Bits and pieces!

....... nooooooo! Er dette virkelig mulig? Jeg som har vært så flink å passe på min kjære Samsung. Vært så forsiktig. Den var så og si fri for riper, bakdekselet var finere en de fleste jeg vet om, og det er ikke mange gangene den har vært nedi gulvet. Et lite støt i bakken var alt som skulle til. Tenk viss ditt, tenk viss datt. Hadde det bare hjulpet. En generelt ikke så topp dag, ble en hel del hakk dårligere av å se skjermen gå i tusen knas i går! Livets tilfeldigheter ass.

Har du opplevd å få mobilskjermen knust? Hvordan har du hatt det i det siste?

Hvis jeg forsvinner, ser du meg da?En god bok i fanget. Noe godt i skåla. Slik ser min søndag ut! Ha en fin dag, søte dere.

Hvordan har helgen vært? Hvordan ser din søndag ut?

Keep calm and enjoy the weekendDa var det blitt fredag igjen. Herlig! Jeg har nå hatt en uke praksis i psykiatrien, på en avdeling for pasienter med spiseforstyrrelser. Jeg syns det er utfordrendes men interessant, og jeg trives godt så langt - både med ansatte og pasienter. Nå skal jeg jobbe litt med bacheloren min (som har ligget bortgjemt den siste tiden), før jeg tar meg en etterlengtet helg! Jeg håper at alle dere også får en super helg, med avslapping og moro. 

Hvordan har din uke vært? Har du noen planer for helgen?

Make your dreams come true

Endelig. Etter flere uker med venting har jeg endelig fått tilbud om og takket ja til min første jobb som ferdig utdannet sykepleier. Jeg var på tidenes jobbintervju for noen uker tilbake, og har etter det oppdatert mailen min utallige ganger hver dag i håp om å finne et svar. I går var dagen endelig kommet; Jeg fikk tilbud om sommervikariat på Barnkeklinikken her på Haukeland. Åh, så spennendes.

 

Helt siden jeg bestemte meg for å bli sykepleier, og kanskje enda tidligere - har jeg hatt et ønske om å arbeide med barn. Lenge var drømmen å bli barne- eller kreftsykepleier, men som noen kanskje har fått med seg har jeg den siste tiden også fått et økende ønske om å etterutdanne meg til å bli jordmor. Det er heldigvis slik at jeg har god tid til å bestemme meg for hvilken etterutdanning jeg skal ende opp med, og med tanke på at drømmen om å bli barnesykepleier har vært tilstede over lang lang tid - føles det for meg naturlig å arbiede med denne pasientgruppen først. Det er fullt mulig at jeg plutselig finner ut at det er for tøfft for meg, hvem vet?

Jeg ser frem til sommeren jeg har i møte, og gleder meg til å se hvordan jeg trives på Barneklinikken. Jeg håper jeg får mange erfaringer og at sommeren blir spennendes og lærerik. Det gjør den nok!!

Har du skaffet deg sommerjobb? Hva drømmer du om?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits