i tre smaker: peppermint, strawberry og spearmint. Har du lyst til å få prøve nye produkter helt gratis? Da bør du melde deg inn i LikenShare du også! Trykk HER for å melde deg inn.

Jeg må nok si at min favoritt er den grønne med spearmint. Den har en frisk smak som varer lenge. Strawberry var også veldig god. Den har en søt og god jorbærsmak. Hadde den vært litt mer syrlig på smaken hadde nok dette vært min favoritt blant de tre. Den passer utmerket når søtsuget melder seg. Til sist har vi den blå med peppermint. Det var nok den smaken som falt minst i smak hos meg, muligens fordi jeg i utgangspunktet foretrekker spearmint. Peppermint har også langvarig smak, og passer godt etter et måltid, når man kjenner et behov for å friske opp litt.

Pluss:
Stilig design på esken. Den var fin å se på og god og ta på. Liker tanken om å ha en boks man åpner, i stedet for det kjedelige vanlige tyggipakningene.
God og langvarig smak

Minus:
To av eskene åpnet seg veldig lett. Akkurat som at de ikke kom "i hakk" Jeg liker å la tyggipakken ligge i veska, klar til bruk. Med to esker som nærmest åpner seg av seg selv, kan jeg ikke risikere å finne veska full av tyggiser strødd ut. (Dette kan kanskje skyldes noe oppstått under sending?).

Sammenlagt vil jeg gi dem en BLINK score på 4 av 5.
Har du lyst til å få prøve nye produkter helt gratis? Da bør du melde deg inn i LikenShare du også! Trykk HER for å melde deg inn.

Har du smakt disse? Er du medlem hos Likenshare?


Love has no labels!

Jeg fikk lyst til å dele denne fine videoen med dere. Mange av dere har nok fått den med seg allerede, da den har spredt seg veldig på internett de siste dagene. Jeg syntes den var utrolig koselig, og at det er viktig å tenke på. Love has no label. Love has no gender. Love has no age. Vi er alle forskjellige. Jeg skulle ønske at folk ikke hadde så mange fordommer mot andre mennesker som tar andre valg enn seg selv.

Med dette vil jeg også ønske dere en super tirsdagskveld! Selv skal jeg gjøre meg klar til ukens andre nattevakt. Kjenner jeg meg selv rett er jeg nok litt døgnvill etter jeg har fått sovet noen timer på dagen i morgen. Det pleier som regel å bli slik etter et par nattevakter. Håper bare jeg husker å gå på personalmøte på kvelden.

Har du sett filmen? Hva syns du om den?
Hvordan skal du tilbringe kvelden?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits