Making up for mondays

Candy is natures way of making up for Mondays ~Ukjent

Yey, jeg har fått påskeegg idag. Herlig. Så nå skal helligdagene nytes til det fulle og det hele. Noen middagsbesøk gjenstår, og det er fortsatt noen jeg ikke har rukket å treffe enda, men heldigvis er det fortsatt noen dager igjen av ferien. Jeg har nytt dagene så langt, og både truffet venner og kjente - og fått ladet batteriene litt. Det er herlig med ferie!! Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg til å reise tilbake til skolestress og praksis, nei.

Har du hatt en fin påske så langt? Har du fått påskeegg?

Trykk HER for å delta i konkurransen (premie:Mango&papaya).

A friend is one who

A friend is one who walks in when others walk out ~ Walter Winchill

I går hadde jeg og jentene en etterlengta kosekveld. Vi fikk tatt igjen litt fra sist gang vi møttes, og oppdatert oss på hvor vi ligger i livet. Utdanning, jobb, utlandet, bryllup, leilighetskjøp og litt slikt. Det er rart å se hvor mye som kan skje på kort tid. Nå som vi bor på alle kanter av landet - er det ikke bare bare å få tid til å møtes. En fra gjengen var savnet, men vi satser på å få samlet alle senere i ferien også. Koselig var det vertfall!!

Hvordan var din fredag? Har du noen planer for dagen i dag?

Trykk HER for å delta i konkurransen (premie:Mango&papaya).

 

Yt og få skryt

Trykk HER for å delta i konkurransen (premie:Mango&papaya).

Snart er enda en praksisuke over, og jeg kjenner meg veldig klar for påskeferie. Bussbilletten hjem er bestilt, og det eneste som gjenstår er å pakke kofferten. Nei der snakket jeg ikke helt sant. Jeg har fortsatt noen bryllupsinvitasjoner jeg ikke er ferdige med enda, men det skal (og må) bli gjort før jeg legger meg. Viss du ble nysgjerrig på overskriften så kommer den av at jeg hadde en sånn der yt "treningsdrikk" til lunsj i dag. Åh, det er så godt. (Jeg har bare smakt den med jordbær og banansmak, men den er heeerlig!!). Men ja, for å skryte litt da; så har jeg lagt inn mitt første kateter denne uken!! *klapp-på-skulderen*. Uffameg, jeg burde sikkert prøvd meg på det for lenge siden, men nå er det uansett gjort - og jeg følte meg skikkelig stolt etterpå!! Jeg trives på avdelingen, og tror jeg kommer til å lære mye iløpet av denne praksisperioden!

Nå er det bare en dagvakt igjen, så er det FERIE!! Så jeg må nesten bare kaste meg rundt meg selv, og se om jeg finner alt det nødvendigste (pluss litt til)! Natta søtinger.

Har du noen planer for påskeferien? Hvordan har din uke vært så langt?

Trykk HER for å delta i konkurransen (premie:Mango&papaya).

Påskekrim på facebook

Nå som påsken nærmer seg, er det på tide med litt påskekrim. I år har også facebook et mysterie de må løse, og nettopp du kan holde deg oppdatert. Dette er verdens første påskekrim på facebook, noe som er historisk i seg selv. Ta en titt på Revestad.no og påskekrimens facebook-side HER, viss du er interessert. Det er vertfall jeg!!

Dette innlegget kan ikke kommenteres!
Trykk HER for å delta vinne Mango&papaya.

Trykk HER for å kommentere et annet innlegg.

psk13krm
Stikkord:

KONKURRANSE; Mango & papaya - AVSLUTTET

Da setter jeg i gang en ny konkurranse folkens, så da er det bare å hive seg på!! You know the drill. Premien denne gangen er bodybutter og såpe med en herlig mango og papaya-lukt. Ønsker du ikke å vinne disse produktene, (eller rett og slett ikke tåler dem - slik som meg) er det bare til å gi et lite pip, så finner jeg en annen premie viss det er du som vinner!

For å delta må du:
- Følge meg på instagram HER (kethmh).
- Legge igjen navnet på instagrambrukeren din i kommentaren.
- Trykke på likerknappen under innlegget! (vises på framsiden av bloggen)
- Det blir også sett på som et pluss om du vil bli medlem i DENNE gruppen på facebook!

Har du ikke instagram? Da kan du skrive om konkurransen i et innlegg på bloggen din! Viss du verken har facebook/blogg eller instagram kan du f.eks bli follower på weheartit(HER), like facebook-siden til bloggen min(HER), eller noe lignende. Husk å oppgi hva du har gjort i kommentaren.

Alternativ premie: iphone 4/4s deksel eller overraskelse. Dersom ingenting annet er oppgitt i kommentaren, blir premien det som er vist på bildet!

Deltar du i konkurransen? Hva er brukernavnet ditt på instagram?
Hvilken premie ønsker du å vinne?

It is not how much you do

It is not how much you do but how much love you put in the doing ~ Mother Theresa

Dagene flyr. Jeg har glemt å fortelle dere at jeg har begynt i praksis. Jeg har hatt noen vakter der nå, både med og uten veilederen min. Foreløpig går det greit. Det har ikke vært like mye oppkast og diare som jeg hadde fryktet. (Bank i bordet). Ja, for når man har praksis på medisinsk gastro må man nesten regne med litt slik. Avføringsprøver og slike herlige undersøkelser blir nok hverdagskost om noen uker....

Det er mye å gjøre på avdelingen, og jeg er godt sliten når jeg kommer hjem fra "jobb". Så det blir ikke gjort så mye annet om dagene. Jeg burde nok samlet litt ekstra krefter til eksamenslesing og slikt, men det er ikke bare bare. Håper at det blir enklere etterhvert, men det er vell bare prokrastinering det kalles, kjenner jeg meg selv rett. Det skal uansett bli utrolig herlig med påskeferie om ikke alt for lenge!!

Hva driver du på med for tiden? Blir du sliten av praksis/skole?
Hva syns du om sitatet?

Share a blog!

Har du lyst til å spre bloggen din til andre? Kanskje skaffe deg litt flere lesere? Da syns jeg at du skal bli medlem av DENNE gruppa på facebook. Sammen kan vi gjøre den større og gi bloggere muligheten til å spre sine innlegg.


Har du lyst på flere lesere? Har du meldt deg inn i gruppa?

I miss summer

.... say no more. Duda?

The best thing to hold onto

The best thing to hold onto in life is each other. - Audrey Hepburn

Jeg var på Agape på lørdag, for å prøve brudekjoler. Det gikk overraskende bra, og jeg tror faktisk (tro det eller ei), at jeg vet hvilken kjole jeg skal ha. Men det er et stort valg. Wuah, må tenke litt til!!

Hva syns du om sitatet? Har du prøvd brudekjoler/sett på?

Vinneren er....

Vinneren av overraskelses-eos ble: Julie//Juliestostad. Send meg fullt navn og adresse til kethmh@hotmail.com innen fredag!

Dette innlegget kan ikke kommenteres!!
Trykk HER for å kommentere et annet innlegg.

live love laugh

Da var både miniferien min og helga desverre over, men jeg fikk gjort det jeg hadde planlagt (og mer til) så da er jeg ikke annet enn fornøyd. I går kveld fikk vi koselig besøk av tante og to søte søskenbarn! Vi disket opp med herlig hjemmelaga pizza og koste oss med mat, prat og alias. Kort oppsummert en fin og avslappendes kveld. Søndagen har gått minst like fort som alle de andre dagene, og bestod av en god søndagsfrokost, nydelig middag, og busstur tilbake til Bergen!

Hvordan har din helg vært?

Bon weekend

Trykk HER for å delta i konkurransen der du kan vinne EOS.

God helg søte lesere. I dag var første dagen uten vekkerklokke på, og det var herlig å sove noen timer ekstra. Jeg har ikke funnet på særlig mye i dag, men tenkte meg en liten tur oppom kjæresten, før det er taco og tid med beste jenta i kveld. For et fint liv. Siden Pia skal være russ i år, så skal vi se om vi kanskje får malt noe på russebuksa hennes i kveld. Men det kan bli litt vanskelig i og med hun skal være blåruss, og jeg har ingen erfaring med å male på så mørk bukse!! Vi skal uansett kose oss, og spise masse godis som vi ikke egentlig har så godt av....

Jeg er også litt spent for planene vi har fått for morgendagen.... Kanskje det er noen som vil gjette hva jeg skal da?

Hvilke planer har du for helga?

Trykk HER for å delta i konkurransen der du kan vinne EOS.
Vinneren trekkes etter helgen.

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits