Curly hair

Da var vi kommet oss tilbake på hotellet igjen. For en liten stund siden da, men har bare ikke tatt meg tid til å skrive et innlegg før nå. Butikkene stengte visst litt tidlig i dag, så etter musikalen rakk vi ikke se på så mye. Vi tenkte egentlig å ta turen innom den billige butikken vi fant i går, men den var desverre stengt. Får heller håpe at vi når å gå innom den i morgen eller noe. Jeg trenger påfyll av en nydelig kjeks de solgte på den butikken. Har lett etter den i flere år, og endelig fant jeg en butikk som solgte dem. Kan vise dere kjeksen i et annet innlegg!

Jeg krøllet håret mitt før vi reiste på musical. Tenkte jeg skulle gjøre en forandring for en gangs skyld, og ikke bare ha håret rett ned eller i hale. For de som ikke fikk det med seg, så så vi we will rock you. Jeg likte den kjempegodt!! Fengende show, og flinke sangere. Men så er jeg veldig glad i musikaler også da. Gøygøygøy!!

Nå skal jeg gomle i meg litt usunne greier før jeg tar kvelden. Håper dere har hatt en super lørdagskveld. Tror jeg sier god natt og sov godt til alle søte!! Så blogges vi i morgen ♥

Har du hatt en fin lørdagskveld? Hva har du gjort på?
Har du noen planer for morgendagen, søndagen?

 

Musical

Nå skal vi snart avgårde på musical. Det blir gøy!! Sist vi var i London fikk vi ikke tid til det, desverre. Men denne gangen har vi ikke hatt det så travelt, så da var det på tide å bestille billetter!! Håper dere andre også får en fin lørdagskveld ♥

Har du vært på musical noen gang? I så fall, hvilken?
Hva skal du finne på i kveld?

Photos of London #1


Turister på vei til oxford street, da måtte vi jo ta litt bilder!


Middag på Bella Italia.
Og så måtte vi jo innom på starbucks også da, slik at mor kunne få seg en kaffe der.


Og tilslutt er vi tilbake på hotellrommet, trøtte og slitne!!

Hva syns du om bildene?
Har du vært i London før?

Bokeh i London

Da var vi tilbake til hotellrommet. Har vært utrolig trøtt i dag etter reisen og lite søvn, men vi har fått kost oss. Tenkte jeg kunne legge ut bilder fra dagen en gang i morgen. Ikke det at jeg har tatt så mange da!! Nå skal jeg kose meg med litt godteri, og kanskje se litt glee med mor før vi legger oss. Vi fant en billig butikk i oxford street som solgte masse godis - og alle vet vell at jeg ikke kan si nei til det?!!

Tenkte jeg kunne ønske alle dere der hjemme en god påskeferie!! Og selvfølgelig god helg da. Have fun!!

Hvordan har din dag vært?
Har du noen planer for morgendagen?

iHeart

Dette er definitivt min favoritt!! Noen som vil gjette hvor mange pakker jeg kjøpte i går?Som dere ser har vi skaffet oss internett på hotellet. Vi betalte for å ha internett i 5 døgn, men etter at vi logget oss inn sto det noe med 24 timer bare. Så vi må nesten bare se hvor lenge den varer, og krysse fingrene for at den varer resten av turen... Snart skal vi ut i Londons gater for å se om vi kjenner oss igjen fra sist gang vi var her. Har tatt en litt rolig start i dag, i og med det ble langt på natt i går før vi kom oss i seng.

Liker du skittles? Hva er din favoritt på tax-free'en?
Hva skal du i dag?

In the air

Vi er stadig i utvikling. Så i skrivende øyeblikk sitter jeg på flyet til London. Det er helt merkelig å kunne oppdatere bloggen min mens jeg sitter på flyet, mange tusen meter oppe i lufta. Siden det er første gang jeg har muligheten til dette - følte jeg nesten jeg måtte benytte meg av det. Så da ble det et lite hei fra meg, til dere!Det blir sikkert en rolig kveld i kveld. Sjekke inn på hotellet, få i oss litt mat, og senke skuldrene. Vi må nesten se hva som møter oss i London!!

Har du vært på internett på fly før?
Hva skal du finne på i kveld?

BRB, London

Da stikker jeg avgårde til London noen dager. Jeg blogger viss det er internett på hotellet, og håper virkelig jeg får muligheten til å oppdatere dere. Og så gleder jeg meg til å komme til taxfree'en og endelig kunne hamstre inn litt skittles og annet godis. Yummi. Ser virkelig frem til noen kjekke dager i London!! Ønsk meg en god tur?!?

Håper alle dere andre får en fin påskeferie dere også!!

Har du vært i London? Har du noen tips? Butikker, severdigheter, opplevelser??
Hvilke planer har du for påskeferien?


Husk å melde dere på konkurransen min HER, HER, HER ellerHER mens jeg er bortreist!!

KONKURRANSE; vinn en kjekk overraskelse!!

Siden jeg reiser til flyplassen om noen timer tenkte jeg at jeg kunne sette i gang en konkurranse til dere søte lesere! Denne gangen har jeg ikke lyst til å røpe hva som blir premien, men det blir typisk iphonedeksel/selvbruning/solkort/eyemajic fra superkul/accessories/fimofigurer eller noe slik. Jeg tenkte at dess flere som melder seg på, dess større blir premien + antall vinnere. Høres det greit ut?

Og, kanskje best av alt: dere bestemmer vilkårene. Jeg håper at dere gjør alt ting som gjør meg glad. Bli follower på WeHeartIt/bloglovin, like facebook'siden, dele konkurranseinnlegget på facebooksen deres/twitter/egen blogg/andre sider, skrive "jeg er med", skrive hva dere hadde hatt lyst til å vinne, skriva hva dere syns om bloggen min/hva dere syns mangler/hva dere liker med den, ja egentlig setter jeg pris på alt mulig!! Eller kanskje du vil fortelle hvorfor nettopp du burde vinne en konkurranse på bloggen min? Bruk kreativiteten, for her er det ingen grenser!! Bare husk å fortell meg hva du har gjort, i ulike kommentarer!!

Ps: Alle som deltar må selv passe på at de har lagt ved mailadresse og/eller bloggadressen som gjør det mulig for meg å kontakte vinneren/vinnerne!!

Hva syns du om konkurransen?
Er du med? Isåfall; hva har du gjort?

Knæsj deksler

Åh, jeg har fått pakke av handelsportal.no med to kjekke deksleri. Knæsjne farger, men jeg likte dem!! Og så fikk jeg med noen kort som gir 15% på bestillinger hos dem. De er så bra syns jeg! Og dere må ikke glemme at handelsportal.no har fri frakt da, det er jo viktig!!!

Det grønne dekselet finner jeg desverre ikke linken til lenger, men den rosa kasetten får du tak i HER.

Jeg elsker som sagt kasettdekslene de selger, men viss du tar en titt inne på siden dems, så finner du mange andre kule!! De har et stort utvalg av deksler til iphone, og jeg anbefaler virkelig en tur innom siden.

Hva syns du om dekslene?
Har du vært innom handelsportal.no noen gang?

Ferdigpakket og klar?!?

Tok meg fri fra slutten av undervisningen i dag, slik at jeg kommer meg hjem til mor litt tidligere i kveld. Så nå må jeg prøve å finne ut om alt jeg trenger er pakket med, og få med meg kofferten ned til sentrum. Og så blir jeg sittendes på bussen resten av dagen. Jeg har som regel problemer med å koble til nettet på de bussene, men vi får se om jeg klarer å oppdatere et innlegg til dere!!

Det er forresten flere som spør om det blir en uke uten blogging fra meg nå, eller hva som skjer. Jeg tror det skal være internett på hotellet, og håper det er det!! Men jeg kan jo ikke love noe. Er det internett på hotellet så hører dere definitivt fra meg!! (Og det blir jo uansett blogging i kveld og i morgen frem til jeg reiser!!)

Ha en fin onsdag alle sammen!!

Enjoying the evening

I kveld er siste kvelden med Olav før jeg reiser til London. Så nå koser vi oss med csi på tv og litt daim å bite i. Det skal bli godt med litt ferie, men det blir lenge uten min kjære. Først en uke nå med londonturen, og deretter blir jeg borte enda en uke i syden. Men jeg skal kose meg masse masse, og nyte ukene med fri fra skole og praksis. Stresse ned litt, og ta ting litt som det kommer!! ♥

Hva gjør du på i kveld?
Hva skal du gjøre i påsken?

I painted them blackNå er det over to måneder siden jeg hadde på neglelakk. Så nå følte jeg det var på tide å ta på... Har funnet ut at jeg elsker den svarte neglelakken min. Eneste som er litt kjipt er at neglene tar til seg litt av fargen, så når jeg skal ha den av er ikke neglene mine like fine lenger.

Liker du å gå med neglelakk?
Hvilken farge er din favoritt?

Sunny day

Wow, det er sol i Bergen i dag også. Neida, men utrolig herlig. Derfor tenkte jeg å ta en tur ned til sentrum i dag også. I dag bare jeg skaffe en solkrem til å ha med til syden. Jeg har vært nedom mange andre ganger for å skaffe meg solkrem, men ingen butikker har fått inn det merket jeg har lyst til å kjøpe. Men typisk min flaks så får de sikkert ikke inn før etter jeg har reist, så da må jeg nesten bare finne det "første" og beste merke jeg finner i dag. For solkrem må man ha. Så vi blogges heller senere!

Håper alle får en fin dag!!

Hva skal du i dag?
Er været fint hos deg?

Alle vil hjem. Ingen vil tilbake.

For noen måneder siden fikk jeg ei bok skrevet av Helga Flatland i posten. Dette fordi jeg i høst ble trukket ut som Ark lesevenn, av Ark Bokhandel. I og med det har vært litt travelt med praksis og det hele, har det tatt tid å bli ferdig med bøker jeg har påbegynt. Men nå tenkte jeg å skrive en kort anmeldelse av Flatlands bok.

Boka "Alle vil hjem. Ingen vil tilbake." handler om de tre hovedpersonene; Julie, Sigurd og Mats. Alle kapitlene er skrevet i jeg-form, men veksler mellom disse hovedpersonene. I begynnelsen syntes jeg det var litt rart å lese, i og med Julie og Mats sine ståsted var beskrevet på bokmål, mens når det gjaldt Sigurd - var alt skrevet på nynorsk. Men jeg tror at det er nettopp dette som gjorde at jeg likte boka så godt. Boka beskriver en sårbarhet, og bruker tid på å beskrive hovedpersonenenes ulike synspunkter på livet. Jeg likte også godt at noen hendelser var beskrevet av flere av hovedpersonene. Dette gjorde at vi kunne se hvor forskjellig en situasjon kan oppfattes.Historien beskriver en stor tragedie, som påvirker livet til de mange personene som er beskrevet i boka. Julie mister sin bror, Tarjei, noe som forandrer alt. Foreldrene hennes er ikke seg selv lenger, og Julie føler et stort ansvar for å ta vare på gården i etterkant av dette. Sigurd blir også helt forandret. Han er en barndomsvenn av Julie, men de har ikke hatt kontakt de siste årene. I samme tragedien der Tarjei døde, mistet også Sigurd sin venn Trygve, noe som ble et stort og tungt tap for Sigurd. Mats, som er kjæresten til Julie, føler seg derimot ikke inkludert i alt dette, og tragedien tærer enda mer på forholdet deres.Alt i alt syns jeg det var en interessant og utrolig bra skrevet bok. Det er nesten litt utrolig å tenke på at forfatteren er så ung som hun er. Denne boken vil jeg anbefale til dere som er glad i å lese!!

Har du hørt om/lest boka?
Hvilken type bøker liker du å lese?

Natta, alle søte

 Pepsi max, ost og kjeks på bordet. Touch og Hawaii o'five på tv. Kjæresten ved min side. Fin start på uken.

Hvordan har din mandag vært?
Har du noen planer for morgendagen(tirsdagen)?

Kapteinens fylte

Skoledagen er over, og nå venter jeg bare på at min sin kjære skal komme hjem. Jeg kjenner magen er sulten, så jeg gleder meg til det er middag. Tenkte jeg skulle være flink å vaske opp litt før han kommer hjem, slik at det er ryddig på kjøkkenet før vi begynner på middagslagingen. Vi skal ha kapteinens fylte torsk med hollandais-saus i dag. Senere i kveld håper jeg det blir litt tv-titting med litt godis og kanskje litt brus. Av en eller annen grunn hadde jeg nemlig ikke noe av det i helgen, så da tenkte jeg at jeg kunne nyte litt en mandagskveld i stedet. Hørtes ikke det ut som en god ide? Ellers har ikke planene vært så store. Tar pakking og slikt i morgen tenkte jeg!!Har forresten sendt avgårde en del bestillinger fra salgsbloggen min i dag. Så jeg håper de kommer i posten om ikke så mange dagene! (Bildet over viser tidligere pakker som er sendt avgårde, ikke de jeg sendte i dag!)

Har du hatt en fin mandag så langt?
Har du noen planer for kvelden?

M for mandag

Nå skal jeg avgårde'kåre til skolen. Det føles nesten litt merkelig, da med tanke på at jeg ikke har vært på skolen på nesten to måneder. Det er jo like lenge som en hel sommerferie det. Neida, men det skal bli godt å "komme inn i rutiner" igjen, selv om det bare er snakk om et par skoledager før jeg tar ferie!! Rutinene kommer nok ikke helt før etter de to turene mine.

Håper alle har hatt ei fin helg, og at dere får en fin mandag!!

Har du hatt ei fin helg?
Hvilke planer har du for dagen?

Reisefeber?

Nå er det ikke mange dagene til jeg reiser til London med mor. Jeg reiser ned til mor på onsdag, og så reiser vi videre til London på torsdag. Gleder meg til å endelig få litt ferie. Så i dag har jeg prøvd å få pakket litt, samtidig som jeg har fått støvsugd her hjemme, og gjort klar noen av pakkene jeg skal sende ut i morgen. Skal prøve å bli tidsnok ferdig slik at jeg kan gå på møte med Olav om ikke så alt for lenge, men da må jeg være rask.Kjenner reisefeberen begynner å komme. Ferie skal bli herlig!! Jeg har endel igjen å pakke, men det er ikke alt jeg kan pakke ned enda uansett! Og siden jeg skal reise til syden noen dager etter at jeg kommer hjem fra London, så må jeg pakke til syden også. Men det tar jeg en annen dag!!

Håper alle har hatt ei kjempefin helg!!

Hva gjør du på denne søndagen? Har du hatt en fin dag så langt?
Skal du ut å reise i påsken?

Vinnerne av fimofigur...

Da har jeg valgt å trekke to vinnere av fimokonkurransen min, selv om det ikke var så utrolig mange som var med.

1.plass: idaema
2.plass:Ellinor

Gratulerer til dere!! Send meg mail på kethsblogg@hotmail.com der dere setter opp en liste over hvilke ting dere ønsker fra konkurranseinnlegget HER!! (Skriv opp hva dere har mest lyst på, og hva dere har lyst på dersom førstevalget allerede er tatt) Siden Ida ble trukket ut først, er det også hennes valg som blir vektlagt først.


Har forresten laget disse søte marihønene!! De er lagt ut for salg HER.

Ble det deg?
Hva syns du om konkurransen? Skal jeg ha ny slik konkurranse om en liten stund?

Hjemmelaga burger

I dag hadde vi hjemmelaga hamburger med litt pommes frites til. Namminam! Og snart skal brus og digg frem. Olav har lyst på litt smoothie senere, så det blir nok litt av det også!! Andre som har en fin lørdagskveld?

Hvordan har din lørdag vært?
Hva gjør du på i kveld?

A cinderella story

Jeg har fått noen filmer i posten, fra LOVEfilm.no!! Har blitt trukket ut til å være med i en kampanje der jeg får fire filmer i posten hver måned i fire måneder. Jeg må jo sende dem tilbake igjen etter jeg har sett filmene, men det er en helt super ordning uansett. Jeg tenkte jeg kunne fortelle mer om kampanjen og hvordan dere kan få bli med på lignendes - viss noen ønsker!?!? Nå skal jeg vertfall kose meg med A cinderella story - Once upon a song. Jeg elsker jo slike jentefilmer jeg, så håper den er like søt som alltid.Til mitt eget forsvar, i og med det er så nydelig flott vær ute nå - så var jeg ute i sola for litt siden. Men vinden var alt for kald, så jeg vil ikke sitte ute og gjøre meg forkjøla før jeg skal til London. Fikk tatt en liten treningsøkt også!! Så nå kan jeg kose meg med god samvittihet.

Hva gjør du på?
Sitter du inne i finværet, eller er du ute og nyter sola?

New fimoblog

Pleier å kalle det vblog når jeg legger ut videoene jeg lager, men i dag følte jeg for noe annet. Laget en video med noen av charmsene mine i går. Håper dere vil ta dere tid til å se den! Viss den ikke fungerer her på bloggen (noe jeg desverre tror det er problemer med denne gangen også), trykk HER for å se den på youtube.

Nå må jeg få i meg litt frokost, og så finne ut hva jeg skal gjøre i dag. Har ikke lagt så mange planer enda, for å si det slik.

Hva syns du? Fungerte den her på bloggen, eller måtte du se den på youtube?
Hvilke planer har du for dagen?

New in

Jeg var som sagt nedom sentrum en tur i dag. Skaffet meg endel fimoting fra clas ohlson (øverste bildet), noe fra Panduro, og to filmer.

Har du sett noen av filmene? Har sett begge to jeg, men begge var så billige at jeg fikk lyst til å kjøpe dem. Skal nok kose meg med en film senere i kveld var planen, og ellers så må jeg jo selvfølgelig se The voice!! Blir spaghetti og pølse til middag/kveld i dag, nammi.

Ha en fin fredagskveld alle sammen!

Hva syns du om innkjøpet?
Hva skal du finne på i kveld?

Sol i Bergen

Åh, deilig å våkne fredagsmorgen og se at det er sol og blå himmel ute. Endelig har finværet kommet til Bergen også. Jeg tenkte derfor å ta meg en tur ned til sentrum om litt, og godte meg litt på Panduro. Må jo nesten nyte sola når den først er her!! Ellers skal jeg bare nyte at jeg har langhelg. Slappe av masse, og kose meg med fimo, kjæresten, tv/film, og digg. Dette blir en fin helg!

God helg, alle søte!

Hvilke planer har du for helga?
Har du noen spesielle planer for kvelden?

Siste kveldsvakt

Snart skal jeg avgårde på kveldvakt. Det er siste kveldvakten jeg har denne praksisperioden, så etter i kveld har jeg fullført 8 uker praksis på bokollektiv. Det skal bli godt å komme tilbake til skolebenken kjenner jeg. Eller, det beste skal jo bli å reise til London om en uke, og syden om to uker, hehe - men dere skjønner poenget. 8 uker praksis er ganske lenge det, selv om tiden har gått utrolig fort.

Gleder meg til å ha langhelg. Jeg skal sove mye, slappe av, og begynne pakkingen til Londonturen. Blir nok endel fimo, tv-serie titting, goodies, osv osv. Vi får se! Planene for helga har ikke akkurat blitt lagt helt enda.

Hva skal du i dag?
Har du noen planer for helga?

Venter gavekort i posten!!

 

Det siste året har jeg vært medlem på en utrolig god nettside. Det er en side som sender ulike undersøkelser til mailen min, som jeg kan velge å delta på eller ikke. Disse undersøkelsene kan jeg tjene alt fra 25 til 600 poeng pr undersøkelse, avhengig av varigheten på den, og om de har gjort undersøkelser med andre personer med min profil eller ikke.

Jeg har tidligere skrevet om blant annet gratismakeup.no og slike sider. Men di sidene ser det ut til å ta hundre år før man har tjent opp nok poeng til å få et gavekort i posten. Så jeg vil så absolutt ikke anbefale å bli medlem på den.

Men nettsiden jeg snakker om nå - er av et helt annet slag. Jeg har som sagt bare vært medlem der litt over et år, og i starten orket jeg ikke svare på så mange undersøkelser. Men likevell har jeg allerede fått to gavekort i posten. Det første var et gavekort på h&m som jeg delte ut til en av dere søte lesere i julekalenderen, mens det andre var et gavekort på Panduro Hobby (som jeg selvfølgelig brukte selv). Og nå på "poengkontoen" min har jeg snart nok til to gavekort til. Det koster nemlig bare 1700 poeng for et gavekort på 100. Veldig greit. (Og det er ikke bare gavekort du kan kjøpe for poengene dine. De har alt mulig, fra spill, kjøkkenutstyr, ting til barn, lego osv osv.)Ulempen er vell kanskje at noen av undersøkelsene faktisk tar ganske lang tid å utføre. 30 minutter og slik, mens andre kun tar 5-10 min. Så det krever jo litt av deg som medlem. Men jeg vil tro at det er nettopp dette som gjør at nettsiden fungerer så bra som den gjør. Det er jo opp til oss selv - hvor mye tid du har lyst til å bruke/mange poeng du ønsker å tjene!!

Så spørsmålet mitt er vell egentlig; er det noen av dere andre som har lyst til å prøve ut denne nettsiden? Da må du skrive mailadressen din + fornavn og etternavn i kommentarfeltet, så skal jeg få sende en henvisning slik at du får muligheten til å tjene poeng du også!!

Vil du teste ut nettsiden?
Har du testet ut noe lignendes før?
Sider som ikke fungerer? Sider som fungerer?


Edit: Nei, det er ikke toluna det er snakk om, heller ikke pointshop, eller YourVoice.

Vinneren av Gold pearl ring...

... ble Stine, fra denne bloggen HER. Gratulerer så mye!!Ble det ikke deg? Da kan du teste lykken din på fimokonkurransen min HER. Vinneren av den konkurransen trekker til helgen eller noe.

Hamburger

Har sett en del på youtube de siste dagene, for å finne inspirasjon til fimoen min. Da finner jeg som regel mye jeg har lyst til å prøve å lage. Men når jeg først setter meg ned for å lage selve figurene, forsvinner alle ideene mine. Jaja, snart har jeg langhelg, og da skal jeg finne mange flere figurer jeg har lyst til å lage.

Denne lagde jeg i dag. Men ser jeg har et stort støvkorn på det desverre. Det er så utrolig typisk å se det etter at den er stekt, eller rett før den er klar. Uansett, nå skal jeg lage litt til i fimo viss jeg kommer på noe, og deretter blir kvelden bare brukt til avslapping foran tv'en. Gleder meg til kveldens csi-episode!!!♥

Hvordan har din dag vært?
Hvilke planer har du for kvelden? Tips til noe jeg kan lage i fimo?

Island kiss

Blogg.no har nye escada-konkurranse. Prøver meg på denne også jeg, i og med jeg elsker escadaparfymene.

Har du deltatt/skal du delta

esc2vinnik
Stikkord:

Sponsorpakke

I dag fikk jeg ny sponsorpakke fra piercingkongen.no // purefun.no. Desverre viste det seg at den har hatt en tøff postgang, og dermd var flere av produktene knust. Men ellers fikk jeg noen søte øredobber, samt et armbånd, en selvlysende and og noen plantefrø. Lysene som var knust hadde vært kjempefine om de ikke hadde vært ødelagte!Hva syns du om pakken?
Har du hørt om purefun.no // piercingkongen.no før?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits