...Du holdt meg levende!

Åh, så stolt jeg er. Tenk at om bare noen få måneder er jeg ferdig utdannet sykepleier. Etter tre år med harde studier (mye hardere enn først forventet), kan jeg endelig kalle meg selv for sykepleier! Jeg gleder meg veldig til å få tittelen student avskrevet fra navneskiltet. På en annen side kjenner jeg sommerfuglene og nervene komme. Tenk alt ansvaret. Tenk alt jeg må og burde kunne!? Ææh.

Hva skal du bli "når du blir stor"? // Hva har du utdannet deg til?
Har du noe du er skikkelig stolt over?

VannPluss - sett smak på vannet

"VannPluss er en praktisk pulverforpakning som forvandler en halv liter vann til en kalorifattig, smakfull og naturlig drikk uten kunstige tilsetningsstoffer".

I desember hadde jeg en kalenderluke sponset av VannPluss, der en heldig vinner fikk tilsendt en startpakke med noen av VannPluss sine alternativer. Samtidig bestilte jeg meg en pakke hjem jeg også, da jeg ble nysgjerrig og fikk lyst til å smake selv. Vann er smakløst og kan bli kjedelig i lengden. Da er det godt å variere litt!! Jeg har nå testet noen av smakene, og gleder meg til å smake enda flere.


VannPluss har intro-tilbud der du kan prøve alle 12 smakene for 99,- inkl. frakt. (Link til produktet HER.
)

Foreløpig har jeg smakt antioxidant-drikken med smak av blåbær, solbær og acai, og den som smaker fersken-iste. Det er definitivt den med ferskensmak som er min favoritt så langt. Jeg slenger med en liten informasjonsvideo om VannPluss. Vil du lese mer kan du trykke deg inn HER, eller HER.

Har du hørt om VannPluss før? Liker du å variere med smak på vannet?

Reklame

Wait up for me dear London!

Åh, jeg lengter tilbake jeg. Som bildene forteller gikk det for det meste i shopping denne turen. Vi hadde flere turer frem og tilbake i Oxford Street, og de siste dagene hadde vi også tid til å bli mer kjent med sidegatene enn det jeg har gjort tidligere. Victoria Secret ble endelig funnet, og Pia fant flere designerbutikker som vi ikke fant i Oxford (annet enn inne på Selfridges). Den ene dagen, da regnet var på sitt verste, tok vi turen til Westfield kjøpesenter! På kvelden dro vi på Hard Rock Café for å spise nydelig god mat, og traff ei venninne av Pia som bor og studerer i England. Musikal og diverse andre severdigheter ble utsatt til en eventuell neste tur til London.

Hva syns du om bildene? Har du vært i London?

Shame on me

... Jeg har vært helt tappet for krefter. Etter ei kjempefin helg i London var det på tide med en uke praksis på Barsel, jobbehelg, og deretter en siste uke praksis. Om ikke det skulle være tungt nok med 10 vakter etterhverandre i utgangspunktet, klarte jeg selvfølgelig å pådra meg en kraftig forkjølelse//akutt bronkitt//(eller hva enn det var for noe) i tillegg. Heldigvis klarte jeg å fullføre både jobb og praksis, og har nå forhåpentligvis en litt roligere periode i sikte. Formen har sakte men sikkert blitt bedre, og nå venter jeg bare på at hoste, surkling og tett nese skal slippe taket det også.

Jeg lovet å dele litt bilder fra London med dere, så det må jeg prøve å få til i løpet av de første dagene.

Jeg har forresten vært på jobbintervju!! Ææh. Mitt aller første. Skikkelige. Med mange vanskelige spørsmål, utspørringer, og case!! Jeg følte nesten at det var praktisk eksamen.....

Hvordan har helgen vært? Har du vært syk i det siste?
Har du vært på jobbintervju noen gang?

Take me back, already

Da var jeg tilbake til hverdagen gitt. Fy så fort tiden flyr når man har det gøy! Vi koste oss veldig i London, og fikk både svidd av endel penger og gått føttene såre i Londons mange gater (og butikker). Jeg har fått tidenes sprukne blemme under den ene tåa, og Pia klarte å pådra seg senebetennelse av all shoppingen. Men ingenting stopper oss! For en fin langhelg.

Jeg forteller mer senere. I dag er jeg så sliten at jeg omtrent ikke klarer å holde øynene åpne!

Hvordan har din helg vært? Er du sliten?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits