Keep calm and love owls

I går lagde jeg klar noen nye nøkkelringer før jeg gikk på nattevakt. Jeg er helt forelsket i disse uglene! Noen ganger tenker jeg tilbake på og lurer litt på hva det var som gjorde at ugler ble så populære? På samme måte som med barten... Jeg ble vertfall med på trenden, og har elsket det meste med uglemotiv siden.

Hva syns du? Er du glad i ugler?
Har du noen hobbyer?

Live in the momentJeg ser tilbake på bilder fra den herlige helga som var. På lørdagen var vi ute å spiste en god middag på restaurant før vi så "the imitation game" på kino etterpå. Det er lite som slår en god burger på TGIF og en bra film på kino gitt. Filmen kan anbefales til de av dere som ikke har sett den enda!

Her i Bergen har det forresten vært et helt nydelig vær i det siste. Det fikk vi virkelig oppleve på søndag - da vi tok en tur opp til fløyen etter jobb. Vi ble akkurat litt for sent ute til å gå opp mens sola skinte mellom trærne, men det var likevell utrolig fint å gå oppover i den fine vinternaturen. Kaldt og friskt!

Nå som torsdagen snart til til fredag vil jeg ønsker dere alle ei fin helg! Selv skal jeg stålsette meg for ei travel helg på jobb.

Hvilke planer har du for helgen? Må du jobbe i helgen?
Har du vært på kino i det siste?

Psst: jeg har åpnet en etsy-butikk hvor jeg kommer til
å legge ut noen av mine kreative utspill. Ta en titt om du vil!
(Link HER).

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits