Jeg har tatt påskeferie...

.. og godt er det! Jeg har tatt ferie ikke bare fra skolen, men fra blogginga også. Normalt får jeg ideer til innlegg iløpet av en dag, alt etter hva jeg har opplevd, gjort, sett og lignende. Dette har ikke skjedd på samme måten nå i ferien, og jeg har da heller ikke hatt noen grunn til å blogge! For hva er vell gøy med påtvungne innlegg? I morgen reiser jeg til Søgne, og ser heller ikke da en grunn til å bruke tiden min på å surfe på nettet. Så det jeg egentlig prøver å si er at;

Vi snakkes etter påsken!

Jeg var på kino med Olav idag, der vi så "Green Zone". Jeg fikk gavekort til bursdagen min av Olav, og tenkte det passet godt å bruke den i dag! Har du vært på kino i det siste?

Hvordan har din ferie vært så langt?

Skru av lysene i kveld...

... og bli med på earth hour du også! Klokka 20.30 skal mennesker over hele verden slukke lyset i én for klimaet. Earth Hour er den største klimakampanjen som er, og har som mål å få over milliard deltakere.

Blir du en av dem?earthhourNO
Stikkord:

Da var påskeferien her!

.. og det er utrolig deilig! Jeg ser ut på den nesten helt blå himmelen, og kjenner lettelsen tar skikkelig taket. Det skal bli godt med en hel uke der jeg har muligheten til å slappe av og ikke gjøre så mye nyttig. Jeg skal besøke min kjære tante i Søgne litt senere i ferien, noe som kommer til å bli kjempe koselig. Livet er hærlig, er du ikke enig? Jeg vil ønske dere alle en superflott påskeferie!

Fortell meg gjerne hva dere skal drive tiden med!?


God påske!

Fysikk for alle penga!

.. eller kanskje rettere sagt for all energi! Jeg kjenner at jeg så absolutt ikke er klar for fysikkprøve imorgen! Heldigvis er det ferie bare noen få timer etter prøven, så da har jeg noe å se frem til... Nå skal jeg fortsette å øve helt til det ikke er mer energi igjen i meg. Gjett om det skal bli godt med ferie!!!


Noen andre som er klar for ferie?

Er det ikke typisk...

Jeg skulle støvsuge i dag slik som alle andre onsdager. Som normalt var jeg ikke akkurat gira på å starte, og bestemte meg derfor for å ta meg litt mat først. Jeg spiste så sent som overhode mulig, selv om jeg vet at støvsuginga ikke akkurat går raskere av den grunn. Da jeg hadde spist opp var jeg mentalt klar til å ta fatt i arbeidet. Jeg plugga øreklokkene i ørene - klar til å skru opp volumet så høyt som mulig. Og gjett hva? Ja, helt korrekt; Batteriet var flatt!

For øyeblikken kan jeg ikke tenke meg noe som er værre  enn å gjøre husarbeid uten musikk!!! Kan du? Nå har jeg heldigvis fått ladet den litt, og batteriet rekker til huset er tomt for støv.


Jeg rett og slett bare eeelsker pyjamasen til Hannah<3

Hva skal du gjøre i dag?

Etterlysning av Jon Blund!?

I skrivende stund setter jeg meg godt til rette i senga med en god og varm dyne over meg. I dag har jeg nemlig brukt store deler av dagen i kirka, og kom hjem for ikke så altfor lenge siden. Jeg, sammen med noen av de kjekke folka fra lederteamet, sendte avgårde alle konfirmantene på fasteaksjon. Det var gøy å se hvor mye noen ungdommer klarte å samle inn på bare et par timer. Nå kjenner jeg meg trøtt, og klar for en god natt søvn. Hadde bare Jon Blund kommet...


Helt til slutt vil jeg bare gratulerer min kjære venn Silje med dagen! Jeg håper du har hatt en flott dag!<3
Ps: Jeg digger dette bildet. Spesielt fordi alle ser rare ut, og at bare Nina er god nok til hva enn vi prøver å få til!

Harduhatt en flott dag?

Brunost-boller eller boller med brunost?

I går skulle jeg bare en liten tur innom butikken for å kjøpe meg et saftig, gult eple. Det måtte de jo selvfølgelig være tomme for, men istedet så jeg at de hadde en merkelig nyhet. Nemlig brunost-boller, som altså vil si boller som er laget med brunost i. Jeg fikk en plutselig trang til å teste dem ut. Selv om det var en merkelig nyhet, så smakte det faktisk ganske godt. Noen ganger pleier jeg å kjøpe vanlige hveteboller, og skivet brunost til å ta på selv. Jeg må nok si at det sistnevnte smaker best, men nå har jeg vertfall fått meg en lettvint variant dersom behovet blir stort nok!


Har du smakt brunost-boller?

Hørt om å være kilen eller?

Jeg var hos legen i dag for å ta min halvt-årlige blodprøve. Legen min fant ut, uten å fortelle det til meg, at han skulle sjekke lever og milt og ba meg derfor om å legge meg oppå en benk. Han ba meg så om å dra opp litt av t-skjorta, og før jeg visste ordet av det hadde han tatt et godt tak rundt magen min. Jeg brøt ut i latter, overrasket over den plutselige kilingen. Legen lo litt for seg selv, og sa at han skulle være rask.


Håret mitt er normalt igjen, som du kanskje ser...

Har du blitt kilt av legen din?

Søndag er ...

... kinodag. På samme måte som mandag, tirsdag, onsdag, og egentlig resten av uka også. Jeg elsker å gå på kino samme hvilken dag det er snakk om. Noen av dere har kanskje fått det med seg allerede? I dag skal vi, altså jeg og Nina, på kino og se "The blind side" med Sandra Bullock.


Har du hatt en flott søndag?

Nysgjerrig på i går?

Det var utrolig mange flotte kostymer ute og gikk i går. Folk hadde kledd seg ut som Shrek og Fiona, Joker, Pinky, Matrix, Horatio and you name it! Dersom noen lurte på hva jeg kledde meg ut som, så gjorde jeg et tapper forsøk på å etterligne Peyton fra One Tree Hill. Før jeg fikk på meg Olavs "Red Hot Chilli Peppers" t-skjorte følte jeg egentlig at jeg ligna mer på Sandy fra Grease, men... Olav hadde med seg gitarkassen og skulle være Johnny Cash, og Nina var kledd ut som en utmerket Ugly Betty!

Hvordan var din lørdagskveld?

Filmparteeey tonight...

I kveld skal jeg i 18års-dag til to kjekke jenter fra klassen. Selvfølgelig valgte de å ha et tema - noe som gjør at vi må kle oss ut. Vi skal da altså være en person fra en film/serie, og vi kan ikke velge en statist i joggeklær for eksempel. Jeg er som regel aldri gira på utkledningsopplegg og ting som betyr at jeg må gjøre noe utav det vanlige. På et merkelig vis har denne oppfatningen endret seg iløpet i natta. Nå er jeg egentlig super gira! Jeg gleder meg rett og slett til å kle meg opp ikveld... Det står nemlig mellom to ulike personer.....

 


Hvem ville du vært i et slikt selskap?

"Ka e vitsen?"


Jeg så nettopp programmet med Anne-Kat Hærland og Dagfinn Lyngbø som gikk på NRK. Det er ikke alltid jeg synes komikere er så morsomme som alle skal ha det til... Men Dagfinn! Han er meg en morsom kar. Så programmet var i grunnen ganske kjekt å se på! Jeg har sett endel på Dagfinn tidligere, liker spesielt denne videoen om PLAN internasjonal og Mukeke. Har du sett den før, kanskje?Nå er gulvene vasket, alt er tørket støv av, og badet er skinnende rent. Til og med bunad-skjorta mi tok jeg meg bryet og fikk vasket. Ikke nok med det, men jeg har fått i meg god hjemmelaget pizza, og popsen ligger klar ved siden av macen. Nå må jeg bare finne en film som ser fristendes ut, så er det skikkelig helg for min del!

Har du et tips til en god film?

Kun en ting gjenstår... så er det helg!

Og det som gjenstår er nemlig å gjøre helgerent. Jeg er så heldig å ha den plikt å måtte vaske her hjemme. Så nå skal jeg kle på meg noen behagelige klær, og ta fatt i arbeidet. Det skal bli godt å sette seg ned med en god film etterpå, og bare kjenne at helga endelig er kommet!


Og vet du hva? Veiene er nesten helt tomme for snø og is! Er det ikke hærlig?
Jeg gleder meg til å kunne bruke korte jakker og sommersko! Det skal bli så godt (:

Har du noen planer for helga?

Bursdag? Kino? Venner? Familie? Slappe av? Lekser?

Nå er det tid for loppekassa... Eller?

... Hvorfor er det så utrolig vanskelig å legge seg tidlig? Om morgenen er det et mareritt å få dratt bena ut av dyna og starte dagen. Mens kvelden på en annen side, når jeg faktisk har muligheten til å få mye søvn... Da er ikke dette like sterkt i minnet...

Jeg så farmen(!!!) og tenkte at jeg hadde flott mulighet til å kunne legge meg rundt klokka halv ti. Dum nok som jeg er skulle jeg bare innom på facebook og bloggen en tur for å se om det var kommet noe interessant der. Og se på klokka da, gitt! Nå er den allerede blitt over ti... Jeg er rett og slett elendig!


Men klokka skal ikke få rekke å bli halv elleve. Jeg kan ikke godta å bruke en hel time før jeg kommer meg i seng ikveld.

Er det noen andre som føler seg truffet?

Eller er det rett og slett bare jeg? Forhåpentligvis ikke...(a)

Kampen om tilværelsen...

Jeg hadde egentlig planer om å ikke følge med på farmen. Det går jo tross alt på tv hele tre ganger i uka - noe som vil si at jeg så absolutt ikke har tid til det! Men på søndag måtte jeg jo selvfølgelig få med meg noen av episodene, i tillegg til at farmen sto på nede i stua i går kveld! Du skal ikke se bort fra at det kommer til å bli sett endel flere episoder fra min side enn det jeg hadde planlagt...


Men det er jo litt koselig også da! Spesielt nyforelska Tone som ikke klarer å ta øynene bort fra Eirik ;)

Ser du på farmen?

Hvorfor? Hvorfor ikke?

Ku-kaos på jordet?

Dere har kanskje fått med dere at Litago har et spill, der fire vinnere kan få være med å jobbe med semesterets smak eller hva det var. Premien trakk egentlig ikke oppmerksomheten min, men selve spillet derimot! Jeg prøvde det ut først en gang, men det ble raskt til mange. Jeg er skikkelig dårlig, og spillet er egentlig veldig tragisk! Men det var faktisk utrolig morsomt. 1.plassen har klart å ha 958, mens jeg ikke klarer mer enn rundt 60 - Det sier kanskje litt!


Har du prøvd Litago-spillet?

Do you remember?

Jeg har fått denne sangen på hjernen. Utrolig irriterendes egentlig, men jeg kom vertfall i godt helgehumør! Jeg vil bare ønske alle en strålendes flott helg, og minne alle som bor i nærheten om at det er Åpningsfest av ungdomsrommet i kirka idag! Så kom kom kom!


Har du planer for helga?

Tok turen for å se fish tank...

... men selvfølgelig var det kun spredte plasser igjen. Og vi som hadde reist helt inn til Stavanger for å se den. Jeg hadde gledet meg til å se filmen, men det var det visst veldig mange andre også som hadde. Jeg får ta med meg Nina en annen dag, det er bare så kjedelig at den ikke går på kinoen i Sandnes!


Ja, jeg går mye på kino! So just get used to it<3

Nysteikte baguetter en onsdagskveld!

Nå har jeg nettopp tatt ut noen rykende varme baguetter fra ovnen. Det er ikke mye som slår et par av disse med smeltet smør på! Det er rett og slett slåendes godt! Det eneste negative jeg kan komme på akkurat her og nå er at LOST(!!) går på tv, istedet for en episode med CSI... Jeg skjønner meg ikke på det programmet! Det er så utrolig forvirrendes...

Ser du på lost?

Eller foretrekker du et annet program?

Et bilde som ikke passer til resten av innlegget, but; We<3it

Frister det med solpass på 400,-?

.. for dette er nemlig mulig akkurat nå! Det eneste du trenger å gjøre er å stikke innom Ellisiv sin helt supre blogg og delta i konkurransen hennes! Hun skal kåre en vinner ikveld, så du bør ikke nøle...

Og hvem kan si nei takk til solpass på hele 400,-? Det hadde vertfall ikke jeg gjort. Nå etter denne lange og kalde vinteren hadde jeg gledelig tatt imot noen gratis timer med soling. Da hadde jeg kanskje lignet litt mindre på et spøkelse. Det hadde vært en fordel ikke bare for meg, men alle dem som blir skremt!

Trykk på bildet for å komme til konkurransen, eller på navnet for å komme til toppen av bloggen!

Ellisiv har en utrolig bra blogg! Hun blogger om mote, og dette gjenspeiler seg i de moteriktige klærne hennes. Hun skriver på en morsom måte, og engasjerer leseren til å faktisk lese hele innlegget! Og jeg må innrømme at det er det ikke mange bloggere som får meg til å gjøre vertfall! Ikke nok med det, men hun har et enkelt og flott design, og pryder innleggene med flotte bilder og sanger.

Dersom du ikke er en av hennes lesere vil jeg sterkt anbefale deg å bli det! Samme om du har tenkt å delta i konkurransen eller ikke. Den er verdt all oppmerksomhet den kan få :)

Leser du bloggen til Ellisiv?
Har du deltatt i konkurransen?

Eller har du gitt opp, siden du (som meg) aldri vinner noe som helst? Ha en flott onsdagskveld uansett!

Kalvehode delt i to!

Jeg har akkurat kommet hjem fra biologi-ekskursjon på veterinærinstituttet her i sandnes. Vi besøkte blant annet obduksjonshallen der det lå en katt, en kalv og tre små griser som hadde fått hodene delt i to, og invollene tatt ut. Jeg kan ikke akkurat si at det var et hærlig syn, men det var lukten som var værst! Jeg kan trygt si at jeg var misunt på han som gjorde obduksjonene - Han var sikkert så vandt med å være der, at han ikke en gang klarte å kjenne den fæle lukta!Vi fikk også sett på ting som var mer luktfritt og mindre ekkelt, deriblant bakteriekolonier og noen typer salmionella. Jeg må nok si at dette var litt mer min smak! Dersom vi ser bort fra at det hele i grunnen var ganske kjedelig!


Her kan du se et bilde av en bakteriekoloni...
Spennendes, eller hva? Du tok ironien håper jeg!

Hva vil du bli når du blir stor?

Veterinær? Lærer? Politi? Kasserer? Lege? Brannmann?

Edge of darkness!

I kveld skal jeg på kino med Ine Beate (: Det gleder jeg meg til!

Hvilken kino så du sist?

Liker du best komedier? Humor? Thriller? Drama? Romantisk komedie? Musikaler?

I'm a dreamer!

Jeg elsker å drømme meg bort. Dersom jeg ser et fly på himmelen, liker jeg å drømme om hvor det skal, eller hvor det har vært. Jeg tenker på hvilke sinnstemninger personene ombord har. Noen er sikkert opprømte og gleder seg til å reise på ferie. Andre har kanskje akkurat slått opp etter et langt forhold, og er derfor ikke i det samme gode humøret. Kanskje sitter det noen på flyet som skal treffe igjen noen de ikke har sett på mange år, eller kanskje de er på vei til et nytt hjem i et annet land?

Åh, jeg elsker å drømme meg bort. Det er akkurat som om mange historier blander seg i en tilfeldighet på et og samme fly! Det finnes så mange utrolige utveier, og når det er jeg som drømmer meg bort - er det jo jeg som bestemmer hvordan historien ender!

Er du en drømmer?

Hva drømmer du om? Hva er din store drøm?

Vellfortjent helg, eller?

Endelig er denne travle uka over! Du har ingen idé om hvor godt det gjorde å få gå ut av skolebygningen idag! Ikke nok med det, men vi fikk ta en time tidligere buss hjem en normalt, og det var prikken over i'en. Nå skal jeg bare vaske, for så å ta en vellfortjent helg. Jeg skal ikke tenke noe som helst på lekser og skolearbeid, og så ser jeg frem til ei uke uten noen form for vurderinger. Dette skal bli så godt!

På lørdag skal jeg på restaurant me mine herlige jenter!
<3

Hva skal du finne på i helga?

It's time for an update!

Nå har det gått en stund siden sist jeg oppdaterte bloggen min. Jeg beklager til dere lesere som har tatt turen innom noen ganger, i håp om å finne et nytt innlegg fra meg.
Bedre sent, enn aldri - er det ikke så de sier?

Jeg har vært trøtt og sliten, og er det egentlig nå også.
Jeg kjenner at skolepresset nærmer seg mer og mer. Det er ikke lenge til alle heldager kommer på rekke og rad. Det kommer til å bli en hektisk periode fra nå av og frem til sommeren! Men slik er det vell for de fleste? Heldigvis har jeg en del ting å glede meg til. Jeg skal på middelhavs-cruise med min kjære Nina, og deretter på Skjærgårds Music & Mission. Det kommer til å bli helt fantastisk.

Siden det er så lenge siden sist, tenkte jeg å legge ved noen bilder fra barnedåpen til Arne;
 
 

Og til slutt et bilde av det søte, herlige og fantastiske "lille" dåpsbarnet!


Hvordan har du det for tiden?

Travelt? Godt? Stressendes? Slitsomt? Morsomt? Fantastisk? Irriterendes?

Ha en flott dag, uansett! :)
Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits