Karius og bactus

Trykk HER for å delta i konkurransen der du kan vinne EOS.

Da var tannlegetimen overstått, og heldigvis slapp jeg å bore. Herlig. Jeg har noen påbegynnendes hull, men disse var ikke blitt værre det siste året, så da kan jeg vente til neste sjekk. Og så har jeg fått tilbud om å operere bort den ene visdomstanna mi, men det høres ikke akkurat fristendes ut. Så siden det koster over 2000 å fjerne den, vil jeg først se om den blir en stor plage eller ei. Blir den vond, må den bort, men ligger den der uten betennelser - gjør det ingen skade å beholde den en stund til.

Det er travelt nå som jeg er hjemme, og dagene blir proppet av planer. Så nå skal jeg rett videre på et lite besøk til farmor!

Hvilke planer har du for dagen?

Trykk HER for å delta i konkurransen der du kan vinne EOS.

Pakket og klar

Trykk HER for å delta i konkurransen der du kan vinne EOS.

Da er jeg ca. klar til avreise. Jeg har nå tatt meg en liten mini-vinterferie, og skal ta bussen hjem til min kjære mor om et par timer. Det skal bli herlig å slappe av litt noen dager, og treffe venner og kjente! Det eneste jeg ikke gleder meg så veldig til - er tannlegetimen jeg har på torsdag. Huffameg, jeg gruer meg mer og mer for hvert år som går jo... Ønsk meg god tur? Håper dere alle får en fin tirsdag!

Hvilke planer har du for uka? Liker du å gå til tannlegen?

Beautiful sunday

Trykk HER for å delta i konkurransen der du kan vinne EOS.

Sol og fint vær i dag også. HERLIG. Vi blir nesten helt bortskjemte jo, med all denne solen!! Jeg kjenner jeg får skikkelig vår-følelse, og gleder meg noe helt enormt til sommeren!! Så istedet for å sitte inne å råtne, må vi nesten dra rumpa ut på en liten tur i finværet. Det blir nok ikke noen fjell som skal bestiges denne søndagen, men frisk luft og litt sol i ansiktet må til. Håper dere nyter søndagen dere også!! Ha en finfin dag.

Har dere sol og fint vær? Hvordan skal dere tilbringe denne flotte søndagen?

Trykk HER for å delta i konkurransen der du kan vinne EOS.

Treningsøkt; skal, skal ikke?

Trykk HER for å delta i konkurransen der du kan vinne EOS.

Uff, det er ikke bare bare å komme seg på trening. Jeg har vært våken i noen timer allerede, men forstatt ikke greid å dra rumpa mi bort den korte avstanden det er til treningssenteret. Heldigvis har jeg trent to ganger denne uken (som er målet mitt), men det hadde jo vært greit med litt ekstra god samvittighet før helga. Da kan jeg nyte noen dager med intens godterispising og avslapping. Neida, det blir som regel ingenting av den intense godterispisingen - men litt godis må man regne med i helgene. Og når vi snakker om helg; dere aner ikke hvor godt det var å få levert oppgaven igår!! Denne helgen blir HERLIG!!

Så da må jeg jo selvfølgelig ønske dere en god helg, og en finfin fredag!! For å ikke glemme; god vinterferie til siste bolken med heldiggriser!! Nyt fridagene.

Hvilke planer har du for helga? Hvor ofte pleier du å trene?
Har du hatt vinterferie?

Trykk HER for å delta i konkurransen der du kan vinne EOS.

Cherry in the air

Escada har satt i gang en ny konkurranse der de deler ut 50 eksemplarer av nok en nydelig sommerduft. Og med tanke på at jeg elsker parfymene til Escada, må jeg jo selvsagt da også prøve lykken. Er det noe som lukter godt, er det de søte sommerduftene deres!!

Dette innlegget kan ikke kommenteres!
Ps: trykk HER for å delta i konkurransen på bloggen min (premie: EOS).

esc13che
Stikkord:

KONKURRANSE; Vinn en EOS - AVSLUTTET

Da setter jeg igang en ny konkurranse som lyder omtrent som den forrige konkurransen. Det blir trukket en vinner, som får en eos fra bildet under (hvilken farge blir en overraskelse). Viss du nevner hvilken farge du kunne ønske deg, blir sannsynligheten en smule større for at du får den du ønsker deg.

For å delta må du:
- Følge meg på instagram HER (kethmh).
- Legge igjen navnet på instagrambrukeren din i kommentaren.
- Trykke på likerknappen under innlegget!

Har du ikke instagram? Da kan du skrive om konkurransen i et innlegg på bloggen din! Viss du verken har facebook/blogg eller instagram kan du f.eks bli follower på weheartit(HER), like facebook-siden til bloggen min(HER), eller noe lignende. Husk å oppgi hva du har gjort i kommentaren.

Deltar du i konkurransen? Hva er brukernavnet ditt på instagram?
Hvilken farge EOS kunne du tenkt deg å vinne?

Inspirasjon

Her er litt bilder fra bryllupsmessa jeg var på i går. Eller det vil si - bilder av det jeg fikk med meg hjem. Jeg fikk meg både kokebok, sjokolade, kubbelys og litt slikt- i tillegg til de utallige brosjyrene da, som er et must på slike eventer. Det ble delt ut endel kjekke premier også, men jeg hadde desverre ikke lykken med meg. Hadde ikke akkurat sagt nei til å vinne noen vinglass, gavekort på middagsservice/gullsmed/juniorsuite på hotell, og litt slik. Men bedre lykke neste gang! Så nå er det bare til å å lete litt i brosjyrene for å finne mer inspirasjon!!

Og så er det tilbake til skolebenken da, for meg og alle som ikke har ferie.... Ha en fin mandag!!

Hva syns du om gårsdagens fangst? Har du vært på noe lignende før?
Hvilke planer har du for dagen/uka?

Sunday is funday

Da var det søndag allerede, gitt. Har dere kost dere i helgen? Det har jeg. Fredag var jeg på koselig vorsh med noen av jentene i studiegruppen min, og i går gikk dagen for det meste til planlegging og bollebaking. Jeg måtte lage hele to bolledeiger, fordi jeg av alle ting - klarte å ødelegge tørrgjæren!! Trodde ikke det var mulig? Uansett, nå skal jeg avgårde på bryllupsmesse! Så da håper jeg at jeg får litt inspirasjon. Ha en fin søndag, søte lesere!

Hvilke planer har du for søndagen? Er du flink å bake?

Blogglink #1


(Bildet er linket)


(Bildet er linket)

Dette innlegget kan ikke kommenteres!!
Trykk HER for å kommentere et annet innlegg!

Happy valentine

Da var det valentines igjen da, så da er det ikke annet å gjøre enn å ønske dere alle en fin dag! Jeg håper dere finner en måte å kose dere litt ekstra på, samme om det er sammen med kjæresten, eller om du er singel og finner på noe alene eller med venner/familie!! Jeg for min del feirer egentlig ikke valentines, men siden det var 2for1 på kino, skal jeg ta turen dit med min sin kjære. Ikke så verst å kose seg litt ekstra en torsdagskveld!!

Vet du ikke hva du skal inne på på valentinsdagen? Da har jeg noen små tips til hva du kan finne på:
♥ Sett av god tid til deg selv.
♥ Ha hjemmespa, plei huden din, ta et godt varmt bad.
♥ Se en romantisk komedie (eller flere!!).
♥ Spis sjokolade.
♥ Lag en kopp varm kakao, gjerne med krem.
♥ Gå på kino.
♥ Spis på restaurant sammen med en god venn.
♥ Overrask noen du er glad i!

Hvilke planer har du for dagen? Noen spesielle valentines-planer?

Back to the hard work

Enda en uke er godt i gang. Det skjer ikke stort hos meg egentlig, viss dere lurer på hvorfor det ikke alltid blir oppdatert her så ofte. (Skal bli flinkere!) Dagene går for det meste til skole, trening, middag, lekser, og avslapping der jeg finner tid til det. Ja, dere vet vell selv hvor fort tiden kan fly. På skolen holder vi på med et tre-ukers gruppeprosjekt på engelsk, der vi må finne og lese forskningsartikler knyttet til en problemstilling vi er blitt tildelt. Og siden engelsk-kunnskapene mine ikke akkurat er de beste, tar dette både tid, konsentrasjon og ikke minst motivasjon. Så jeg har litt av hvert og ta meg til - både på skolen, men også etter skoletid. Jeg kjenner at jeg gleder meg til disse ukene er over, og til at jeg kan ta meg en liten mini-ferie før praksisstart. Misunner alle som har vinterferie jaa, ingen tvil om det.

Nu må jeg nesten få skrevet ferdig det jeg måtte gjøre til i morgen. Vi har heldigvis bestemt oss for å møte et par timer senere i morgen, noe som gir meg litt ekstra søvn i natt. Herlig!! Små ting, store gleder.

Har du mye å gjøre på skolen? Eller kanskje du har ferie?
Hvilke planer har du for uka?

Alle mammaers dag

Siden det er morsdag i dag vil jeg dedikere dette innlegget til min kjekke flotte gode mor! Verdens beste er hun! Vi får ikke tilbragt morsdagen sammen, men det gjør meg ikke mindre glad i henne. Jeg håper hun får en finfin dag, og koser seg masse! For det har hun virkelig fortjent. Dette er din dag, mor♥

En mors omsorg er det varmeste, næreste og tryggeste, for den er det sanneste ~ Julian of Norwich
Mødre holder barnas hender en liten stund, men deres hjerter for alltid ~ ukjent.Og så er det jo fastelavens-søndag også, så kanskje det blir litt boller etterhvert også? Ha en super søndag folkens!!

Hvilke planer har du for dagen? Skal dere spise fastelavens-boller?

Linkerunde

Tenkte det kunne være på tide å linke noen blogger jeg. Noen som er enige? Da gjør vi det ikke vanskeligere enn at dere skriver "jeg er med", så går jeg innom og finner et par/tre stykker som jeg linker i et eget innlegg. Ps: blir glad om dere trykker på likerknappen under innlegget!

Vil også ønske dere en fin helg, og en fin lørdag!! (Og ikke minst; nyt ferien, dere som er så heldige å ha ferie!!)

Vil du bli linket? Hvilke planer har du for helga/lørdagen?

Last buy

Det begynner å bli en stund siden jeg var på shopping, men tenkte jeg kunne dele det siste innkjøpet mitt med dere. Jeg har nemlig gått til innkjøp av de to filmene du ser under. My sisters keeper er en av mine store favoritter! Har selvfølgelig filmen i samlingen min fra før, men tenkte jeg kunne ha en liggendes til en bursdagsgave eller konkurranse! Hadde to kuponger som måtte brukes opp før 31.januar, der jeg fikk 50,- i avslag på to forskjellige kjøp. Så da betalte jeg altså ikke mer enn 20,- for disse to filmene. Bra handel spør du meg. Har ikke sett Ørkenblomsten enda, men håper den faller i smak den også. Kunne du tenkt deg den ene filmen som premie?

Men nå ble det plutselig litt travelt her. Jeg må komme meg avgårde på aerobic-time, og så blir det litt avslapping og kos før det er kvelden. Dagene går alt for fort, spesielt de dagene jeg skal presse inn en liten treningsøkt. Jeg føler nesten ikke at det er noe igjen av dagen etterpå.... Neida, der er nok bare jeg som ikke er så flink med den der treningen. Sette av tid. Og ikke minst få gjort andre fornuftige ting samme dag. (Trener jeg en dag, så syns jeg at jeg har gjort nok fornuftig for en dag, haha) Er du flink til å trene? Ha en finfin torsdagskveld søte lesere. Snart er det tid for helg, og opplading av batteriene.

Hva syns du om innkjøpet? Har du sett noen av dem?
Hvilke planer har du for kvelden?

This ain't a fairy tale

Skole. Mat. Handling. Lekser. Planlegging. Ha en fin tirsdag alle sammen.

Hva syns du om sangen? Hvilke planer har du for dagen?

And the winner is....

Vinneren av forrige konkurranse (HER) ble Anja/photoanjo. Gratulerer!!

PS: dette innlegget kan ikke kommenteres.
Trykk HER for å komme til et annet innlegg.

In the daylightNå skal jeg nyte helga. Slappe av. Se på greys. Spise god mat! Håper dere får en fin helg dere også!!

Hva syns du om sangen?

Knuste drømmer

Motivasjonen er borte. Engasjementet mitt er borte. Det jeg jobbet for - er borte. Ja. Håpet om å få praksis på hematologen er over. Så godt som null. Og uten håp, ja jeg vet hva jeg har lest om det. Jeg må finne meg i å ha praksis et annet sted, til tross for at dette var min store drøm. Drømmen som gjorde at jeg i det heletatt fikk lyst til å bli sykepleier. "Ikke vær så tåpelig da, Keth", tenker dere. "Det er ikke verdens undergang". Nei, jeg vet. Med så mye død og fordervelse burde jeg visst bedre enn å føle det slik jeg gjør nå. Men har du en drøm, så har du en drøm. God helg.

Hvilke drømmer har du?

Kontakt meg på:
mail kommer

Sponsorer
Design av Karoe
hits